![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
poza n-are nici o legatura cu accidentul. pusesem si eu link-ul dar am sters postul.
un astra breack a intrat frontal intr-un tir de la plus. |
E poza orientativa, e stilul lor pana au poze cu relatarea
A aparut pe site si o scurta galerie foto de la accident |
Stie cineva detalii despre accidentul de tir cred care a blocat DN1 spre Bucuresti de dimineata in jurul orei 8 ?
|
S-a intamplat la 2 km de Cotu Donului inspre Brasov! Eu veneam de la Bucuresti si numai pana acolo am ajuns. Din cate am auzit pe acolo tirul s-a rasturnat intr-o curba, iar soferul a murit pe loc (asa ziceau cei care veneau dinspre Brasov). Mai multe nu stiu ca m-am intors si am venit pe Rasnov ...
|
D-zeu sa-l odihneasca !
|
2 Attachment(s)
asta e un pic funny
|
iar n-a avut cineva loc de stalpii aia din beton?
|
O idee foarte proasta cu stalpii aia. Atata timp cat e semnu interzis, nu vad de ce e nevoie si de stapli...
|
pt ca nimeni 'nu vede' semnul...eu cand intru in parcare pe acolo mereu ma trezesc cu un dobitoc sau o dobitoaca in fata mea. si daca ii mai dau si un claxon tot ei sar cu gura...
|
|
stie cineva ce a fost pe poiana pe la ora 19? un mcv de la politie si un SMURD urcau in poiana...
|
Ieri la dambul morii una destul de naspa. Un renault venea spre brasov din bucuresti, un audi cu volan pe dreapta iesea de la dambul morii. N-a acordat prioritate si bum. Ceva sange, fiare indoite, dar din cate am vazut toti erau constienti.
:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Nimanui nu-i doresc asa ceva! Quote:
:)))Akm mi se pare mie sau la logan nu s-a activat airbag-ul? Quote:
Pacat de ambele masini dar mai pacat de fabia ...:))) masina mai faina...in plus ca se vede ca era si noua |
Retrospectiva anului?
|
cam asa ceva ...
|
1 Attachment(s)
nepastrarea distantei de siguranta si neatentie.......
|
Unde s-a intamplat?
|
e luata din mers pe o autostrada in germania.nu pot mereu sa pozez dar va asigur ca ce vad e carnagiu
|
Vezi ca topicul este pentru accidente din Brasov.
Quote:
|
cearta-l paul....ce-ti face :lol::peace:
|
stie careva de accidentul de aseara de pe saturn cu uranus? am vazut un logan de taximetrie de la martax si un golf 5 facute praf. Atata stiu ca taximetristul a intrat in plin in golf. taxiul avea client in masina, a fost accident cu victima. 3 smurduri, politie,pompieri ....poze nu am ca nu aveam tel cu mine
|
https://www.youtube.com/watch?v=xvQ9e8Sh-bM
am fost si eu in locul taximetristului, exact in acelasi loc, exact in aceeasi situatie, anul trecut. au vrut sa ma scoata vinovat la asigurari pentru ca nu puteau determina daca eu aveam verde sau rosu la semafor. :x ROMANIA |
7 Attachment(s)
accident azi noapte pe vlad tepes cu 15 noiembrie, un vito gri a intrat in jurul orei 1 in parcarea din poze si a facut pachet 4 masini, plus a lui. cred ca era beat si a luat curba drept.
|
Era extrem de beat si mai avea si 7 pasageri in masina. Cel din dreapta a facut o gaura zdravana in parbriz cu capu. Am trecut pe acolo dupa ce s-a intamplat...
ps: era Transporter |
Pentru d-astia cu alcool as propune anularea permisului fara drept sa mai dea vreodata.
|
masina care a provocat accidentul nu am vazut-o, cineva mi-a zis ca ar fi fost un vito. prosti si aia de s-au urcat cu ala manga in masina...
|
poate si pasagerii erau bauti.
trsit. In china daca te prinde baut la volan iti ia permisul pe viata. |
si in america 5 ani parca...
|
Eu as vota pentru anularea certificatului de nastere :lol: Pana si politistii care erau de fata spuneau ca daca e sa bei si sa fii nevoit sa conduci macar sa mergi incet...nu cu 100+.
|
Cum vine asta, sa fi "nevoit" sa conduci beat???
|
Nu am zis beat, daca e sa bei o bere, doua si sa nu ai pe cine sa rogi sa iti conduca masina sau n-ai bani de taxiu sau ma rog. Atunci da, dar nu mort de beat.
|
Pai daca nu gasesti pe nimeni, o iei frumos pe jos :) ... asa e frumos, sa bei doar suc, lasi berea pt altii.
|
Eu cred ca nu merita sa ai pe constiinta viata unor oameni pentru un pahar de bere.
Parerea mea. |
7 Attachment(s)
accident azi pe iuliu maniu la ceasu rau (defapt inainte de ceasu rau). un astra caravan de la rcs&rds a lovit un barbat. astra-ul, desi nu se vede in poza de masinile politiei, era aproape de bordura, cred ca pietonul a vrut sa treaca neregulamentar si a sarit in fata masinii...
|
acum 10 minute pe strada carpatilor la pizzerie la lamato. Un rover(cred ca nu se mai intelegea nimic din masina) cu doi pasageri ..s-a facut praf
|
sigur nu era beat...
|
nu stie nimeni cine era pers respectiva? detallii?
|
Quote:
|
ieri am prins 3 accindente.
1 intersectia carpatilor cu zorilor 2 intersectia traian cu uranus (nu stiu exact ce s-a intamplat dar era un echipaj de politie care facea masuratori pe trecerea de pietoni si lume ca la urs) 3 pe saturn la trecerea de pietoni de mai sus de lidl ( nici aici nu stiu ce s-a intamplat. am vazut numai individul intins pe asfalt, chiar pe trecere, dar nici o masina avariata pe langa el. ) https://www.youtube.com/watch?v=zaLBwneDd3k |
Pe saturn era un astra g caravan albastru oprit pe trecere si alte masini oprite cu urme de lovituri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning