![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
am reusit intr-un final sa pun jantele sus... mi-am gasit gume super bune fata: 215/40 si spate 235/40 .. sunt super intinse..
lucru care m-a surprins cel mai mult... mergeam spre masina dupa ce am pus jantele sus.. si de sub capota se auzea.."sunt frumusel.. sunt frumusel.." :rolleyes2 apropo, masina se scoate de la vanzare.. o sa ma bucur de ea in continuare la fel ca si pana acuma.. :oops: o sa fac maine niste poze... sa vad cum il prind liber pe mareutzu' :D |
daca nu e liber isi face :P
|
Asa`i :D
|
pai era greu sa faci o poza azi?:d chiar sunt curios:d
|
Quote:
|
superbe rotile,hai cu pozele alea
|
3 Attachment(s)
Asa pe fuga:-)
|
cum poate sa arate bmw`ul asta imposibil.....Respectele mele Boss!!!
|
tu fugeai sau masina ? :P
|
E frumusel... e frumusel... :))
|
frumoasa rau de tot masina. imi plac mult de tot jantele. s-o stapanesti sanatos
|
cum poate sa arate si totusi nu dadea nimeni 7700 euro pe ea :|
Multi pasionati nam ce zice:D |
frumoase roti ai.
|
faine jantele.... mai bine ca, keskin`u...
parerea mea ce bine dau proiectoarele de unde lai luat ... ( fa reclama rapid ) :DDD serios dau bine ... CLEAR |
Quote:
|
caius , astea or sa ramana ? btw , e superba cu jantele astea ...
|
8 Attachment(s)
Inca cateva poze.
|
Frateeee!!! foarte foarte tare, sa le/o stapanesti sanatos omule...
aha vezi ce-ti spuneam eu pe mess.. hai, pune-o la vanzare, acum te rog.... pune-o la vanzare.... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
da, mersi de proiectoare.. Quote:
Quote:
nu mai o pun niciunde la vanzare.. gata! imi caut volan si poate vine mos craciun cu un navi oem :D Quote:
ce relaxat stau si ma uit la poze... :drunk: sunt super mega incantat... |
vreau si eu o poza din spate..o poza normala simpla nu de jos.. sa vad cum da cu bara de M...daca nu ai pus bara...tot vreau o poza sa vad cum se vede cu jantele din spate..ma bate si pe mine gandu la 10j..
|
am pus bara... dar nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza din spate...
oricum nu pot sa-ti fur surpriza de a ramane impresionat cum arata masina cu 10j spate :D |
felicitari caius...e impecabila.....;)toate cele bune...si sa-ti aduca mosu o navigatie si atunci....o sa plang de bucurie cand iti vad masina :D....si asa plang oricum:lol:
|
mersi :D
cand vi in tm sa facem "neste poze" ? |
Nu te bagi la un facelift pt ea?
|
eu zic ca ar fii frumos si un portbagaj CSL:D
|
Superba boss .... chiar arata intr-un mare fel
...bad boy-ul sincer nu imi place ...ha :twisted: |
Caius, te-am mai intrebat odata.. dar atunci nu arata asa masina :lol:
Te prezinti pe 19-20 cu ea la Cluj? Sa o vad si eu live :D, cand te-am mai intrebat, nu era chiar masina de show.. dar acum nu poti sa negi :). E superba, felicitari! |
@ dumitruDaniel ... nu bag facelift pe ea .. mai bine o fac coupe...
@ D.Allecs ... posibil... ramane de vazut pe viitor.. @ jockoooooondaa... fratele meu martian.. ma bucur ca-ti place :D apropo, toata lumea intreaba unde-i primaru' de pe brancoveanu.... @ Rares... da, am in plan sa ajung.. sper sa nu intervina oarece.. :D |
prea frumoasa masina asta...
felicitari si bafta in continuare !!! |
ohoooooo FORZAAAAA :)))) nu mai am cuvinte !!! ce mai....sa ai grija de ea !! ;) toate cele bune !!
|
zaetz ... mersi frumos ..
ar88kos .. he he.. mersi la fel! ce ar fi sa-l iei pe RAU 'u ala si sa facem niste poze in haita? acceptam si opel'urii :D |
Vopsesti interiorul(miezul) jantelor negru sau raman asa?
|
Quote:
off topic: riciu si aici dau de tine :)) |
Quote:
jantele raman asa cum sunt... azi m-am luptat cu una din ele.. pt. ca avea un surub rupt si pierdeam aer pe la ea.. si pe la restu suruburiilor.. asa ca mi-a luat ceva timp pana le-am demontat/montat inapoi + curatat si tot ce trebuie... astept luni sa o pun inapoi pe masina.. sper sa fie okay.. |
1 Attachment(s)
Masina arata foarte bine , din fata , din spate , din toate partile :)
Dar mie nu imi place un lucru , badboy look-ul putea sa fie putin mai rotunjit langa nari.Parca e un unghi prea drept pentru ce forme are masina.Am modificat o poza sa vezi despre ce vorbesc. |
domnule domnule bine arata bolidu.ai reusit cu cheia?se organizeaza ceva pt cluj.merge cineva ca m-as duce si eu.daca e loc?
|
shantzu ... da.. arata bine si rotunjit.. dar sincer.. mie imi place putin mai mult asa drept. nu stiu, parca o face mai incruntata... oricum, mersi pt. sugestie.
kox_24 .. da, mersi mult de ajutor, am luat de la rollin amandoua (interior/exterior) si am dat 12lei pe amandoua :). Legat de cluj.. te anunt, s-ar putea sa plecam in haita de aici.. daca nu, organizam noi o haita :D |
Quote:
..apar cat de curand pe acolo .....o sa dau de stire :twisted: |
vi cu "bolidu" ? :D
|
caius tata as veni cu cea mai mare placere dar tot astept sa ma chemati:D....vin cand vreti voi....numa sa ne intelegem la o zi sa fie ok si pt voi si pt me si kos(dc vrea sa vina)....daca nu probabil ne veedem la cluj;)....dar n-ar strica o sedinta foto inainte;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning