![]() |
Re: Constanta - Accidente
1 Attachment(s)
pai ala cu jeepu nu a vazut stop ....
ala cae venea de jos cu jeepu nu a vazut stop .. a intrat in dacia roshie si l-a aruncat in copac .. dar pe langa el trecea din sens invers ala cu solenza ... si l-a atins cu spatele .. asta cu dacia si l-a intors acolo unde era ;) |
Locatia: Portitei si Frunzelor (Coiciu) orele 18.3o
Cauza: Solentza nu s-a oprit la STOP Victime: Dacia Solenza (taxi) si un Ford Focus. |
gabori sa va facetzi ma :)))) ce date dau bwuahahha
|
Gaborii numa de accidente nu le pasa ma. Daca ramai cu masina mulata pe stalp si nu a murit nimeni nici nu se sinchisesc sa vina: "Veniti voi la sectie" dar stau si patruleaza toata ziua pe strazi cu masinile. ROMANIA TREZESTETE!!!!
|
apropo....d politzai shi mashinile din dotare...la sala sporturilor era azi un nene politzai care se "dadea" cu loganu din dotare :))....cerculetze...alea-alea
|
Pai si de ce nu l-ai filmat dadeam la tv sa vada lumea ca nu numai noi facem cerculete, sa se vada ca si aia care ne fugaresc pe noi fac dastea
|
io nu pot sa cred asa ceva...dar daca intradevar a facut....pacat ca nu la filmat cineva ....vb lu apv
|
momentan nu mai am telefon cu camera din dotare...shi-mi pare rau k a fakt kiar frumos....singura faza e k nu arata deloc "entuziasmat" de ce facea...shi nici colega-su'...d unde rezulta k ei fac d-astea destul d des:)
|
mie ...cel putin ... mi`e greu sa cred...
|
aseara accident in port ...matiz cu opel ....
|
Quote:
Adik 2 prosti !!! |
era si o fata imiplicata .....de vina era matizul ....a intrat in curba cu viteza si sa bagat direct in fata fetei .........."lasa ca are tata bani "
am inteles ca a venit si tasu lu ala cu matizu si cica ia scapat si o bugata :))) |
lumea vorbeste mult si prost ;)
|
Astea`s vise ma baietzi ! no offence
|
prietena mea este cea in cauza cu opelul si nu este deloc "lasa k are tata bani".. asha k nu mai aruncati vorbe fara sa cunoasteti persoana in cauza.. baiatu cu matizu avea permis de 3 luni.. :|
|
Quote:
exact dupa cum am spus mai sus.... lumea vb MULT si PROST :( eu am fost la fata locului si am vazut ce s`a intamplat acolo... |
Quote:
revin : UN PORST si o Domnisoara NEVINOVATA !!! |
...8-|..mda
|
Quote:
|
pe soveja la mol .. un bmw si o dacie varza ...
|
da varza si eu am vazut pacat ca nu am apucat sa fac cateva poze brecu praf pe stanga ..
|
bha ce frumos m-am dat azi ca pasager intr-o corsa.....pe Calugareni....stradutza aia care da din centru spre casa de cultura....eram cu prioritate noi....shi intra unu din stanga....cu vreo 70 la ora in noi....in plin ne-a lovit....ne-am rotit un pic....shi am ajuns cu curu mashinii in coltzu unei case....in afara de o intindere la gat n-am patzit nik....da' mashina e varza facuta pe stanga....stalpu...pragu...ushile nu mai zic...shi-n spate portbagaju dus....luneta dusa...shi janta din dreapta spate indoita, k a lovit bordura.....what a rush!
|
deci intersectia aia e criminala ,e vb de calugareni cu mihaileanu mai mult ca sigur.acolo cred ca mureau ai mei acum o sapt daca tata nu avea inspiratia sa reduca viteza mult de tot chiar daca era drumul cu prioritate .numai belele acolo din cauza vizibilitatii reduse si a inconstientei de multe ori a celor de pe mihaileanu
|
dap...aia e intersectzia....bine k n-am avut shi noi viteza mai mare....k-i daramam casa lu baba aia...sau mai rau, ne rostogoleam noi
|
6 Attachment(s)
azi pe varianta .. trenuletzuuu .. :) chiar in fatza la metro :)
un cielo un matiz un break si iar un matiz :) ultimu era cel mai tare :) iar pe unirii .ii .. vorba lu` dorel .. alta e sa ai basculanta ta .. :D |
bine draq ca nu a luat stalpul
|
3 Attachment(s)
Accident 3 masini pe Lapuseanu langa intersectia Lapusneanu cu Soveja ( tomis 3 )
un mertzan cu un bmw si un fiat ( bmw era facut praf cica da pana am ajuns eu l-au ridicat deja , era un seria 5 nou ) mai multe detalii n`am decat pozele astea --- mertzanu e si el destul de urat lovit cu 3 rotzi cu bascule si bielete rupe din loc si caroserie , pacat k n`am poze cu bmw`u |
23 Attachment(s)
uite aici poze ;) ... era un seria 7 vechi ...
|
1 Attachment(s)
si o dacie care a biruit un stalp cu un semn de circulatzie de pe Dobrila eugen
|
mai era un accident si mai spectaculos intre constanta si ovidiu intre un seria 7 nou si unford mondeo parca.bmw-ul era incovoiat din mijloc din cauza loviturii
|
eu am eram in apropiere knd s`a intamplat accidentul pe lapusneanu...s`a auzit cum a franat violent cel cu bmw si apoi o bubuitura mare...cred k avea viteza cu mult peste limita...nush insa daca au ranit vreun pieton
|
auuuuu..........te doare capu .....c.e vezi aici
|
ba psyho da tu deja devii suspect ba baiete :)))) de la un accident nu lipsesti si tu :)) la toate esti cu aparatu :)) faci probe la paparazii ? sau u le provoci ?:)))
|
nu dar .. sunt putine accidentele care nu le vad .. de ex .. ala cu kalosu ... de acum cateva zile nu victime nu aveam baterie la telefon k sa ii fac poze si l-am ratat ..
|
Vezi ca s-au mai rupt unii in gura la spalatoria aia de pe Mihaileanu cu Tzepes voda ... e o dacie alba chiar in fatza spalatoriei ... cu botu' spart .
|
Quote:
|
era aseara accident in mamaia ..pe la 01.20-30 ...dacie vs numai stiu ce:) ...si nu l`a vazut psycho :D
|
pai daca doameam :( eram acolo :D daca nu dormeam ;)
|
ieri de dimineata unu cu o dacie a rupt un stalp de la semafor la intrare la carrefour
|
ce ma SHM`ule te`ai facut reporter? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning