Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

vale13 26-05-10 14:07

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

scuze ca scriu de mai multe ori una dupa alta dar am o problema.... miam rupt aparatoare de noroi din fata si ma gandeam sa o las fara dar parca arata prea gol acolo in fata.....voi ce zicetii/????? poze sun la pagina 74

paulik19 26-05-10 14:39

sall vreau sa strang si io spitele la o janta dubla dar knd invart niplu se invarte si spita in acelasi timp ce pot face in cazu asta??:sad:.asta se intampla doar la spitele slabite...k am incercat sa mai strang o spita care era deja stransa si mergea fara nici o problema:D. help!

mnc.risty 26-05-10 14:39

Eu as da jos. Dar daca tu vrei neaparat o poti schimba.

Emy_bike 27-05-10 10:40

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3380660)
Buuuuuuuuun.Revin.

Buget 500-550 RON .Bicicleta noua.neaparat.Am fost ieri sa vad un SH si am fost foarte dezamagit asa ca nu am de gand sa iau nimic SH.vreau noua.
Am gasit ceva foarte interesant pe net si vreau si eu o parere.

Deasemenea vreau sugestii,propuneri de preferabil linkuri cu produse multumesc.
As vrea cu spate rigid insa nu prea gasesc nic pe placu meu si in bani astia la spate rigid asa ca m-am orientat spre asa ceva.:lol:
http://www.dreamsportmagazin.ro/detalii.php?id=659
Am vorbit cu vanzatorul si mar duce undeva la 550 RON.Cu tot cu transport la mine acasa.:D

Alte propuneri?

Ia-ti ma ce vrei :D mergi frumos prin oras, o stergi in fiecare seara.La cateva zile ii degresezi lantu, apoi il ungi frumos cu ulei subtire(eu folosesc ulei hidraulic). La 1sapt o verifici pe toata sa nu fi rupt ceva sau fisurat :Dla cateva sapt mai schmibi un butuc, un angrenaj ceva ca s-a bulit si tot asa :)). plm eu am jeg si noroi pe bike de vreo 2sapt si mi-e lene s-o spal sau sa o ung :)) troncane lantu ala mama mama si se mai aude si ca o "turma" de grauri :)))). O comparatie :)) Nu de mult timp am dat 4mil pe o frana :D :) Tu vrei bike bun la 550 :) Ia mai gandeste-te odata! ;) No offence. Sanatate si lant intins!

Emy_bike 27-05-10 10:50

Eu iti recomand ceva de genu ;) : http://emmeduesport.ro/product_info.php?products_id=787
Ceva cu care n-o sa ai problema o Foarte LUNGA perioada de timp ;) si piesele sunt OK pt un cross, un traseu prin padure putin mai agresiv asa (putin) ;) iti faci timp si dai o fuga pana in Ploiesti si ti-o cumperi. Nu-i bai cu trenu, vi cu nasu si pleci cu nasu ;) ii dai 2lei. sau daca iti iei bilet nu-i dai nimic :)) Eu am venit cu tancu meu pana in buzau cu trenu ,avem bilet tot,dar incepuse sa faca spume ca ce caut cu bicla asta asa mare :)) I-am zis: ce sa fac? ma plimb? n-am voie?... sti ca nu prea e voie si nu stiu ce .... nu stia cums a ceara banu :))dar i-am zis ca ii dau la penultima statie si a fost de acord :)) O uitat sa vina ... asta e :)) Norocu lui :))

rob3rt0 27-05-10 16:04

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3393533)
Ia-ti ma ce vrei :D mergi frumos prin oras, o stergi in fiecare seara.La cateva zile ii degresezi lantu, apoi il ungi frumos cu ulei subtire(eu folosesc ulei hidraulic). La 1sapt o verifici pe toata sa nu fi rupt ceva sau fisurat :Dla cateva sapt mai schmibi un butuc, un angrenaj ceva ca s-a bulit si tot asa :)). plm eu am jeg si noroi pe bike de vreo 2sapt si mi-e lene s-o spal sau sa o ung :)) troncane lantu ala mama mama si se mai aude si ca o "turma" de grauri :)))). O comparatie :)) Nu de mult timp am dat 4mil pe o frana :D :) Tu vrei bike bun la 550 :) Ia mai gandeste-te odata! ;) No offence. Sanatate si lant intins!

Asa faceam si eu cand imi luam cate o bicla noua.O stergeam din 5 in 5 min.sa nu se puna prafu:D

andi_cimpean 27-05-10 23:45

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3393533)

Exagerezi!

Nu tot ce este relativ ieftin, este şi prost.

Crede-mă că ştiu ce spun...

Prima biclă, a fost una mică, cred că era ceva Pegas, nici nu mai ştiu...

Cānd m-am mărit, primul "Mountain Bike" a fost o panaramă de chinezărie - Kimdai :lol:...piese proaste şi schimbam butucul, sau lighenaşul la butuc, săptămānal.
A doua, a fost cred, cea mai bună...un neuzer matrix (cu piese Shimano) schimbătoare One Grip - One Shift şi jante duble (ceva mai deosebit prin 2003 (cumpărat de nouă)
Avānd īn continuare această biclă mi-am mai luat una SH, un Scott, care era pur şi simplu OZN fată de ce văzusem pānă atunci. Cadru de aluminiu, schimbătoare pe padele, butuc cu sistem de detaşare rapid, vopsea metalizată cu "autocolante" incluse īn vopsea, deci nu era nimic lipit, ci era īncastrat, dacă pot spune aşa. (cumpărată Sh)

Le-am vāndut pe ambele şi după o vreme am cumpărat un cadru de mountain bike şi am băgat o groază de bani īn piese de marcă... (şi acum este cocoţată īn podul garajului avānd necoie de o furcă şi nişte şufe) bicla nefiind folosită niciodată.
Ulterior am cumpărat un First Bike, cu cadru īn romb şi multe gadget-uri aflate pe ea. (cumpărată Sh)
Ultimele două le am şi acum.

Repet, nu banii dictează calitatea.

Darius DMS 28-05-10 07:06

are cineva de aici peguri de vanzare??daca da,va rog PM....

quick_silver2 28-05-10 16:51

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3395890)
are cineva de aici peguri de vanzare??daca da,va rog PM....

Si eu sunt interesat:) daca aflii ceva oferte, dami pm sau pe mess

strada 28-05-10 21:24

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3397148)

ia aruncati voi un ochi aici ca poate va e de ajutor.:D
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...lt-pt-bmx.html

Jink 28-05-10 21:41

Veste proasta prieteni .. ;[
Mi-am rupt ghidonul, de la bmx:((
inca nu am facut poze, cu el rupt, dar daca cautati aici pe thread puteti vedea biku' la postul userului Jass95[tot eu sunt, dar am uitat parola,din nou]

quick_silver2 29-05-10 01:42

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3397148)

Hopa, eu am citit altceva.. Citisem pegas-uri :lol:

rob3rt0 29-05-10 06:10

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3398377)
Hopa, eu am citit altceva.. Citisem pegas-uri :lol:

Si eu cam la fel intelesesem fiind interesat de pegas.Vorbind ieri cu colegu' ala al meu,sa aflu ca nu e bun pegasu' si e rupta prinderea aia.Inca mai caut.Tot nu ma las:D.

alynex 30-05-10 21:34

1 Attachment(s)
Asa si mai e ceva de vanzare la mine:D,anume:

Cadru Drag Assaultde 14.5 (Fr, Light DH).
Stare foarte buna,neforjat sau chinuit.Fara suduri sau fisuri.
Vopsea buna.
Suporta cursa de 100-140.
Pret:450lei.

Up si pentru frana Magura hidraulica 150lei.

Astept PM de la cei interesati.

gabi1294 30-05-10 22:15

1 Attachment(s)
o "noua " achizitie....

oq 30-05-10 22:18

peg-uri pt ce itzi trebuie street sau flatland? daca esti si maniac de greutate ..eu am un prieten care a proiectat peguri de plastic si tzin si la street ...la un mom dat tot cedeaza daca nu te dai cu finetze si cazi pe cate o canta de la jumate de metru:P daca esti interesat spune si il intreb daca mai are sau asa.. sau si de metal...si cate vrei? 2 sau 4?

vale13 31-05-10 08:58

3 Attachment(s)
sall am nevoie de niste pareri... credeti ca ar arata mai bine bicicleta mea cu aparatori ca aia neagra dar aparatorile sa fie negre nu argintii??pls help

gabi1294 31-05-10 09:30

Quote:

Originally Posted by vale13 (Post 3403446)
sall am nevoie de niste pareri... credeti ca ar arata mai bine bicicleta mea cu aparatori ca aia neagra dar aparatorile sa fie negre nu argintii??pls help

simplu... iei o aparatoare de genu`.. o pui pe bicicleta fara suruburi...daca iti place tie e ok..o strangi si gata daca nu o dai jos..gandeste`te ca asta nu`i o mare problema...e vb de gusturi si gusturile nici nu se potrivesc...nici nu se discuta:|.. bafta

vale13 31-05-10 09:33

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3403557)
simplu... iei o aparatoare de genu`.. o pui pe bicicleta fara suruburi...daca iti place tie e ok..o strangi si gata daca nu o dai jos..gandeste`te ca asta nu`i o mare problema...e vb de gusturi si gusturile nici nu se potrivesc...nici nu se discuta:|.. bafta

mersi de sfat.....numai bine

radu.3 31-05-10 11:37

Desigur, bunicului tau ii va placea la nebunie.

rob3rt0 31-05-10 13:44

Quote:

Eu zic asa:categoric nu!!!O sa-ti zdrangane-n cap la toate burdurile.

Raresh01 31-05-10 13:58

Salutare..am si eu un Pegas acasa din acela mai mic..as vrea sa fac un choper din el insa nu am nici o idee.ar fi perfect daca ati veni cu ideei iar eu voi veni cu poze..Va multumesc!

mnc.risty 31-05-10 16:43

Quote:

Originally Posted by Raresh01 (Post 3404380)
Salutare..am si eu un Pegas acasa din acela mai mic..as vrea sa fac un choper din el insa nu am nici o idee.ar fi perfect daca ati veni cu ideei iar eu voi veni cu poze..Va multumesc!

Aici din nou e vorba de gusturi. O faci cum vrei tu, nu cum vrem noi.

vale13 31-05-10 16:48

2 Attachment(s)
si atunci sa o las fara sau stiti alte modele mai faine???puneti niste poze cu alte modele daca aveti...macar pentru fata ca numi place golu ala acolo ca aia ceam avuto am rupto....sau de astea din poza de mai jos ce ziceti??

rob3rt0 31-05-10 17:14

Gasesti in magazine aparatoti tzapene dinalea negre Rich.

denees 31-05-10 18:17

Quote:

Aparatorile sunt o necesitate. Depinde ce faci cu bicicleta, unde circuri cu ea, cand, cum.
Mie niciodata nu mi-au placut. Neavand nevoie de ele, le-am dat jos.
Daca consideri ca te vor ajuta, pastreaza-le. Nu arata rau cu ele dar nici fara ele. Acum, tu decizi.

rob3rt0 31-05-10 19:11

1 Attachment(s)
Cu aparatori din plastic arata mai sportiva.Cu dinalea de tabla o dai in bara.Modernul cu clasicul nu se pupa deloc+ca sunt de proasta calitate si in 2-3 luni ruginesc.Cele din plastic sunt si ele eficiente,dar mai mult de design.Pentru a te apara de noroi iti recomand ceva ,ce aveam si eu inainte de a da aparatorile jos:arrow:iti tai din aparatoarea din tabla(vezi poza)si pui una din plastic,iar pe fata cea de plastic e destul de eficienta.

vale13 31-05-10 20:57

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3405228)
Cu aparatori din plastic arata mai sportiva.Cu dinalea de tabla o dai in bara.Modernul cu clasicul nu se pupa deloc+ca sunt de proasta calitate si in 2-3 luni ruginesc.Cele din plastic sunt si ele eficiente,dar mai mult de design.Pentru a te apara de noroi iti recomand ceva ,ce aveam si eu inainte de a da aparatorile jos:arrow:iti tai din aparatoarea din tabla(vezi poza)si pui una din plastic,iar pe fata cea de plastic e destul de eficienta.

aparatorile alea sunt de plastic dar sun argintii si par de tabla.si mam hotarat nu mai pun arata bn si asa si de umblat merg pe asfalt prin oras nu prin noroaie sa am nevoie de ele .......va multumesc la toti de ajutorr....numai bine

xgeox 01-06-10 15:38

Quote:

Originally Posted by vale13 (Post 3404782)
si atunci sa o las fara sau stiti alte modele mai faine???puneti niste poze cu alte modele daca aveti...macar pentru fata ca numi place golu ala acolo ca aia ceam avuto am rupto....sau de astea din poza de mai jos ce ziceti??

uite aici http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=10681

andrei:) 01-06-10 19:08

5 Attachment(s)
De bike-ul meu ce ziceti?:)

Cozmescu-Alin 01-06-10 22:08

Quote:

Originally Posted by andrei:) (Post 3408210)

Varza spre foarte nasoala:lol:

xgeox 02-06-10 07:00

Quote:

Originally Posted by andrei:) (Post 3408210)

Un bike normal pentru poate un nepasionat f.tare de biciclete dar care o foloseste cu placere.Oricum mult mai buna decat majoritatea bicicletelor care le-am vazut pe aici pe forum gen Firstbike,Richbike,Dhs care dupa mine nici nu ar trebui numite biciclete.

Darius DMS 02-06-10 08:24

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3402683)
peg-uri pt ce itzi trebuie street sau flatland? daca esti si maniac de greutate ..eu am un prieten care a proiectat peguri de plastic si tzin si la street ...la un mom dat tot cedeaza daca nu te dai cu finetze si cazi pe cate o canta de la jumate de metru:P daca esti interesat spune si il intreb daca mai are sau asa.. sau si de metal...si cate vrei? 2 sau 4?

pentru street.....imi trebuie macar 2,nu toate 4....daca ai,da-mi un PM

oq 02-06-10 21:52

ai pm.
APROPO PT CEI INTERESATI DE FILME CU SPORTURI EXTREME GEN : BMX MTB SNOWBOARD SKI ROLE SKATE RALLY STREETRACE MOTO SI ALTE CELE AM INVITATII PE TRACKER CU TORRENTE DE GENU... DAR CINE VREA O SA IL ROG SERIOZITATE IN FOLOSIREA INVITATIEI... detalii pe pm.

Dodo_998 03-06-10 00:02

4 Attachment(s)
Mi-am luat si eu o bicicleta, din lipsa de ocupatie si permis pe 30 de zile.. Pun niste poze cu ea sa vedeti despre ce e vorba.

quick_silver2 03-06-10 04:28

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 3411909)
Mi-am luat si eu o bicicleta, din lipsa de ocupatie si permis pe 30 de zile.. Pun niste poze cu ea sa vedeti despre ce e vorba.

Help, am si eu o problema
O fi oare de la clichetul de la roata spate sau din pedalier?
Cand pedalez, se aude un carait urat si parca ar crapa ceva..si destul de des imi face asta
Imi poate spune cineva, de ce si ce ar putea fi problema?

Precizez: bicicleta e wenson cu pedalier complet Truvativ , deci nici de cum vreo chinezarie sau stiu eu ..

Acum vreo 2saptamani nu imi facu` asa, dar de atunci nu mam mai dat cu ea pana saptamana asta.. Pls, help :!:

andi_cimpean 03-06-10 11:38

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3412030)
Cand pedalez, se aude un carait urat si parca ar crapa ceva..si destul de des imi face asta

Precizez: bicicleta e wenson cu pedalier complet Truvativ , deci nici de cum vreo chinezarie sau stiu eu ..

Acum vreo 2saptamani nu imi facu` asa, dar de atunci nu mam mai dat cu ea pana saptamana asta.. Pls, help :!:

Clicheţii de la pinioane.

Se găseşte cheie specială cu care poţi da jos grupul de pinioane fără să stai să desfaci pinioanele pe bucăţi riscānd să pierzi bilele, sau să nu mai poţi pune la loc cum trebuie, clicheţii.

rob3rt0 03-06-10 13:30

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 3409396)
...................Oricum mult mai buna decat majoritatea bicicletelor care le-am vazut pe aici pe forum gen Firstbike,Richbike,Dhs care dupa mine nici nu ar trebui numite biciclete.

Sa stii ca nici noua nu ne plac aceste biciclete,dar,asta e situatia si ne adaptam si noi cum putem.Ne dorim biciclete mai scumpe dar cand le cerem parintilor primim un raspuns ceva de genu':"n-avem de unde".

mnc.risty 03-06-10 18:50

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3412030)

Sar putea sa fie aceeas problema ca la mine, cand o fortez se aude acelas carait de parca crapa ceva vorba ta. E din cauza ca intra mizerie intre axul monoblocului si angrenaj si pentru ca sta aluminiu pe fier se aude asa. Trebuie sa dai jos angrenajul sa cureti si sa pui inapoi. Daca asa nu merge, nu stiu ce e. Bafta!

alynex 03-06-10 21:43

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 3413684)
Sar putea sa fie aceeas problema ca la mine, cand o fortez se aude acelas carait de parca crapa ceva vorba ta. E din cauza ca intra mizerie intre axul monoblocului si angrenaj si pentru ca sta aluminiu pe fier se aude asa. Trebuie sa dai jos angrenajul sa cureti si sa pui inapoi. Daca asa nu merge, nu stiu ce e. Bafta!

Exact cum spune Cristi.
Asigurate ca ai lantul uns, sau sa nu fie iesit vreun nit, si pinioanele cu foile sa fie aliniate.
E pe patrat angrenajul?Vezi sa nu fie tocit filetul.Se mai intampla,eu am patit.
Vezi sa fie foaia stransa bine de brat.
Daca nici asta nu merge si tot se mai aude carait la angrenaj,is dusi rulmentii de la monobloc.
Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning