![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
8 Attachment(s)
va salut baieti vin cu cateva poze insfarsit am dat jos masina de pe chituci si se poate vede mai bine afara in curte .un singur lucru ma deranjeaza la tico ,mai exact garda la sol dar dupa cum stiu quick abea asteapa sa se ocupe de problema.scuze ca nu am postat lte poze dar sincer la noi in atelier e nebunie curata.
|
super tare....nu imi vine sa cred ca vad masina asa...
eu iesit bine aripiile ...bara spate e interesanta ! Deabia astept sa o vad in cta..da banuiesc ca vei sta cu ea in garaje pana pe 20 iulie :) |
frate deci am ramas speechless....incredibil..deabia astept...pfffff
|
No Comment superb din toate punctele de vedere, asa avea o sugestie nu ar da mai bn dak ai astupa dunga de pe usi ma refer la cea subtire?
|
Quote:
imi place..ce a iesit.... bafta in continuare.. quick :D si roberte.. ce sa .mai ..........super treaba... ai facut.. felicitari :D |
4 protuning -super...cam urmezi linii asemanatoare...vezi sa nu devii banal :) oricum pana acum ai lucrat super...
4 Quick -tare de tot omule...e o schimbare imensa fata de kitul tau cu linii drepte ... |
pana la urma se renunta la usile spate? ... parca spuneai tu ceva de partea dn spate :| nu mai tin minte
|
:yikes: :yikes: :yikes:
@Quick: pe unde bagi benzina acum ? :?: |
Ooooooo! In sfarsit, de cand astept sa vad pozele astea...A iesit exact cum ma asteptam (ba chiar mai bine!) si modelul de bara spate se potriveste cu pragurile! Excelent lucrat, fata a iesit impecabil!!! Sunt convins ca si spatele la fel va iesi! Multumesc pentru poze!
Insa: capatul pragului inspre bara fata nu prea merge cu bara fata....Roby, ai ceva idei sau ramane asa? eu zic ca ar merge adaugata linia de jos a pragului pe lateralul barii fata...dar asta am vorbit deja la telefon :D Si inca o chestie...eu cum mai umblu la rezervor ? :???: Decupezi rotund din evazare si umfli putin si usita? Tai din usita? Lasi evazarea decupata si usita normala? Daca ai timp, pune un desen...eu zic ca nu merge sa umfli si usita, ca nu se mai poate deschide...daca tai din usita, o sa se vada urat...ramane solutia sa decupezi evazarea ca un semicerc asa, nu stiu, cum zici si tu ca e mai bine. Cu privire la bara de spate, nu se vede din poze daca toba afecteaza bara cu ceva...daca are loc, e bine, daca nu, evacuarea va ramane doar pe partea dreapta. In cel mai rau caz ii pun un tips rotund, dar dubla sau stanga-dreapta nu va fi. Bineinteles, pot sa o orientez si in jos, sa ramana ascunsa... Evazarile sunt ok, alea de pe fata cel putin....n-am cuvinte. Bara a iesit chiar mai bine ca in desen. Capota pare sa nu stea la locul ei, dar banuiesc ca merge reglata. Abia astept sa vad masina live! Sunt aproape sigur ca voi expune-o, chiar daca nu apuc sa-i pun scaunele si muzica... |
benzina ca benzina ... sa vezi ce se imbata omu in seara asta
|
Quick, cu multa rabdare rotesti TOT mecanismul de la buson cu 45 grade spre dreapta a.i. sa poata acoperi capacul cu fibra, sa nu strice forma si atunci modificand mecanismul, sa se deskida capacul in sus ...... alfel nu prea vad eu cum il poti deskide in stanga sau dreapta .... si nici sa bagi benzina prin portbagaj nu e solutie ..... hai k a iesit debelea :)
|
Le-am vazut, dar nu ma imbat ca am mult de lucru...
@TM32CIP: inca nu s-a stabilit cum e mai bine cu rezervorul. @Tboy: nu, usile nu se astupa, asta e doar modelul, nu stiu daca Roby va decupa inainte sau dupa ce trage matrita, dar asta el ne poate spune. Intr-adevar vor ramane doar 2 locuri, dar nu 2 usi... @Supapa: ai dreptate, nici nu se compara kitul facut de mine...nu mai punem la socoteala ca ala avea 5-6 cutii mari de chit pe el, adica...foarte mult! Iar asta nu va avea mai deloc! Chiar imi spunea Roby la telefon ca piesele sunt surprinzator de usoare...ceea ce e excelent! Cat despre liniile urmate de Roby...am ales o bara care deja exista pe o alta masina (pe spate), si praguri la fel...nu mai era timp de creatie de la zero, si oricum va fi totul ok ;) @sorin_sorin95: ai sesizat f. bine, asta am de gand sa fac dupa show...inainte de vopsire. Daca imi voi permite sa o vopsesc inainte de show, miscarea asta cu liniile pot s-o fac si singur. @peter: prima fraza pot s-o spun si eu, nu ma asteptam sa vad un asa progres dintr-o data... Cat despre garaje...nu depinde decat de finante, care se mai si termina la un moment dat :cry: @others: ma bucur ca va place, multumesc pentru reply-uri! @Roby: sper ca totusi veti aparea si voi la 4tuningFever, cu Loganul & co, sa fie cat mai multe stickere ProStreet Tuning! Cu garda la sol...as putea sa cumpar 4 amortizoare noi (dar sunt cam scumpe) sa le trimit la intarit...insa un amic de pe alt forum mi-a zis ca aveti in Baia Mare un atelier unde se intaresc arcuri....poti afla ceva detalii si preturi? Oricum, mai devreme sau mai tarziu, aici/acolo/in Bucuresti, tot voi micsora garda intr-un fel...stii ca am stabilit sa tineti cont de asta la kit, si de-asta se vede cam inalt Tico dintr-o parte :D @all: nu vinde careva niste amortizoare uzate de Tico/Matiz? pot fi si pe gaz, si pe ulei, pot fi si scurse, numai tija sa nu fie zgariata...ofer un pret decent, dar nu prea aproape de pretul de magazin :lol: |
Quote:
Asta ar fi cea mai buna idee! La asta nu m-am gandit...numai sa se poata face, trebuie vazut. Roby, sper ca vei citi asta :D e o varianta buna de luat in calcul. |
super tare te omor daca nu este gata :P apropo sa vezi ce kit de frane si suspensi am pus la mercedes ramai tango.:D au costat 6000 de eurici
|
alex iti dau eu amortizoare...pe gaz..de spate
|
@TheBig_X: O sa fie gata, o punem la show :D pregatiti inca un sticker pentru mine! (valabil si pentru Protuning!) - cat despre suspensie si frane la BatManCar, poate le vad azi la 3 la Penny :D
@Topser: cand poti, sa ma anunti te rog...dupa ce termini cu "emotiile", ma urc in autobuz si vin dupa ele :lol: (sa-mi zici cat ma costa) - Multa bafta! |
Mistoaca o sa fie....dar nu cred ...sau sunt sigur...ca nu o sa fie gata pana la show....mai e ...enorm de muncit......si in ritmul asta....Spor la munca
|
Quote:
La interior...o sa-i fac ce se poate face in 2 saptamani, si cu bani putini. Adica macar sa montez scaunele si sa incropesc o incinta cat de cat, poate particip si la dB Drag. Sa vedem.... |
mi`a venit o idee mai buna ptr capacul de benzina
sa`l scoti la suprafata , taind suport de care sta agatat cand il deschizi , si sa sudezi , o tabla , ca sa`l lungesti , sa stea la suprafata...cred ca e cea mai buna metoda..decat sa umpliii cu fibra ala... |
exact mutal dp aripa normala pe evazare, fai acolo sistemu de prindere si gata, doar sa intre capu la pompa, daca nu scoti furtunu de la carburator bagi sub capota un bidon de 5L de benzina :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Roby, nu taia usita! Nu va arata bine ce va iesi, adica un fel de "D" intors...mai bine astupa usita, daca ai cum si nu e greu....si lasa gura de alimentare in masina, pana cand aduc masina aici. Cea mai buna varianta e cea cu stopul, m-am gandit mai demult la ea, si cred ca e cel mai bine asa - mai ales ca am de gand sa chelesc tot de pe masina, manerele de la usi, dungi, gauri de chei etc. Sistemul cu stopul nu e greu de facut, dar necesita multe probe -> mult timp pierdut, si automat un loc mai mare in spatele stopului -> sudura, ajustari...dar merita!
|
dragut :) bafta in continuare
|
hmmm ideea cu stopu nush mie unul mi se pare aiurea... sa dai stopul la o parte de fiecare data ... n-ar merge mutata mai sus deschiderea chira pana in geam? iar ce ramane jos astupat... trasa o conducta de tabla si pui benzina normal ca omu ? imi dau si eu cu parerea :|
|
6 Attachment(s)
E putin mai complicat decat pare....iar chestia cu stopul se poate face cu o foarte mica adaptare (d.p.d.v. al traseului benzinei) si cu putin mai multa munca pentru locul in sine si sistemul de deschidere pentru stop...
Cam asa arata locul, privit din interior: |
Quote:
|
Pai scaunele m-au costat 920 lei cand le-am cumparat, iar tapitatul (material + manopera) 11 milioane. In total - 20 milioane pentru 2 scaune Sparco imbracate in piele...e mult, dar in Constanta m-ar fi ajuns dublu.
|
Ai tapitat scaunele Sparco ? Chiar sunt curios cum au iesit.
P.S. Nu vii si tu la intalnire maine ? :D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
va salut!postez pozele cu bara de spate!(bara si evazarea e doar aruncata pe masina)
|
foarte tare !
imi place cum arata asa din spate ..evazata.>:) |
hai ca da superr bine.. felicitari inca o data...:D
|
Hmmmm....parca nu arata asa bine in ultima data cand am vazut-o....imi place la nebunie!! Multumesc pentru poze!!!
|
wow...din ce in ce mai frumos...
|
nu mai pleci sa o iei? nu ai mai dat nici un semn
|
:shock: ................
|
Joi plec. Fara dubii.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
frumos pikinez adevarata bruta pe strazi
|
Vre-un eleron finutz va avea? sincer parca duce lipsa.
|
va avea categoric :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning