![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Foarte frumos arata besital batrinica imi palce foarte mult culoarea asta,motorul este foarte frumos aranjat
|
1 Attachment(s)
dany .. cum ti`am zis si la show (dar nu cred ca ai auzit) felicitari din nou :) ai reusit ceva la care doar multi viseaza ;)) sper sa ne revedem curand :) succes in continuare :)
uite o poza de la show ... sper sa nu te superi ca am postat`o :) |
chear arata foarte bine , felicitari ,
ce mi place carburatoru ala din luneta :D face toti bani |
cred ca nu ti-o mai zis nimeni, da is strambe liniile de pe masina?
glumesc evident. felicitari pentru premiu , il meriti 100 %. |
Multumesc pt. tot World cars,tmkrf .:D
Ma bucur b3nny pt.poza pusa de tine;) si scuza-ma ca nu am auzit cand mai felicitat acolo la show, mi-a facut placere ca ne-am intalnit si ne vom mai intalnii.:D Mai Bogdane daca erau drepte liniile atunci cine mai zicea una alta, asa imi p[lace ca se mai disc.:lol: |
felicitari pentru masina si pentru premiile castigate.
|
12 Attachment(s)
Premiile castigate la Tim Tuning Timisoara.:D
Se pare ca un domn albaiulian pasionat de dacia(pe vremuri alergand si dansul pe la ralieeeee:lol:) vazand masina pe la TV mi-a facut cadou un WEBER si o galerie de admisie(poze in curand cu lucrarea finala la ea). Initial gandul mi-era la un dublu corp dar nici de cum nu visam la asa ceva;). Cu putina munca a iesit bine si sper dupa cum zicea si omul ca va merge f.bine . Va fi o transformare pe parte de motor :rolleyes2in viitorul apropiat si surprize vor mai fi.:arrow: |
asta da cadou, mai rar asa oameni darnici :) ce provenienta are carbu?
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
I've Got The power:twisted:
|
Fara suparare dar fara alte mici modificari pe la motor cum ar fi o chiulasa frezata,o axa mai desteapta,volanta usurata nu prea o sa faci cine stie ce cu acel carb
|
Ce cadou cred ca te-ai mirat si ai fost super fericit ,apropo cat costa un weber si o galerie de admisie ??
|
Quote:
Dany felicitari pt participari,felicitari pt ahizitie si multa bafta in continuare! |
Quote:
|
roberte iara postezi aiurea ... dintre carburator simplu si dublu corp e o diferenta foarte mare (la cum trage masina)
|
Evo carburatorul a fost pus tot pe o dacie cu motor de 1.4, zicea omul ca merge bine. Din cate stiu preturile la weber difera:rolleyes2, oricum nu sunt ieftine.
Robert RFG, carburatorul va fi montat pe alt motor, tot de dacia, mai multe detalii la momentul oportun, nu imi place sa vb . si apoi sa nu pot rezolva probl. Pana atunci va sta deoparte weber-ul precum si alte piese care vor forma al 2-lea motor cap coada. Eu oricum sunt f.f.f. multumit de 1.3-ul meu,trage impecabil masina la puterea care o dezvolta . Ms mai Lucica:D, faceam ce putem sa fie dacia pe 1, in rest esti bine sanatos;), ca nu am mai vb de mult. |
Quote:
numai bine |
E absolut genial setupul. Si eu am avut pe masina ceva similar, dar nu arata asa bine. Galeria se vede ca e facuta cum trebuie (turnata), trompetele de la carb, parghiile de acceleratie ... Ce mai, nota 10.
|
Galeria aia-i urata rau. La fel si parghiile de comanda.
Glumesc, sper sa folosesti cu cap cadoul ala. Pe mine o galerie asemanatoare (sunt doua carburatoare la mine) m-a costat s-o REPAR (nu s-o fac!!!) aprox 700 RON. Deci repet, vezi ce faci cu acel cadou, ca de asa ceva nu te-mpiedici pe strada. Si gaseste o solutie eficienta pentru partea de filtru de aer, ca de praf nu ducem lipsa. Spune ce motor pregatesti. |
Multumesc Muttley pt. sfaturi, referitor la filtru de aer, instalatia de aer o voi modifica prin anularea filtrului sport si carcasa, apoi va ramane priza de aer de pe capota direct in carburator(weber). La intrarea in carburator caut ceva filtre Pipercross pe fiecare intrare la goarne. Va fi un motor 1.6 tot dacia, momentan indisponibil, dar pregatesc piesele de legatura la motor (carburator, alternator, capac culbutori, pompa benzina, etc.) vreau sa arate tot motorul impecabil atat ca si aspect cat si functional.
|
parca tu nu erai de acord cu 1.6?:)))
|
Quote:
|
Auzi ma Caline la bagabontii astia doi ce s-or aliat:lol:, hop si ei ca nu-i pe bani. Eu zic sa megeti amandoi sa va antrenati pe la stadion :lol::lol:, apoi intrati la OMV si bagati Carrera 100 :Dsi veniti la mine sa dau cu voi, va scot eu prostiile din cap si cu 1.3:idea:.Apoi mergeti la remat lasati 1.6 si va luati sigur 1.3.:lol::lol:
|
in cazul acesta propun niste liniutze:twisted:
|
si tu vrei liniutze repede:D lasa omu sa isi faca treaba si dupa poate are timp si de tine
|
sa isi faca treaba.. ca vine turbo peste voi !!:twisted:
cu dani dau, daca imi da rotile lui de pe spate.. amele-s inguste si scapa.. te-ai jucat azi cu sandero ?:))) |
trebuie sa mergem pe la dani la lucru sa ne dea un sandero la drive test :D
|
Quote:
|
da ma da turbo e cel mai cool psssssssssssssstttt pssss
|
Quote:
|
sau se mai poate...1.4 spurcat ce bate 1.6 sau cel putin egal cu el
|
grozy asta-i mare om !! bine ai venit mah!! printre noi
|
7 Attachment(s)
Uite mai si FUH junior ca s-a dezmeticit si el sa intre pe forum:lol:. Pana mai povestiti intre voi albanezilor;) eu mai pun niste poze cu munca depusa la piesele ce vor alcatuii urmatorul motor(sa nu creada cineva ca asa le-am achizitionat:D) si vor mai urma pise care sunt in lucru.:idea:
|
da mah btl.. ce te-o determinat sa iti faci 1.6?
|
btl-ule cu ce ai curatat piesele? cu o perie de sarma pe un flex ceva? ca de mana nu cred ca le puteai scoate asa curate, oricum arata frumos:-P
bafta |
Quote:
Chiar da-ne si noua metoda de curatare!:D Bafta!! |
Mai Flo nu stiu ce m-o determinat chiar exact, poate un demaraj mai bun nu viteza.
Ms Joke, Ygs-ule, reteta e simpla si cu munca aplicata. In functie de piese le aplic o spalare cu solutie de motor sau diluant, apoi am un burete cu smirghel pe toate sufrafetele(o ideie a prietenului Calin cu dacia sportiva)cu, care le fac si o aplicare finala cu pasla si pasta la baton( e foarte solida ca o piatra si prin frecare se ajunge la pasta, pt.crom, etc.).Totul e manual mai putin lustruirea . Spor la munca |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Asa este Shobo, fac si motoarele de dacii senzatii:D, si al meu e f.bun pana in momentul de fata si sunt f.incantat de el. O sa-l fac pe al doilea, ca la o adica daca nu imi place celalalt revin tot la 1.3.
Astazi s-a mai lucrat la o piesa :Dsi sa vad ce piese mai trebuie facute.:rolleyes2 |
Piesa de MUZEU .......... ce sa mai zic...:lol::lol::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning