Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

sNap7 22-06-08 01:23

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1605400)
Ba cand am ajuns acuma la 23.50 acasa am vazut ca aveam in cutia postala un ditamai plicu ce mirosea foarte fain :lol: ma mir ca nu l-o sutit nimeni... :p
Si mersi de urari..

Ba esti offtopic :-P

P.S: nu erau expirate ?

F.R.Sonic 22-06-08 01:54

scuze offtopicu :p
Nu ba cum sa fie expirate...no, tu nu primesti la intalnire nimic!! :)

Marius3k 22-06-08 09:29

Reisare, cu unul te prezinti luni dimineata la Draxi. :D

Black Pearl 22-06-08 10:23

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1605375)
Pai mai aveti cu Bacu ba copii?:baby:

La urmatoare intalnire sper sa veniti cat mai multi ca sa impartim stikere si odorizante auto 4Tuning ;)
Doar userilor 4tuning daca se poate:-P ... in limita stocului primit astazi :D

Si eu vreau sticker si odorizant!!!
Da sa nu imi spui sa vin la Deva!
De unde pot cumpara?
Oricum eu ma gandeam sa scot la imprimanata (pe undeva prin oras) stickerul, dar cu odorizantul e mai greu si nu ma refer la parfum ca ala chiar nu ar fi o problema! :))

F.R.Sonic 22-06-08 12:30

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 1605691)
Da sa nu imi spui sa vin la Deva!

Nu nu, la Hunedoara... :D:twisted:
Nu am atatea ...doar pt ce-i din zona:rolleyes2

xxdadixx 22-06-08 12:55

Pick me, Pick me! Cum sunt stikerele? Old School?

SpYk3 22-06-08 15:57

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1605375)
Pai mai aveti cu Bacu ba copii?:baby:

La urmatoare intalnire sper sa veniti cat mai multi ca sa impartim stikere si odorizante auto 4Tuning ;)
Doar userilor 4tuning daca se poate:-P ... in limita stocului primit astazi :D

nici n-am inceput de maine incolo incepe distractia
Doamne ajuta ! :|

adrian78bmw 22-06-08 23:23

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1606148)
nici n-am inceput de maine incolo incepe distractia
Doamne ajuta ! :|

odorizante vrem si noiiii daca e moka:D:lol::lol:

HD87DGR 23-06-08 11:38

odorizant vreau si eu neaparat :))

sNap7 24-06-08 17:09

No ne miscam pe undeva Duminica ?
Vremea pare sa fie buna, soare pe Duminica..

Marius3k 24-06-08 17:11

Eu am primit astazi odorizant, miroase frumos in Micra. :)
Ce facem duminica? Mergem la o baie undeva?

F.R.Sonic 24-06-08 17:15

Ne miscam ca celalalt weekend is prin austria ,germania...
Hotarati unde care stiti locatiile..eu n-am prea umblat prin zonele ce le-ati pus..de preferat nu foarte departe :P ca or scumpit petrolu :D

sNap7 24-06-08 17:28

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1610467)
Ne miscam ca celalalt weekend is prin austria ,germania...
Hotarati unde care stiti locatiile..eu n-am prea umblat prin zonele ce le-ati pus..de preferat nu foarte departe :P ca or scumpit petrolu :D

Hai ba nu te mai vaita ca si-asa nu pleci toata ziua in excursie cu ea :-P
Propunerea mea e sa mergem in Retezat, unde ziceau baietii mai sus. Putem merge pana sus in parcarea din capatul drumului cu masina, si apoi sa urcam pana la Bucura pe jos (aprox. 3h) sau sa mergem in Retezat pana la Rotunda..

F.R.Sonic 24-06-08 17:45

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1610501)
(aprox. 3h)

S-a tzignit lupu'!!! :shock: ba cum 3 ore?..pai 6 ore numa pe drum?..damn!!!
Mai bine ma duc in padure :lol:

sNap7 24-06-08 18:14

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1610542)
S-a tzignit lupu'!!! :shock: ba cum 3 ore?..pai 6 ore numa pe drum?..damn!!!
Mai bine ma duc in padure :lol:

Ma ! :lol: 3 ore de mers pe jos dus si 3 ore de mers pe jos intors, din parcarea de mai sus de Rotunda. Pana la Rotunda facem mai putin de o ora cu masina.
Dar se poate face altceva, sa mergem in Retezat la un gratar, o miuta, etc...

Kedy 24-06-08 23:14

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1610603)
Ma ! :lol: 3 ore de mers pe jos dus si 3 ore de mers pe jos intors, din parcarea de mai sus de Rotunda. Pana la Rotunda facem mai putin de o ora cu masina.
Dar se poate face altceva, sa mergem in Retezat la un gratar, o miuta, etc...

Snap te-ai ticnit? cum sa faci mai putin de o ora pana la Rotunda? Poate vreo 2 cu Hummer 8) cu de astea mici vreo 3 ca sunt vreo 10 km de drum foarte rau vreo 3-4 pana la baraj si de acolo 6 pana la Rotunda pe drum forestier ;)

Marius3k 25-06-08 18:07

Avand in vedere ca pe mine ma paste o schimbare de coloana de directie (grupul soferilor care-si strica masinile in gropile orasului saluta primaria Hunedoara) , eu pot veni doar pe asfalt. Hai bre la strand! Apa, soare, gagici, topless, etc. etc.

SpYk3 25-06-08 18:12

la deva sa ma aleg cu ciuperci no thanks

Marius3k 25-06-08 18:26

Steaua Muresului, anyone?

BAD-GUY 25-06-08 21:49

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1612686)

Chiar azi am fost la Deva,nu e cine stie ce dar oricum acceptabil,apa curata rece,plin de fetite :D...si la 5 RON nu cred ca te potzi astepta mai mult...

F.R.Sonic 25-06-08 21:53

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1612686)

Riscu :)
Hai ba ca-s sanse oriunde sa iei ceva daca stai sa te gandesti bine...
Mie-mi place la deva la strand..apa e destul de ok in bazinu mare..restu nu ma prea intere :) ...a aaa daca-s fara iuby :chick:ma intereseaza si altceva si sunt destule pe acolo 8):twisted:

SpYk3 25-06-08 22:26

dute bah ca nush sa inot :lol:

sNap7 25-06-08 22:29

Ba voi sunteti nebuni, daca vreau ciuperci ma duc si-mi cumpar din piata nu de la strand, chit ca-s mai scumpe in piata. Sa mor daca va inteleg cum puteti intra in apa cu toti "coloratii" din Micro 15.
In fiecare vara sunt probleme cu ciuperci si alte eczeme la strandul din Deva. Macar daca mergem la strand sa mergem la Orastie, la Steaua Muresului sau la Geoagiu.

Marius3k 25-06-08 22:36

Eu am fost Duminica la Steaua Muresului, n-a fost aglomeratie, ai loc de inotat, ai umbrela, sezlong si nisip fierbinte. :D
Intrarea: 15 lei. :???:

sNap7 25-06-08 22:39

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1613143)
Eu am fost Duminica la Steaua Muresului, n-a fost aglomeratie, ai loc de inotat, ai umbrela, sezlong si nisip fierbinte. :D
Intrarea: 15 lei. :???:

Sa vezi ce o sa fie Duminica asta, ca incet incet se strang pt ca nu demult s-a deschis :D Eu am fost vara trecuta intr-o Duminica si pe langa ca am parcat masina in porumb la naiba-n praznic nici n-am avut unde sa stau cu sezlongul.

Tot mai bine suna un gratar in Retezat, pana unde e asfalt :D Dar macar sa ne hotaram la un loc ca vine Duminica si presimt ca nu iesim niciunde.

Marius3k 25-06-08 22:44

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1613158)
Tot mai bine suna un gratar in Retezat, pana unde e asfalt :D Dar macar sa ne hotaram la un loc ca vine Duminica si presimt ca nu iesim niciunde.

Eh, maine sper sa schimb fierele bolnave, dar parca tot n-as merge pe CALDURA asta pana in Retezat. Facem o chestie pe Strei?

sNap7 25-06-08 22:52

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1613168)
Eh, maine sper sa schimb fierele bolnave, dar parca tot n-as merge pe CALDURA asta pana in Retezat. Facem o chestie pe Strei?

Auch, aia da, N-ai A/C ?
Ba ar fi fain de strand dar e puhoi peste tot, la Geoagiu de exemplu acum doua saptamani sau trei au fost 2000 si ceva de oameni..

Deci vad ca de Retezat nu aveti chef nicicare, la stranduri e nebunie.. Ba apropo, eu mai am vreo 2 locuri libere in masina, deci care nu poate veni cu masina e binevenit la mine..

La Strei ?!

CBY 25-06-08 23:09

in ce parte la strei ?? , la Rusi , sau la Simeria ??? sau....... , ca in retezat , km multi , drum nashpa , masini joase ... nu avem bani de schimbat bai de ulei :D:P

xxdadixx 25-06-08 23:16

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1613127)
Macar daca mergem la strand sa mergem la Orastie, la Steaua Muresului sau la Geoagiu.

Unde la Orastie?

CBY 25-06-08 23:18

pe Uroi , Steaua Muresului ... , dar decat asta mai bine facem ceva cu cap , sunt oameni si cu si fara bani , mai bine ne-am strange la un gratar oriunde .... strei , govajdie etc etc etc

sNap7 25-06-08 23:29

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1613225)
in ce parte la strei ?? , la Rusi , sau la Simeria ??? sau....... , ca in retezat , km multi , drum nashpa , masini joase ... nu avem bani de schimbat bai de ulei :D:P

Hai ca nu is asa multi 100 de km maxim, si putem merge pana unde e asfaltul bun doar. Facem acolo gratar :D Sau na, oriunde la un gratar, la Nandru de exemplu...

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1613242)
Unde la Orastie?

La iesirea din Orastie, faci stanga ... e mai complicat de explicat :)

xxdadixx 25-06-08 23:31

Am fost la Steaua muresului dar nu stiam ca-i in Orastie, credeam ca-i in SImeria.

sNap7 25-06-08 23:33

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1613278)
Am fost la Steaua muresului dar nu stiam ca-i in Orastie, credeam ca-i in SImeria.

Nu ma :lol: Steaua Muresului e una, Orastie e alta...

F.R.Sonic 25-06-08 23:53

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1613225)

Si eu sunt de acord cu tine ciuby... mai bine la steaua muresului nu?
Pune marius3k poze ca trebuie sa fi facut cateva sa vada si ochiu nostru :)

driver_xs 25-06-08 23:58

haideti la deva la strand. testez eu pt voi si va asigur k nu is cuioperci. app./. daca am scris greshit inseamna k is beat k vin de la un party de happy birthday

Marius3k 26-06-08 08:33

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1613336)
Si eu sunt de acord cu tine ciuby... mai bine la steaua muresului nu?
Pune marius3k poze ca trebuie sa fi facut cateva sa vada si ochiu nostru :)

N-am facut nici o poza, nu obisnuiesc sa car aparatul la chestii din astea, cu nisip. Oricum, e super-misto! Totusi, nici ideea cu Streiul nu e de lepadat. Gratare, cascada, etc. etc.

marku5 26-06-08 09:38

Se pare ca vine week-ul si inca nu se stie unde mergem???Decat sa merg in aglomeratia de duminica la stranduri prefer retezatul.

sNap7 26-06-08 10:04

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 1613764)
Decat sa merg in aglomeratia de duminica la stranduri prefer retezatul.

Asta incerc si eu sa le explic, e aer curat, munte, etc.. e total altceva si nici distanta nu e enorma.. La stranduri e nebunie Duminica, mai ales ca e si vacanta acum, ne calcam pe picioare pe acolo..

De la Deva pana unde este asfalt foarte bun sunt 75km (Deva-Hateg 40km si mai departe inca 35km) si e o zona foarte buna de gratare, e racoare pt ca e intre munti, este apa..

Ba da acu pe bune, hai sa ne hotaram odata ca in stilul asta pana peste vreo doua Duminici tot povestim, si dupa aia iar o sa fim 3 oameni care iesim :D

adrian78bmw 26-06-08 11:02

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1613791)
Asta incerc si eu sa le explic, e aer curat, munte, etc.. e total altceva si nici distanta nu e enorma.. La stranduri e nebunie Duminica, mai ales ca e si vacanta acum, ne calcam pe picioare pe acolo..

De la Deva pana unde este asfalt foarte bun sunt 75km (Deva-Hateg 40km si mai departe inca 35km) si e o zona foarte buna de gratare, e racoare pt ca e intre munti, este apa..

Ba da acu pe bune, hai sa ne hotaram odata ca in stilul asta pana peste vreo doua Duminici tot povestim, si dupa aia iar o sa fim 3 oameni care iesim :D

eu as veni ma ia cineva?:rolleyes2:rolleyes2
pai stati linistit ca imediat vien iarna si merem sa ne dam cu skiurile in retezat..

marku5 26-06-08 11:17

Votez pentru Retezat! nu pentru cautat un loc de parcare la un strand apoi un loc unde sa ma asez si sa le suport figurile la toti ....... care vin pe acolo.

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning