![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
turometrul merge 6400rpm ;)
da-mi un tel si scoatem ceasurile... dar sa nu faci la fel cum ai facut cu cureaua.. :p |
Quote:
anyway .. cuzko .. :D vezi c-o sa te sun .. da mi-e scarba de frigu vremea asta.. cel mai probabil pe vinerea viitoare okay ? 10xz 4 tehelp :D |
1 Attachment(s)
eu acum am realizat ca...
masina merge.. si afara.. ninge .. :lol: si iar ma apuca gandurile rele.. bine ca n-am blocantu pe masina ca nici nu se mai punea problema daca ies sau nu .. offf doamne.. cum o sa ma abtin eu asta seara sa n-o scot afara sa se joace in zapada ... :rolleyes2 anyway , consiliul a votat.. albe arata cam cel mai bine ,dintre negru - gri - gri cu negru si alb .. asta desigur in ideea ca schimb caucioacele si revin la un talon mai pamantesc.. |
albe merg bine.. dar sa fie toate acelasi model... ca dak nu sunt nu ies misto... decat negre cu buza gri/alba
|
2 Attachment(s)
Quote:
p.s sfatul meu dupa ce scoti ceasurile desfale si scoatele filtrele alea portocali care le vezi in poza 2. k sa ai o lumina mai puternica. |
o safie cuzko alaturi,deci o sa fie bine :) da sa plece frigu asta jegos
|
normal ca albe arata cel mai bine pe urs albastru. Batranii stiu ei ce vorbesc :))
|
arat foarte grav cu jantele albe ;) acum sincer nu mai sta pe ganduri pune mana si fa le albe;)
|
Albe taica, dau prea bine!
Si cu poza cu bordu, 7000 de ture 240 la ora, apa e pe rosu si totusi consumul este asa de mic :) |
Quote:
nu trebuie sa scoti faru .... ala ramane pe caroserie .... ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
mersi mari .. nush daca se observa.. insa exista o diferenta de culoare intre nas si masti .. observabila ... :) si vreau sa le scot pe toate si sa le vopsesc cu acelasi spray .. ca sa nu mai existe diferente.. hehe ... cat mai e de munca la ea.. ah :D sa va arat partea preferata a masinii mele.. interiorul .. da , imi e rusine cu el,dar e al meu si n-am ce sa fac,tre sa-l fac si pe asta .. si acum va intreb .. de unde naiba iau si el .. ornamentele alea dp lateralul masinii din interior,unde-s boxele or something .. sper ca intelegeti ce zic ca d`astea am pus pozele , apoi,acolo sub volan banuiesc ca mai vine un plastic ceva... oh da , si in poza se vede si tigania pe care am facut-o de care mi-e scarba la maxim , cu torpedoul,insa am clacat psihic dupa 1 ora si ceva de incercari :D si oricum ,e mai bine decat atatea fire atarnate pe acolo :X ah da bravo,era sa uit,recomandati-mi si mie niste .. solutii ..... care sa faca mochetele alea sa arata mai uman .. stiu ca erau alea bio carpenter .. or .. whatever,voi ce folositi ? |
dupa ce cureti mocheta.. cu orice ai da... ia-ti niste covorase pt BMW, care sa se potriveasca nu sa faca cute... arata mult mai bine cu covorase ;)
|
Quote:
dar te astept... o lasam pe sapt. viitoare .. sper/cred :D |
man... dak te descurci singur nu ma supar... chill... apuca-te de treaba.. ai explicatii clare mai sus. chiar nu ma supar... esti nebun? ;)
|
Quote:
|
nu neaparat cu vanish, sunt si solutii speciale de curatat...au si in targ (autovit) undeva pe la 15 ron, si sunt destul de bune, adica eu am scos o pata cu ele. Bafta cu ursu si sa il vedem ca la semnatura, salut :)
|
Quote:
azi am desfacut primele 2 suruburi de sus .. m-am impotmolit la celelalte ca trebuie scos un plastic pe care nu reusesc sa-l scot si prefer sa astept ... decat sa-l rup :) |
iti zic eu cum faceam la ursu meu in fiecare an. Dupa ce venea unpic caldura scoteam tot afara din interior scaune, banchete,mocheta, fete de usi ....tot ramanea cheala in interior cu scaunele le cheleam (adica scoteam tapiteria de pe ele ) si o bagam in masina de spalat iar mocheta la spalatorie si spalata cu solutie de motor (da insistat) lasata binenteles mocheta la uscat cam 2-3 zile si apoi montata tot la loc si o sa ai un interior fff curat . Este un pic de munca si migaleala dar crede-ma ca merita
si cauta si tu toate clemele si capacele din interior ca sa arate bine ca vad ca iti cam lipsesc |
Quote:
-as face chestia asta insa mi-e frica , mi-e frica ca n-o sa stiu sa le pun la loc. mersi de sfat oricum ,suna foarte bine |
io zic s-o faci cameleon culoarea masinii si cu jenti negre !! va cadea super tare p masina :D:D asteptam poze :D
|
Quote:
P.S : Masina are 4 luni de cand e vopsita integral, ce parere ai ? |
Quote:
nu mai am bani s-o vopsesc din nou,si nici nu vreau :P imi place asa cum e |
urmaresc topicul de cand l`ai deschis..:) in seara asta cand coboram din masina am vazut un urs lafel ca al tau ..dar din cate am vaz eu avea la nr B 70 BSD.ai fost in seara asta p la ploiesti?:D respect si bafta :-P:-P
|
pai B 70 BSD e nr lui :D deci nu ai urmarit topicul cum trebuie, mai citeste-l odata :)))))
|
Quote:
|
ai arso' dubios pe la ploiesti si nu ai anuntat ? :lol:
|
santos... ce te mananca tartitza... :p
|
Poate a incercat sa recreeze poza cu bordul dar pe viu :rolleyes2 sau poate o plimbarica mica sa dezmorteasca masina nu strica niciodata
|
Quote:
si nu , chiar nu am fost la ploiesti .. pe cuvant :-) |
@Mc Mate tocmai ca am zis "din cate am vaz eu.." pt k masina avea viteza :) stiam ca are b 07 BSD..
@EvLSant0S sa dea Dumnezeu sa te vedem prin toate orasele cat mai repede :)) |
Quote:
|
i-am luat gume ..
205/55/15 pe spate si 195/60/15 pe fatza .. sa am totusi un pic de aderenta ca inainte erau ... varza toate 4 :D |
Bravo Santose, dar cat or sa te tina? Cred ca o sa ramai fara la 4TuningDays... daca nu chiar inainte! :))
|
Quote:
|
Ahh... da... clar! Unu de training si unu de show! Succes! Ai profesor bun?
|
profesorI , ca-s mai multi :) si da, buni
|
Bunnn! Sa faci si tu niste filmari de la traininguri sa vedem cum te dai! ;;)
|
are ceva daca ai talonu mai mare pe fata ??
|
Quote:
nu prea mai era loc de .. :) oricum,arata un pic mai omenesc acum .. atunci erau 65 :)) pe spate :D |
proiectoare ? gasesc si eu ?
m-ar interesa doar un geam din ala de plastic,ca le am , insa unul e crapat,nici macar nu stiu care dintre ele e , insa unul e crapat .. de unde pot lua si eu geamurile de plastic ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning