![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
pai la exterior nu am mai nimic ... am bullbar, triple fumurii , proiectoare pe led-uri . am folie pentru geamuri si folie pentru capota si cupola(nu sunt montate inca, urmeaza sa le pun de paste) si sistem bose... in schimb am la motor , chip , evacuare full , filtru aer sport K&N(doar ciuperca) ,
Poze nu am momentan ca nu sunt in tara ... de paste vor veni si pozele cand ajung acasa ... in schimb am un film in care se pot vedea triplele si se poate auzi evacuarea : https://www.youtube.com/watch?v=W6wwKkrmTtI Later Edit: ca si morpheus ... cand am spus "chel" ma refeream ca e "stock" ... el s-a prins ce am vrut sa spun ... voi vad ca nu ... ati sarit p mn ... Pai da ... fac eu ce fac si sar pe mn baietii .. pentru ca eu spun ce vad ... de ce sa zic : "pfoaii ce tare e masina ... ce unicataaa", daca nu e asha. Nu ? |
vezi..u ne`ai inteles gresit..cel putin asa vad eu situatia...:D si singuru care s`a ambalat ai fost tu:D eu n`am nimic cu tine nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni..cine ma cunoaste stie ce om sunt.. dar totusi.. tuning nu inseamna o bara ,o resoftare,si o evacuare sport:D intreaba pe cineva din domeniu! astea ce mai avem noi sunt imbunatatiri ;) si felicitari pt efortul pe care`l depui la masina ta :P
aici imi inchei off topicu cu scuzele de riguare!:D sryyy :) |
Quote:
NU AM SPUS CA AM TUNING PE MASINA MEA! ... stiu ce inseamna tuning ... daca te uiti la unele topicuri de la "CAR STYLING" , "MASINA MEA" si la topicul "ROMAN" ai sa vezi ca aceeasi definitie am dat-o si eu : "tuningul nu inseamna o folie , jante si o evacuare" . Si nu am spus ca acel mustang nu e tunat , am spus ca e "CHEL" adica nu are nimic(optiuni sau tuning) si am specificat(optiuni la exterior) ca poze cu interiorul nu am vazut ... si nu ma refeream neaparat la tuning , ma refeream si la optiuni. Si nu am zis ca masina mea e tunata , am spus ca nu e "CHEALA" , adica are ceva pe ea ... te rog sa citesti toate posturile de la faza cu mustangul sa vezi. Scuzati-ma de off-topic ! :-) |
Quote:
Au marit astia alocatiile asa de mult? |
Cred ca ati cam deviat de la subiectul acestui topic... cred ca un moderator ar trbui sa faca putina ordine pe aici... [SRY de OFFTOPIC]
|
GATA LOOME . Nu ajungeti nicaieri cu discutiile astea! Pe mess frate ! Daca mai aveti poze cu masini din Neamt mai postati ..daca nu ...stop discutiilor!
|
5 Attachment(s)
Tot eu vin cu poze ...off
|
Am vazut si eu acel S8...jantele sunt IMENSE...cat despre tiburon...pacat de masina(jantele nu se potrivesc,are emblema ferrari:|)
|
Quote:
|
Quote:
|
la tiburon bara fata,partea de jos e portocalie sau mi se pare? am mai vazut zilele astea un eclipse decapotabil si un lexus sc :X:X:X numai ca nu aveam si camera la mine sa fac niste pozeX(
|
Quote:
|
Quote:
ideea este in felu urm.. la noi in oras de obicei daca unu zice ca audi`le zboara restu pun botu... masina aia cu uno la nr..se vede de la o posta ca nu`i s8... nu vedeti in ce hal arata masina aia... spoileru ala pe spate e decupat cu flexu proabil de un om sub influenta alcoolului ca`i taiat stramb rau:))) motoru ala probabil ca`i de 4.2 la cum se aude... ah si inca 1 lucru care ma termina... multi fac confuzia intre S Line si S ...is 2chestii diferite.. |
Din cate stiu, in oras sunt doua S8 ... unu alb si unu negru (stim noi a cui sunt) :D
|
Quote:
Intre S8 si A8 S-line ii o mare diferenta si se cunoaste de la 1 km. |
Nu e nicio diferenta intre A8 S-line si S8 (care s-o recunosti de la 1 km) ! Spuneti prostii. Singura diferenta dintre ele e motorul! Audi S-Line e facut la exterior sa arate ca cele S (de unde si denumirea de S-line). Eu va pun in fata un S-line si un S normal si n-o sa vedeti nicio diferenta (decat poate la emblema pentru ca cele S-line scrie pe ele ca-s S-line). Diferenta o face motorul.
Si daca nu ma credeti ... difference from S and S-line @ google The S4 has an upgraded engine, suspension, brakes, etc. and the A4 S line just gives the car the sporty look of the S4 |
Diferenta o face motorul , sistemul de franare , suspensiile , articulatiile , evacuarea , interiorul , cutia de viteze , rotile , garda la sol , si multe functii pe care S-line nu le are nici in vis.
|
Si totusi daca vezi pe strada un S8 si un A8 S-Line cum iti dai seama de diferente? Eu zic ca nu-ti dai seama si deci prin urmare .. nu se cunoaste de la 1 km decat de la .. 1 metru (daca te uiti la interior sau la motor) :)
|
Ba imi dau seama din urmatoarele detalii : S8-ul se aude mult mai tare , 4 iesiri la evacuari , discuri de ceramica , si S8 scris la spate.
|
Tu vezi sigla si discurile de ceramica la o masina de la "1 km" si din mers? Esti tare .. ai ochi buni :D Cat despre auzit si evacuare .. iti zic eu ca si la S-line se poate :D in fine ... concluzia e ca ... cine are S8 ... are masina :)
|
Daca e in mers vezi discurile de ceramica perfect ! ... plus de asta .. S8 are si un fel de eleron facut din portbagaj putin iesit afara.
Si cat despre sunet ... crede-ma ca e o mare diferenta ... a fost in Roman un S8 in fata la Hotel Roman recent, si in spatele S8-ului era cineva cu un A8 4.2 S-line ... si se vedea diferenta ... si la aspect .. si la sunet ... era incomparabil. |
M`ai spart scarto.. cu posturile tale... u traiesti doar din google?un sunet la motor tot in google il auzi... ;)nice
u vrei sa zici ..ca UNO e s8? |
deci nu mai inteleg nimic...care e mai tare:S8 sau A8 S-Line??
|
S8 e mai tare (are motor mult mai puternic) ... dar audi A8 S-line e ASEMENEA ca S8 la aspect ! Cat despre tine buddy, nu stiu cum recunosti un S8 fata de un S-line de la o posta :)) Oricum .. audi-le ala UNO nu e ala alb cu jante mari ... adica audi-le lu Donose ? Si daca e ala, ala e S8 !
|
Quote:
|
Care mai trece pe langa masina respectiva sa se uite la frane! Daca discurile sunt mari si perforate e S8 ...sincer sa fiu nici eu nu stiu daca e S sau nu ...l-am vazut de la departare!
Asta ca sa elucidam misterul ... Tiburonul am vaz ca are semnul de la Ferrari (nasol) si bara din fata e cu banda ...pentru protectie de borduri banuiesc ! Per total e ok masina! Stie cineva a cui e? Iar ursul cred ca il stiti cu totii e KRT ...a lui By Alin |
Quote:
|
Quote:
iar umplem 20 pagini cu discutii pro si contra.. aa si uitasem.... ai MARE grija CE vorbesti si cu cine vorbesti despre mine.. ca sa nu avem probleme pe viitor ;) |
Quote:
|
UNO e S8...am mers cu masina aia si iam vazut si motorul....asa ca nu va mai certati.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte multa lume invidioasa pe aici .. :)
Eu am sa-mi iau un Audi A8 W12.. sa nu fie S8 ..dar sa fie mai smecher ca S8 :D |
Quote:
|
Asta n-o stiam ... alea masini :D
|
da sa stii ca mare smecherie nui....ca tot aceiasi putere o are....doar ca motorul nu mai e in V ci e in W
|
Quote:
ali_ump..fa putina ordine pe aici..ca iar se bat campii :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning