Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

B 83 RMJ 06-07-11 20:36

Re: Accidente, tamponari, avarieri

poza n-are nici o legatura cu accidentul. pusesem si eu link-ul dar am sters postul.

un astra breack a intrat frontal intr-un tir de la plus.

Paul 06-07-11 23:52

E poza orientativa, e stilul lor pana au poze cu relatarea
A aparut pe site si o scurta galerie foto de la accident

Tracto 16-07-11 20:16

Stie cineva detalii despre accidentul de tir cred care a blocat DN1 spre Bucuresti de dimineata in jurul orei 8 ?

coman razvan 16-07-11 21:52

S-a intamplat la 2 km de Cotu Donului inspre Brasov! Eu veneam de la Bucuresti si numai pana acolo am ajuns. Din cate am auzit pe acolo tirul s-a rasturnat intr-o curba, iar soferul a murit pe loc (asa ziceau cei care veneau dinspre Brasov). Mai multe nu stiu ca m-am intors si am venit pe Rasnov ...

Tracto 16-07-11 23:17

D-zeu sa-l odihneasca !

tuner 18-07-11 16:07

2 Attachment(s)
asta e un pic funny

B 83 RMJ 18-07-11 16:25

iar n-a avut cineva loc de stalpii aia din beton?

Dan bv 24-07-11 22:45

O idee foarte proasta cu stalpii aia. Atata timp cat e semnu interzis, nu vad de ce e nevoie si de stapli...

B 83 RMJ 25-07-11 09:07

pt ca nimeni 'nu vede' semnul...eu cand intru in parcare pe acolo mereu ma trezesc cu un dobitoc sau o dobitoaca in fata mea. si daca ii mai dau si un claxon tot ei sar cu gura...

Paul 28-07-11 00:42

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...524948081.html

B 83 RMJ 14-08-11 20:52

stie cineva ce a fost pe poiana pe la ora 19? un mcv de la politie si un SMURD urcau in poiana...

Alex.T 15-08-11 09:40

Ieri la dambul morii una destul de naspa. Un renault venea spre brasov din bucuresti, un audi cu volan pe dreapta iesea de la dambul morii. N-a acordat prioritate si bum. Ceva sange, fiare indoite, dar din cate am vazut toti erau constienti.
:rolleyes2

d_a_v_i_d 20-08-11 22:47

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4404311)
am revenit si cu pozele. coada de masini se intindea pana la hidromecanica (centrul civic).

fabia de bacau nu a ajuns pe trotuar in urma impactului, a mutat soferul masina dupa accident, ea ramand dupa imapct in fata taxiului care e la mijloc.

pacat de fabia aia ca era [si mai este] masina noua...ca de logan...:)))da-l dreq ca si asa daca pui mana pe tabla se indoaie:))))))=))

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4286194)
accident astazi la mine in parcare. in premiera accidentul s-a produs in plina zi, nu noaptea, iar vinovatul nu era baut. mentionez ca parcarea cu pricina de pe iuliu maniu cu vlad tepes a mai fost maturata de cateva ori. de data asta numai 3 masini din parcare au avut de suferit.

soferul care a iesit vinovat (pentru ca l-a ferit pe unu cu un geep care i-a taiat calea) era cu octavia 2 din poza. cred ca este si pe forum, e baiatul cu megane-ul 2 hatch albastru tunarit cu SBN la numar. dar era cu masina lu' maica-sa.

dupa parerea mea, mai bine nu il eviti pe cel care iti sare in fata, decat sa il feresti si sa provoci tu un accident, iar el sa plece linistit.

o alta masina (cordoba negru din spatele octaviei) a scapat la milimetru.

aici cielo dovedeste ce tabla are...cu toate ca-mi place mai mult decat logan...dar...octavia da dovada de rezistenta

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 3664842)
Aseara am plecat impreuna din livada spre poiana cu dragos, el cu skoda eu cu un prieten. Era in fata noastra la 20 m, si i-a explodat un cauciuc. Mai departe se vede in poze. Partea buna e ca nimeni nu a patit nimic. Mai nasol e ca masina e pilaf.

pilaf nu e pt o explozie...bucura-te ca n-au patit nimic...altii din cauza asta au si murit ...debea mi-am luat si eu o Skoda ...sper sa n-am evnimente rutiere ca pana akm am anut cu un matiz...da destul de rau...n
Nimanui nu-i doresc asa ceva!

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 3466417)
Chiar azi il vazusem pe Tibi. Ma depasise prin oras pe undeva pe la 11 parca. Pacat de masina. Mi se pare mie sau loganul e mai putin sifonat?

:))))))nu, nu ti se pare...;) e mai sifonat Bmw-ul dar oricum nu comapra loganu cu BMW nici Audi,Vw,Skoda,Seat,Opel ;)...dar a intrat pe contasens...
:)))Akm mi se pare mie sau la logan nu s-a activat airbag-ul?

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3392321)
Aseara, n-am prea inteles ce si cum, cel cu Clio a iesit din Praktiker si l-a agatat Fabia si l-a intors -> oprit de bordura...

Se pare ca , clio e mai avariat decat Fabia:D
Pacat de ambele masini dar mai pacat de fabia ...:)))
masina mai faina...in plus ca se vede ca era si noua

Robert Coca 21-08-11 09:31

Retrospectiva anului?

B 83 RMJ 22-08-11 08:10

cam asa ceva ...

TONYPSG 23-08-11 00:49

1 Attachment(s)
nepastrarea distantei de siguranta si neatentie.......

Paul 23-08-11 00:57

Unde s-a intamplat?

TONYPSG 25-08-11 22:47

e luata din mers pe o autostrada in germania.nu pot mereu sa pozez dar va asigur ca ce vad e carnagiu

Paul 26-08-11 15:28

Vezi ca topicul este pentru accidente din Brasov.

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 581136)
Avand in vedere asaltul forumului in ultima perioada cu poze de la fata unor accidente, tamponari, am decis sa creez acest thread. Cine mai are poze cu accidente si tamponari din BRASOV , daca vrea, e rugat sa le posteze aici!
Take care si DOAMNE FERESTE!!!

blondu_glf 2 28-08-11 01:04

cearta-l paul....ce-ti face :lol::peace:

alex125 31-08-11 06:37

stie careva de accidentul de aseara de pe saturn cu uranus? am vazut un logan de taximetrie de la martax si un golf 5 facute praf. Atata stiu ca taximetristul a intrat in plin in golf. taxiul avea client in masina, a fost accident cu victima. 3 smurduri, politie,pompieri ....poze nu am ca nu aveam tel cu mine

slazenger 31-08-11 09:23

https://www.youtube.com/watch?v=xvQ9e8Sh-bM

am fost si eu in locul taximetristului, exact in acelasi loc, exact in aceeasi situatie, anul trecut. au vrut sa ma scoata vinovat la asigurari pentru ca nu puteau determina daca eu aveam verde sau rosu la semafor. :x ROMANIA

B 83 RMJ 02-09-11 19:37

7 Attachment(s)
accident azi noapte pe vlad tepes cu 15 noiembrie, un vito gri a intrat in jurul orei 1 in parcarea din poze si a facut pachet 4 masini, plus a lui. cred ca era beat si a luat curba drept.

SethBv 03-09-11 11:16

Era extrem de beat si mai avea si 7 pasageri in masina. Cel din dreapta a facut o gaura zdravana in parbriz cu capu. Am trecut pe acolo dupa ce s-a intamplat...

ps: era Transporter

Robert Coca 03-09-11 11:25

Pentru d-astia cu alcool as propune anularea permisului fara drept sa mai dea vreodata.

B 83 RMJ 03-09-11 11:27

masina care a provocat accidentul nu am vazut-o, cineva mi-a zis ca ar fi fost un vito. prosti si aia de s-au urcat cu ala manga in masina...

Tracto 03-09-11 12:01

poate si pasagerii erau bauti.

trsit.

In china daca te prinde baut la volan iti ia permisul pe viata.

B 83 RMJ 03-09-11 12:44

si in america 5 ani parca...

SethBv 03-09-11 23:42

Eu as vota pentru anularea certificatului de nastere :lol: Pana si politistii care erau de fata spuneau ca daca e sa bei si sa fii nevoit sa conduci macar sa mergi incet...nu cu 100+.

IL Capo 04-09-11 11:16

Cum vine asta, sa fi "nevoit" sa conduci beat???

SethBv 04-09-11 11:27

Nu am zis beat, daca e sa bei o bere, doua si sa nu ai pe cine sa rogi sa iti conduca masina sau n-ai bani de taxiu sau ma rog. Atunci da, dar nu mort de beat.

Cipri10 04-09-11 11:29

Pai daca nu gasesti pe nimeni, o iei frumos pe jos :) ... asa e frumos, sa bei doar suc, lasi berea pt altii.

djangoman33 04-09-11 16:07

Eu cred ca nu merita sa ai pe constiinta viata unor oameni pentru un pahar de bere.
Parerea mea.

B 83 RMJ 07-09-11 19:17

7 Attachment(s)
accident azi pe iuliu maniu la ceasu rau (defapt inainte de ceasu rau). un astra caravan de la rcs&rds a lovit un barbat. astra-ul, desi nu se vede in poza de masinile politiei, era aproape de bordura, cred ca pietonul a vrut sa treaca neregulamentar si a sarit in fata masinii...

apache 17-09-11 02:17

acum 10 minute pe strada carpatilor la pizzerie la lamato. Un rover(cred ca nu se mai intelegea nimic din masina) cu doi pasageri ..s-a facut praf

B 83 RMJ 17-09-11 08:49

sigur nu era beat...

apache 17-09-11 11:28

nu stie nimeni cine era pers respectiva? detallii?

Alex.T 17-09-11 21:05

Quote:

Originally Posted by apache (Post 4590382)
nu stie nimeni cine era pers respectiva? detallii?

http://prinbrasov.com/2011/09/accide...te-carpatilor/

slazenger 28-09-11 07:31

ieri am prins 3 accindente.

1 intersectia carpatilor cu zorilor
2 intersectia traian cu uranus (nu stiu exact ce s-a intamplat dar era un echipaj de politie care facea masuratori pe trecerea de pietoni si lume ca la urs)
3 pe saturn la trecerea de pietoni de mai sus de lidl ( nici aici nu stiu ce s-a intamplat. am vazut numai individul intins pe asfalt, chiar pe trecere, dar nici o masina avariata pe langa el. )

https://www.youtube.com/watch?v=zaLBwneDd3k

run4fun 28-09-11 18:11

Pe saturn era un astra g caravan albastru oprit pe trecere si alte masini oprite cu urme de lovituri.

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning