![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
dar printre picatele am reusit sa fac capace la jante si un mic upgrade la motor + 15 cai cica :-) dar ramane de testat cu un golan 1.4. sa vad dc e asa sau nu. numai bine |
sa ne zici daca ai scos cei 15 caluti, si sa iti traiasca baiatul;)
|
si eu sunt curios .....
cum in ce fel ........astept detali........ |
Quote:
Quote:
|
Permite-mi te rog sa am o urma de indoiala pana in momentul in care ne vei spune daca i-ai obtinut sau nu :p
|
Şi eu sunt reticent la treburile astea, dar am înţeles că îi poti optimiza sistemul de împâmântare şi astfel poţi avea creşteri de putere.
|
Quote:
F.interesanta chestia! Cu un cablu gros sa obtii 15 cai?:O W T F ! Hai cu mai multe detalii! PS : Sa iti traiasca cel mic! |
inca nu e terminata treaba si nici probata,sper ca pana sambata sa va zic exact.
|
12 Attachment(s)
azi am stat acasa,nu am muncit,asa ca binenteles m-am apucat de mesterit pe la cazanel.
la interior curatenie generale instalat niste lumini in pragurile interioare,instalat niste plafoniere cu leduri si cam atata. la exterior m-am apucat sa dau si eu cu fibra,nefacand niciodata lucrul asta chiar mia reusit treaba.am folosit un pachet de reparati,rasina ,intaritor si plasa daia. asa ca am scos gaura din aripile fata si gaurile unde au fost vechile oglinzi,si pe la capota spate acoperit niste gauri mai vechi. m-am apucat si pe la buzita de sub praguri sa o slefuiesc,avea mici puncte de rugina, le-am eliminat si am dat cu teroson dupa.am curatat si jantele,mi-au venit si capacele pt jante,am instalat si niste leduri in bara fata,erau pt 7tar dar nu dadeau bine si leam pus pe cazanel,si cam atat cred.numai bine. |
E... Mult mai bine cin jantele acum, Dog !
Sunt mai frumoase aşa mai simple ( fără roşu ală ) şi cu capacele alea :X ... Să-ţi trăiască copilaşul şi mult noroc în viaţă că ştiu că vine botezul ! |
Quote:
multumesc,si iti urez si eu multa sanatate si noroc. |
Foarte frumos;) imi pare rau ca ai dat sticarele de pe geam jos:( alea imi placeau mult:-P
Gata stilul rat l-ai abandonat?:lol: arata bine masina |
cand termini tb cu 15 caluti sa ne zici si noua cat tea dus :D
PS :Să-ţi trăiască baiatu!;) |
Quote:
Quote:
multumesc |
2 Attachment(s)
azi mi-am luat si niste lampi noi ale mele erau cam sparte si pline de apa.
|
Misto Land Rover-ul :) . E al tau?
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa arata cu stopurile astea turcesti.chiar imi place. |
Arata bine stopurile dar am o intrebare:cum se vede semnalizarea printre autocolantul ala ce ai lipit?
|
Quote:
o sa dau colantul jos,si o sa le vopsesc rosu cu spray de stopuri.si pe mansalier le las albe. |
Quote:
|
sunt foarte foarte curios cu treaba cu caluti in plus!:)) asteptam rezultate bune...;)spor la treaba!!! ah si ceva poze cu becurile in praguri?:) si plafoniera?
|
Quote:
|
ar merita si ea o vopsea in randul lumii :D
apropo, sper ca nu vrei sa o mai faci rat rod, nu de alta dar sunt o gramada de dacii rat rod involuntar si o sa confunde lumea :) |
chiar ca-s frumoase,dar la luminile de mers inapoi ce ai facut??
|
nu le-a facut nimic, sunt noi triplele de-asta se vad asa
|
cam ii trebuie o vopsitorie totala:poke:
|
Quote:
|
Quote:
acum se lucreaza la ea si de accea are vopseaua asta ca mereu ii bubuie cate o modificare :)) :)) si de aceea nu o vopseste |
Quote:
Bafta cu dacia dogule.. eu zic ca o sa fie mai frumoasa oricum ai facea'o decat rat.. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
chiar mi-as lua un harb sa-l fac rat. |
5 Attachment(s)
am facut aseara miste poze la interior.
|
de fiecare data cand ma uit la ea ! ma indragostesc de ea !
imi place mult ! daca as avea banii...ti'as luao imediat ! :> |
Quote:
pai ce mai stai, strange cureaua la maxim:D |
Quote:
Termini cu masina pana de 8 Mai?:lol: sau mergi cu dansa asa tarcata? |
Quote:
|
cel mai bine...:)) v-a veni si Bogdan Nastase la Tulcea...sa imi povestesti ca-s curios cum a fost ok?
|
Nu e panica:lol: dusul e mai greu:lol: ala e cel mai funn
|
1 Attachment(s)
Quote:
oricum anul trecut a fost foarte frumos;) |
Foarte smecher a fost anu trecut:D uitema si pe mine in spate cu batrana low:lol: clar anu asta o sa fie bomba:lol: o sa vezi:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning