![]() |
Re: Help Thread
ori totul(negru blana), ori nimic.
:) vorba aia, ori suntem la promotie ori nu mai suntem. |
Quote:
Quote:
|
pentru inele angel eyes si toba sport trebe facut omologare (la toba doar finala)
|
Quote:
Pentru toba iar asa...la Magnaflow a venit cu ceva omologare de la producator (care nu stiu cat de valabila e pt romania..dar n-am avut nevoie niciodata sa arat cuiva acele foi) ca sa fi 100% sigur incearca sa dai de cineva de la rar, suna-i, da-le un mail... cauta pe google o adresa de-a lor bafta! |
nu trebuie pentru angel eyes nimic de la RAR, doar ca nici nu stau in picioare la o verificare a acestora la sange in trafic, pentru ca nu este omologat din fabrica, la fel si cu evacuarea, daca polueaza fonic pe un ton fals atunci primesti amenda de la profesorii de muzica aflati pe strada, de la politie doar daca are ureche muzicala si de la RAR doar daca vin dupa tine cu un aparat de masurat zgomotul.
:) dsar cum in Romania orice e posibil, se poate merge linistit cu toba sport, daca nu ii dai ture chiar langa echipaj, iar angel eyes numai daca este albul cel mai alb te face cel mai cel pe faleza. :) |
inelele sunt verzi :lol:
|
numai daca esti in partidul ecologist nu ai nici o problema, altfel poti sa arunci direct talonul masinii pe geam.
:) |
Si eu am inele angel eyes verzi,dar nu se vad cand merg,se vad doar atunci cand opresc farurile.Le-am facut singur,se incarca la lumina farurilor si cand opresti farurile raman aprinse:P(sunt pe baza de fosfor) nu am avut probleme cu politia:-)
|
pai daca nu se vad ce rol au? :) ce nu vede politia nu poate amenda.
:P |
Am si eu o rugaminte.Cine stie unde as putea gasit bete fosforescente care sa se incarce la lumina farurilor?
|
Quote:
La ce vrei sa le folosesti ? Din cate stiu exista si vopsea fosforescenta. |
vreau sami pun la faruri...:P
cf in gen angeleyes:P dar depinde cum arata. |
asa am eu,dar nu betele sunt fosforescente,ci vopseaua de pe ele.Exista vopsea pe baza de fosfor vezi aici Deseara o sa pun si o poza sa vezi cum se vad
|
Si de unde ai gasit vopsea?
|
unde montez si eu o luneta la un logan si cat costa?
mersi. |
stie cineva vreo persoana prin hd/deva care stie acorda pian ?
|
Quote:
S.C. AutoVim Prod S.R.L. - Deva, jud. Hunedoara Adresa: Str. Sântuhalm, Nr.70 B ORAR Telefoane: 0254 210 040, 0723 224 564 Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 Fax: 0254 233 246 E-mail: autovim[at]ecosoft.ro Sambata: 09:00 - 13:00 Site Web: www.parbrize.ro http://www.firmedeva.ro/Parbrize-Dev...11_57_103.html |
multumiri, am transmis mai departe informatiile, ca nu pentru mine este luneta.
zi faina sa aveti si distractie faina la zilele orasului. :) poate nu ploua chiar non stop. :p |
Quote:
|
unde as putea sami bag masina pe calc (golf4) imi tot apar probleme la ulei desii uleiul e proaspat schimbat ... daca se poate si un pret ar fi bine :))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
De regula, in week end, in Hunedoara si de luni pana vineri prima jumatate a zilei si in Deva.
0767 858 849. |
in Deva cand as putea sa te prind...mi asa sa umblu cu ea... decand cu problema aia circul tot mai rar cu masina:sad:
|
luni - vineri, 09-15 .
bun...am sa te sun luni
|
cine-i cel mai bun meserias in fibra de sticla din zona? capabil sa reproduca la un pret bun un mic element de caroserie.
cine se poate lipsi de un gps cu romania de maine si pana luni dimineata?
|
eu m-as putea lipsi de gps... :)
(da-mi un pm la cat vrei sa ne intalnim sa ti-l dau sau daca e ok pe la 12 la union... nu ma suna pe telefonu meu ca l-am uitat la bunamea la nadastie dar s-ar putea sa ma gasesti si pe 0766752112) |
am si eu o mica problema . vreau sa imi iau o dacie nova 2 si are o mica buba . a fost schimbat cablu de la kilometraj dar nu merge decat turometru . stie cineva unde o pot duce sa o rezolv ? ca nu as vrea sa ma umplu de amenzi mai ales ca sunt si putin incepator :evil:
|
in primul rand: cum adica dacia nova 2 ??? ala nu este deja super nova atunci?:D cablul de km este pt kilometraj, ori nu au pus cum trebe cablul nou ori este defect ceasul!;) iar turomtrul nu este cumva electronic? si de ce tii neaparat sa iti iei aceea dacia nova....ca de mult tot pomenesti de nova...:rolleyes2 la ce bani?
|
e nova 2 cu motoru de 1.6 GTi ... aia cu caroserie de supernova si interior de nova .. si manere la usi la fel . o cumpar aia ca e pe gaz .. trebuia sa o am de 1 luna si dar astept sa ii vina la omu ala niste bani din banca sa isi cumpere alta . e o poveste lunga :D
|
Quote:
|
salutare.... are careva drum spre mare si loc pt 4 roti dus si alte 4 intors... :rolleyes2
Nu pe degeaba... iasa de-o macheala :) |
Sal all
Am mai postat chestia asta si nu am primit niciun raspuns. Dar am o rugaminte cine poate smai spuna unde gasesc vospea fosforescenta care sa se incarce la lumina iar apoi sa luceasca...? Si ink o rugaminte cine se pricepe la blocul de lumini la dacie... Mi sa ars pe acolo nush ce fire si nu stiu ce sa ii fac..:( |
Quote:
|
Doar semnalizarea..Faruri pozitii claxon nu merg
|
Quote:
|
este model cu semnalizarea prinsa de bloc...iar p bloc de lumini am blitzuri.crek este model ma nou...dar nus ce este cu firele din bordul meu ca sunt facute modificari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning