Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

B-13-FFA 12-09-06 16:49

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

salut blackpower. am avut placerea pana acum? c masina ai poate asa imi amintesc

cioky 12-09-06 18:15

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 550788)
Cica nu mai puneti poze cu numerele pe net ... si Cioky are semnatura cu imagini in care se vede nr si a mai si scris B 04 EJX =))))) :lol:

pai ce pot sa mai fac man acum? k oricum stie toata lumea de ce sa ma ascund?
da macar la intalniri sa fie fara numar k totusi...:) sa nu fie chiar pe fata...

cioky 12-09-06 18:26

baieti... am vorbit cu adytza si mi-a zis k nu isi merita postul pe care il are in clubul acesta... si mi-a zis k trebuie sa alegem un alt presedinte...(daca vrem)
sau daca nu... si cred k e mai bine asa sa nu se supere nimeni... ar fi sa nu mai avem nici un presedinte nimik si sa fim toti egali adik sa decim ceva toti nu unul... macar cei care ar trebui sa fim membrii fondatori ai filialei din bucuresti... astia care am fost de la inceput de la intalnirea de la opera... si care venim la intalniri... astept pareri

cioky 12-09-06 18:29

asta e alegerea lui si trebuie respectata chiar daca unii il condamna k nu a venit la intalniri... nu avem ce face a zis k ramane in club dar... asta vrea el... nu stiu ce sa zic...
daca vreti sa avem un presedinte ar trebui sa se ocupe de filiala asta... deci va ascult...:)

ionutz_ubh 12-09-06 19:05

Ma ciudata alegerea lui insa ....trebe respectata,ideea cu membrii fondatori e buna si hotararile sa le luam toti nu numa iunul inssa tot ar trebui un om sa se ocupe de club..ke e preseditne k e vice k e membru fondator k nu e unul tot ar trebui sa fie "ala mare":D

B-13-FFA 12-09-06 19:45

da ar fi bun...da cine... k parerea mea oricare ar fi ala nu va lua decizii de unu singur......deciziile banuiesc k le vom lua la comun.....oricum vorbim mai mult vineri la intalnire

B$&CVJ 12-09-06 20:31

Eu zic sa nu avem un presedinte e cel mai ok asa o spun din experienta, dar sa fie 5-6 persoane care sa ia cateva decizi cvei care vin la fiecare intalnire (aproape), decizia care sa fie luata impreuna cu ceilalti membri ai clubului iar de restul sa ne ocupam pe rand in functie de timpul pe care il avem cine ce face. Ce se mai aude cu sponsorul?

MicDaRAu 12-09-06 20:43

mai fratilor, eu spun ca clubul asta, filiala asta mai bine zis nu are nevoie de presedinte, oricum pana acum decizile sau luat de comun acord, eu unul asta am vrut de la bun inceput, sunt adeptul votului si al democratiei! asa ca fara presedinti si sefi sau kesti dastea, decizile sa fie loate de comun acord!

cioky 12-09-06 21:29

Quote:

Originally Posted by B$&CVJ (Post 551861)
Eu zic sa nu avem un presedinte e cel mai ok asa o spun din experienta, dar sa fie 5-6 persoane care sa ia cateva decizi cvei care vin la fiecare intalnire (aproape), decizia care sa fie luata impreuna cu ceilalti membri ai clubului iar de restul sa ne ocupam pe rand in functie de timpul pe care il avem cine ce face. Ce se mai aude cu sponsorul?

man si eu sunt deacord cu tine... nu cum zicea UBH... nu e nevoie sa fie cineva presedinte...
de ce trebuie sa avem neaparat?
cum zicea cvj sa fim un grupulet care sa ia deciziile... k sa nu iasa discutii
si ar fi bine asa k putem sa ne impartim treaba asa adik ficare se ocupa de cate ceva... si e ok...
asa daca e un presedinte parerea mea k el ar trebui sa faca tot k nu e presedinte degeaba:D si nu cred k ii comvine la nimeni:D
asta e parerea mea...

MicDaRAu 12-09-06 22:36

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 551899)
man si eu sunt deacord cu tine... nu cum zicea UBH... nu e nevoie sa fie cineva presedinte...
de ce trebuie sa avem neaparat?
cum zicea cvj sa fim un grupulet care sa ia deciziile... k sa nu iasa discutii
si ar fi bine asa k putem sa ne impartim treaba asa adik ficare se ocupa de cate ceva... si e ok...
asa daca e un presedinte parerea mea k el ar trebui sa faca tot k nu e presedinte degeaba:D si nu cred k ii comvine la nimeni:D
asta e parerea mea...

pai daca e presedinte nu inseamna ca e si dictator, presedintele are rolulu unui arbitru !!!

aDytZa_1989 13-09-06 09:20

baieti eu ziceam sa hotarati alt vicepresedinte pentru ca daca alegi in continuare aceeasi structura presedinte va ramane MicDaRau. insa vice presedinte trebui alcineva in caz ca vreti sa fie vechea structura. voi hotarati ;)

MicDaRAu 13-09-06 09:44

vice poate fi ffa'ul!!!! oricum functile astea sunt pentru arbitraj si nimeni nu hotaraste singur in clubul asta!!!

59AFA 13-09-06 11:00

Quote:

Originally Posted by MicDaRAu (Post 552204)
vice poate fi ffa'ul!!!! oricum functile astea sunt pentru arbitraj si nimeni nu hotaraste singur in clubul asta!!!

sunt de aceeasi parere...

59AFA 13-09-06 11:01

aaa...si sa nu uit , baiatul cu supernova de sambata , vrea si el la noi in club...:D il primimim ? :p

B$&CVJ 13-09-06 12:31

Normal, o mai prepara putin si ii mai dau o sansa.

B-13-FFA 13-09-06 17:00

cvj, vineri poate si noi :D

ionutz_ubh 13-09-06 21:09

ma cioky nu m-am referit sa avem un presedinte neaparat dar cineva tot trebuie sa fie...sa zicem purtatorul de cuvant,poate nu ma exprim corect dar acel cineva daca ar fi nu inseamna k ar lua el deciziile,k alea tot noi toti le vo lua,nu am zis-o in nume d rau....pur si simplu era o parere,sper k nu am suparat p nimeni

B$&CVJ 13-09-06 21:14

FFA daca te-a dat ala cu supernova chiar ai de gand sa incerci si cu mine daca vi cu meganu.

ionutz_ubh 13-09-06 21:18

ma ce ma oftic k nu mai sunt la curent cu noutatile....dar imi repar eu cutiuta d chibrituri....:))

59AFA 13-09-06 23:14

cvj , am impresia k nu s au dat corect...in seara aia nimeni nu prea s a dat corect..distantele nu au fost masurate ca lumea si cred k in loc de 400 m s au dat pe 200...si de acolo cred k incepea sa il manance cristi :D

B-13-FFA 14-09-06 00:59

a mea pleca prost......ASR nedeconectabil.......revine la 2 3 4 si chiar 5 vreau sa incerc oricum

59AFA 14-09-06 09:35

asr ul se poate deconecta..dar e mai complicat...tre sa scoti o anumita siguranta de pe panoul ala...nush exact care .. sper sa nu ma insel , dar asa este si la deconectarea airbag ului :rolleyes2

B-13-FFA 14-09-06 14:11

airbag-ul are buton pt dezactivare. si sincer nu ma bag sa-i scot fire din bord......mai ales k nu e masina mea personala......macar stiu k recupereaza bine :D

bLaCkPoWeR 14-09-06 14:37

sal all !!! B-13-FFA, io sunt alex (bLaCkPoWeR) ... sunt un pic mai vechi in club ... nu prea am avut timp asa ca sa stau sa vb ... si sa vad ce se mai intampla pe aici ... inca nu am o masina a mea :D o folosesc pe a lui tata :D e un ford focus din 2004 scurt in 4 usi !! am carnet de putzin timp de vro 3 luni si ceva :D .... care este numele tau ??? care vretzi sa vb cu mine id-ul meu este [email protected] ! :D respect 4 all !!!

blaCkPoWeR

Ace Axel 14-09-06 16:30

zal all.... m-am intors si eu.... s-a mutat locul de intalnire de vinerea?!

59AFA 14-09-06 17:23

opaa...se intoarce lumea din vacanta...dak sambata a fost haosul ala , ma intreb ce o sa fie maine :D

B-13-FFA 14-09-06 17:55

s-ar putea sa fie unu si mai mare :D.....abia astept

B$&CVJ 14-09-06 18:52

sal, a ramas maine seara la orele 21.00 la Polivalenta. Sper sa vina cat mai multa lume.

MicDaRAu 14-09-06 20:53

sa vina lume sa vina lume:) ca e din ce in ce mai bine:)

B$&CVJ 15-09-06 12:41

Deci cine vine diseara la 21.00 la Polivalenta.

Slim29 15-09-06 12:56

da venim sper sa fim si noi cativa

59AFA 15-09-06 13:57

bifez si eu prezent in seara asta...vine si baiatul cu supernova si inca unul cu o kia , care mai aduce cativa dupa el :D

MicDaRAu 15-09-06 14:56

yo nu bifez prezenta diseara, ca bifez prezent in busteni, ultimul weeknd la munte din vacanta asta, asa ca distractie placuta diseara baieti! "sa fiti cuminti"

caphonne 15-09-06 16:29

lume veniti diseara ??sper sa nu bat drumul degeaba plus ca nu stiu pe nimeni asa bine (pe cine stiu nu vine)
slime te uiti dupa mine :)) vezi ca vin cu cainele /supernova rosie cu numere rosii :D si tu 59 afa da un add la id meu

Ace Axel 15-09-06 16:59

eu nu stiu dak o sa pot ajunge, din nefericire.... am de terminat un "proiect"....

B-13-FFA 15-09-06 18:26

am vb cu slim.....suntem destui.......nu bati drumu degeaba :D...... hai k vreau sa vad ce-ti poate spnova

59AFA 16-09-06 14:52

baieti , dintre astia care mergeti azi la dragon , care ma agatati si pe mine ?! k n'am cu ce sa vin :(

B-13-FFA 17-09-06 00:32

nashpa ce s-a intamplat la dragon........se pare k toate organizarile au cate o buba. imi pare rau pt vio si mihai k nu au apucat sa se dea.

ionutz_ubh 17-09-06 01:01

Ma acum am citit si eu despre incidentul d acolo,intr-un fel imi pare bine k nu am ajuns,poate aveam iar ghinionul d la cora draq,d data asta imi rupeau rau picioarele....

59AFA 17-09-06 10:10

ce s a intamplat la cora ?

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning