![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
salut blackpower. am avut placerea pana acum? c masina ai poate asa imi amintesc
|
Quote:
da macar la intalniri sa fie fara numar k totusi...:) sa nu fie chiar pe fata... |
baieti... am vorbit cu adytza si mi-a zis k nu isi merita postul pe care il are in clubul acesta... si mi-a zis k trebuie sa alegem un alt presedinte...(daca vrem)
sau daca nu... si cred k e mai bine asa sa nu se supere nimeni... ar fi sa nu mai avem nici un presedinte nimik si sa fim toti egali adik sa decim ceva toti nu unul... macar cei care ar trebui sa fim membrii fondatori ai filialei din bucuresti... astia care am fost de la inceput de la intalnirea de la opera... si care venim la intalniri... astept pareri |
asta e alegerea lui si trebuie respectata chiar daca unii il condamna k nu a venit la intalniri... nu avem ce face a zis k ramane in club dar... asta vrea el... nu stiu ce sa zic...
daca vreti sa avem un presedinte ar trebui sa se ocupe de filiala asta... deci va ascult...:) |
Ma ciudata alegerea lui insa ....trebe respectata,ideea cu membrii fondatori e buna si hotararile sa le luam toti nu numa iunul inssa tot ar trebui un om sa se ocupe de club..ke e preseditne k e vice k e membru fondator k nu e unul tot ar trebui sa fie "ala mare":D
|
da ar fi bun...da cine... k parerea mea oricare ar fi ala nu va lua decizii de unu singur......deciziile banuiesc k le vom lua la comun.....oricum vorbim mai mult vineri la intalnire
|
Eu zic sa nu avem un presedinte e cel mai ok asa o spun din experienta, dar sa fie 5-6 persoane care sa ia cateva decizi cvei care vin la fiecare intalnire (aproape), decizia care sa fie luata impreuna cu ceilalti membri ai clubului iar de restul sa ne ocupam pe rand in functie de timpul pe care il avem cine ce face. Ce se mai aude cu sponsorul?
|
mai fratilor, eu spun ca clubul asta, filiala asta mai bine zis nu are nevoie de presedinte, oricum pana acum decizile sau luat de comun acord, eu unul asta am vrut de la bun inceput, sunt adeptul votului si al democratiei! asa ca fara presedinti si sefi sau kesti dastea, decizile sa fie loate de comun acord!
|
Quote:
de ce trebuie sa avem neaparat? cum zicea cvj sa fim un grupulet care sa ia deciziile... k sa nu iasa discutii si ar fi bine asa k putem sa ne impartim treaba asa adik ficare se ocupa de cate ceva... si e ok... asa daca e un presedinte parerea mea k el ar trebui sa faca tot k nu e presedinte degeaba:D si nu cred k ii comvine la nimeni:D asta e parerea mea... |
Quote:
|
baieti eu ziceam sa hotarati alt vicepresedinte pentru ca daca alegi in continuare aceeasi structura presedinte va ramane MicDaRau. insa vice presedinte trebui alcineva in caz ca vreti sa fie vechea structura. voi hotarati ;)
|
vice poate fi ffa'ul!!!! oricum functile astea sunt pentru arbitraj si nimeni nu hotaraste singur in clubul asta!!!
|
Quote:
|
aaa...si sa nu uit , baiatul cu supernova de sambata , vrea si el la noi in club...:D il primimim ? :p
|
Normal, o mai prepara putin si ii mai dau o sansa.
|
cvj, vineri poate si noi :D
|
ma cioky nu m-am referit sa avem un presedinte neaparat dar cineva tot trebuie sa fie...sa zicem purtatorul de cuvant,poate nu ma exprim corect dar acel cineva daca ar fi nu inseamna k ar lua el deciziile,k alea tot noi toti le vo lua,nu am zis-o in nume d rau....pur si simplu era o parere,sper k nu am suparat p nimeni
|
FFA daca te-a dat ala cu supernova chiar ai de gand sa incerci si cu mine daca vi cu meganu.
|
ma ce ma oftic k nu mai sunt la curent cu noutatile....dar imi repar eu cutiuta d chibrituri....:))
|
cvj , am impresia k nu s au dat corect...in seara aia nimeni nu prea s a dat corect..distantele nu au fost masurate ca lumea si cred k in loc de 400 m s au dat pe 200...si de acolo cred k incepea sa il manance cristi :D
|
a mea pleca prost......ASR nedeconectabil.......revine la 2 3 4 si chiar 5 vreau sa incerc oricum
|
asr ul se poate deconecta..dar e mai complicat...tre sa scoti o anumita siguranta de pe panoul ala...nush exact care .. sper sa nu ma insel , dar asa este si la deconectarea airbag ului :rolleyes2
|
airbag-ul are buton pt dezactivare. si sincer nu ma bag sa-i scot fire din bord......mai ales k nu e masina mea personala......macar stiu k recupereaza bine :D
|
sal all !!! B-13-FFA, io sunt alex (bLaCkPoWeR) ... sunt un pic mai vechi in club ... nu prea am avut timp asa ca sa stau sa vb ... si sa vad ce se mai intampla pe aici ... inca nu am o masina a mea :D o folosesc pe a lui tata :D e un ford focus din 2004 scurt in 4 usi !! am carnet de putzin timp de vro 3 luni si ceva :D .... care este numele tau ??? care vretzi sa vb cu mine id-ul meu este [email protected] ! :D respect 4 all !!!
blaCkPoWeR |
zal all.... m-am intors si eu.... s-a mutat locul de intalnire de vinerea?!
|
opaa...se intoarce lumea din vacanta...dak sambata a fost haosul ala , ma intreb ce o sa fie maine :D
|
s-ar putea sa fie unu si mai mare :D.....abia astept
|
sal, a ramas maine seara la orele 21.00 la Polivalenta. Sper sa vina cat mai multa lume.
|
sa vina lume sa vina lume:) ca e din ce in ce mai bine:)
|
Deci cine vine diseara la 21.00 la Polivalenta.
|
da venim sper sa fim si noi cativa
|
bifez si eu prezent in seara asta...vine si baiatul cu supernova si inca unul cu o kia , care mai aduce cativa dupa el :D
|
yo nu bifez prezenta diseara, ca bifez prezent in busteni, ultimul weeknd la munte din vacanta asta, asa ca distractie placuta diseara baieti! "sa fiti cuminti"
|
lume veniti diseara ??sper sa nu bat drumul degeaba plus ca nu stiu pe nimeni asa bine (pe cine stiu nu vine)
slime te uiti dupa mine :)) vezi ca vin cu cainele /supernova rosie cu numere rosii :D si tu 59 afa da un add la id meu |
eu nu stiu dak o sa pot ajunge, din nefericire.... am de terminat un "proiect"....
|
am vb cu slim.....suntem destui.......nu bati drumu degeaba :D...... hai k vreau sa vad ce-ti poate spnova
|
baieti , dintre astia care mergeti azi la dragon , care ma agatati si pe mine ?! k n'am cu ce sa vin :(
|
nashpa ce s-a intamplat la dragon........se pare k toate organizarile au cate o buba. imi pare rau pt vio si mihai k nu au apucat sa se dea.
|
Ma acum am citit si eu despre incidentul d acolo,intr-un fel imi pare bine k nu am ajuns,poate aveam iar ghinionul d la cora draq,d data asta imi rupeau rau picioarele....
|
ce s a intamplat la cora ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning