![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
ma prin Timisoara am vazut un M6 nou,cind il vad o sa fac niste poze......o masina adevarata.......
|
1 Attachment(s)
ceva frumos in fata blocului.
|
Quote:
|
vrem poza in rezolutie mai mare !!!!!!!!!!!!!
WTF !!!!!!!!!!!!!!!! |
o sa-i fac data viitoare in rezolutie mare, acum eram vis-a-vis la masina mea si am dat cu zoom maxim si iese mica ca sa nu fie pixelata. (telefon).
cam tare, nu? :) |
Quote:
|
Este shi la mine in Targoviste nu shu daca ati auzit de acest oras sunt o gramada de specimene:DOdge Viper 2006,BEntley Continental(k a lu columbeanu)3 m5-de 470cp,2 seria 7,un 350Z de SPANIA full tuning(coool) :Dsuperi tari toate mashinile poze am sa pun cand voi avea timp:D1!shi mai sunt o gramada plus un TT cu niste spoilere superr.am sa-i fac poza sa vi-l arat e ceva e nedescris.
|
Quote:
|
Patrulei fa cat mai multe poze si arata-ne si noua ce este pe acolo. ;)
|
Quote:
frate daca poti face 1 poza la Viper-ul ala esti adevarat.l-am vazut si eu in TG si am ramas afis la cum arata, mi-a parut rau ca nu am avut aparatul la mine.. |
Quote:
Quote:
|
e perlat. dar oricum S alb... superb arata.
|
nu mi-am dat seama din monstra de culori , proabil si din cauza ca albul si negru vin gratuit fata de celelalte culori
|
[QUOTE=wtcvictim]tzi se pare :)
m-am referit la locul pt picioare in spate care era relativ mic... chiar daca in spatele scaunelor din fata exista loc( gauri special facute) pt genunchi, tot nu e de ajuns ! in penultimul model de S , pai frate aveai loc in spate se vedea si pe geam de la o posta... sa nu mi se spuna ca scaunele din fata erau date in spate ca nu era asa...nici in fata nu stralucea locul pana in bord... ! plm probabil scaunele sunt mai mari ,mai comode si nu-ti este necesar loc pt picioare,nu-mi explic! |
lol , cu cat scaunu e dat mai pe spate si mai infundat spre spate cu atat ai nevoie de loc mai putin pt picioare, ma uitam la Audi la turcu stau mai bine asa decat la mine in masina cu scaunul normal si cu mai mult loc in fata....
|
plm...exact la asta ma gandeam si eu ....
aaaa TURCU ,forfoteste ! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
in craiova e un opel vectra model nou alb perlat super tare;) cum il vad si bag o poza ;) |
[QUOTE=TuningBoy]
Quote:
|
1 Attachment(s)
un ferrari ....
|
oooo wtf...mie sa nu fie o replica :(
|
wtcvictim, albul e o culoare consacrata pentru mercedes. daca e gratis cu atat mai bine... nu inseamna ca nu e exclusivista.
cat despre ferrari-ul ala, daca are numere de franta sau italia (nu retin exact)... si ala era parcat prin zona mea si cu siguranta nu e o replica. |
wtcvictim, ! dc sa mint,nu am probat m-am uitat pe geam ca taranu si am vazut spatiu pt picioare;)
gata cu offul...are loc cat pentru 10 :D |
nu cred ca acel ferrari este vreo replica..l`am vazut si eu parcat de cateva ori in fata la GUCCI
|
[QUOTE=wtcvictim]
Quote:
ps: ce-i drept era L si avea si scaune individuale |
Quote:
|
1 Attachment(s)
la o parte, ca va calc
|
becali rullzz :D
|
a parcat exact pe locul rezervat pt oamenii in carucior(invalizi):chainsaw::chainsaw:
|
Quote:
hahaha ce tare ! si el inca ajuta oamenii cu probleme cica... da carucioare;) |
era rezervat pt handicati ...acuma de ce si voi va suparati ? :)
|
o fi parcat el pe locu de handicapati da tot are o masina unica in romania(daca nu ma insel)......desigur ca asta nu ii da dreptu de a parca unde vrea el
ia ziceti voi care a mai reparat un maybach cu ranga :)))))):)))))):)))))) |
A parcat exact unde trebuia!! acolo ii e locu lu jiji..."saracu" nu e vina lui ca e asa cum e...:writers_b
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu este tare > doar placuta ochiului
|
scz de offtopic : daca becali , unul dintre cei mai bogati romani, ii handicapat , voi ce santeti ?
sil4tuning : nu poti zice ca nu e tare, in comparatie cu ce mai gasesti prin topicul asta... esti singurul care mai pune poze adevarate |
mie chiar mi se pare tare. un hotrod al zilelor noastre... un zgomot superb, exterior exagerat, complet inutila. foarte misto!
|
sil4tuning poate reusesti sa ii faci si niste poze din fata, ca mie unu imi place masina aceea. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
cum sa nu fie tare un plymouth prowler?!8) este excelent
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning