![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Am putea toti pe un singur forum, dar e deranj mare
|
Eu nu am inteles de ce se prezinta o colectie pe 4 forumuri cu aceleasi poze/texte, la aceeasi oameni si tara.
|
Care sunt celelalte 3 forumuri ? Nu de alta dar sa incep de la inceput sa-mi prezint colectia :lol:
Nu mai am absolut niciun chef sa fac poze la machete... :( |
Quote:
Quote:
|
Curiozitate satisfăcută.
Eu cred ca si partea financiară īși are amprenta si in plus sunt mulți care confunda machetele cu niște jucării de copii. Cel mai mult, ma mira faptul ca au fost pe aici colectionari care s au retras , clar fiind faptul ca nu au m ai postat de ceva vreme. Cert este, ca eu nu am sa īncetez sa colectionez si postez pe acest forum. Asta ca īncurajare pentru cei ramasi. La mai multe.......BMW uri 1:18. |
Sincer sa fim toti pe un forum dedicat nu ar strica. De ce prezinta macheta pe aceleasi forumuri? Ca au timp. De asta :P
|
Multi din cei ce au plecat de aici nu mai posteaza pe nicaieri ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu vreau sa il barfesc pe Costi (2010) pentru ca este cel mai activ si constant user pe sectiune, urmat indeaproape de Reme. Felicitari baieti, sunteti chiar tari si va apreciez foarte mult pentru faptul ca va dedicati din timpul vostru pentru sectiune, pentru noi, pentru hobby.
Asta da barfa. :)) |
atunci cand ai o pasiune, ca e vorba de colectionat machete, ca e vorba de colectionat brichete, ca e vorba de colectionat soldatei, ca e vorba de colectionat altceva, nu trebuie neaparat sa arati la toata lumea, trebuie sa fi tu fericit, insa atunci cand impartasesti si cu altcineva ceea ce ai tu sentimentul este muult mai frumos.
Apreciez la Costi extraordinar de mult, puterea si abilitatea lui de a fi prezent pe aproape toate topicurile. Big like bre pt ceea ce faci! Apreciez la la foarte multi useri faptul ca au colectii foarte numeroase de machete, nu conteaza neaparat calitatatea lucrarii, cat conteaza si diversitatea e modele. Eu unul sunt un user normal, care apreciaza tot ce e frumos si automat cand imi place ceva incerc sa spun motivul pentu care imi place, satisafactia creste pentru cel ce detine cel obiect atunci cand cineva ii spune ca are ceva frumo. |
1 Attachment(s)
Quote:
Multam pentru barfa! Drept rasplata am facut la fata o poza in ciuda ta :lol: Quote:
Sarna Vlad!!! |
1 Attachment(s)
Hehe, poti fi sigur ca in ciuda mea... insa ma bucur si eu cu ale mele... sac-sac. :>
|
Quote:
|
:D:DSărbători fericite :D:D
|
Quote:
|
un joc reusit : SPINTIRES, este la oferta pe steam.
Take responsibility of operating large all-terrain Soviet vehicles and venture across the rugged landscapes with only a map and compass to guide you. Explore the levels and unlock portions of the map whilst discovering new trucks, fuelling stations, garages and lumber mills |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Trist. Sper ca nu le-ai dat chiar pe toate si ai mai pastrat ceva. :???: |
6 Attachment(s)
va salut si toata stima pentru voi colectionarilor de machete!!!
asi avea si eu o intrebare: aproximativ ce valoare are aceasta macheta: MERCEDES-BENZ,S600L,1998,metallic blue! si din cate se vede dupa certificat este o editie limitata aceasta macheta! este farbricata de VITESSE GROUP, in stare impecabila,se vedesi din poze, este in cutie!si din cate m-am mai interesat este o macheta mai veche si mai rara,nu stiu daca se mai gasesc in tara modelul de fata!multumesc si astept raspunsuri,pareri,informatii! :)! |
Este o macheta destul de rara, dat fiind faptul ca producatorul a dat faliment cu ceva timp in urma. Una in stadiul acesta si completa de ambalaj poate ajunge si la 80-90 de euro.
|
Quote:
|
macheta a ajuns la userul 2010, un om super de treaba si sunt foarte multumit ca a ajuns la un pasionat adevarat de machete!!!;) si sper ca si el este la fel de multumit ca si mine!
|
Foarte multumit. Sarna mult!!!
|
Felicitari domnu`Costi !!! ;)
|
sanatate multa colegu'! ;) ma bucur foarte mult ca a ajuns la cine trebuia macheta! poate o sa faci si niste poze artistice asa ca sa vedem si noi mercedesul in adevarata ei valoare...:) pe viitor tin cont, poate mai facem tranzactii! :)
|
7 Attachment(s)
Postez aici, poate intereseaza pe cineva, cateva noutati de la Nurmberg Toy Fair 2015.
De la GT Spirit |
10 Attachment(s)
AutoArt...
|
6 Attachment(s)
Otto Models
|
Ce producator este Mc Laren P1?
|
Cel din poza este versiunea AutoArt si va fi facuta din composit+metal. Va mai iesi de la TSM si PMA, amble diecast metal
|
BMW ul albastru este cumva M3 varianta berlina, e90 LCI ?
Merci. Poate si un pret. |
5 Attachment(s)
Quote:
Pentru tine mai am o surpriza, stiu ca esti cu BMW-urile. Poze in premiera pt Diecast Arena si DIF: |
Rolls ul de cine e facut ?
|
Quote:
Azi am primit prima macheta de la ei, cred ca am sa vin ca un scurt review pana in weekend. |
N ai idee cāt ma bucur pentru model asta in varianta metalică. Arată bine in poze. Chiar ma uitam după el , la cei de la GT , si vad ca au crescut prețurile repede.
Merci , chiar e surpriza. :D:D |
1 Attachment(s)
Minichamps 2015 NEWS
Lista continua, am postat doar pt. BMW 1:18.:shock: |
din pacate rasinoase...
|
Astea din rasina ar trebui sa vina bonus atunci cand cumperi machete din metal.
Din cate am citit au destule probleme de calitate! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning