![]() |
cobra ce ai zis de interex?
si acolo a venit politia? |
Re:
Quote:
|
faza cu rolele, bicicleta sau patinele era la misto!
veniti cu cainii! LA BUNE! :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ca sa pot ajunge si eu.. ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
momo ma tii la curent la school !!!
|
cobra astia vor sa ne infunde cred...sa mor s au pus cu rele pe noi:(((
|
Dar cum sa nimerit la fiecare intalnire sa fie televiziunea acolo ? :o cred ca astia urmaresc forumul ... nu s poate gasi o solutie ? :roll:
|
Re:
Quote:
|
astia ar fi instare sa se ia de noi si dc ne vad 10 insi in parc stand la o banca, ne-ar da amenda ca suntem prea multi la un loc... :evil:
|
Politia din ziua de azi... stau si citesc ziaru' agentii cand e vb de o bunicutza pe care o bate nepotu'sau si te amendeaza ca mananci seminte in parc sau ca ai masina faina :poke: the Police!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu apar in ambele reportaje si am fost la toate cele 3 intallnisri de unde s au facut poze, inca nu am nimic in posta .
|
Inca nu ai nimic in posta, mai e timp, o ajunge mai greu postasul la tine :D :D
|
Re:
Quote:
--- Sa dam politiei UE, k asta vor... :x |
yo zic sa va terminati cu astfel de discutii si sa incepeti alte subiecte!!ce s-a intamplat acuma ii priveshte pe shoferi, nu cred k aveti cum sa ii ajutati!! asha k lasati`o moale shi nu va mai dati cu parerile k oricum mi`e greu sa cred k aveti cu ce sa ajutati!!!incepeti alte discutii.....vorbiti si de femei dak vreti...!!
|
kraven avem topic special pt femei :wink: deci cred ca o sa continue discutia aici :mrgreen:
|
nu vad rostu shantzule sincer! cei pe care ii afecteaza si ii intereseaza cu adevarat acest lucru s-a vazut cine sunt!!! si se shtiu !! nu vad rostu pt. care s-ar mai discuta acest subiect!!parerea mea!!
|
asha e kraven :wink: ai dreptate :mrgreen: taz vii sambata sa stiu daca iti aduc cd-ul ?? :roll:
|
ati vazut ce a facut nebunul ala cu bmw in Bucuresti?
astia sunt cu ochii pe noi clar... ala din bucuresti era si cam nebun s amor io era sa faca la accidente in 35 de secunde...ohoooo |
Re:
Quote:
ps: filmul este vechi, nu e filmat acum... |
Re:
Quote:
|
Iar incepe cearta ? :evil:
|
saorry momo nu am vazut...nuj ce e cu voi de unii au niste basini in ei...offffff nu mai zic nimik
|
Re:
Ce e Manson .. probleme? te supara baietii? :D :P .....
|
Pitu
Ai grija pitu`! poate nu primesti nimic!
Ma voi la ce cobitzi? Poate data viitoare luam o minge, niste palete ceva! Jucam si noi ceva la nocturna :arrow: Fuck Tha police! |
Re:
Quote:
|
dj vibe nu ma supara nimeni...
|
Re: Pitu
Quote:
|
Am consultat un avocat in problemele care au aparut in ultima perioada
...... si ceea ce a zis aml`u Pt dosar penal ... se poate...dar asta inseamna ca el stia mai demult ca este anchetat.......ca doar este obligatoriu sa se trimita citatii la martori, cel anchetat, si la alte persoane care se considera necesare la dosar pentru a le lua marturie Pt amenda penala ... deci ca sa primeasca amenda penala...asta e de bine...inseamna ca fapta lui nu a fost considerata cu pericol social mare.....dar s-a facut rechizitoriu de catre procuror...si s-a dat NEINCEPEREA URMARIRII PENALE...si a primit doar amenda penala, deci dupa asta....cazierul lui nu este patat.. |
si pana la urma care este starea de fapt momentana a lui AMLu are dosar sau nu are.>! pt ca eu cred ca este oi cacealma a politiei!
|
Re:
Quote:
|
A zis ca urmeaza sa se duca la sectie pt declaratii...... iar si iar...
|
Nashpa bai frate... se pare ca unii au de suferit mai mult decat avem noi ceilalti....
Droopy... inca astept mesajul si \"referatul\" pe mail |
ashteapta leo!! ashtia fac transfer de referate pe aici!!...bha google search! :lol: :lol: :lol: !!
V3n0m...cand primeshti ref`u dai un semn de viatza!! |
azi am primit si eu diploma de participare si organizare de curse ilegale!!!
m-au luat de pe camerele de la carrefour cand eram parcat cu spatele la gard! am o intrebare f mare: daca nu platesc amenda ce se intampla? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning