![]() |
Re: Club MATIZ
Avea bobeica un powerbox pe matiz...
|
Si o mare rugaminte,cine mai are Linkul acela cu Matiz-uri[Tuning Korea] il rog sa il puna pe forum
|
1 Attachment(s)
Maine 29.09.2009,la OMV Pantelimon orele 21:30,se strang cateva masinii pentru,a merge sa aprinde-m o lumanare,pe Calea Plevnei,acolo unde in urma cu 2 ani MICUTZU' a salutat pentru ultima data lumea curselor,daca vrei sa fii solidar alatura-te
|
Cine merge la 4tuning days?
|
E posibil sa ajung.
Nu stiu sigur, insa. |
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare :) Am un bord de matiz si i-am pus leduri, ideea este ca nu stiu unde sa le leg sa se aprinda cand se aprinde pozitia. Pinii ii stiu, dar nu stiu care e + si care -. Probabil cineva care si-a pus plasma ar trebui sa stie... Multumesc anticipat :)
|
1 Attachment(s)
daca are cineva de vanzare modelul de jante de la krometal , alea in 5 spite pentru matiz .... da-ti-mi si mie de veste , va rog,
multam, |
alfaromtrans aveau modelul asta
|
Cine are sa imi adreseze intrebari pe MatizClubRo este rugat sa mi le puna pe PM aici, pe 4tuning. Eu nu mai pot accesa forumul deloc! Nici de la job... nici de acasa...
Va multumesc! |
5 Attachment(s)
- - - Quote:
|
Multumim de veste Rd-Woo... acum sa nu te superi pe mine... dar articolul l-am pus eu acum 5-6 pagini. :D
|
N-am stiut.. greseala mea.. :oops:
|
Stai linistit.
N-a dat nimeni cu tigaia. :D |
Quote:
http://www.justin-studio.ro/index.ph...dels&Itemid=65 |
a fost cineva astazi la Banesa?
|
Quote:
Vreme de rahat... nitel fonfait... am preferat sa ma dreg cu un paracetamol decat sa bat un drum pana acolo. |
am ajuns acolo, cam tarziu, dar am ajuns.... a fost o nebunie la drift, mai ales la final... wOw , super, pacat de vreme. onofrei super belea omu'
PS daca are cineva poze cu fiat punto cel cu LOW la nr, si cu wooferle alea nebunesti... da-ti-mi si mie pe prv va rog |
am fost si eu dar nu am facut poze,ce am admirat cel mai mult a fost Golful de la Ghetto Tuning si Calibra de la ColorTuning.Dupa care am plecat ca incepuse sa ploua.
|
BUBule ce mai faci?:-)
|
3 Attachment(s)
daca este cineva interesat....am de vanzare pentru matiz sau tico niste piulitze de roti(16 buc) cu tot cu antifurturi(4 bucati si cheia speciala pentru ele) la doar 50 ron....pozele cu ele sunt mai jos....si mai am 4 inele rosii(se vad intr-o poza) se pun pe la jante....nu stiu ce sunt...dar le dau moka celui care cumpara piulitzele....astept PM de la cei interesati
|
cat vrei pe inele?
|
Quote:
|
Vreau eu piulitele! Chiar am nevoie de ele pentru jantele de aliaj! :) Nu am nevoie de inelele acelea! Ofer 40 ron pe piulite cu tot cu transport prin Posta Romana! Este ok?
|
eu vreau inelele
|
Gabi, esti sigur ca inele alea se potrivesc la tine? Cere si tu intai un diametru exterior si unul interior sa fii sigur. Ca daca inele vin bine pe butuc, dar sunt mari sau mici pt gaura centrala a jantei, nu ai facut nimic. Sau invers, daca intra bine in gaura centrala a jantei, dar sunt largi pt butuc, degeaba le iei...Sau probeaza unul daca vine bine :) Cel mai bine ar fi sa le faci la un strungar, le face la fix :)
|
el a zis ca lea avut pe jante r14
|
Quote:
|
Inelele sunt de diferite dimensiuni, nu sunt STAS :| Jantele pot avea gaura mai mica sau mai mare in mijloc. Si la fel si dimensiunile butucilor pot varia (aici nu bag mana in foc, dar asa cred) Asa ca pot fi inele care se potrivesc la perfectie pe jantele si butucul tau si altele, dar pt jantele si masina altcuiva (alt model de jante si alta masina) sa nu intre nici pe janta si nici pe butuc. Intelegeti acum? Pretul oferit de Petrica este extraordinar, dar trebuie masurate inelele alea (diametrul exterior, cel interior, chiar si grosimea).
|
ok multumesc frumos,pentru indicatii
|
inca valabil...chiar nu vrea nimeni piulitze frumoase la matizul lui.....
|
salut ,
matizarii... la ce pret mai ajunge o instalatie completa de AC cu tot ce trebuie la ea ? ca tare ma bate gandul sa investesc intr-un are mai rece |
Intre 9 si 12 milioane daca o cumperi de la dezmembrari, la care mai adaugi costul montajului daca nu te pricepi si incarcare cu freon si verificat etanseitate inca 150 ron cel putin. Dar se merita ! Eu am avut noroc si am gasit piesele SH foarte ieftin si montajul l-am realizat eu, nu e dificil si te pot ajuta daca te hotarasti!
Ce euro are Matizul tau? |
Quote:
|
Vezi ca tu la E4 nu ai instalatia electrica pentru A/C dar nu este nimic iti explic eu cand o cumperi ca sunt doar cateva fire si un releu!
|
salut!! sunt si eu nou p'aici si'as vrea sa ma bag si yo in clubul "matizistilor" zicea cineva ceva de-o intrunire??
|
Ma care aveti GPL pe Matiz, vreau si eu o poza cu motorul sa imi fac o idee unde as putea sa o montez:-)ca ma dau pe GPL:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am vopsit capota si plafonu in negru...ce parere aveti:?::?:
|
Da jos prostia aia de "gura de aerisire"! E o mare tiganie ...
|
Lasa-l ca nu o da jos ca are valoare sentimentala :-)i-am mai zis si alta data!
Capota nu vine bine, zici ca a fost lovita si nu a mai vopsit-o! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning