Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

ondin 05-07-11 08:14

Re: Help Thread

ori totul(negru blana), ori nimic.
:)

vorba aia, ori suntem la promotie ori nu mai suntem.

Kedy 05-07-11 08:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4443436)
Mane nush ce sa te sfatuiesc. Blana pe spate = ascuns de ochii trecatorilor. Putin mai deschisa = discret dar nu cred ca se merita atatia bani prntru rezultat. Blana spate si putin mai deschis fata am avut eu pe bmw-u e46 si m-au oprit gushterii. Pe evo erau inchise rau toate dar nu m-au oprit niciodata.

Pai da boss da nu opresc nici ei decat pe de aia cu $$$ ca sa ciupeasc si ei ceva. Cu E 46 ziceai ca esti director :D daca sareai cu 50 de lei la nenea militianu te lasa cu ele pana la urmatoarea intalnire cand iar trebuia sa cotizezi :lol: La E 36 mai ales la cum era cand l-ai adus plin de rugina ce o zis si ei asta si asa e amarastean si-o pus foliile blana sa nu il vada lumea ca e rusine cu ce masina are :-P Exemplu Oltcit-ul cu TEY din oras folii blana si nu iiau astia treaba ;)

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4444066)
ori totul(negru blana), ori nimic.

vorba aia, ori suntem la promotie ori nu mai suntem.

Si eu zic la fel ori negru blana tot ca sa se vada frumos ori cum o zis si dadi mai putin inchis nu se merita investitia si doar pe spate arata urat la masinile in 3 usi pt ca geamurile laterale sunt mari pe fata.

VIRUSDEVA 08-07-11 00:17

pentru inele angel eyes si toba sport trebe facut omologare (la toba doar finala)

F.R.Sonic 08-07-11 09:40

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 4450835)
pentru inele angel eyes si toba sport trebe facut omologare (la toba doar finala)

Nu cred ca trebuie, poate doar daca inelele sunt o culoare turbata sa ai probleme (gen rosu sau albastru)...eu n-am nici o omologare de la RAR pt angel eyes(bine, nu le-am pus eu, asa sunt farurile FK) dar n-am avut probleme.
Pentru toba iar asa...la Magnaflow a venit cu ceva omologare de la producator (care nu stiu cat de valabila e pt romania..dar n-am avut nevoie niciodata sa arat cuiva acele foi)
ca sa fi 100% sigur incearca sa dai de cineva de la rar, suna-i, da-le un mail... cauta pe google o adresa de-a lor
bafta!

ondin 08-07-11 10:15

nu trebuie pentru angel eyes nimic de la RAR, doar ca nici nu stau in picioare la o verificare a acestora la sange in trafic, pentru ca nu este omologat din fabrica, la fel si cu evacuarea, daca polueaza fonic pe un ton fals atunci primesti amenda de la profesorii de muzica aflati pe strada, de la politie doar daca are ureche muzicala si de la RAR doar daca vin dupa tine cu un aparat de masurat zgomotul.

dsar cum in Romania orice e posibil, se poate merge linistit cu toba sport, daca nu ii dai ture chiar langa echipaj, iar angel eyes numai daca este albul cel mai alb te face cel mai cel pe faleza.

VIRUSDEVA 08-07-11 12:07

inelele sunt verzi :lol:

ondin 08-07-11 14:21

numai daca esti in partidul ecologist nu ai nici o problema, altfel poti sa arunci direct talonul masinii pe geam.

mozolici_hd 10-07-11 18:59

Si eu am inele angel eyes verzi,dar nu se vad cand merg,se vad doar atunci cand opresc farurile.Le-am facut singur,se incarca la lumina farurilor si cand opresti farurile raman aprinse:P(sunt pe baza de fosfor) nu am avut probleme cu politia:-)

ondin 10-07-11 20:19

pai daca nu se vad ce rol au? :) ce nu vede politia nu poate amenda.
:P

K11llarmy>>UHE<< 13-07-11 20:45

Am si eu o rugaminte.Cine stie unde as putea gasit bete fosforescente care sa se incarce la lumina farurilor?

stilostilo 13-07-11 23:13

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4463316)
Am si eu o rugaminte.Cine stie unde as putea gasit bete fosforescente care sa se incarce la lumina farurilor?

Mergi la un magazin dedica pescarilor si ai sa gasesti , cel mai simplu. ;)
La ce vrei sa le folosesti ? Din cate stiu exista si vopsea fosforescenta.

K11llarmy>>UHE<< 14-07-11 07:29

vreau sami pun la faruri...:P
cf in gen angeleyes:P dar depinde cum arata.

mozolici_hd 14-07-11 11:19

asa am eu,dar nu betele sunt fosforescente,ci vopseaua de pe ele.Exista vopsea pe baza de fosfor vezi aici Deseara o sa pun si o poza sa vezi cum se vad

K11llarmy>>UHE<< 16-07-11 09:10

Si de unde ai gasit vopsea?

ondin 21-07-11 07:58

unde montez si eu o luneta la un logan si cat costa?
mersi.

BaLaurzor 21-07-11 11:45

stie cineva vreo persoana prin hd/deva care stie acorda pian ?

Kedy 21-07-11 12:22

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4478015)
unde montez si eu o luneta la un logan si cat costa?
mersi.

La Deva la mine la Fiesta o fost 510 Ron 410 luneta si 100 montatul
S.C. AutoVim Prod S.R.L. - Deva, jud. Hunedoara
Adresa:
Str. Sântuhalm, Nr.70 B
ORAR
Telefoane:
0254 210 040, 0723 224 564 Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Fax:
0254 233 246
E-mail:
autovim[at]ecosoft.ro Sambata: 09:00 - 13:00
Site Web:
www.parbrize.ro
http://www.firmedeva.ro/Parbrize-Dev...11_57_103.html

ondin 21-07-11 14:33

multumiri, am transmis mai departe informatiile, ca nu pentru mine este luneta.
zi faina sa aveti si distractie faina la zilele orasului.
poate nu ploua chiar non stop.
:p

Kedy 22-07-11 09:41

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4478810)
multumiri, am transmis mai departe informatiile, ca nu pentru mine este luneta.
zi faina sa aveti si distractie faina la zilele orasului.
poate nu ploua chiar non stop.
:p

Ciu placere vezi ca sta o zi fara masina ;)

VIRUSDEVA 22-07-11 20:15

unde as putea sami bag masina pe calc (golf4) imi tot apar probleme la ulei desii uleiul e proaspat schimbat ... daca se poate si un pret ar fi bine :))

F.R.Sonic 22-07-11 20:26

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 4481337)
unde as putea sami bag masina pe calc (golf4) imi tot apar probleme la ulei desii uleiul e proaspat schimbat ... daca se poate si un pret ar fi bine :))

In Hunedoara in spate la ACR la Nea Cornel..stiu ca are laptopu magic si cred ca te poate ajuta...pret cred ca 100 de lei..nu-s sigur...dar as putea sa-ti fac rost de numarul lui de telefon daca vrei...

ondin 22-07-11 23:28

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 4481337)

te ajut eu daca vrei, gratis.

VIRUSDEVA 22-07-11 23:29

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4481630)
te ajut eu daca vrei, gratis.

unde sa vin sefu ? :))

ondin 23-07-11 09:38

De regula, in week end, in Hunedoara si de luni pana vineri prima jumatate a zilei si in Deva.
0767 858 849.

VIRUSDEVA 23-07-11 10:04

in Deva cand as putea sa te prind...mi asa sa umblu cu ea... decand cu problema aia circul tot mai rar cu masina:sad:

ondin 23-07-11 10:45

luni - vineri, 09-15 .

VIRUSDEVA 23-07-11 12:28

bun...am sa te sun luni

ondin 24-07-11 16:20

cine-i cel mai bun meserias in fibra de sticla din zona? capabil sa reproduca la un pret bun un mic element de caroserie.

ondin 28-07-11 21:10

cine se poate lipsi de un gps cu romania de maine si pana luni dimineata?

F.R.Sonic 29-07-11 08:50

eu m-as putea lipsi de gps... :)
(da-mi un pm la cat vrei sa ne intalnim sa ti-l dau sau daca e ok pe la 12 la union... nu ma suna pe telefonu meu ca l-am uitat la bunamea la nadastie dar s-ar putea sa ma gasesti si pe 0766752112)

blackjack 31-07-11 12:15

am si eu o mica problema . vreau sa imi iau o dacie nova 2 si are o mica buba . a fost schimbat cablu de la kilometraj dar nu merge decat turometru . stie cineva unde o pot duce sa o rezolv ? ca nu as vrea sa ma umplu de amenzi mai ales ca sunt si putin incepator :evil:

sandor406 31-07-11 13:06

in primul rand: cum adica dacia nova 2 ??? ala nu este deja super nova atunci?:D cablul de km este pt kilometraj, ori nu au pus cum trebe cablul nou ori este defect ceasul!;) iar turomtrul nu este cumva electronic? si de ce tii neaparat sa iti iei aceea dacia nova....ca de mult tot pomenesti de nova...:rolleyes2 la ce bani?

blackjack 31-07-11 14:22

e nova 2 cu motoru de 1.6 GTi ... aia cu caroserie de supernova si interior de nova .. si manere la usi la fel . o cumpar aia ca e pe gaz .. trebuia sa o am de 1 luna si dar astept sa ii vina la omu ala niste bani din banca sa isi cumpere alta . e o poveste lunga :D

sandor406 31-07-11 18:37

Quote:

Originally Posted by blackjack (Post 4498949)
e nova 2 cu motoru de 1.6 GTi ... aia cu caroserie de supernova si interior de nova .. si manere la usi la fel . o cumpar aia ca e pe gaz .. trebuia sa o am de 1 luna si dar astept sa ii vina la omu ala niste bani din banca sa isi cumpere alta . e o poveste lunga :D

am inteles sa traiti!;) oricum bafta la cumparare!!! tu stii de cati bani dispui si daca merita aceea masina!;) si de km sa nai griji ca se poate rezolva!:)

F.R.Sonic 01-08-11 20:14

salutare.... are careva drum spre mare si loc pt 4 roti dus si alte 4 intors... :rolleyes2
Nu pe degeaba... iasa de-o macheala :)

K11llarmy>>UHE<< 03-08-11 19:01

Sal all
Am mai postat chestia asta si nu am primit niciun raspuns.
Dar am o rugaminte cine poate smai spuna unde gasesc vospea fosforescenta care sa se incarce la lumina iar apoi sa luceasca...?
Si ink o rugaminte cine se pricepe la blocul de lumini la dacie...
Mi sa ars pe acolo nush ce fire si nu stiu ce sa ii fac..:(

sandor406 03-08-11 19:20

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4505634)
Sal all
Am mai postat chestia asta si nu am primit niciun raspuns.
Dar am o rugaminte cine poate smai spuna unde gasesc vospea fosforescenta care sa se incarce la lumina iar apoi sa luceasca...?
Si ink o rugaminte cine se pricepe la blocul de lumini la dacie...
Mi sa ars pe acolo nush ce fire si nu stiu ce sa ii fac..:(

atunci inseamnca ca trebuie sal schimbi....nu mai functioneaza deloc blocul de lumini?

K11llarmy>>UHE<< 03-08-11 19:22

Doar semnalizarea..Faruri pozitii claxon nu merg

sandor406 03-08-11 19:31

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4505692)
Doar semnalizarea..Faruri pozitii claxon nu merg

ai semnalizarile separat de blocul de lumini? deci poti sa schimbi numai maneta de semnalizari si numai maneta de lumini? deci este cumva modelul nou? sau este prins semnalizarea pe blocul de lumini? modelul vechi? daca este separat poti schimba numai blocul de lumini, este cam scump unul nou, dar daca este model vechi trebe schimbat cu tot cu semnalizari! si ala este scump dar nu prea mai gasesti in magazine....si vezi daca iei nou, sa te duci cu aia veche la magazin, ca sunt vreo 3-4 feluri de mufe la astea!;)bafta!

K11llarmy>>UHE<< 03-08-11 19:36

este model cu semnalizarea prinsa de bloc...iar p bloc de lumini am blitzuri.crek este model ma nou...dar nus ce este cu firele din bordul meu ca sunt facute modificari.

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning