Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

c i k y 10-10-05 22:43

1 Attachment(s)
sper sa va placa...sa-mi ziceti daca am vreo greseala.ms

edit by kickass

xxdadixx 10-10-05 23:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"

Cea mai urata lucrare a ta! De ce nu ai micsorat poza inainte sa pui spoilerul ala si pragu? nu vezi ce spalacit e? Stai prost si cu selectiile, ai pete galbene pe la aripi si eleronul ala, la fel spalacit, nu se vede prin geamuri!

c i k y 10-10-05 23:56

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Originally Posted by \"maskt\"

Cea mai urata lucrare a ta! De ce nu ai micsorat poza inainte sa pui spoilerul ala si pragu? nu vezi ce spalacit e? Stai prost si cu selectiile, ai pete galbene pe la aripi si eleronul ala, la fel spalacit, nu se vede prin geamuri!

squza-ma boss nu am fost atent la detalii...sper ca e mai buna :(

Rares 11-10-05 22:39

Frumos passat

Rares 11-10-05 23:10

Sper sa va placa

3 Attachment(s)
Astept o lista cu greseli de la voi :)

Kolegosu' 13-10-05 13:22

1 Attachment(s)
Passat versiunea mea ..... :lol: :arrow:

RA_2fast4u 13-10-05 15:40

Re: Sper sa va placa

Quote:

Originally Posted by \"Rares\"
Astept o lista cu greseli de la voi :)

ce naiba ai facut acolo :shock: interesanta ideea...

Rares 13-10-05 22:09

RA_2fast4u

Frate asaa am zis si eu acum astept parerile voastre despre masina :))

BASU 14-10-05 14:51

ma bag si eu

2 Attachment(s)
gata masina pt concurs am muncit vreo 3 zile la ea :lol: cateva modificari...
bara fata / spate / praguri / aripi umflate / 2usi / jentii / fetitza / eleron / vopsea originala
sper sa va placa ce a iesit... :P gusturile nu se discuta...

ps: cu postul asta yupi sunt De-al Casei : )

Kolegosu' 14-10-05 23:13

Galeata, galeata de unde ai galeata ?? :lol: :lol: este frumoasa :D apropo cine spune si cand spune care este castigatorul :roll:

Skillzu 14-10-05 23:57

dadi...duminica dupa 12 ziua....

EvLSant0S 16-10-05 12:45

1 Attachment(s)
...

Kolegosu' 16-10-05 12:47

:) frumusete.... EvlSantos ...dar cand primim si noi Lista cu castigatorii ....de fapt topul :? :)

EvLSant0S 16-10-05 18:23

1 Attachment(s)
var. finala , scz ....

kolegu , nu eu decid ... ;)
asteptam ..

EvLSant0S 16-10-05 18:25

1 Attachment(s)
var. finala , scz ....

kolegu , nu eu decid ... ;)
asteptam ..

Kolegosu' 16-10-05 20:48

eu astept cu nerabadare ..... :? XXDadyXX ... o fi si el la SIAB :wink: ...am fost si eu a fost zuper :lol:

xxdadixx 16-10-05 22:35

Trebuie sa ma sfatuiesc cu Kickass. In principiu ar fi spoilerul lu santos si rotile si eleronu lu basu :lol: Mai vedem. P.S. Am fost plecat prin Oltenia :drunk:

Kolegosu' 17-10-05 04:42

adik cum ?? nu m-am prins ?? este o gluma :? astept rasp nu m-am chinuit la a mea 2 zile si tu rupi mufa cu un spoiler neste roti si un eleron ....da fie asta este cel mai bun sa castige .. sa ne spui de ce a castigat cel ce va castiga si nu au castigat cei ce au pierdut :wink:

xxdadixx 17-10-05 09:41

Am zis ca trebuie sa ne decidem cine castiga intre SAntos si Basu. Lucrarea ta e foarte slaba, nici a lor nu e cine stie ce dar sunt mai reusite. Nu-s obligat sa-ti dau tie raportul. Cand o sa faci o masina calumea sa o pui pe Magicmanu o sa tio comenteze aia. Pana atunci mai ai de invatat.

Kolegosu' 17-10-05 14:35

XXdadiXX esti bun da ... postezi pe magicmanu ...... da ...... dar de ce crezi k ale lor sunt mai bune k au spolierele strambe si au pus niste gagici nu am nimic cu ei doamne fereste EvLSantos nu o lua persoanl nici tu Basule dar vreau sa spun k prea din prima s-a hotarat asupra lucrarilor voastre XXdadiXX da esti bun esti cel mai bun dar ..... corectitudinea trebuie sa troneze NU O LUATI PERSONAL nu ma nimic cu nimeni ... :? XXdadiXX la 12 trebuia sa dai rasp ieri la 12 ...... :cry: normal k nu mai posteaza nimeni nimic in ultima vreme daca TU nu iti dai interesul :cry: daca tu nu iti dai interesul cine o va face .. la scoala de VT nu mai s-a bagat nimeni ... Blowwind tu te-ai lasat de VT ?? multi nu au mai postat nimic de mult timp si cred k .... s-au lasat din cauza celor de sus ce nu isi dau interesul

P.S. Este tare pacat k nu te ocupi XXdadiXX ........... toata lumea se asteapta la mult mai mult de la tine cel putin eu nu stiu ce gandesc ceilalti ....

blowwind 17-10-05 14:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
XXdadiXX esti bun da ... postezi pe magicmanu ...... da ...... dar de ce crezi k ale lor sunt mai bune k au spolierele strambe si au pus niste gagici nu am nimic cu ei doamne fereste EvLSantos nu o lua persoanl nici tu Basule dar vreau sa spun k prea din prima s-a hotarat asupra lucrarilor voastre XXdadiXX da esti bun esti cel mai bun dar ..... corectitudinea trebuie sa troneze NU O LUATI PERSONAL nu ma nimic cu nimeni ... :? XXdadiXX la 12 trebuia sa dai rasp ieri la 12 ...... :cry: normal k nu mai posteaza nimeni nimic in ultima vreme daca TU nu iti dai interesul :cry: daca tu nu iti dai interesul cine o va face .. la scoala de VT nu mai s-a bagat nimeni ... Blowwind tu te-ai lasat de VT ?? multi nu au mai postat nimic de mult timp si cred k .... s-au lasat din cauza celor de sus ce nu isi dau interesul

P.S. Este tare pacat k nu te ocupi XXdadiXX ........... toata lumea se asteapta la mult mai mult de la tine cel putin eu nu stiu ce gandesc ceilalti ....

ba mancatiash....ai intrat pe forum ca sa faci pe organizatorul ?:) daca nu are timp...ce sa`i faci...nu castiga nimix din asta...o face din placere...dar asta nu inseamna ca trebuie sa posteze la fix....in puii mei...te iei de toata lumea...nici unul nu e destuld e bun pt tine....perfectionist mai esti!!!!
yo probabil ca am sa revin...cand o sa`mi iasa fumurile de profesor din cap ;)

Kolegosu' 17-10-05 15:04

bine ba mancatiash :wink:

xxdadixx 17-10-05 15:09

Castigator Santos! Asteptam poza! Restul la treaba. Colegule tre sa ai si gust :D

Kolegosu' 17-10-05 15:12

ok Dadi Felicitari Santose asteptam poza cu nerabdare ..... sper sa fie o Japoneza ...

P.S.: Nu am nimik cu nimeni ...si nu sunt perfectionist imi plac toti cei care posteaza aici..... VIVA LA REVOLUCION :wink: GG ALL

vio[s] 17-10-05 19:31

deci care e urmatorea masina?

ad1 17-10-05 19:35

deci domne' noi care este aci' nu stie nimic

EvLSant0S 17-10-05 20:50

1 Attachment(s)
scz de intarziere, am dormit :D
now ..
asta e masina care trebuie \"tuningata\" pana duminica ..
bafta baieti ..

blowwind 17-10-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
scz de intarziere, am dormit :D
now ..
asta e masina care trebuie \"tuningata\" pana duminica ..
bafta baieti ..

scuze de off ...
IMPOSIBIL DE MODIFICAT CEVA LA EA :)... e ....e...perfecta :D

vio[s] 17-10-05 22:18

io cred ca nu e perfecta :lol: :twisted:

xxdadixx 17-10-05 22:20

Vorba lunga saracia omului. La treaba!! mi-am pierdut cd-u cu adobe, astia care m-au injurat si blestemat or sa o pateasca :suspiciou Bine.. pana maine sper sa-l am sa ma pun si eu pe treaba!

Kolegosu' 17-10-05 23:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Vorba lunga saracia omului. La treaba!! mi-am pierdut cd-u cu adobe, astia care m-au injurat si blestemat or sa o pateasca :suspiciou Bine.. pana maine sper sa-l am sa ma pun si eu pe treaba!

:wink: Daca vrei iti trimit eu un DVD cu toate programele programasele si toate chestiile :wink:

vio[s] 17-10-05 23:35

1 Attachment(s)
Masina mea pentru concurs: :arrow:

xxdadixx 18-10-05 00:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vio[s
\"]Masina mea pentru concurs: :arrow:

Nu e concurs de viteza!!!!! Clar mai ai de lucrat la ea :evil:

EvLSant0S 18-10-05 15:35

vio[s] take your time frate ...
te grabeste cineva ?
lucreaza ca lumea ...
chestiile mici .. gen decupari si etc te omoara ..
plus ca tu pui eleroane si etc ...
si pui jante imense ... gen .. bling bling pimpin` si etc =)) marfa combinatie :lol:

c i k y 18-10-05 22:16

1 Attachment(s)
:arrow:

nu mai atasati si poza stok ca se stie care e :twisted: - kickass

BASU 20-10-05 20:34

1 Attachment(s)
n-am prea avut timp... dar cred ca o sa va placa :)

liviu_ro93 23-10-05 11:24

1 Attachment(s)
am facut si yo o masina
nu prea am avut timp
sper sa va placa

Kolegosu' 27-10-05 00:17

1 Attachment(s)
Audi project :wink: :arrow:

BASU 28-10-05 12:30

propun sa se prelungeasca termenul de predare a masini... eu de ex nu am avut timp sa lucrez la ea.. si acum plec din buc :(... si nu cred ca sunt singurul in situatia asta...

Kolegosu' 28-10-05 13:40

aiurea..... nici eu n-am avut timp sa fac lucrarea trecuta :wink: acest Concurs este unul de casa bine stiut pt toti cei ce fac VT ..... parerea mea este k ar trebuii sa se incheie la data fixata :wink: ....

P.S. data trecuta au fost 4 lucrari toate .... asa k poate acum vor fi tot atatea mai sunt 2 zile intregi ..... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning