![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
|
4 Attachment(s)
Va salut:D
1.Pun la bataie o dacie 1310 la scara 1:43(cand va aparea in revista deagostini)ce se vrea modificata.As dori sa-i fac un body kit,eleron,praguri,geamuri ionizate etc,am inteles ca macheta ar fi prea mica pt modificari? 2.Ar merge puse pragurile de pe mercedes la scara 1:24 pe dacie(finisate,masurate,taiate etc)?:rolleyes2 Sa specific ca sunt incepator,nu am mai modificat pana acuma |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu stiu ce aveti in cap.Unde ati gasit voi Dacii dinastea ? Lasati naibii macheta aia asa simpla cum e.Sau cel mult schimbati o culoare ceva, dar nu o mai incarcati cu poxilina.Plus ca arata oribil cu body-kit.
|
Salut.
Am si eu o intrebare. De unde pot cumpara roti pentru machete 1/18 si 1/24? |
Quote:
Cauta si o sa gasesti ! |
Quote:
|
Quote:
eu i-am scos barile si i-am rupt din greseala stergatoarele si oglinzile, in locul tau as lasa-o asa cum e. |
1 Attachment(s)
salut :D va cer o parere
pentru bara din poza trebuie facut un schelet din cartela sau altceva si dupa sa pun poxilina/chit pe ea ? sau merge si fara schelet? |
Schelet.
|
ok :) multumesc bmwh548
|
Salut! Sunt nou pe acest theard si as vrea sa va intreb daca exista vre-o modalitate de a face masina mai low, de ,,a-i pune suspensie sport''. Exista?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc, dar deocamdata am alta problema. o sa incerc metoda ta cand o rezolv pe asta...
|
Salutare! Am si eu o problema. am o dacie de la deagostini, si nu stiu cu m sa o desfac, ca are suruburile cu capul in triunghi. nu merge sa desfac cu surubelnita,. cineva mi-a zis sa incesc cu o pila triunghilara, am incercat si s-a rupt pila:D. stiti cumva daca exista o surubelnita speciala pt suruburile astea?
|
exista si surubelnite triunghiulare. se gasesc prin trusele pt telefoane mobile.
|
ok. multumesc!
|
Quote:
|
am bordul cu susul in jos in ea si vreau sa il fixez, plus, vreau sa vad cum sunt prinse axurile de roti, eventual sa ii fac eu alte prinderi sa o las mai jos.
|
Ai grija mare la dacie ca e fragila (Accesoriile exterioare). Noroc
|
Salut , ma poate ajuta cineva :arrow: vreau sa dau jos rotile jos de pe axa la o Skoda Octavia scara 1/24 de la Welly :rolleyes2 Cum sa fac?
http://http://www.google.ro/imgres?q...ver-metalic/dp |
Tragi de ele. Ele sunt bagate pe ax fortat.
|
Quote:
|
Imi poate spune cineva cum pot mocheta frumos un portbagaj la un BMW 745i de la Welly?
|
Cu grija si atentie.
Metodele sunt descrise pe aici (atat varianta cu material textil cat si cea cu faina), rezultatul depinde de dexteritatea si de rabdarea ta. |
idei pentru niste plasme in tetiere? la 1:24 ma gandeam la carcasa de cd plus o imagine...
|
salut ma ajutati si pe mine, am o intrebare cu ce vopsesc interiorul unei machete adica daca vopsesc cu spray nu se curata de pe plastic????:oops::oops::oops::oops:
|
Quote:
|
adica vopseaua din spray prinde pe plastic, pentru a vopsi un interior de macheta
|
Quote:
|
mersi.
|
Salut! Stie cineva cu ce pot taia o capota de la o macheta Welly 1/24? Pot taia daca nu detin un echipament "smecher"?
|
Cu traforajul.
|
Mersi mult
|
din ce pot confectiona un troliu auto pt o macheta 1/32? :-s
|
Forex de 1mm/2mm ,ABS de 1mm/2mm . Se gasesc in magazinele online de modelism aceste materiale . Succesc :D
|
Ma poate ajuta cineva cu instructiuni pentru construirea unei turbine?
|
Am si eu o intrebare.....Cu ce pot curata vopseaua de pe o macheta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning