![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
Aaa...Ca imi face mie placere sa il iau pe trafy in drum spre intalnire sau pe altcineva e problema si placerea mea, eu m-am oferit, poate pentru ca cei pe care i-am luat cu mine imi sunt prieteni vechi, DE-O SEAMA CU MINE, sau care isi permit sa imi ceara ceva...Dar sa nu uitam ca trebuie sa primeze bunul simtz. Cheers ! |
frate eu unul nu stiu ce sa zic...
eu cand eram mic, nu-mi permiteam din astea cu aia mai mari ca mine. nu sunt nici acum cine stie ce personaj sau sa am cine stie ce varsta...dar sunt mai mici ca mine si nu suport sa mi se dea un ordin...nu suport persoanele care nu-si cunosc macar interesul...frate cand stii sa te porti frumos si lumea se va purta frumos cu tine...ai sa vezi, e prea usor...trebuie sa lasi din figuri, smecherie sau cum vrei tu sa-i zici...si sa-ti vezi lungul nasului... postul nu e adresat cuiva in speta, ci e la modul general, indiferent de exprimare. |
nu stiu daca are rost sa ne mai racim gura, pe bune. Eu cred ca deja am spus prea multe si parerea mea e ca nu i`am invatat decat de bine, un om ca lumea invata ceva, da ei probabil rad sau zic ca suntem noi nebuni. Pe bune acuma, avem o varsta, aproape DUBLA cat ei, adik inca o viatza de aaronel in plus si ne certam ca chiorii cu ei de la egal la egal. Treaba lor, faca ce`o vrea, sa ne vedem de`ale noastre. :)
|
Bine zis GEO ! :)
|
Quote:
|
in cazu tau mereu:)
|
:-P da tu mi`ai dat ignore ?:-w
|
da...ti`am dat ignore. Mai ti minte ce ti`am zis cand mi`ai dat add?
1. Nu ma stresezi 2. Nu dai massuri 3. Cand zic ca am traeba ma lasi si tu te`ai incadrat in 1 :) |
:rolleyes2 :rolleyes2 te intreba`i ca sa stiu dak te mia tin in lista :poke:
|
eu cel putin uneori stiu ca ma mai enervez si mai dau in mintea copiilor (nici o aluzie) dar stii cum e...taci o data...taci de doua ori...taci de trei ori...dar unii profita :) si li se pare ca e dreptul lor sa faca tot ce fac...ceea ce nu e adevarat...
in fine, am sa incerc sa ignor cat mai multe din gesturile astea...sper oricum sa se maturizeze si ei putin din asta... |
Ce ati spune de o filiala NSL Rm.Valcea?
|
daca tot ai intrebat pe toata lumea, raspunsul meu e "pas"
|
pas...avem deja 4tuning
|
Quote:
|
A fost o idee discutata cu Florica care ar fi dispus sa faca treaba la Valcea si sa aducem acest oras in randu lumii.
Bineinteles asta ar trebui sa fie mai multi de accord. Momentan este o idee. |
Aronele ia`ti tu permis...sa`mi iau si eu si Petru si cine mai e ..si cand om avea si masini atunci te mai gandesti :)
|
Quote:
cum sa aducem alt club in vl cand era vorba ca infiinteaza trafy unu? |
Quote:
Bafta la infintat. Incercam doar sa ajut! |
ma ... in primu` rand nu`sh ce ai vrb tu cu Florica.. dar daca ar fi sa facem filiala NSL aici .. asta ar insemna mult... si m`am uitat si pe site`ul lor si pe forum ...
NSL este unu din cele mai grele cluburi din romania.. si cu valoare... nu`sh in afara de Geo .. ce amcauta noi pe akolo .. eu cel putin ma simt pt k am mahina STOCK .. si mai sunt destui in postura mea.. ;) cand o`m avea mai multzi .. mashini aranjate frumos.. poate atunci sa ne gandim k sa punem mikutul nostru club valcean ( care o sa`l facem ) sub aripa protectoare a unui club cu valloare... gen NSL sau Anonymous .. parerea mea :) |
Quote:
Astept raspuns, as vrea si eu sa stiu cine cu cine a discutat...si dupa continui sa mai prezint cateva aspecte pe care deja le intuiesc... |
Quote:
Acum voi decideti. |
Quote:
Tu ai facut exact opusul: ce rost avea sa vorbesti cu omu` daca tu nu mai vorbisei cu nimeni si ideea asta era doar in capul tau, huh?...Si mai zici ca nu te-ai grabit... Ce impresie o sa faci dupa, cand, poate, o sa ii spui: "-Sti, ne pare rau dar nu mai vrem filiala?"...Bine ca omu` o sa spuna ca tu ai vorbit degeaba si pana la urma chiar asa este, parerea mea. Deci, degeaba am tot incercat sa iti spun sa nu te mai grabesti si sa te consulti si tu cu cate cineva pana ai face ceva, nah...ti-am spus, nu cu mine sau cu trafy sau cu Geo pe care l-ai dezamagit, cu altcineva, uite de exemplu petrica sau cu robi, ca sunt mai de-o seama cu tine si nici ei nu au permis (ca tot au fost discutii de pietoni) si sunt mai cumpatati si nu se avanta asa de rau... Dar deh...Discutam deseara ! Cheers ! |
in primu rand ca sa faci o filialala nsl trebuie masini care din pacate la noi sunt doar cateva...si ce o sa fie ? tot ca 4tuningu...intalniri, 2-3 masini, certuri pe forum si d`astea, nu ? ai si tu rabdare sa se mai stranga
|
Sa-ti spun cum am gandit eu.
Am zis asa. Il intreb pe om ce ar spune de ideea asta, si daca ii se pare OK va zic si voua, daca nu , nu mai are rost. Acum lui ii s-a parut OK si a zis ca daca se vrea, face filiala la Valcea si eu i-am spus "OK, discut diseara cu baietii si vad ce zic, vedem cati ne strangem, iti spun tie si apoi te decizi" :peace: |
Quote:
|
ma aaronele...Florica o sa vrea sa faca legale in valcea..si cand ai vazut tu legale la vl? tu crezi ca NSL e tot asa cu intalniri si cu poze cat cuprinde?:D
|
Quote:
La legale se face public in oras, afla lumea si mai sunt destui pasionati de curse in Valcea + ca se mai strang si din alte orase ;), Sibiu , Pitesti, Bucuresti, Craiova poate si din alta parte;) NSL este cel mai tare din domeniu si stiu cum sa faca treaba ;) |
Quote:
|
si asa pt cultura mea...unde am putea sa oprim circulatia in vl sa faca curse? Daca Florica vroia facea si fara sa propui tu:) crede`ma ca nu merita in Valcea...adica io nu vad cine s`ar baga....
|
Quote:
NSL are multa putere in lumea curselor legale si ai vazut cati se strang la o cursa nu numai din NSL + Valcea este aproape si pot veni si celelalte cluburi din Bucuresti, MR , /?\ care se aduna foarte multi. Ia exemplu cursa de la Oradea .... Oradea fiind la 700-800 km de Bucuresti. In fine .. acum treaba voastra |
ba omule...da macar aia la oradea au avut unde sa opreasca circulatia...da zi tu asa din cunostintele tale ca tot ai venit cu ideea cu NSL...unde s`ar putea face curse in valcea ? am zis io ca organizez curse in valcea?
bine hai...vb sa se deschida in valcea sa vedem care vine |
felicitari pentru ideea de a vorbi cu cei din club, am vazut ca si la sibiu se doreste o filiala nsl. problema este doar ca noi suntem prea mici pentru un club asa de mare. in rest nu are nimeni nimic cu tine,nu te mai ataca asa.
|
mai bine puneti toti bani luati 2000 mp de teren sub forma de fasie la 30 km de valcea , asfaltati... si n-are cine sa comenteze k faceti curse in ograda voastra :)))))).... aaa si ii zicem RCB (Racing Club pe Brazda) :)))
nu luati in serios ce am zis mai sus da atmosfera devenise prea tensionata |
as ae herbas ... :D facem concuderntza dup`aia la Reisarii din Babeni :D
referitor la legale.. si la chestii dastea.. Aronele.. daca se hotarashte sa se faca filiala... si sa fie o zi de legale.. sau ceva ..orice EVENIMENT... crezi k vin aia din bucuresti sa`tzi organizeze tie ? filiala din orashu respectiv se ocupa de tot ..... daca vrea altu din alt orash.. vine , da bnani de cazare si atat .. si dup`aia vezi pe forum ... " AHAHAHA CEA MAI PROASTA ORGANIZARE A FOST LA VALCEA LA LEGALE " ;) aronele... TREZESHTE`TE MA |
n-am mai vazut asa ceva, sariti toti ca niste caini pe el.
si nu inteleg ce atatea linii, curse, cand nu sunt nici macar 5 masini gata sa alerge |
Daca ar fi azi sa o luam dupa masinile in care am mers... numai imi place Passatul. Imi place 307`le si Astra :)
Glumeam .... azi m-am convins inca odata ce poate TDI-ul... si raman fan TDI & MUGe is my IDOL :X:X:X |
Quote:
|
Quote:
|
aaronele adica nu iti mai place passatu lu TIR?:))) oh no...poate asa se convinge si tir ce om esti:)
|
Quote:
A lui TIR e mai hotz ... e 2.0 TDI :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning