![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
...a murit cineva sau doar ranit? oricum...nasol :(
|
In seara asta in jurul orelor 20 pe zona Cristur-Barcea a fost "carnagiu" de masini lovite.Cred ca a innebunit lupul.Pana la urma ori o sa avem acolo camera video si radar permanent pentru ca altfel e jale.Nu cred ca au fost victime, numai orgolii de 'piloti' ranite si multa tabla indoita, spoilere sparte si gume iesite de pe jante.Chiorchini, cate 2, cate 2 ba pe stanga ba pe dreapta cel putin 3-4 grupuri de masini.Daca era ceva proba speciala sigur nu se nimereau asa.De la bmw seria 3, pana la ford fiesta, o dubita, plus alte masini partenere, nici nu am mai facut poze ca nu am camera care sa faca pozele una dupa alta.
|
am auzit si eu :| foarte ciudat
|
Am trecut pe acolo si parca era zona crepusculara.unde te uitai pe margine erau din loc in loc numai masini lovite.s-a inventat un nou sport auto si eu habar nu am? daca nu s-a inventata nimic, macar sa asteptam gheata si poleiul sa avem asigurari beton si o scuza plauzibila nu sa ne lovim pe drum chiar asa.
Respect. |
1 Attachment(s)
Ceva accident minor la fosta cale ferata, Duba alba era lovita.
|
La ce balta era acolo de la vijelie si la cati viteji cu de aia mica sunt pe sosele nu mai e de mirare nimic.
|
Si eu am vazut ieri un accident.Un reno albastru a intrat in gardul de la reprezentanta opel de la Santuhalm.Nu a mai reusit sa ia curba cum trebuie datorita asfaltului umed...nu am avut aparatu la mine sa fac poze...oricum le-a indoit gardu bine la aia...
|
1 Attachment(s)
acuma am venit de la fata locului :???:, pe dn la intersectia cu strada marasti, un autocar a intrat intr-o dacia 4x4. soferul cred ca a supravietuit, pasagerul din dreapta nu a avut noroc :sad:
|
doamne...ce nasol...:(
|
faza sa asisti cand il inveleau in staniol :blink:
|
Doamne fereste...
|
vazut la teliuc un logan proptit intr-un stalp si stalpu intins pe jos ... stie cineva ceva detalii?
|
6 Attachment(s)
azi a fost un accident urat pe podul de la Pestis. Unul cu un Logan galben a vrut sa intoarca pe linia continua si un altul care venea de la deva la ars din plin. Au fost si ceva victime :cry:
film: https://www.youtube.com/watch?v=s9vRk...e=channel_page si poze: Attachment 1049634Attachment 1049635 Attachment 1049636Attachment 1049637 Attachment 1049638Attachment 1049639 |
bravo.asa le trebuie. m-am saturat de tampitii din trafic pentru care regulile sunt o gluma. gresesti platesti. din pacate sufera si altii nevinovati.
|
nasoala treaba :|
|
Am trecut la 3 min dupa ce s-a intamplat,nasol moment.Totusi ,nu cred ca a murit nimeni,sau?
|
Ce frana lunga, s-o dus saniush in el :)
|
ce mai poti zice?....nasol moment :(
|
Taximetristi astia sunt pericol public
|
Quote:
|
Sincer nu am zi cand nu injur la minim un taximetrist nesimtit care se baga in fata sau face ceva fara sa ii pese de restu de pe drum... si sincer in Deva e cum e dar in Timisoara ....
|
Ar trebui sa existe o scoala de bun simt care sa fie obligatorie pentru taximetristi. Daca ma apuc sa-i injur cred ca nu-mi ajung nici toti sfintii din calendarul orodox.
|
|
Quote:
|
unul la Teliuc in week end si unul astazi pe centura Devei..o duba a rasturnat o dacia papuc aproape de garajul Edy Spedition..eu ma innebunesc dupa 'taximetristri'.. nu v-a placut "taxi driver"?
:lol: cel cu citro nu a intrat in copac? am auzit ca masina a fost zob dar fata si baiatul au scapat. greu cu viteza la volan daca nu esti Guta. :lol: |
Quote:
|
in 5 ore dupa baute te trezesti ca ..ti-e sete..si unde gasesti apa te bagi.
:lol: |
Quote:
|
berea am inteles ca se vede si dupa 12 ore de la consum, mai ceva ca spirtoasele..
pentru mine e clar-condusul e una si bautul e altceva, trebuie sa alegi, nu se pot combina. |
1 Attachment(s)
Astazi pe la 16 fara ceva pe la santuhalm langa fabrica de tzocle DHS...arata parca Godzila a muscat din autocar :shock::???:
|
Asta dupa ce soferul autocarului a adormit la volan si a lovit un TIR; nici mai mult nici mai putin de 12 persoane sunt spitalizate.
A .. si zicea la stiri ca soferul autocarului avea la activ 10 amenzi de viteza, permisul suspendat de cateva ori din cauza alcolemiei si cateva amenzi pentru diagrama inclusiv in momentul accidentului avea diagrama blocata.. HAI ROMANIA! :lol: |
Quote:
|
Si culmea ridicolului e ca soferul al doilea si inca o persoana sunt cei mai raniti grav
|
Am trecut si eu pe acolo dar nu am apucat sa fac poza, la cum arata eu nu as fi zis ca nu o murit nimeni, dar uite ca din fericire o reusit sa scape. Soferii de autobuz si de tir nu respecta orare sau alte reguli ... macar de bun simt
|
Am trecut si eu pe langa autocarul ala...sa vedeti ce am facut :lol: veneam de la deva s mergeam spre orastie...pe banda 1 erau 3 tiruri,pe banda 2 erau masinile mici...si deodata am vazut ca toate masinile trag pe dreapta...cand ma uit in fata era domn politai tragea pe toti pe drapta..si am accelerat si am pus frana la 1 metru fata de el(asta ca sa vad daca isi face treaba sigla din gemaul meu:lol: ) si imi zice:"bahhh unde te grabesti asa? te grabesti tare tare?(era si nervos) si prietenul meu din dreapta zice:suntem in misiune colega (si ii arata cu degetul sigla din geam):lol:si apoi am plecat urgent de acolo...Pfff imi venea sa il strang de gat pe ala din dreapta:)) C noroc am avut ca era ocupat politaiu cu accidentu...ca de nu...o beleam ;))
|
Quote:
|
nici o fapta de 'vitejie' nu ramane nepedepsita.
|
Quote:
|
oricum nu ma mai mir deloc de ce sunt atatea accidente..astazi in nici 200 km cat m-am plimbat prin judet, unul cu o duba nu mi-a acordat prioritate prin Hateg si daca nu franam puternic impactul era inevitabil, un pieton a sarit la Hunedoara la semafoarele de la piata cu drumul garii dintre masinile aflate in coloana la semafor direct in fata mea, cam la 7 metri dupa trecerea de pietoni, se pare ca zebra aia e pentru zoofili, daca esti bazat, ai sapca si peste 45 de ani orice traversare e permisa, la Deva pe DN un TIR a efectuat manevra spre stanga fara sa acorde prioritate la nici o masina, ca doar e TIR si nu intra nimeni in el, dar e bine ca cel aflat cu soferul in cabina se uita la noi pe geamul pe jumatate deschis si parca am simtit ceva urme de jena in ochii lui, dar se poate sa fie si numai din cauza prafului de pe drumurile noastre, iar altul cu un escavator de transporta pe E68 un butoi in prostia aia din fata a trecut direct de pe prima banda la 2m in fata mea ca urma sa faca omul peste 3 km la stanga si sa nu ramana blocat pe prima banda a zis ca pot sa opreasca cei de pe banda doi ca de aia e prevazuta masina din fabrica cu frane si nu se opreste doar utilizand formula greutate plus frecarea cu aerul egal oprire.
cu toate ca asta cred ca e utilaj si chiar daca are roti nu il scoti asa pe autostrada, exista masini speciale pentru transportat utilaje. dar e bine totusi ca avem o tara frumoasa, cu turisti straini fericiti ca ne-au ales pentru concediile lor, si personal ma bucur ca am trecut si de toate astea si pot sa ma si laud cu asta. :lol: doamne ajuta. :lol: nu inteleg de ce se mai da examen pentru permis de conducere si de ce mai avem reguli de circulatie, ai banu iei permis direct si de profesionist daca vrei chiar daca nu ai macar 8 clase absolvite, si daca mai conduci si o masina impunatoare gen camion sau TIR te-ai scos, legislatia rutiera este pentru tine facultativa. zi faina sa aveti. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning