![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Pai voi eratzi aia care cereau schimbarea.......muncitzi si se face8) 8)
|
1 Attachment(s)
din astea......
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astea-s oz-urile care mi se par mie potrivite...
|
Quote:
Arata bine ... da nu stiu daca merg asa bine pe a lui si in plus mai sunt jantele astea pe un golf 4 in bc ... ar merge ceva mai unic :???: |
1 Attachment(s)
Mie imi plac astea..Clasice dar frumoase..Eu zic ca ar da bine pe GTI
|
intra si masina mea acush... la niste modificari... cat mai repede. acuma strang elementele de caroserie. va fi alta culoare decat alb...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare pt inceput!sunt nou pe acest forum si imi pare bine sa ma aflu printre voi,fani VAG!
Ca fan VAG am si eu o Bora 1.9 tdi HIGHLINE/2000 recent adusa din Hamburg! inca mai am de munca la ea! pe viitor stopuri de la fk,eleron luneta Rieger!Deocamdata masina are stopurile vopsite.eleron portbagaj,pleoape faruri,grila radiator FK,jante 1000 migla,ceasuri albe(spania).Pozele vorbesc de la sine!!!! |
bine ai venit danuuu
|
salut danuuu-le bv tine-o tot asa
un pont siliconul ala de pe bord da cam nasol |
----wELCOme !----
|
Bine ai venit......mai incercatzi cu jantele alea...cam slabutze propunerile :twisted:
|
1 Attachment(s)
bine v-am gasit!jante de pe la oxigin nu iti plac?
|
Frumoase dar mai mare cineva in BC care e pasionat de Tuning si nu stiu daK ZZ vrea sa aiba acelasi model..
|
4 Attachment(s)
Daca tot suntem la oxigin ... de astea ce zici? am pus atat varianta silver cat si cea crom.
|
Quote:
am vazut masina prin bacau, kiar ma intrebam a cui e... ;) |
7 Attachment(s)
Ia sa vedem noi ce avem aici....hai la votare...sa vedem ce zice publicul.8)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nici una..Poate MAM-urile...
|
MAM-urile arata bine ... seamana cu cele de pe conceptul nuovolari de la audi ... arata bine ... si cred ca ar da bine pe gti ... l-ar face si mai agresiv. :evil:
|
Warrior Black - Votul Meu!
|
kendo midnight black pe 18 minim!!!!:shock: :shock:
|
ma misule mai lasane cu Audi ca la tine din 10 discutii in 8 spui ceva de audi sau comparativ cu audi sau legat de audi!!!NU NE INTERESEAZA!!!!!!:shock: :shock: mai spune si tu ceva de masinile adevarate (RENAULT)de exemplu!!!!Cred ca ai si WC cu audi!!!:shock:
|
Quote:
|
Bai .... hai lasa-ne cu caruta aia a ta ... vezi ca a ajuns in sfarsit unde ii este locul ... la kitch tuning ... ;)
Si vali .... raspunde in p#!@ mea la zapp-ul ala!!!! :twisted: :D |
Mai Mojo era unu cu gti la fest care avea niste chestii pe masina.....de te doare capu'8) 8)
Cica se pregateste de concursul european....ca intra si Romania....ala cu fideliatea sunetului.....tu ce faci ?:???: :???: Sau iar tre sa scot autobuzul din parcare sa va arat muzica....:twisted: |
3 Attachment(s)
Inca o janta...doua
|
Prea tari primele, numai ca nu cu roshu :D
|
Mmm..MIe nu imi plac..Oricum iti trebuie ceva cu buza lata si spite mai grosute..
|
Quote:
Arata binisor ... daca ar fi cu alta culoare in loc de rosu ... Dar .... dupa cum arata janta ... o sa para mult mai mica decat este in realitate .... pt ca, pe langa ca are buza .... mai are si portiunea aia pe care sunt nituri mai pronuntata ... si o sa faca janta mai mica ... |
6 Attachment(s)
Gata cu vrajeala..........una dintre aceste jante......va fi a mea ...8) ..trebuie sa fac pe dracu in 4 si o voi avea :twisted: :twisted: :twisted:
Va fi a mea....haahhahahahaaa....una din ele:twisted: :twisted: Sunt C R I M I N A L E ......oricum......:twisted: E si una cu spinere pe acolo....si una (aia cu frunzulitzele...la vrajeala...asa de frunusetze :???: ) |
Al 3lea model e bestial! ;)
|
Quote:
p.s. pe bianca de la vw fest trebuia sa o iei acasa... |
a 3-a de pe primul rand, de la stanga la dreapta, e mult mult prea tare, niciun spin nimic n-o depaseste
e punctaj maxim din pt meu de vedere |
https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html :rolleyes2 :shock: :shock:
|
bravo mishule ;)
|
Quote:
10x :D, deabia astept sa o termin si sa vina si jantele (a fost o incurcatura cu ele) .... si sa fie gata :D |
super misto masina!!
|
bravo bre nea mertzanule,tineo tot asa,mercedesul tot mercedes ramane tata
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning