![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
hai frate mai multa miscare ca o radiaza astia de la rar din oficiu daca nu o mai vad pe drumuri
|
ce se mai aude ce sa mai lucrat ? :astept detali bafta tuturor :drunk:
|
7 Attachment(s)
din pacate nu prea am timp de masina....mai fac cand pot si ce pot......asa incet.....am lucrat umpic la stopuri.....si am aranjat suspensia pe spate.......am decupat umpic din vechea aripa deoarece cand s-au sudat aripile de golf nu s-au decupat bine...si imi freca in cauciucuri.......umpic din aripa interioara de pe fatza pt ca nu puteam vira la maxim......am indoit buza de la cele 4 aripi....ca sa nu frece....scuzati claritatea pozelor urmeaza sa o cobor si de fata.....si sa aduk spoilerul acasa....
|
imi place...este altceva ;)
si stopurile sunt frumoase:) |
ms andi :)
|
stopurile dau f bine....bafta in continuare
|
Si cu suspensia pe fata ce ai sa faci ? o mai cobori? ce le-ai facut la stopurile spate ca nu arata ca alea din magazin ? le-ai scos geamurile alea?
|
frumos frumos da bine cu stopurile :D
|
ingerasul99 - pe fata inca nu am apucat sa schimb suspensia....urmaza cand o sa mai am umpic de timp.....deci o sa coboare si fata mai jos....ca si pe mine ma dispera ca sta asa ridicata.....iar stopurile ...am desfiintat sticla aia si le-am bagat pe interior.....si la semnalizare si masalier am pus plexiglass cu folie neagra...
|
tinind cont ca eu nu am mai intrat be mult pe forum la u te felicit pentru munca depusa , ai evoluat foarte mult. bafta in continuare. si sper sa nu ajunga ca altele. bafta.
|
sunt bestiale stopurile si dau foarte bine pe masina ;) bafta multa !
|
cand o duci inapoi in Vad ?
|
16 Attachment(s)
scuze de intarziere...dar am fost ocupat....lucrez in fiecare zi la masina dupa ce vin de la servici.......am terminat si fata care m-a costat pana acuma 4 mil.....:( am schimbat tot nou......arcuri.....bucsi trapez superior.....bucsi trapez inferior....teu telescop.....pivot superior...... pivot inferior.......bielete....semibielete...bucsi bara torsiune....garniturile de la etrieri ...palcute noi...discuri noi....deci am termiant cu partea mecanica....in data de 16 tre sa primesc ceva bani din care imi fac instalatia electrica.....pana atunci o sa ma pun sa termin si celalalt stop........poze.....
|
cu banii astia si cu banii de pe flanse, treceai la 4 prezoane pe fata si aveai si discuri ventilate.
|
asta este :) oricum directia trebuia sa o schimb....era prea praf :)
|
cat de prost ai inceput...si cat de bine termini..
Sincere felicitari :) |
Aripile pe interior nu le dai cu antifon , ca dupaia o sa rugineasca acolo unde este sudat
|
Felicitari Sergiu ! O sa fie ceva bestial sper ca anu asta sa o vedem la un eveniment 4Tuning :D :drunk:
|
cine te-a invatat sa prinzi pivotii e mare mester(sa-i spui ca-l felicit!):D...si sudurile alea asa la vedere sunt cool de tot....e bine ca ai umplut-o de vopsea pe galerie,suporti si mai stiu eu pe unde dar pe unde trebuie nu!
|
Quote:
si baieti daca vrei sa dati pe viitor sfaturi dati-le mai frumos nu sarcastic si la misto, cu tupeu si nesimtire, dupaia va intrebati de ce se ajunge la injuraturi si certuri pe froum....si e pacat, daca vreti sa fiti respectati respectati la randul vostru:) sergiu bafta baiatule cu masina, si ai grija la micile detalii ca alea te omoara |
daca tot ai pus multe chestii noi pe ea ai putea sa ii schimbi si conductele de benzina
|
b08ygs - ms....aripile ai fost date cu antofon...la fel si pe dedesuptul masinii......acolo uned maie ste rugina voi remedia ......toate necesita timp si bani......iar cu conductele de frana...nu vad dc le-as schimba din moment ce is bune......alea costa bani.....si din pacate am lucruri mai importante de facut decat sa schimb conductele de frana.....bolidu...puteai sa spui umpic mai frumos.......pt ca sunt care nu stiau treba cu pusu suruburilor invers.....asta este....my bad.....
bolidu sper ca nu te-am jicnit cu ceva.....sau sa imii portzi pica.....dar omu cat traieste invata......icnerc sa fac treaba buna ...dar am nevoie si de ajutor ca nu m-am nascut nici mecanic...nici sudor........incerc sa fac ceva bine si frumos......sper ca pe finals a imi si iasa....asta este....mai greseste omu....daca nu am lucra nu am gresi.... |
nu am man de ce sa ma supar!dar macar daca nu stii intreaba pe cineva care se pricepe ca sa nu muncesti de 2 ori!si la sudurile alea curata bine cu o perie de sarma,o mana de grund si una de antifon ca intr-un an de zile te vad ca plangi ca o sa-ti iasa rugina in partea cealalta!
|
bara de torsiune unde este ?
dar planetarele? |
inca nu is montate........pe sfarsitul saptamanii o sa vedetzi cum arata spoilerul spate....este gata deja.....si da f bine pe masina...la fel si stopurile.....o sa revin cu poze pe sf saptamanii vitoare ...numai bine :-h
|
Eu am vazut stopurile spate :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cum ap promis ...poze cu stopurile si spoilerul spate...inca nu ii gata...mai este de lucrat......sa vad cum fac cu semnalizarea si masalierul...ce forma decupez acolo sus.....
sper sa va placa.....ca mie imi palce la nebunie:X :D sa nu aud ca ziceti ca nu ii finisat bine sau chestii din astea....pt ca inca nu ii gata....mai este de lucru....am dat un strat de spritzkit ca sa vad unde si ce mai trebe finisat ca sa iasa bine..... sper sa va placa |
a durat 2 ani sa o vopsesti masina...si acum cand totul era realizat frumos.....o iei de la capat...succes in continuare
PS:imi place ideea cu stopurile.... |
cu ocazia asta schimbai si pragurile.
|
haha ce ozn :D
oricum, urmaresc cu interes sa prind finalu, pare sa fie ceva acolo |
ms smith....desi la inceput m-ai luat cam tare........chiar foarte tare.......:)) dar uite ca ceva ceva s-a prins de mine........place golfuletu tau :X
P.S. : pragurile raman..... |
Am fost baiat cu tine si am tinut pozele pt mine :d.App a iesit belea masina, astept sa vad produsul finit!Spor la treaba!
|
da...ms ms:D faorte amabil :D ...ma bucur ca va palce:D
|
Bec de semnalizare va fi unul din alea 3 ?
|
semnalul, marsalierul si ceata...ai putea sa le faci in centrul stopurilor rotunde...;)
ar arata demential. Oricum masina este mortala...daca reusesti sa o faci 100% functionala...si sa fie toate asezate la linie...vei avea masina unicat:) |
1 Attachment(s)
sincer nu am mai vazut asa ceva pe undeva, foarte ingenios:D imi place foarte mult, sunt curios ce o sa faci si la partea fata, oricum esti pe calea cea buna:D
o mica idee legata ce cum ai putea sa faci stopurile,pastreaza doar astea 3 nu mai adouga ceva si uite cam cum ai putea sa faci semnalele , masalier frana, evident toate pe leduri:-P ti le-am pe grupe, p.s. ce e in interiorul cercurilor sa fie cu leduri sa nu se inteleaga gresit:) cercurile mici, semnalizare, ochi de pisica si masalier si cecurile mari stop pe franaX2 siunu semnal ceata bafta cu masina, astept poze mai in detaliu:D |
demential ar arata asa finalizat.
|
m-am gandit la faza asta.....dar ma complic foarte mult......trebe facut compartiment separat pt semnalizare si pt frana/pozitie....trebe facuta alta sticla la stop....cel putin mijlocul....(decolorat) ii foarte complicat......ramane asa cum ii.....oricum eu zic ca o sa fie unicat....pana cand vede altcineva si copiaza..........
|
e frumos ce faci dar nu crezi ca e prea multi kit ? cat va rezista ala acolo ? puteai incerca sa folosesti mai multa fibra si putin de finistat kit'ul normal o sa crape ... totusi cate kg de kit ai bagat in masina de cand te'ai apucat de ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning