![]() |
Re: Divertisment
Quote:
|
Quote:
|
Evolutia Costumului de baie:
La inceputuri era one pieces de ala cu totul il purtau si femeile si barbatii. Apoi a evoluat catre two pieces slip si sutien pt femei si doar slip pt barbati. Acum am ajuns la concluzia ca este compus din three pieces slip, slapi si ochelari de soare atat la barbati cat si la femei. ********************************** Vine un popa la politie cu scandal: -Dl Agent mi-au furat bicicleta, nu ma intereseaza trebuie sa mi-o recuperati. -Bine dl Parinte i-ati vazut? -Normal ca nu ca daca ii vedeam nu veneam la voi. -Parinte uite cum zic eu sa facem: Duminica la liturghie cand spuneti cele 10 porunci, fiti si dvs mai autoritar, spuneti asa: SA NU FURI, SA NU FURI, SA NU FURI da mai apasat asa. Zis si facut duminica dupa amiaza apare Parintele iar la Sectie. -Dl Agent multumesc am recuperat bicicleta. -Pai cum s-a intamplat? Cine e faptasul? -Nimeni dl Agent. -Pai si atunci cum o aparut? -Am facut cum ai zis dumneata am inceput sa fiu dur la liturghie si am zis: SA NU FURI, SA NU FURI si cand am ajuns la SA NU PREACURVESTI mi-am adus aminte unde am lasat-o |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum a agatat copilu papusa aia
|
ii era rau probabil si la scos cu botul la aer :lol:
|
Pana de curent in Mall.
Patru persoane au ramas blocate in lift si o blonda pe scara rulanta. **************************** -Unde te duci asa de dimineata cu bicicleta, bunico ? - La cimitir, la bunicul. - Si bicicleta cine o mai aduce inapoi ? *************************** Ce intelege un barbat prin a te ajuta la curatenie ? - Sa-si ridice picioarele, ca sa poti da cu aspiratorul. **************************** Cum se definesc sentimentele contradictorii ? -Daca iti vezi soacra in masina ta cea noua stand sa cada intr-o prapastie... **************************** Ai venit la tanc, bunico-zise nepotzelul deschizand usa - tata tocmai spunea ca numai dumneata mai lipseai ! **************************** Doua blonde speriate,blocate in lift,incep sa strige pe rand - ajutooor. ...La un moment dat, una catre cealalta-hai sa strigam impreuna. -Impreunaaaaa. .... **************************** Un tip este arestat si dus la politie pentru ca vindea elixirul nemuririi. La sectie, politistii afla ca individul nu numai ca pacaleste oamenii, dar e si un recidivist notoriu, fiind arestat din acelasi motiv si in 1823,1856,1928, 2002... ***************************** - Doctore de cate ori imi beau cafeaua,ma doare ochiul drept. - Nu-i nimic grav. Nu trebuie decat sa scoateti lingurita din ceasca |
5 Attachment(s)
Vaallleeuuu inima mea asta-i masina de bulibasa, manca-ti-as :lol: :lol:
|
Hauleo manca-ti-as ce fain e V-ar asta de Bulibas :lol:
|
discutii interesante intre maestrii ai Y!M-ului
bittersweet venom: esti p'aici? magarusulcatalan: yes bittersweet venom: ce faci? magarusulcatalan: ce face orice om normal duminica la 1 noaptea magarusulcatalan: descarc manele ---------------------------------- xxx: aaa aaa: eu xxx: ia apasa pe f 13 aaa: nu aaa: dc sa apas? xxx: sa vezi k imvorment misto apare aaa: sau nu aaa : k sa mi se stinga calcu sau sa mi se opreasca messu xxx: doamne aaa: nu merci dupa ceva timp xxx: era o faza xxx: k nu exista f 13 aaa: aa:))) aaa: proasta snt xxx: u esti cea mai blonda de pana acum xxx: :))))) aaa: hai taci aaa:snt cea mai originala)) aaa:S PRINSA CNV aaa:?? aaa: ADIK aaa:ZISA VRUNU aaa :DIN PRIMA aaa:K NU EXISTA xxx: totzi aaa : ? aaa: :)))) ------------------------- N: ba N: =)) N: da stii faza N: cu varasa N: lu alexis? F: ca iai zis ca esti misogin ? F: sau ? N: nu nu N: tragea de mine sa dansam N: si i-am zis N: ca tre sa fiu beat N: si mi-a luat pana la urma N: 3 beri N: :)) F: :)))) N: si vine la mine N: hai ca esti beat N: hai sa dansam F: :)))) N: "nu, ca-s prea beat acu si nu pot dansa" N: =))) N: se uita asa dezamagita la mine |
Quote:
|
Ii fain ca-i M5! Motorul anului de 4 ani la rand, posibil sa-l ia si anul asta ca Audi someaza de prin 99 cand a castigat o singura data in glorioasa lui istorie cu un 2.5 tdi.
|
iarasi incepeti cu disputa ? :D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
asta masina anului fratilor! asa motor fain are ca se opreste soferul si in mijlocul drumului european in intersectie sa il mai admire putin!
|
Quote:
|
ondin pozele aleea in aceasi intersectie imi creaza niste nostalgii r27kul stie mai bine...
|
sa fim totusi corecti pentru impresia artistica primele 2 poze pe noapte merita toata lauda.
|
Exact aia vroiam sa scriu si eu, pacat de poze.
|
Quote:
|
pai daca il are pe bling bling
:D |
Si asta ti se pare o mandrie ?
P.S: ai gresit ceva, toate pitipoancele. |
Pai suntem pe sectiunea de divertisment....
|
|
Perle din Armata Romana
> 1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe
> motiv ca a fost gasit noaptea cu o persoana de sex feminin > la gardul unitatii în loc sa fie în pat... > > 2.Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe > motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou... > > 3.Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema > "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala... > > 4.Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat > absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de > regulament! > > 5.Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate! > > 6.Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc! > > 7.O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta! > > 8.Am auzit un zâmbet în formatie! > > 9.Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul! > > 10.Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera! > > 11.Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un > carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si > va puteti nota. Uite asa ca mine... > > 12...Varianta: > Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe > ceva. Si eu îmi scriu totul. > > 13.Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul > de el ramâneti prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de > trei ori, de aia stiu... > > 14.Unuia i se face morala în fata plutonului: Aveti în > fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la > sfârsit)...treci la loc în formatie, magarule!... > > 15.La instructia de front, dom' plutonier ordona: > "Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru > verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul > dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la > care dom' plutonier, vazând si un bocanc stâng > ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua > picioarele?" > > 16.Sergentul catre soldati: > -Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te > holbezi asa la mine soldat!?..... > > > 17.Dupa dus: V-ati parfumat ca niste curve! Numai > nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
SLK ala kitch-uit de indienii si BMW se stie care :-P
|
Dar ma crezi ca daca as avea un RS6 si langa mine ar parca un BMW aurit plin de pitipoance fix in c*r m-ar durea ?
ALL SHOW NO GO ! ;) |
Dadi si cu sNap eu zic sa s-o dati la pace sa va dati pe Opel :D : https://www.youtube.com/watch?v=IMFsoqyaJ6Y
|
Bate-n lemn :lol:
Gluma-i gluma dar ce bine mi-ar sta intr-un Corsa OPC. Mi se pare cea mai reusita hothatch. |
1 Attachment(s)
hahahaha
|
Divertisment
http://www.volvocars.com/intl/All-Ca...60concept.aspx
un nou joc gratuit acum si din partea celor de la Volvo. Cerinte minime ale sistemului: Sistem de operare: Microsoft Windows Home/Pro, Windows Vista Procesor: 2,4 GHz Intel Pentium 4 sau compatibil Memorie: 1 GB RAM HDD: 1 GB (spatiu liber) Placa de sunet: compatibila DirectX 9 Video: 128 MB, compatibil DirectX 9 |
|
ce taree e:)) prima data m-am speriat:))
|
e bun cainele .. la mine a facut treaba buna la monitor
|
stai sa iti arat eu caine BUN :))) https://www.220.ro/EoaFIkdhsD/Un-Numar-Mic
|
|
Fix ii intereseaza pe aia de masini. Daca o zgarie o duce la fier vechi si isi ia alta a 2-a zi.
Mai sapa doua gropi in gradina si mai scoate 5 galeti de petrol.. |
Quote:
|
Si eu care am fugit de un job in Ryad :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning