Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

B-61-KYS 17-03-10 23:08

Re: My KYS !!

e bun si spirtul impreuna cu burete dinala cu o fatza abraziva! eu am gasit un fel de diluant...

J.D 18-03-10 01:58

Cred ca a fost unul din cele mai frumoase standuri de la 4tuning. Iar Mr. Joker chiar are ce expune. Sa speram ca vom mai avea ocazia sa ne vedem si la evenimentele urmatoare "vecine". Nota 10 pentru organizare si pentru masina! :)

ynp_46 18-03-10 07:43

Ce cazan misto:D. poate la prima-vara te apuci si de interior:)

Bogyciu 18-03-10 07:59

Comentariu de la "un spectator" cu lant cat degetu la gat si pitzipoanca de brat: Tu stii draga cat il costa pe asta sa o repare daca se zgarie vopseaua... Ce draq o fi in capul astora cand vopsesc Logan-urile asa, BMW-ul ala mai zic, dar asta... Pe mine ma pufnit rasul instant, se uita matz belg la mine ca la "vopseaua" ta.

Frumoasa executie, frumoasa tema aleasa, poate te gandesti sa vopsesti si jantele pe viitor in ton cu masina (ceva mat), multa bafta in continuare si bani de investit in buzunare!

B-61-KYS 18-03-10 18:41

3 Attachment(s)
J.D , baiat de nota 20 ca de fiecare data! Imi pare bine ca te-am cunoscut si ai fost un vecin pe cinste( parca ne-am fi cunoscut de 10 ani ). Despre stand ce sa zic, am incercat sa fac ceva ...nu stiu daca mi-a reusit. Poate ca daca eram mai multi colegi de club faceam mai mult show sa scoatem putin in evidenta banalul Logan !
@ynp - totul tine de finante ca vointa o am de fier
@Bogicyu - faze repetate. Venea lumea , intra in stand, pipaia masina se uita din diferite unghiuri se vedea pe fata lor mirarea ca masina e peste astaptarile lor si vin si intreaba: "frate unde ti-ai vopsit masina ca...e belea..e perfecta" Raspund: e colantata : In secunda 2 erau plecati , scarbiti, mai mai sa ma scuipe.
Sunt constient ca masina mea nu e 100 % de acest show dar macar sa aprecieze simplitatea, liniile perfecte ale kitului , colantarea f buna care a primit-o. Mai stiu ca aceasta colantare nu este perfecta, ca cine stie unde sa se uite vede diferenta imediat insa consider ca am avut destul curaj sa fac multe la masina si am fost un pionier ca sa zic asa...

Sa auzim numai de bine!

Bolt 18-03-10 19:20

urmaresc topicul de ceva timp si pot sa spun ca ai un Golan superb si niste gusturi placute ochiului imi face placere sa vad astfel de masini pe strada...pacat ca uni exagereaza cu tuningul si isi bat joc de masini dar astea fiecare padure are si uscaciunile ei nu ? :lol: bft mai treci pe la carol...

GJ 64 GAB 18-03-10 19:29

Îmi pare bine că ţi-am putut admira logănelul LIVE!
Chiar îmi place foarte mult cum a ieşit colantul, se vede mult mai bine Live decât în poze... Să rezolv şi eu problema cu internetul că îmi merge foarte greu şi o să pun şi nişte poze!
Superb!

P.s: te-am văzut şi pe tine pe acolo... Erai foarte distrat! :lol:

B-61-KYS 18-03-10 19:35

daca-s Jock3r :)) Multumesc! Odata cu venirea caldurii o sa trec mai des pe la Carol! Poate ne vedem pe acolo...

viruszatu1 19-03-10 22:51

superba masina, ce a iesit dintrun banal logan te lasa fara cuvinte ..

B-61-KYS 28-03-10 17:39

8 Attachment(s)
i-am tras o baie si-am scos-o in lume !

ynp_46 28-03-10 17:41

2 lucruri ii mai trebuie.
1.xenon in proiectoare
2.oglinzile colantate in culoarea masinii.

alex_77_marius 28-03-10 17:46

Daca nu ma insel deja xenon in proiectoare are.

rAdU87 28-03-10 18:55

am si eu o mica int..
cum ai facut farurile asa negre ?

dog99 28-03-10 19:18

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3226898)
i-am tras o baie si-am scos-o in lume !

;)nici nu mai stiu de cate ori ti-am spus ca e frumoasa:-)bafta
Quote:

Originally Posted by rAdU87 (Post 3227150)
am si eu o mica int..
cum ai facut farurile asa negre ?

cred ca sunt facute cu spray de stopuri,dar eu iti zic din propria experienta ca afecteaza cam rau lumina farurilor,dar se si vede intru-n mare fel;)

ovidiu89 28-03-10 19:22

posibil sa fie folie. asteptam sa vedem ce zice kys-u

B-61-KYS 28-03-10 19:38

masinii ii trebuie multe, nu numai ce ai enumerat tu :) Xenon nu are pe proiectoare ci niste philips blue vision ca sa fie cam in aceeasi nuanta cu xenonul de la faruri existent.
pe faruri este aplicata o folie speciala ( rezistenta la temperaturi..bla bla ) care a fost pusa in graba pentru expozitie si acum se vede ca a fost treaba de mantuiala...O sa o dau jos si voi pune alta. Nu va mint cu nimic cand spun ca intensitatea luminii a scazut cam cu 30-40 % :) Bine naibii ca nu ies seara cu ea din oras !

rAdU87 28-03-10 20:21

multumesc pt raspuns:arrow:

ynp_46 28-03-10 21:13

Cosmine, sa nu iti ia astia talonu pt folia aia...

icstrem_no1 28-03-10 22:09

crima masinutza:Xdar totusi folie pe faruri,pe geamurile din fata,jenti pe 17...kiar nu ai probleme deloc cu garda:-?

bogdy.ghetto 28-03-10 22:22

Daca nu lasi masina pe burta o sa o gasesti far arcuri nu vezi cata porcu e ...logan allroad

B-61-KYS 28-03-10 22:37

pot s-o las din bari ? :) e mai ieftin decat reglabila :))

ynp_46 29-03-10 06:49

:hahano:sau sa ii faci bari reglabile....:hahano:

B-99-SAA 03-04-10 22:26

am trecut ieri la pranz pe la intersectie la dimitrov... marfa rau masina, bijuterie...!!! sa ai grija de ea. si la expo a fost bine, nu te lua dupa toti cocalarii care cand aud "colant" au impresia ca e d-ala din targ, si ei de fapt habar n-au sa tina covrigu in mana, in schimb au venit sa vada "tiuning".
spor la treaba in continuare, astept sa vad ce-ti mai vine in minte (cu toate ca arata extrem de bine si asa cum e).
respect!

VaLeX 04-04-10 17:52

Faptul deranjant nu e ca lumea spune ca e colantata masina , ci dupa ce-l intreaba pe Cosmin cat l-a costat vopseaua si afla ca e colantata ...Aiiii , colantata !!! Sunt prea prosti sa aprecieze munca si investitia in masina ; si ce daca e colant , AVANTAJ COSMIN ! :)

Sarbatori fericite domnu' !

adi.schumi_tm 05-04-10 11:07

Am urmarit evolutia masinii de la inceput.Chiar daca nu am fost de acord cu designul pe care l-ai facut la capota acum dupa ultimele modificari pot spune ca arata mult mai bine pe nuanta asta de rosu mat.Masina arata foarte foarte bine asa cum e acum,singura obiectie din partea mea ar fii sa pui autocolant si pe oglinzi in cazul in care iti place

Danutz Bratosin 06-04-10 13:37

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3246058)
am trecut ieri la pranz pe la intersectie la dimitrov... marfa rau masina, bijuterie...!!! sa ai grija de ea. si la expo a fost bine, nu te lua dupa toti cocalarii care cand aud "colant" au impresia ca e d-ala din targ, si ei de fapt habar n-au sa tina covrigu in mana, in schimb au venit sa vada "tiuning".
spor la treaba in continuare, astept sa vad ce-ti mai vine in minte (cu toate ca arata extrem de bine si asa cum e).
respect!

Si eu am trecut acu vreo 3 zile si am vazut o mare prelata:lol::( n-am avut bafta de data asta:???:

B-61-KYS 06-04-10 18:59

1 Attachment(s)
prelata mi-a fost furata chiar de 1 aprilie :) acum se poate vedea in toata splendoarea ei...
@valex - bine punctat. Si la expo si pe strada se opresc oamenii, o analizeaza pe toate partile, zabovesc in jurul ei si-mi zic : "foarte tare vopseaua, cum ai reusit?" le zic : e colant! . Raspuns :"Aaaaa...naspa atunci :( " Nu ma supar, chiar zambesc cat de penibili sunt atata timp cat nu si-au dat seama de la inceput despre ce e vorba.
In general nu-mi place sa dau explicatii insa acum vreau sa fiu clar pentru toata lumea, inclusiv pentru carcotasi : colantarea a fost/este/va fi un moft . Nu am facut-o NUMAI pentru ca este mai ieftin si nu am pretentia ca acest colant sa ma tina o viata, 2 ani, 1 an sau cateva zile. Saptamana viitoare poate mi se pune pata si schimb iar culoarea. Am dorit insa o schimbare de look, avand in vedere si multitudinea de modificari aduse in aceasta iarna si zic eu ca am reusit : o culoare unica si o mana de lucru destul de buna.

Sonny™ 06-04-10 19:22

e tipla masina, ai putea incerca ceva si cu oglinzile;)

B-61-KYS 06-04-10 19:28

1 Attachment(s)
am uitat sa completez : oglinzile se vor schimba in unele de prestige cu capacul colantat la culoarea masinii..

bogdy.ghetto 06-04-10 19:35

tiganie frateMLu:))) dc nu ii pui oglinzi de raba? si le colantezi fremos cu semnul de la nai C

B-61-KYS 06-04-10 19:54

bogdy,...m-ai enervat! voi anula oglinzile si voi pune camere video =)) nah sa moara dusmanii :))

icstrem_no1 06-04-10 23:09

kys-ule lasa frate lumea...k si eu m am saturat de uni si de alti...la uni le place asa la alti in alt fel...pnm,important e tie sa ti plak...k,carcotasi vor fi mereu...mie unu imi place,bft in cont;)

crazyfornova 06-04-10 23:28

Era si cazu nenea KyS' :lol:

bogdy.ghetto 07-04-10 21:15

Fratemeleu ai grija unde`ti pui godinu asta colantat la vara sa nu se stranga colantu ala sa se faca tanga :))) calduri mari vara si o patesti

B-61-KYS 18-04-10 09:33

32 Attachment(s)
natura....pozne :)

Danutz Bratosin 18-04-10 09:59

E superba:dribble: si ii sta bine in natura:D sa o duci mai des:lol:

adi.schumi_tm 18-04-10 10:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3287985)
natura....pozne :)

Superbe pozele,la fel ca si masina ;)

ynp_46 18-04-10 10:38

dragute poze, draguta masina...tati...cumpara reglabila, iti cumpar io arcurile tale:)

Ace MNE 18-04-10 10:40

apropo de pozele in care se vede discul de frana si etrierul: am vazut paici la un alt logan ca proprietarul isi pusese discuri mai mari si perforate si parca nu il costase foarte mult. zic ca e o investitie care se merita:D

Relu_GTT 18-04-10 11:48

1 Attachment(s)
acolo nu poti sa faci ceva sa nu mai fie distanta aia ? (unde am incercuit in poza),ca pe dreapta e bine doar pe stanga e asa si arata rau

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning