Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

fanete 25-02-06 03:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
fanete: mâine o să îmi testez şi eu aptitudinile pe Civicu' tău :P Acum sunt acasă şi nu prea am timp să lucrez, dar mâine-s 12 ore la servici şi nu mai e problemă :wink:

mersi, asteptam rezultatele :)

daca se poate sa mi-o faceti si portocalie toata

ps. ce soft folositi?

metal_militia 25-02-06 09:28

folosim adobe photoshop cat mai recent...adica 6, 7, CS si or mai fi da nu mai stiu eu :roll:

Gabi 25-02-06 10:20

fanete, sorry, da' mai mult decât au făcut ceilalţi nu pot face :?

fiddy08 25-02-06 11:33

1 Attachment(s)
Am facut si eu una ... e cam neclara imaginea..
:arrow:

Skillzu 25-02-06 12:04

1 Attachment(s)
eu zic sa o lasi neagra (dak e bleumarin inchis fa-o neagra :lol: )

cam multe zgarieturi :cry:

semnalizatoarele albe,stopurile rosii...(nu am incercat sa vad cum da)...jante,lasata si motorul...VTEC rullez :D

metal_militia 25-02-06 12:19

imi face si mie cineva masina?? k am incercat s ao fac eu dar nu imi place sa lucez la ea k m-am plictisit sa o vad zilnic si sa o mai si tunez :oops: si vreau sa vad si alta perspectiva de tuning de la altcineva :wink: faceti ce vreti..extrem, finut...orice :roll:

:arrow:
https://img50.imageshack.us/img50/857/skoda18gd.th.jpg https://img96.imageshack.us/img96/1306/skoda28af.th.jpg

SatanaVeX 25-02-06 14:00

si eu vreau

Cine imi da si mie programul de tuning virtual plsss ? sau sa imi zica cum se numeste .... Va implor datimi sau spunemiti cum se numeste da pe id de mess :SatanaVeX ...va multumesc :!: [/b]

Gabi 25-02-06 14:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"metal_milita\"
folosim adobe photoshop cat mai recent...adica 6, 7, CS

SatanaVeX 25-02-06 15:46

ms ...eu am adobe photoshop7 si cum fac ca sa schimb spoilerele sau culoare,tatuaj...etc la o poza cu masina normala ?sa fac dintro masina normala sa o tunez virtual cu adobe photoshop7 ca o zi intreaga lam butonat si nu am gasit nika :(

Gabi 25-02-06 15:50

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=4535 sau www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

fanete 25-02-06 19:47

baieti, multumesc frumos
gata mi-am schimbat parerea nu ii mai fac neagra capota si plafonu'

imi place cum a iesit cea facuta de madskilz cu jante... :)

costin 26-02-06 20:20

1 Attachment(s)
salutare. vreau sa-mi faceti si mie mashinutza...ca am in vedere sa o fac pe viitor.. si vreau sa ideile voastre

Skillzu 26-02-06 20:35

in primul rand spal-o...defapt vopseste-o...ii trebuie tinichigerie....schimba-i triplele....scoate-i abtipildele.....

EvLSant0S 27-02-06 00:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
in primul rand spal-o...defapt vopseste-o...ii trebuie tinichigerie....schimba-i triplele....scoate-i abtipildele.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor ..........................................

asa rautate de baiat ma ? asa baiat ma ?! :D

partea misto e ca , ARE DREPTATE !

EvLSant0S 27-02-06 00:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
oooo mersi frumos

niste jante sa ma simt si eu bine , sa nu mai visez la cum va arata masina mea in cateva luni

@ra2 vreau doar plafonul si capota negre si incercati si cu toata portocalie

astept si eu parerile voastre la cum i-ar sta mai bine doua culori sau doar o culoare

@metal_milita arata bine asa vreau dar nu cu portocaliul ala , mai mult auriu...

pai , negru-portocaliu , misto combinatie, fa-o , e prea tare, nici nu-ti trebuie mai mult , e de ajuns , btw : te-am vazut de NUSH cate ori prin oras :) data viitoare iti fac cu mana :P glumeam

fanete 27-02-06 10:40

nu prea imi place cum arata combinatia, am sa o fac portocalie toata

data viitoare , fa cu mina ;) numa' sa te vad eu

claudiu lucian 27-02-06 11:11

4 Attachment(s)
salutare! in primu rand vreau sa-i multumesc lui kickass k mi-a dat linkul cu acest topic. in al doilea rand vreau sa va felicit pt lucrarile voaste, snteti meseriashi cu adev. felicitari.
V-as ruga dak putetzi sa-mi facetzi si mie masinile din poza. e o poza facuta in curtea scolii, masinile colegilor si as vrea sa vad si eu ...cum ar fi dak toate ar fi tunate?? ms frumos

P.S. scuze...am dat d golfu ala! e al unui prieten si e inebunit dup tuning acum vrea sa-i fak thinichigeria si nu stie c culoare sa-i dea :lol: dak mai avetzi chef....pls :roll:

Levi 27-02-06 19:17

1 Attachment(s)
va rog sa imi aranjati si mie masina (please 4tuning PIMP MY RIDE)

vio[s] 27-02-06 21:03

Levi cand mai faic poze la masina sa o si speli :wink:

claudiu lucian 27-02-06 21:30

hai...si la mne pls k nu snt chiar jegoase. la poza aia din curtea sc makr loganu ala, k ala e curat :Dpls

xxdadixx 27-02-06 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vio[s
\"]Levi cand mai faic poze la masina sa o si speli :wink:

Si sa o cobori de pe bordura!!

vio[s] 28-02-06 09:40

2 Attachment(s)
Golful vopsit :P :arrow:

vio[s] 01-03-06 19:04

1 Attachment(s)
skoda :arrow:

ranek 02-03-06 16:19

1 Attachment(s)
Golf > capota carbon >> :arrow:

auro 03-03-06 17:23

3 Attachment(s)
revin si eu cu poze cu masina mea,in curand va fi vopsita tot gri,geamurile vreau sa le ionizez oglinda 100%si jante as vrea sai pun ceva pe 18-19 dar nus daca merg (acum am de 15-225-70)restul alegeti voi daca mai are nevoie de ceva. ms.

claudiu lucian 03-03-06 18:35

va multzumesc - vio si ranek. as vrea zi eu sa o vad cu un spoiler tip M, cu o mask sport si cu dunga aia rosie in culoarea masinii.aaa..putetzi sa punetzi un dif mare sa se vada prin parbriz?? si....spatele curat.

insist cu cele 2 dacii+loganu ala pls, makr nishte stopuri clare,un spoiler marf la logan....folie :lol: dak nu se poate mai mult, adik...nishte evazari, eleron, jante la dacii, geamuri :lol: va rog sa-mi zicetzi dak snt cam nesimtzit :roll: multzumesc

andrey2003 03-03-06 19:26

2 Attachment(s)
. . .

andrey2003 03-03-06 19:26

. . .

GolfuletzS 05-03-06 07:44

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

frumso andrey bravo :P :) ;)

auro 06-03-06 13:25

baieti astept si eu sa vad ce ar putea iesi din masinuta asta (jante spoilare praguri in special)pt ca pana acu nam gasit si eu nici macar pe net o poza ceva sa imi fac o idee cam ce as putea face din ea .....oricum nu o masina sport ,ceva mai cu stil nus voi stiti mai bine .ms si astept sa iasa odata pozele alea ca mor de nerabdare.

huidu4love 07-03-06 10:14

3 Attachment(s)
Sa vad si eu ce puteti sa faceti la masina mea sa vad daca cum as puteao sa o fac si in realitate

vio[s] 07-03-06 10:41

Quote:

Originally Posted by huidu4love
Sa vad si eu ce puteti sa faceti la masina mea sa vad daca cum as puteao sa o fac si in realitate

huidu4love pt a putea lucra imaginea trebuie sa fie clara si sa aiba rezolutie relativ mare

huidu4love 07-03-06 11:42

deci nu mere sa o preparati si pe asta nu offf

tng 07-03-06 13:56

Quote:

Originally Posted by huidu4love
deci nu mere sa o preparati si pe asta nu offf

nu mai ofta atat .. pozele trb sa aiba claritate,ori alea pe care le-ai facut tu, sunt facute cu tel mobil.
cauta o camera foto digitala ... si incerci iar.
rezolutia era buna..

claudiu lucian 07-03-06 21:15

va multzumesc pt modificarile aduse, va snt recunosktor. Am mai pus o poza, dak putetzi sa o facetzi toata aceeasi culoare(a fost lovita cu usa d la garaj si nu s-a mai nimerit vopseaua) alta decat alb :D si poate si jantele, si.... mai joasa si...spoilere si....folie? se poate? :D pls dragutz(asta p loc am scos-o)

frost_dani 10-03-06 22:33

bai huidu da d c ai bagat pozele d p mobilu lu frate-meu,parca loganu tau era visiniu?!:)oricum lasa asta nici nu pot fi trucate mai, tu nu te-ai uitat la ele c najpa au iesit cu telu....trebuia sa iei camera aia digitala....

vio[s] 10-03-06 23:20

NIMENI NU MAI VREA SA ISI TUNEXE MASINA ? :sad: :sad: :sad:

auro 11-03-06 02:56

Quote:

Originally Posted by vio[s]
NIMENI NU MAI VREA SA ISI TUNEXE MASINA ? :sad: :sad: :sad:

euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu astept sa vad ce poate iesi din ea dar se pare ca mai am de asteptat ,incep sa cred ca nu se poate face nimic la ea :(

vio[s] 11-03-06 09:00

Alte poze nu mai ai auro !
Pe cele care le ai pus nu am putut sa fac nimik :sad:

tng 11-03-06 11:05

Quote:

Originally Posted by auro
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu astept sa vad ce poate iesi din ea dar se pare ca mai am de asteptat ,incep sa cred ca nu se poate face nimic la ea :(

auro , pozele pe care tu le-ai pus, nu-s bune.
ai pus 3 poze .. dintre care in 2 esti si tu in decor :???: ... iar cea de-a 3-a poza are unghi dificil,soare ... ceeea ce e greu de facut

incearca sa faci 2-3 poze .. sa nu ai lumina prea puternica pe masina(soare) sau umbre.ca unghi ar fi bun fata-spate-lateral
bafta

All times are GMT +2. The time now is 23:49.

- Copyright 2026 4Tuning