![]() |
Re: Evenimente
Incearca pe sectiunea bazar :lol::lol::lol:
|
Intalnire Muscle Cars 19-20 Iunie pe ruta Buzau > Siriu (se ramane peste noapte) > Brasov > Bucuresti (via Cheia) !
Cine vrea sa participe, call la 0731 439 105 sau intrati pe site Only for muscle cars owners ;) |
mai e evenimentul???are rost sa ma duk??.???
|
Da. Du-te linistit.
|
Quote:
|
Ba, induci oamenii in eroare! Nu pe 6 incepe ... azi la 6 , adica la ora 18.00 ... :-P
|
Quote:
|
Eu ma duc de acum sa prind loc
|
Treci si pe la mine sa ma iei te rog! :)
|
Nu te du cu el ca are tdi dinala de pensionari...
|
Hmm ... si mai are si bandouri pe masina! :lol::lol::lol:
|
Si n-are xenoane... E degeaba..
|
:pissed::lol:
|
stati ca nu am inteles...unde cum cand ce?
nu ma injurati am examen la ecologie si nu am timp sa dau inapoi pagini :( |
Liniutze
18.07.2010 liniutze la Sf gheorghe pe 201m.Detalii pe situl organizatorului, il stiti deja;).
|
Concurs de accelerare Speed Racing Tg. Secuiesc –editia a VIII-a
Locatia: str Fabricii Data concursului: Duminica 29.08.2010 Intentia de participare pana in data de: 26.08.2010. Dupa aceasta data taxa de inscriere se dubleaza. Adresa de E-mail: [email protected], [email protected] Incheierea validarii inscrierilor la locul concursului: Duminica 29.08.2010 ora: 11:00 Taxa de înscriere: 50 RON START concurs: Duminica 29.08.2010 ora: 12:00 Festivitatea de premiere: la 15 minute de ultima masina http://www.autocrono.ro/modules.php?...124&do=program Categorii: Categoria N1 Motor cu aspiratie sub 1500 cmc – tractiune FWD, RWD Categoria N2 Motor cu aspiratie intre 1501-1800 cmc – tractiune FWD, RWD Categoria N3 Motor cu aspiratie intre 1801-2500 cmc – tractiune FWD, RWD Categoria N4 Motor cu aspiratie intre 2501-3500 cmc– tractiune FWD, RWD Categoria N5 Motor cu aspiratie peste 3500 cmc– tractiune FWD, RWD Categoria N6 - AWD - indiferent de capacitatea cilindrica Categoria N7 - Diesel - indiferent de capacitatea cilindrica si de tractiune Categoria N8 - Special Cilindreea la motoarele turbo se calculeaza: motoare aspirate cilindreea x 1.7 Lista cu cei inscrisi pana in momentul de fata: http://www.autocrono.ro/modules.php?...op=show&id=305 |
Raliul Tara Barsei (macadam), 27 - 28 August 2010
|
2 Attachment(s)
GTT Drift Series a 5-a etapa a Campionatului National de Drift
Clubul sportiv GTT Racing impreuna cu Federatia Romana de Drift si cu sprijinul King of Europe organizeaza GTT Drift Series a 5-a etapa a Campionatului National de Drift. Driftul, ca ramura a sportului cu motor, reprezinta un fenomen relativ nou pentru Romania dar care a prins amploare si s-a dezvoltat intr-un ritm alert, atragand mii de entuziasti la fiecare eveniment. Driftingul reprezinta tehnica de a derapa controlat. Etapele de drift se desfasoara pe un circuit special amenajat, cu automobile pregatite strict pentru aceasta disciplina, iar pilotii au rolul de a aborda virajele în derapaj si de a mentine controlul automobilelor la viteze cat mai mari. O etapa este compusa din sesiunea de calificari, in care pilotul evolueaza individual pe pista in incercarea de a impresiona juriul cu o evolutie cat mai spectaculoasa, si din concursul propriu-zis, in care se formeaza perechi dintre cei calificati si se evolueaza in paralel. Etapele de drift sunt asezonate cu diverse activitati pentru numerosul public prezent. Se premiaza frumusetea in concursuri de miss, se premiaza pasiunea cu ture de circuit alaturi de pilotii favoriti, se incinge atmosfera prin concerte. GTT Drift Series DATA DESFĂŞURĂRII: 18-19 septembrie 2010 LOCAŢIE: Poiana Braşov, Parcarea mare TRAFIC VIZITATORI: interval 10.000-15.000 persoane/zi “GTT Drift Series” se bucură de sprijinul “King of Europe” pentru Etapa cu numărul 5, care vine să confi rme dorinţa şi entuziasmul sportivilor dar şi a spectatorilor pentru drift, un sport nou în România, dar plin de spectaculozitate . “King of Europe” este cel mai mare organizator de concursuri de drift din Europa, cu etape in ţări ca Serbia, Ungaria,Slovacia, Grecia, Spania. Prin intermediul Federaţiei Române de Drift, “King of Europe” a organizat şi o etapă de campionat european în România. “King of Europe” a fost fondat în 2005 şi până în prezent a organizat 53 de competiţii in 19 ţări europene, la care se adaugă şi două expoziţii în Dubai 2007 şi Moscova 2008.În 2010 nu mai puţin de 93 de sportivi din 18 ţări diferite au participat la competiţiile de drift organizate de “King of Europe”. “GTT Drift Series” va benefi cia de arbitrii din partea clubului sportiv Autocrono. SECURITATEA va fi asigurată cu stricteţe de Silnef Security, prin intermediul a 20 de agenţi de pază foarte bine instruiţi pentru acest eveniment. Publicul spectator va fi în deplină siguranţă, într-un spaţiu bine delimitat prin intermediul gardurilor de tip jandarmerie. EXPUNERE MEDIA Revista Autoshow: -230 000 cititori lunari -distribuţie în toate punctele de presă din România,inclusiv benzinării Promotor (Pro Tv) Radio DJ RTT Braşov Radio 21 Radio Braşov 24-FUN Promo One www.autoshow.ro - 16 000 vizitatori unici pe lună www.tuninghost.ro - 8000 vizitatori unici pe lună www.fr********* www.************* www.onoserv-tuning.ro HIGHLIGHTS Peste 25 de piloţi români la start Cele mai impresionante masini de drift din Romania Drift Taxi -fanii au ocazia de atrăi senzaţiile dintr-o maşină de drift Miss Drift Tombola cu premii speciale MC: Dan Ghiţă & Claudiu Ciobanu After Drift Party Concert “Conexiuni” Spectacol de lumină Şi laser PROGRAM Sâmbata 18 septembrie 08:00 - 11:00 Brifi ng + antrenamente libere 11:30 - 13:30 Taxi Drift 14:00 - 16:00 Califi cari 16:00 - 18:00 Miss Drift 18:00 - 18:30 Afi sarea rezultatelor 19:00 - 21:00 Antrenamente libere 22:00 - After Drift Party - Concert Conexiuni + spectacol lumini si laser Duminica 19 septembrie 08:00 - 11:00 Brifing + antrenamente libere 11:30 - 13:30 Taxi Drift 14:30 - 17:00 Concurs Gtt Drift Series 18:00 - 18:30 Premiere Miss Drift 18:30 - 19:00 Premiere Gtt Drift Series 19:00 - After Drift Party - Concert Conexiuni + spectacol lumini si laser |
foarte slab evenimentul... fata de cum ma asteptam eu sa fie..
|
poate si din cauza ca au "uitat" sa anunte(cel putin eu nu am vazut scris nicaieri) ca este cu intrare si probabil multa lume se astepta sa fie ca la Macromall, oricum a fost ok spectacolul, toata stima pentru concurenti.
|
Tot ce e organizat de GTT si Onofrei costa! Si clubul si tot! :sad:
P.S. Am auzit la televizor ca e 15 RON |
Azi am fost si eu! Interesant! Masini belea si baieti priceputi! Frumos! As vrea sa se organizeze mai des evenimente de genul asta.
P.S. Felicitari castigatorilor! |
12 Attachment(s)
Daca este cineva din Brasov care are ceva de obiectat ar trebuii sa taca si sa se incuie in casa!
Noi am venit 6 masini pana la Brasov special pentru evenimentul asta si nu regretam o secunda a fost foarte tare de departe cel mai reusit spectacol de drift de pana acum in Romania, bine cu exceptia celui de la Cluj unde era KOE! |
Misto "ursii". Cel negru ce motor are?
|
5000 V8 400cp de la M5 E39!
|
A fost un eveniment destul de reusit, pacat ca unii se asteptau la nivel de KOE.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am fost si eu duminica, fiind si la prima mea intalnire de acest gen, vreau sa spun ca a fost foarte OK si concursul si organizarea.Parerea mea este ca daca traseul era mai lung si spectacolul era mai captivant
|
Comentati mult si prost...este adevarat ca organizarea nu a fost extraordinara dar sa nu uitam ca GTT e singurul club care a reusit sa organizeze o etapa de drift in Brasov. Nu comentati aiurea ca nu sunt membru gtt sau mai stiu eu ce dar asta este adevarul. Dar tipic romanesc...stam pe margine si criticam.
|
Si daca nu aia de pe margine, adica publicul, atunci cine vrei sa-si dea cu parerea? Sau evenimentele nu se mai organizeaza si pentru public?!
|
Quote:
Haide-ti sa fim seriosi eu nu pot sa inteleg de ce unele persoane cu toate ca se plictisesc sau nu le plac astfel de evenimente inista sa vina doar pentru ca apoi sa spuna nu a fost ok! Haide-ti sa nu mai fim atat de negativisti nu stiu daca ai fost la Vitantis sa vezi diferenta de organizarea diferenta de traseu diferenta de calitate. Ma repet mult respect si sa dea domnul sa fie din ce in ce mai multe astfel de evenimente pentru a putea creste calitatea. Nimeni nu va face peste noapte un eveniment perfect in timp se perfectioneaza se descopera greseli care in timp se remediaza! |
Quote:
Multumesc. |
Quote:
|
Frate nu mai are voie omu sa-si spuna parerea ca repede sariti la gatul lui.
|
pai daca e sa o iei asa tu ai sarit primu' la gatu lu bmwowners.nu mai poza in victima acum.
|
Nu vad de ce trebuie toti sa fim de acord cu o singura parere.
|
nu trebuie , da puteai sa iti spui parerea intr-un mod mai frumos.asta in cazu' in care chiar trebuia sa o spui
|
..gradinita e mai incolo ;)
|
..azi baietii de la Gtt trasau la loc liniile din parcare..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning