Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

baubau racing 27-12-08 17:36

re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 1944405)
Acelasi lucru mi l-a spus si Sebastian, dar eu spun ce am simtit si faptul ca a modificat anumite ... sa poata ridica presiunea in admisie crescand fenomenal puterea.
Stiu istoria de setare a motorului tau si si Sebastian o stie, mai ales ca putea sa seteze si Racing Code.
La Braila ai facut spectacol si ai spalat rusinea MR.
Sebastian a spus ca nu stie ce sa zica de o comparatie intre masina ta si a lui in faza initiala cu 1,6 presiune crede ca era discutabil, poate tu in fata, poate el.
Toata lumea a fost incantata de masinauta ta la Braila, felicitari si sincer cred ca esti sub 10s pe 400 de metri.

Am sa te contrazic masina lui dani e mult peste cea a lui seby de acum ceva ani. Ai putea sa iti dai seama dupa porsche care a batut rs6 dar nu cu o mare distanta iar porsche-ul e aproape la fel cum era atunci. Masina lui ono e mult peste porsche.

aviator 27-12-08 17:38

Felicitari si tie, esti bomba, realmente bomba.
Sebastian schimba pe la 9000 si spune ca e suficient nu vrea mai sus. Jos masina lui sebi este foarte liniara fara sa dezvolte putere mare, dar la turatie... in treapta doi daca schimba f brusc si tine acceleratia in plin scoate fum din toate 4 rotile masina incepand sa topaie pe strada. trebuie sa o cunosti sa pui jos la fix altfel esti pe gheata.
Gata nu mai pot, trebuie sa vorbesc cu Marian, cu Sebastian si Alex sa terminam Subaru meu mai repede.
Am vorbit cu Sebi azi si spune de o cursa la unguri in primavara, sa mergem mai multi sa ne dam. Daca Sebi nu ia masina lui, adica nu e gata si nu o duce acolo Ono ar fi indicat sa vina sa ingroase randurile sa facem legea.

aviator 27-12-08 17:43

Nu ma contrazice pentru ca nu te cred.
In alta ordine de idei Sebi l-a sunat pe maf sa te dai tu cu el cand ai venit pentru RS6 si acesta nu a vrut sa scoata masina.
Ono l-a invins pe maf ...
Nu compara masina lui Sebi cu altele pentru ca el cu Ono a ratat startul si a revenit in plus are stilul lui sa nu se duca mult in fata ca sa nu permita altora sa se orienteze. Singurul pentru care a facut exceptie a fost Virgil. Virgil ne-a jignit pe toti spunand ca faqcem tuning pe bordura din spatele blocului ... stiu nici tu nu ai incredere, ai apelat la greci.
Porschele pe care l-ai vazut la Braila este de alta culoare, acum e verde atunci era portocaliu insa, are alta cutie de viteze, alt abreiaj, alte roti si nu mai e masina aia pe care o stiai tu acum mult timp, in timp ce Sebastian a ridicat enorm masina, trecand la un nou stadiu fara sa il intereseze altcineva.

baubau racing 27-12-08 18:50

Cred ca stiu masina lui sebi destul de bine atit cit pot ''intelege'' probabil doar cursele vor dovedi ce si cum restul e can-can . Eu nu contest masina lui sebi dar sa zicem de cind sa dat cu ono nu a mai iesit iar tuningul in rominia a mai avansat. Sa nu ma intelegi gresit nu am pretentii la nici un podium iar masina am facut-o la greci pt ca in rom nu aveam unde in acel moment si am si avut posibilitatea sa o fac ( am stat un timp acolo si ii cunosteam destul de bine pe baieti) . Daca te uiti in timp si sebi a apelat cinva la japonezi.Cit despre ''stil'' intr-o cursa de drag cind dai tot si iesi la mustata te rog sa ma lasi cu dozarea si....etc la ce viteze se merge nu prea ai timp de asa ceva se merge mult prea rapid nu esti in dacie.

aviator 27-12-08 19:13

Te rog sa ma crezi ca nici eu nu stiu cum e la maxim, nu arata la nimeni si o schimba la fiecare cursa in functie de competitor.
Tuningul a avansat mult insa el a fost tinta constanta si a reusit sa se mentina cum spui inafara de curse restul e cancan. A castigat tot si in zecile de secude de curse a facut cat nu fac altii intr-o viata, dar desigur intrarea si-a facut-o intr-un Cielo care acum e al meu si sunt mandru de el.
Seby a apelat la japonezi care ulterior i-au impartasit din experienta si secretele lor acum seteaza impreuna cu Alex la RacingCode, am mers in masina setata de japonezi si am mers in masina setata ulterior de Racing Code. Trebuie sa spun ca nu e vorba doar de soft , tuningul a avansat, au mai fost investiti ceva banisori , exact cum ai spus tuningul a superavansat.
Dozarea o face inante de cursa, seteaza masina la o putere care o considera necesara, iar el da tot cu acea setare. ln cursa cu Ono a ratat startul, a ramas in urma, a recuperat si apoi a trecut in fata la 200m era Daniel putin in avantaj, desi la start avusese o masina avans.

baubau racing 27-12-08 19:53

Numai viitorul ne va arata ce si cum nu ma indoiesc ca sebi nu va face treaba sa zic asa. Vom trai si vom vedea.

ono41 27-12-08 21:39

babau:

Tu esti proprietarul evo-ului argintiu din Braila?

aviator 27-12-08 21:41

Eu spun ca o sa fie foarte bine ca totul o sa creasca la un nivel inalt.
Sebi acum face formele de import pentru unul din cele mai performante standuri de masurare putere 4x4 din Europa.
Nu stiu ce stand este, costa enorm, cantareste cateva tone, sub 10, vine de departe si face tot ce va inchipuiti si in plus. Din acest motiv a spus ca masina lui acum nu este o prioritate si ca oricand poate face una mult mai rapida folosind ca baza un Subaru.
A spus ca acum este mometul ca lumea tuningului, a motorsportului si a ingineriei auto sa ridice stacheta la un nivel al timpurilor noastre.
Daca pana mai ieri cele 10s pe 400m in Romania erau un vis frumos, acum sunt mai multe masini care pot face asta, asa ca este convins ca acum se poate face acel pas, fara a ne raporta la altcineva din jurul nostru ci facand un "colaj" intre pasiunea, experienta americana, rafinamentul japonez si excentricitatea europeana, fara a neglija pe cei neenumerati si fara a alege repere ce ar putea ingradi dorinta.

ono41 28-12-08 03:28

Cateva intrebari pt Sebastian:

1 Ai rezolvat partea mecanica?
2 Cand e gata masina?
3 De ce nu participi la King of Europe?

PS. Cred ca particip si eu cu Evo daca mai merge cineva de la noi, sunt curios sa vad cat de tari sunt masinile de acolo, sunt sigur ca sunt foarte rapide si vreau sa vad pe unde se afla masina mea.

baubau racing 28-12-08 08:53

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1944883)
babau:

Tu esti proprietarul evo-ului argintiu din Braila?

Da Daniel eu sint.

radu_lkv 28-12-08 11:42

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1945300)
PS. Cred ca particip si eu cu Evo daca mai merge cineva de la noi, sunt curios sa vad cat de tari sunt masinile de acolo, sunt sigur ca sunt foarte rapide si vreau sa vad pe unde se afla masina mea.

Daniele mergem mai multi! si anul trecut am fost cativa ;)

ono41 28-12-08 14:31

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 1945629)
Daniele mergem mai multi! si anul trecut am fost cativa ;)

Unde se desfasoara aceasta cursa? Sunt mai multe etape sau cum? Da-mi cateva detalii te rog.

ono41 28-12-08 14:32

Quote:

Originally Posted by baubau racing (Post 1945386)
Da Daniel eu sint.

Masina ta merge foarte tare si te felicit!

baubau racing 28-12-08 16:17

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1945926)
Masina ta merge foarte tare si te felicit!

Multumesc mult pentru apreciere si felicitari. S-ar putea si mai bine dar nu cred ca voi mai face ceva nu as mai folosi-o toate zilele ca pina acum . Voi vedea daca ma voi hotari sa o mai urc un pik. Bafta si tie la anul in campionat!

kickass 28-12-08 17:22

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1945925)
Unde se desfasoara aceasta cursa? Sunt mai multe etape sau cum? Da-mi cateva detalii te rog.

sunt mai multe etape si exista si un campionat. anul asta au fost 7etape, unii din noi clasandune pe podium la finele anului :)
in 2009 prima etapa e in 21martie la Kiskunlacházán (cu vroe 20km inainte de Budapesta)
a2a etapa e in 18aprilie (honda meting si curse intre honde) si 19aprilie (etapa a2a in campionat) tot la Kiskunlacházán.

aici sunt majoritatea filmarilor de la cursele de acolo https://www.youtube.com/user/de4dsn4ke
si aici una din dice mai rapide masini ale lor https://www.youtube.com/watch?v=QBRCU...eature=related

pentru cei interesati, gasiti toate info necesare aici - https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97402-hungarian-drag-racing-2009-a.html

radu_lkv 28-12-08 19:01

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1945925)

daniele, pe langa "liniutze", tot in aceeasi locatie si in aceeasi i se mai tin si rally show si drift

SEBASTIAN 08-01-09 17:47

Ma simt onorat de interesul manifestat de voi pentru subiectul asta al Subarului meu.
Pentru mine si pentru altii acest subiect este unul delicat, dar desigur doresc sa va tin la curent cu tot cea ce fac mai putin amanunte tehnice, care e normal sa nu le mai vand moca. Asa cum bine se exprima SEI alias Aviator, mai demult : "i-ai smecherit si acum fac pe desteptii" cu tinta directa, stiu ei care sunt aia acum evit sa vadau informatii tehnice, povesti cate vreti.
Vreau sa specific ceva legat de cursa cu Daniel Onoriu, Subaru vs Porsche. La acea cursa masina a fost setata aproape de 100%, greseala de la start apartinand pilotului, adica mie. Deci in a acea cursa am facut ce am putut mai bine, masina nu merge singura iar eu de atat am fost in stare, in alte conditii nu stiu ce se intampla, poate daca plecam mai tare castiga el ca mi se rupea mie ceva. Cursa e cursa restul e cancan ca sa-i citez pe mari clasici in viata, daca parca, ...
Ulterior masina a devenit mult mai rapida acum cum a spus SEI este deja intr-un alt stadiu mai avansat.

Acum am sa ma concetrez sa-i raspund punctual lui Daniel Onoriu, punct cu punct, dar nu inate de a-l felicita pentru rezultatele obtinute in acest an si recordul batut. Masina lui merge foarte tare cred ca are in jur de 700cp la motor iar pilotul se bate cu ea reusind sa o struneasca ca pe un armasar din poveste caruia i-a dat sa infulece jar. Jar manaca! Un om care cu bune si rele are benzina in sange, fapt care l-a tinut si in viata dupa regretabilul accident de acum cativa ani. Acum dupa ce timpul a trecut lasand in urma balacarelile noastre, deliciul publicului, chiar si a celor de aici, nu putem spune ca suntem frati, dar respectul este ceea ce conteaza si este un sentiment reciproc creand o punte de legatura solida. Daniel si acum, dupa ce a calcat pe podiumul fruntasilor, la coasta, are in sange liniuta, fiind acolo considerat liniutar. Acest fapt il consider onorant fiind totodata si o sublinire a unei trasaturi de caracter puternice, omul nu renunta. Bravo tata esti tare si doar asa poti sa ajungi in varf!
Intrebarile lui Daniel Onoriu:
1 Ai rezolvat partea mecanica?
2 Cand e gata masina?
3 De ce nu participi la King of Europe?
1. Am rezolvat din punct de vedere tehnic aproape tot, unele de vor rezolva in momentul montajului. Am toate piesele, iar masina o sa intre in lucru atunci cand Marian Valcu doreste sa se apuce de ea.
2. Nu pot estima exact cand o sa fie gata, partea care a depins de mine pana la acest moment este rezolvata, acum mingea este la mecanica.
3. Sei a raspuns mai devreme pe 4tuning de ce nu am participat, turbina mi-a cedat inainte de a urca masina pe platforma. Mergeam sa castig, sa ma bat. Probabil daca totul o sa fie ok si o sa-mi permit luxul de a pierde ceva timp si bani voi merge. Imi doresc sa merg, dar nu sunt ahtiat dupa asta, nu reprezinta o prioritate.Mai mult am si greata de unii care merg acolo sa-si lipesca in frunte niste timpi aberant de prosti pentru o astfel de conpetitie. Nu vreau ca roman mandru sa imi asociez imaginea cu astia.
Poate cel mai important este sa subliniez faptul ca masina o fac pentru mine, ca nu am de aratat nimanui nimic, ca nu am nimic de demonstrat, ca nu sufar de vre un complex de afirmare sau altceva si ies cu masina pentru placerea mea. Ce spuea Sei ca in cateva momente de plimbat cu aceasta masina reusesc ce nu fac altii intr-o viata e foarte adevarat, dar nu doresc mediatizare, publicitate pe aceasta linie. E masina mea si vreau sa ma bucur eu de ea, in felul meu sa nu dau explicatii nimanui.

Raul_WST 08-01-09 20:45

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1966079)
[SIZE=2]. Imi doresc sa merg, dar nu sunt ahtiat dupa asta, nu reprezinta o prioritate.Mai mult am si greata de unii care merg acolo sa-si lipesca in frunte niste timpi aberant de prosti pentru o astfel de conpetitie. Nu vreau ca roman mandru sa imi asociez imaginea cu astia.
Poate cel mai important este sa subliniez faptul ca masina o fac pentru mine, ca nu am de aratat nimanui nimic, ca nu am nimic de demonstrat, ca nu sufar de vre un complex de afirmare sau altceva si ies cu masina pentru placerea mea. Ce spuea Sei ca in cateva momente de plimbat cu aceasta masina reusesc ce nu fac altii intr-o viata e foarte adevarat, dar nu doresc mediatizare, publicitate pe aceasta linie. E masina mea si vreau sa ma bucur eu de ea, in felul meu sa nu dau explicatii nimanui.

Ma chinui sa inteleg totusi un singur lucru si anume: pentru ce anume modifici si iar modifici subarul ala daca "liniute" cu cineva de rangul tau nu faci, la concursuri gen KingOfEurope nu te bagi ca nu iti place, pe strada nu iesi ca de nai ce face cu o astfel de masina pe strada. Faci masina aia pentru tine, bun, asta am inteles, dar pentru tine sa ce?.. sa o tii in garaj si cand iti vine cheful sa iesi singur sa dai o tura de autostrada pana iti crapa turbina?
Banuiesc ca intrebarea asta framanta mult mai multa lume nu numai pe mine. (nu o lua in nume de rau dar ma chinui sa-ti inteleg mentalitatea si nu reusesc)
Numai bine :!:

X-Ray-Eyes 08-01-09 23:54

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 1966490)
Ma chinui sa inteleg totusi un singur lucru si anume: pentru ce anume modifici si iar modifici subarul ala daca "liniute" cu cineva de rangul tau nu faci, la concursuri gen KingOfEurope nu te bagi ca nu iti place, pe strada nu iesi ca de nai ce face cu o astfel de masina pe strada. Faci masina aia pentru tine, bun, asta am inteles, dar pentru tine sa ce?.. sa o tii in garaj si cand iti vine cheful sa iesi singur sa dai o tura de autostrada pana iti crapa turbina?
Banuiesc ca intrebarea asta framanta mult mai multa lume nu numai pe mine. (nu o lua in nume de rau dar ma chinui sa-ti inteleg mentalitatea si nu reusesc)
Numai bine :!:

Cred ca ai raspunsul putin mai jos dar nu ai reusit sa citesti tot de la cap la coada :

Quote:

ono41 10-01-09 06:01

Quote:

[FONT=Century Gothic]
Acum am sa ma concetrez sa-i raspund punctual lui Daniel Onoriu, punct cu punct, dar nu inate de a-l felicita pentru rezultatele obtinute in acest an si recordul batut. Masina lui merge foarte tare cred ca are in jur de 700cp la motor iar pilotul se bate cu ea reusind sa o struneasca ca pe un armasar din poveste caruia i-a dat sa infulece jar. Jar manaca! .

Tot aud de caii astia multi si chiar nu cred ca sunt reali, am fost la Braila si am facut liniuta cu acel evo argintiu, inainte de start se zicea ca are peste 700 cp iar eu stiam ca masina mea are pana in 500 cp iar diferenta dintre masinile noastre in linie dreapta s-a vazut clar. Nu stiu ce sa zic dar la liniute caii sunt exagerat de multi si chiar nu stiu de unde atat de multi, masina mea e rapida in linie dreapta, probabil a doua in campionat dupa acel Ford Focus WRC care mai mult nu merge din pacate dar eu stiu ca nu prea am de unde sa am 700 cp.

Daca vrei facem o lista cu ce preparari are masina mea si am sa le postez aici si ai sa vezi ca inca imi lipsesc multe sau mai bine recomanda-mi un Dino sa vedem unde ma aflu cu puterea acum si mai facem un test in scurt timp dupa ce voi face acest motor cu adevarat tare cu care sper sa ma impun in sezonul care urmeaza.

zGb 10-01-09 06:24

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1969590)
Tot aud de caii astia multi si chiar nu cred ca sunt reali [..........] Nu stiu ce sa zic dar la liniute caii sunt exagerat de multi si chiar nu stiu de unde atat de multi,

chiar nimeni nu a observat ca in Romania cam la marea majoritate de proprietari de subaru si de mitsubishi le cresc caii ca ciupercile dupa ploaie? ... e o problema foarte veche asta nu de ieri de azi

baubau racing 10-01-09 06:50

Nu am spus niciodata ca masina mea ar avea 700 cp cred ca nici nu as vrea prea multe probleme cu transmisia dupa. Sa presupunem ono ca am avea puteri egale dar masinile noastre nu sint pe departe egale eu am 1450kg tu 1150kg deci in jur de 300kg diferenta + kg de la sofer :lol: +transmisia care e diferita.Ca sa iti poti da seama de putere chiar trebuie un dyno adevarat.

SEBASTIAN 10-01-09 07:03

Discutile astea nu se vor termina niciodata mai ales ca pot aparea oameni obscuri care sa le alimenteze.
O sa vedem pe stand exact. Cei 700cp ai lui Daniel au fost o supozitie a mea fara a avea un test sau un calcul stintific, posibil sa ma fi inselat, poate nu are nici 500, habar nu am ce e acolo, dar daca se face bine cred ca se pot obtine cei 700.
La diferenta de greutate as pune mai mult de 300kg, posibil sa mai aiba in minus inca 50kg daca nu mai mult. Oricum este irelevant pentru putere, una e de strada alta e cheala de curse.

baubau racing 10-01-09 07:15

Stii cumva e permis la vtm modificarea capacitatii cilindrice? O poate face dar cred ca va trebui sa mearga mereu f. turat cred ca peste 4000-4500 rpm sa stea in zona de presiune a turbinei. Deci cred ca nu va fi f. usor de condus. Parerea mea ,s-ar putea sa ma insel neconducind la vtm.

SEBASTIAN 10-01-09 07:23

Se poate mari capacitatea, este admis si la coasta nu prea ai ce cauta cu cutie scurta sub 5000rpm. In plus exista artifici de genul ALS care incarca turbina mult mai devreme avand cuplu si putere mai de jos cu raspuns f bun.

blazeyblaze 10-01-09 11:28

Acel ALS face absolut TOATA TREABA...in primul rand de acolo vine diferenta mare dintre masina lui daniel si cea a lui dragos

leonard 10-01-09 11:42

daca daniel are alta cutie de viteze...eu cred ca de acolo vine marea diferenta.... apoi als si kilogramele in minus.

ono41 10-01-09 12:42

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1969954)
Acel ALS face absolut TOATA TREABA...in primul rand de acolo vine diferenta mare dintre masina lui daniel si cea a lui dragos

Als-ul te ajuta doar la iesirea din viraje si nu are nici o legatura pe linie dreapta.

PS. Baubau.

Nu am zis ca tu ai zis ca ai 700cp ci asa am auzit de la altii.

ono41 10-01-09 12:46

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1969629)
Se poate mari capacitatea, este admis si la coasta nu prea ai ce cauta cu cutie scurta sub 5000rpm. In plus exista artifici de genul ALS care incarca turbina mult mai devreme avand cuplu si putere mai de jos cu raspuns f bun.

Exact, capacitetea e la liber la grupa mea (H5) Cutia nu e buna daca e prea scurta, am incercat sa merg cu o cutie de grupa A mai scurta decat cea de grupa N iar masina nu a mai mers asa cum trebuia, eu credeam ca cu cat (scuze de cacofonie) :D e mai scurta cu atat e mai buna dar se pare ca m-am inselat la buzunar pt ca am facut o investitie proasta dar si la curse unde timpi mei fata de ceilalti au fost foarte slabi.

bbm 12-01-09 09:19

Quote:

Originally Posted by ono41 (Post 1970100)
Als-ul te ajuta doar la iesirea din viraje si nu are nici o legatura pe linie dreapta.

nu te ajuta si la plecarea de pe loc?

leonard 12-01-09 12:40

la plecarea de pe loc se foloseste launch control. als doar ptr in mers.

SEBASTIAN 12-01-09 20:47

De obicei la start cele doua sisteme se conbina dar nu este obligatoriu.

Launch control poate fi insotit pe langa limitarea turatiei la un plafon prestabilit si de o presiune pozitiva in admisie obtinuta cu ALS.
Cateodata folosesc asa ceva si eu.
ALS folosesti peste tot unde nu-ti permiti sa ti motorul in sarcina pt a avea preantrenata turbina si a avea boost instanteu.

ono41 13-01-09 09:29

Incerc sa va explic asa cum stiu ce inseamna ALS si o sa va dau un exemplu: Cand retrogradezi presiunea in turbo nu mai scade atat de mult, cel mai eficient este in virajele de 1 adica in acele de par, de obicei virajul de 1 se ataca cu treapta a doua iar presiunea scade la 0.5 fara ALS. Daca masina are acest sistem presiunea nu mai scade atat de mult si poate sa scada doar pana la 0.8/0.9 cu aproximatie iar cand accelerezi din nou esti avantajat pentru ca nu mai esti nevoit sa iesi din viraj cu presiune mica in turbina.

Sebastian:
Launch control e foarte slab, am acest sistem la masina de raliu (evo9) si l-am folosit doar cand am cumparat masina, mi-am dat seama ca nu e bun deloc si am renuntat.

PS. Cel mai bun sistem e picioarele proprii :)

bbm 13-01-09 09:52

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1975174)
la plecarea de pe loc se foloseste launch control. als doar ptr in mers.

daniel ne poate spune daca, la un start de vtm si a aruncat ochii pe ceasul de turbo si ce arata, presiune sub zero sau peste zero? daca arata peste zero, atunci ALS merge si la start

bobby_gsi2 13-01-09 16:36

Als-ul este cuplat si la start, sau ma rog....depinde de fiecare. Cel putin Dl Baldescu cred ca avea 15 als-uri pe fordul alb.....numai pe butoane ii stateau degetele inainte de fiecare start :)

STIprdr 13-01-09 16:56

als nu merge la start, turbina face presiune pozitiva.

bobby_gsi2 13-01-09 17:02

Am mers si eu de cateva ori in dreapta unui evo de curse....si cum se explica , ca in momentul startului als-ul se pornea? Am fost acolo si stiu ce vorbesc...am speficat ca nu e o regula....depinde de fiecare.

leonard 13-01-09 17:04

pei probabil se pornea odata cu launch control , doar nu il pornea in timpul cursei ..pe parcurs.
la fel sustin si eu ca als nu actioneaza la plecarea de pe loc,

STIprdr 13-01-09 17:04

ah imi cer scuze, eu vorbeam din ce am auzit pe la niste prieteni...

bobby_gsi2 13-01-09 17:07

E posibil sa se confunde sound-ul......als-ul tine turbina iar programul de start se aude ca si cum limiteaza....sau ...nu stiu eu sa explic.....dar sunt lucruri diferite.

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning