Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Manson 13-02-06 20:13

cobra ce ai zis de interex?
si acolo a venit politia?

Flo 13-02-06 20:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"
Ne-au dat la Tv din parcare de la interex de duminica cand faceam cerculete (NU Se vede nici un numar) mi a zis un prieten ca au dat la antena1 ploiesti
ps:astia chiar sunt dupa noi...bine ca nu am stat mult in parcare :d

offfff....Doamne.....firar sa fie...chiar ca sunt cu ochii in 4 pe voi...se intampla alte lucruri mai grave si ei stau domnle` cu ochii pe masini care se dau....ai dreq nu au si ei ce face....

momo 13-02-06 20:14

faza cu rolele, bicicleta sau patinele era la misto!

veniti cu cainii! LA BUNE! :lol:

Flo 13-02-06 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
faza cu rolele, bicicleta sau patinele era la misto!

veniti cu cainii! LA BUNE! :lol:

si daca nu avem caini putem sa venim cu pisicile ? :yes:

Flo 13-02-06 20:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Proddigy\"
Quote:

Originally Posted by \"baggi\"
apropo cobra primesc si io o plimbare cu 125`u ? :lol:

Nu te mai satura Dumnezeu ... sa te mai prind cu flo in 206 pana la 18 ani :D ca te :2gun: :chainsaw: :writers_b vrei sa ma lashi fiul ploii :D :lol:

hai nebunaticule mic ca ai fi vrut sa te plimb si pe tine in seara aia hahahahha... :twisted: tot o sa se plimbe cu mine pana in 18 ani dar pe 2 rotzi mwhahahahha

LaMishto 13-02-06 20:25

Re:

Quote:

propun o intalnire la care sa se vina cu bicicleta, rola sau patina... la sala sporturilor, sambata... asa ca sa ne cunoastem...

FARA MASINA!!!!!

sambata 25 feb nu e bine? :D

ca sa pot ajunge si eu.. ;)

CobraArt 13-02-06 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
cobra ce ai zis de interex?
si acolo a venit politia?

Au spus ca toata chestia s-a intamplat foarte repede (chiar asa a fost) am stat 5 min...

Vladz 13-02-06 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Quote:

Originally Posted by \"baggi\"
apropo cobra primesc si io o plimbare cu 125`u ? :lol:

Nu te mai satura Dumnezeu ... sa te mai prind cu flo in 206 pana la 18 ani :D ca te :2gun: :chainsaw: :writers_b vrei sa ma lashi fiul ploii :D :lol:

hai nebunaticule mic ca ai fi vrut sa te plimb si pe tine in seara aia hahahahha... :twisted: tot o sa se plimbe cu mine pana in 18 ani dar pe 2 rotzi mwhahahahha

Cine e prietenu meu ? :D :P :P :peace:

kraven_4_all 13-02-06 21:24

momo ma tii la curent la school !!!

Manson 13-02-06 21:25

cobra astia vor sa ne infunde cred...sa mor s au pus cu rele pe noi:(((

Vladz 13-02-06 21:30

Dar cum sa nimerit la fiecare intalnire sa fie televiziunea acolo ? :o cred ca astia urmaresc forumul ... nu s poate gasi o solutie ? :roll:

Flo 13-02-06 21:32

Re:

Quote:

Dar cum sa nimerit la fiecare intalnire sa fie televiziunea acolo ? :o cred ca astia urmaresc forumul ... nu s poate gasi o solutie ? :roll:

posibil....mai bine acem o conferintza pe mess toti si vorbim acolo liber..........nu mai afla nimeni decat noi...e o solutie :P

RaulNFS 13-02-06 21:47

astia ar fi instare sa se ia de noi si dc ne vad 10 insi in parc stand la o banca, ne-ar da amenda ca suntem prea multi la un loc... :evil:

AdiNX 13-02-06 22:13

Politia din ziua de azi... stau si citesc ziaru' agentii cand e vb de o bunicutza pe care o bate nepotu'sau si te amendeaza ca mananci seminte in parc sau ca ai masina faina :poke: the Police!

Flo 13-02-06 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"
astia ar fi instare sa se ia de noi si dc ne vad 10 insi in parc stand la o banca, ne-ar da amenda ca suntem prea multi la un loc... :evil:

ahahahahah pai tu nu stiai ca noaptea nu ai voie sa mergi in grup ??? (mai mult de 4 persoane ) ??? zice ca pui la cale ceva...si iti ia datele eventual iti da amenda...caterinca roamania asta... :x

Vladz 14-02-06 09:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"

ahahahahah pai tu nu stiai ca noaptea nu ai voie sa mergi in grup ??? (mai mult de 4 persoane ) ??? zice ca pui la cale ceva...si iti ia datele eventual iti da amenda...caterinca roamania asta... :x

lol da ai voie sa mergi noaptea cu masina sub 18 ani ? :roll:

Pitu 14-02-06 10:22

eu apar in ambele reportaje si am fost la toate cele 3 intallnisri de unde s au facut poze, inca nu am nimic in posta .

RZV_1_XDD 14-02-06 12:38

Inca nu ai nimic in posta, mai e timp, o ajunge mai greu postasul la tine :D :D

RaulNFS 14-02-06 13:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RZV_1_XDD\"
Inca nu ai nimic in posta, mai e timp, o ajunge mai greu postasul la tine :D :D

Mi-e teama ca lui ii pregatesc alceva. Il considera prea periculos si nu trimit un civil amarat la el sa-i inmaneze o scrisoare... Or sa intre mascatii peste el in casa dupa vreo luna de \"urmari intense\" si dupa ce vor plasa agenti sub acoperire in cercul sau de prieteni... :x

---

Sa dam politiei UE, k asta vor... :x

kraven_4_all 14-02-06 15:33

yo zic sa va terminati cu astfel de discutii si sa incepeti alte subiecte!!ce s-a intamplat acuma ii priveshte pe shoferi, nu cred k aveti cum sa ii ajutati!! asha k lasati`o moale shi nu va mai dati cu parerile k oricum mi`e greu sa cred k aveti cu ce sa ajutati!!!incepeti alte discutii.....vorbiti si de femei dak vreti...!!

shantzu 14-02-06 15:55

kraven avem topic special pt femei :wink: deci cred ca o sa continue discutia aici :mrgreen:

kraven_4_all 14-02-06 16:45

nu vad rostu shantzule sincer! cei pe care ii afecteaza si ii intereseaza cu adevarat acest lucru s-a vazut cine sunt!!! si se shtiu !! nu vad rostu pt. care s-ar mai discuta acest subiect!!parerea mea!!

shantzu 14-02-06 17:52

asha e kraven :wink: ai dreptate :mrgreen: taz vii sambata sa stiu daca iti aduc cd-ul ?? :roll:

Manson 14-02-06 18:24

ati vazut ce a facut nebunul ala cu bmw in Bucuresti?
astia sunt cu ochii pe noi clar...
ala din bucuresti era si cam nebun s amor io era sa faca la accidente in 35 de secunde...ohoooo

momo 14-02-06 20:40

Re:

Quote:

ala din bucuresti era si cam nebun s amor io era sa faca la accidente in 35 de secunde...ohoooo

daca te uiti atent la sectiunea \"LifeStyle...\" ai sa vezi ca este o discutie pe seama acestui subiect.

ps: filmul este vechi, nu e filmat acum...

CobraArt 14-02-06 20:41

Re:

Quote:

Quote:

daca te uiti atent la sectiunea \"LifeStyle...\" ai sa vezi ca este o discutie pe seama acestui subiect.

ps: filmul este vechi, nu e filmat acum...

Momo sincer acum de ce ai aere de moderator??

Vladz 14-02-06 20:48

Iar incepe cearta ? :evil:

Manson 14-02-06 20:55

saorry momo nu am vazut...nuj ce e cu voi de unii au niste basini in ei...offffff nu mai zic nimik

Vibe 14-02-06 21:39

Re:

Ce e Manson .. probleme? te supara baietii? :D :P .....

MasterK 14-02-06 22:13

Pitu

Ai grija pitu`! poate nu primesti nimic!

Ma voi la ce cobitzi?
Poate data viitoare luam o minge, niste palete ceva! Jucam si noi ceva la nocturna

:arrow: Fuck Tha police!

T@zMania 14-02-06 22:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
asha e kraven :wink: ai dreptate :mrgreen: taz vii sambata sa stiu daca iti aduc cd-ul ?? :roll:

d ama vin...sa nu-l uitzi....

Manson 14-02-06 22:52

dj vibe nu ma supara nimeni...

Vladz 15-02-06 09:43

Re: Pitu

Quote:

Originally Posted by \"MasterK\"
Ai grija pitu`! poate nu primesti nimic!

Ma voi la ce cobitzi?
Poate data viitoare luam o minge, niste palete ceva! Jucam si noi ceva la nocturna

:arrow: Fuck Tha police!

Ar fi o idee ... poate un fotbal la 0 grade :D :peace:

tng 15-02-06 12:54

Am consultat un avocat in problemele care au aparut in ultima perioada
...... si ceea ce a zis aml`u

Pt dosar penal ... se poate...dar asta inseamna ca el stia mai demult ca este anchetat.......ca doar este obligatoriu sa se trimita citatii la martori, cel anchetat, si la alte persoane care se considera necesare la dosar pentru a le lua marturie

Pt amenda penala ... deci ca sa primeasca amenda penala...asta e de bine...inseamna ca fapta lui nu a fost considerata cu pericol social mare.....dar s-a facut rechizitoriu de catre procuror...si s-a dat NEINCEPEREA URMARIRII PENALE...si a primit doar amenda penala, deci dupa asta....cazierul lui nu este patat..

DRooPY 15-02-06 13:21

si pana la urma care este starea de fapt momentana a lui AMLu are dosar sau nu are.>! pt ca eu cred ca este oi cacealma a politiei!

CobraArt 15-02-06 14:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DRooPY\"
si pana la urma care este starea de fapt momentana a lui AMLu are dosar sau nu are.>! pt ca eu cred ca este oi cacealma a politiei!

Din cate am auzit are ceva de genu procura penala (nu stiu sigur)

tng 15-02-06 16:11

A zis ca urmeaza sa se duca la sectie pt declaratii...... iar si iar...

Ven0m 15-02-06 19:46

Nashpa bai frate... se pare ca unii au de suferit mai mult decat avem noi ceilalti....
Droopy... inca astept mesajul si \"referatul\" pe mail

kraven_4_all 15-02-06 19:51

ashteapta leo!! ashtia fac transfer de referate pe aici!!...bha google search! :lol: :lol: :lol: !!
V3n0m...cand primeshti ref`u dai un semn de viatza!!

atzone 16-02-06 13:06

azi am primit si eu diploma de participare si organizare de curse ilegale!!!
m-au luat de pe camerele de la carrefour cand eram parcat cu spatele la gard!
am o intrebare f mare: daca nu platesc amenda ce se intampla?

All times are GMT +2. The time now is 00:10.

- Copyright 2026 4Tuning