![]() |
Re:
Quote:
romanca ? |
Re:
Quote:
|
asha raceri frumoshi p`aici.... :chuckel: nu sunt femei frumoase in bucureshti?sau? :roll:
|
Re:
Quote:
put a ... **shini .... fitze si etc. n-ai ce sa ceri de la ele . . |
la noi e invers...baietzii is cu fitze.. :evil: ..lasa ca poate ne vedem prin octombrie..am ceva seminar...vin sa vad ce fitze avetzi voi :twisted:
|
atat :D
nu mai aduci cu tine 2-3 prietene , de ex. tipa cu care \"te jucai\" si etc. :) ? hai ca aici gasesti exemplare cum nu gasesti acolo :P |
ash aduce vreo 15..nu 3...numa ca la seminaru la care ma duc e destul de multa cheltuiala+cazare+masa+transport....shi nu shtiudaca vor venii...eu intreb oricum..da` nu promit nimic... 8)
|
treci si prin galati ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca 2 prietene bune(shi la propiushi la figurat)de`a mele :lol: :lol:
|
mai baga cu tipa cu care faceai ce faceai .. :D e tare rau :p
|
4 Attachment(s)
tipa cu care faceam ce faceam...e theba...uite`o! am shi poze mai sexy cu ea...da` nu mi s`a dat acordu sa le pun pe forum :lol: :lol: shi alea sunt numai pt mine :twisted:
|
2 Attachment(s)
eu shi prietena :wave:
|
Re:
Quote:
ash venii peste tot numa ca nu prea am timp :( |
junkie,dar tie nu-ti plac baietii? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
bucurestiul e crema , and bring theba with u .. :D plz :D |
iasi 8)
|
Re:
Quote:
normal ca`mi plac shi baietzii! da` niciodata nu o sa iubesc un baiat mai mult decat o iubesc pe theba! :twisted: |
iasi o data.. iasi de 2 ori.. de 3 ori.. adjudecat! :lol:
|
:chillpill daca ar avea tata benzinarie ( :evil: ) ash venii peste tot... :chuckel:
|
Pai cotizam noi.. asa`i Sinnere? :twisted:
:lol: |
bai da` rai sunteti , va bagati voi rpd , junkie hai la seminar si dupa aia ramane de vazut si cu iasi`u si cu galati`u si etc.
iar tu? la mishto ? ce faci ? parca esti \"casatorit\" .... :) ntz ntz ntz |
haha haha iar reclama pt CJ :) theba power :))
|
Re:
Quote:
|
Santose, esti in calduri tata? :P
Junkie, si ce o sa faci tu prin toate orasele alea prin care o sa ajungi? Sau mai exact de ce crezi tu ca te chema lumea pe acolo? :lol: Quote:
|
C`est la vie :lol:
|
LaMishto.....mare bandit esti u......pana la urma ai facut ce mi-ai zis mie ca o sa faci? :lol:
|
inca nu.. mai dureaza.. putin :D
|
incearca in week-end cum ti-a zis fratele
|
ce mi-a zis fratele ruuullllzzzzz :lol:
|
Re:
Quote:
si mah baieti vedeti ca pana la urma tot la cluj ajungeti :twisted: |
lasa mai ca vine in singurul oras din romania cu faleza de 6 km 8) :lol: :lol:
|
taci ma ca tu ai 16 ani.
fenomenul fitze se manifesta cand o fiinta omeneasca de sex masculin sau feminin arata bine si isi permit (cred ei) sa aiba pe oricine si de aia zice RA2fast4u ca \"poate cei cu care umbli tu!!!!!\" RA2fast4u cand o sa vezi ce bunoc esti si ca toate femeile is in limba dupa tine, atunci o sa iti apara AUTOMAT fitele. (mai sunt si mici exceptii) de aia in general baietii putini mai urati is asa draguti :chick: si de treaba :baby: repet, exista si exceptii :P hai gata cu psihologiile, baga-ti sa ne clatim ochii 8) |
Re:
Quote:
si ce daca am 16 ani? probleme? deci sa inteleg ca te-ai simtit nu? si sa intelg ca din teoria ta ar reisii ca eu ar trebui sa fiu ceva frayer pe care nici o fata nu de nici un ban nu?mah daca tu zici...esti mai mare ca mine! pot eu sa comentez? si nu conteaza daca esti al mai bazat dintre toti baietii nu trebuie sa fii un frayer fitzos si tampit!!! ca atuncea nu o sa mai ai numa cur&# din ala fitoase!!!( si acuma sa nu te simti ca ziceam si eu o teorie...parca vad ca imediat sari in sus si in jos ca am 16 ani si sunt un tampit sau cine stie ce|) |
Re:
Quote:
|
Lasa ca deocamdata mai merge asa. Pana gasesc ceva mai upgradat :lol:
|
cauti ceva cu tuning ? 17-18-19 .... cele mai tari :D
a chick like that can rock your world .. ;) |
Re:
Quote:
|
sentimente ?! ptr cine ?! stai ma calm ... se ofera altceva .. nu sentimente ;) n-ai ptr cine sa oferi sentimente .. ;)
|
LaMishto,ai grija cu sentimentele ca.........ce mai face larisa? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning