![]() |
Re: Propuneri!
2 Attachment(s)
astra gtc
|
2 Attachment(s)
infinity g35
|
eu zic k , Ca][n merita sa intre in DT , el se chinuie cel mai mult sa intre , si se vede o evolutie clara a lui , castiga battle dupa battle , idei noi , lucrari foarte "extreme" , si destul de bine lucrate, si nu in ultimul rand face brush , nu totzi cei din DT fac brush cum face Ca][n.
Acu ramane de vazut ce zic si ceilalti , shantzu , pufy ....avetzi cuvantul ! |
Da.Poate sa dea join la grup
Singura problema la el erau reflexiile , erau prea multe.Acum vad ca se apropie de normal :) |
1 Attachment(s)
Revin cu Ultima lucrare:???:
|
mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra ;)
|
4 Attachment(s)
mai vin si eu cu 2 lucrari...;;)
|
mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra :!::!::!::!:scrie mai sus
|
ma baieti.....incerc sa intru in grupul vt si nu da nici un mod accept......ce lucrari tre sa fac daca este nevoie???........sau ce tre sa fac???.......
|
Păi... pentru Design Team, ai putea să citeşti primul mesaj al topicului, adică ăsta. Nu ştiu dacă mai trebuie să citeşti şi altceva !
Pentru Virtual Tuning, postează lucrările pe care le faci la Comentarii lucrări. dacă meriţi, vei fi acceptat în grup. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
postez si eu ultimele mele lucrari...poate am si eu loc in DT...;))
|
locuri sunt destule , ai progresat mult , mai scoate vreo 2-3 (max) lucrari la fel de bune sau si mai bune k astea , cred k intri fara probleme. Nu vreau sa te demoralizez ,doar mi-am dat cu parerea, oricum nu eu iau deciziile aici , decat un mic procent k mebru DT.
numai bine. |
Cum ai si keemo ai lucrari bune.
Mai pune cateva lucrari noi (pe care le vei face de azi incolo ,nu pe care le ai lucrate si nu le-ai pus aici) si intri in grup fara probleme. |
Ok.Multumesc baieti.voi reveni cu lucrari sper eu dupa asteptarile voastre;)
|
foloseste cu incredere tehnica C/P ...nu urmarim Full Brush,nu impresioneaza...scoate masini tari,placute ochiului folosind ambele tehnici,sunt sigur ca o sa te descurci...hai sa vedem :D
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti,revin cu un Nissan 370Z,ultima mea lucrare.Sper sa va placa.
|
Ai lucrat bine.... dar masina nu are nici o treaba cu background-ul
Mai asteptam lucrari de la tine |
asa e...background`ul strica tot,reflexiile sunt cam oglinda...incearca sa folosesti tehnica pe care ai folosit`o la subaru,iti mai zic odata :D pe mine sau pe shantzu nici atat n`ai sa ne impresionezi cu brush,mai bine e si C/P cat timp ai o masina bine inchegata,imi place mult subaru ala l`ai lucrat foarte frumos :D
|
6 Attachment(s)
................
|
Lucrezi frumos dar ai greseli destul de mari ...
La Opel jantele si bara fata au calitate slaba si pe masina nu ai reflexiile care ar trebuii sa fie pe soarele din imagine. La Nissan toata masina e blury. La Mercedes janta spate e putin plata si am impresia ca toata masina e blury. Da resize la poze , la 1280 e foarte bine.La copy/paste cu cat rezolutia e mai mare cu atat ai greseli mai mari. |
ms pt sfaturi am sa revin in weekend cu o masina.
|
8 Attachment(s)
==>>....am si eu un loc in DT??..
ultimele lucrari...: |
Da, ai loc un grupul DT.
Ai putine greseli , la unele janta calitatea e slaba si unele reflexii nu prea sunt potrivite.In rest lucrezi foarte bine. Sa intri in Design Team trebuie intai sa faci parte din grupul Virtual Tuning. Posteaza aici, si in functie de parerile baietilor vei intra in grup.(eu zic ca nu vei avea probleme) |
mirific challenger`u ala :X
|
4 Attachment(s)
Ultimele mele lucrari.Am incercat sa tin cont de sfaturile voastre si am folosit ambele metode ( c/p si brush ).Sper ca aceste lucrari sunt demne pentru DT.Astept pareri.Multumesc.
|
VEEEZII??? Ti`am zis??? de la mine ai acceptu...superbe lucrari,de`a dreptu superbe...
|
Fily ,poti sa dai join :)
|
Multumesc mult:D
|
pot sa dau si eu accept??...sau sa mai fac ceva lucrari??...astept raspuns...ms
|
daca nu ai primit raspuns inca , inseamna ca trebuie sa mai lucrezi , sa mai postezi ceva si sa fii mai activ pe forum , nu doar in situatii d'astea... de aderare la un usergroup , sau cand postezi 1 ,2 ,3 lucrari ...
|
6 Attachment(s)
lucrarile astea sunt suficiente ?..... adica altele mai bune nu am, in sensul ca astea sunt cele mai noi... si continui sa lucrez
|
Lucrarile sunt bune.Nu ai multe greseli
Dupa ce intri in grupul VT , poti incerca din nou |
2 Attachment(s)
ms, dar cum naiba intru in grupul virtual-tuning???
si ca sa fiu on: inca o lucrare |
|
2 Attachment(s)
un focus
|
Incearca sa intri mai intai in VT.Pot sa iti spun doar ca mai am destul de muncit pana sa ajungi aici.bafta
|
6 Attachment(s)
Incerc si eu... :oops:
|
Dupa parerea mea ...... nu
|
Inca nu rares.... Mai ai putin de munca ;). Spor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning