![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
P.S: nu erau expirate ? |
scuze offtopicu :p
Nu ba cum sa fie expirate...no, tu nu primesti la intalnire nimic!! :) |
Reisare, cu unul te prezinti luni dimineata la Draxi. :D
|
Quote:
Da sa nu imi spui sa vin la Deva! De unde pot cumpara? Oricum eu ma gandeam sa scot la imprimanata (pe undeva prin oras) stickerul, dar cu odorizantul e mai greu si nu ma refer la parfum ca ala chiar nu ar fi o problema! :)) |
Quote:
Nu am atatea ...doar pt ce-i din zona:rolleyes2 |
Pick me, Pick me! Cum sunt stikerele? Old School?
|
Quote:
Doamne ajuta ! :| |
Quote:
|
odorizant vreau si eu neaparat :))
|
No ne miscam pe undeva Duminica ?
Vremea pare sa fie buna, soare pe Duminica.. |
Eu am primit astazi odorizant, miroase frumos in Micra. :)
Ce facem duminica? Mergem la o baie undeva? |
Ne miscam ca celalalt weekend is prin austria ,germania...
Hotarati unde care stiti locatiile..eu n-am prea umblat prin zonele ce le-ati pus..de preferat nu foarte departe :P ca or scumpit petrolu :D |
Quote:
Propunerea mea e sa mergem in Retezat, unde ziceau baietii mai sus. Putem merge pana sus in parcarea din capatul drumului cu masina, si apoi sa urcam pana la Bucura pe jos (aprox. 3h) sau sa mergem in Retezat pana la Rotunda.. |
Quote:
Mai bine ma duc in padure :lol: |
Quote:
Dar se poate face altceva, sa mergem in Retezat la un gratar, o miuta, etc... |
Quote:
|
Avand in vedere ca pe mine ma paste o schimbare de coloana de directie (grupul soferilor care-si strica masinile in gropile orasului saluta primaria Hunedoara) , eu pot veni doar pe asfalt. Hai bre la strand! Apa, soare, gagici, topless, etc. etc.
|
la deva sa ma aleg cu ciuperci no thanks
|
Steaua Muresului, anyone?
|
Quote:
|
Quote:
Hai ba ca-s sanse oriunde sa iei ceva daca stai sa te gandesti bine... Mie-mi place la deva la strand..apa e destul de ok in bazinu mare..restu nu ma prea intere :) ...a aaa daca-s fara iuby :chick:ma intereseaza si altceva si sunt destule pe acolo 8):twisted: |
dute bah ca nush sa inot :lol:
|
Ba voi sunteti nebuni, daca vreau ciuperci ma duc si-mi cumpar din piata nu de la strand, chit ca-s mai scumpe in piata. Sa mor daca va inteleg cum puteti intra in apa cu toti "coloratii" din Micro 15.
In fiecare vara sunt probleme cu ciuperci si alte eczeme la strandul din Deva. Macar daca mergem la strand sa mergem la Orastie, la Steaua Muresului sau la Geoagiu. |
Eu am fost Duminica la Steaua Muresului, n-a fost aglomeratie, ai loc de inotat, ai umbrela, sezlong si nisip fierbinte. :D
Intrarea: 15 lei. :???: |
Quote:
Tot mai bine suna un gratar in Retezat, pana unde e asfalt :D Dar macar sa ne hotaram la un loc ca vine Duminica si presimt ca nu iesim niciunde. |
Quote:
|
Quote:
Ba ar fi fain de strand dar e puhoi peste tot, la Geoagiu de exemplu acum doua saptamani sau trei au fost 2000 si ceva de oameni.. Deci vad ca de Retezat nu aveti chef nicicare, la stranduri e nebunie.. Ba apropo, eu mai am vreo 2 locuri libere in masina, deci care nu poate veni cu masina e binevenit la mine.. La Strei ?! |
in ce parte la strei ?? , la Rusi , sau la Simeria ??? sau....... , ca in retezat , km multi , drum nashpa , masini joase ... nu avem bani de schimbat bai de ulei :D:P
|
Quote:
|
pe Uroi , Steaua Muresului ... , dar decat asta mai bine facem ceva cu cap , sunt oameni si cu si fara bani , mai bine ne-am strange la un gratar oriunde .... strei , govajdie etc etc etc
|
Quote:
Quote:
|
Am fost la Steaua muresului dar nu stiam ca-i in Orastie, credeam ca-i in SImeria.
|
Quote:
|
Quote:
Pune marius3k poze ca trebuie sa fi facut cateva sa vada si ochiu nostru :) |
haideti la deva la strand. testez eu pt voi si va asigur k nu is cuioperci. app./. daca am scris greshit inseamna k is beat k vin de la un party de happy birthday
|
Quote:
|
Se pare ca vine week-ul si inca nu se stie unde mergem???Decat sa merg in aglomeratia de duminica la stranduri prefer retezatul.
|
Quote:
De la Deva pana unde este asfalt foarte bun sunt 75km (Deva-Hateg 40km si mai departe inca 35km) si e o zona foarte buna de gratare, e racoare pt ca e intre munti, este apa.. Ba da acu pe bune, hai sa ne hotaram odata ca in stilul asta pana peste vreo doua Duminici tot povestim, si dupa aia iar o sa fim 3 oameni care iesim :D |
Quote:
pai stati linistit ca imediat vien iarna si merem sa ne dam cu skiurile in retezat.. |
Votez pentru Retezat! nu pentru cautat un loc de parcare la un strand apoi un loc unde sa ma asez si sa le suport figurile la toti ....... care vin pe acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning