![]() |
Re: Onesti
:((:((:((
am ramas fara FTU....mashina a fost vanduta azi la pretul de 34.5 milioane ...o sa imi iau alta de curand,,,stit ceva de vanzare???? |
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie o tinichigerie buna si ieftina unde nu te jecmaneste in Onesti ?
Multumesc anticipat :) |
ai putea sa vb cu ciprian. depinde cata tabla e de reparat
|
Masina a fost lovita cat era parcata pe bordura ! Nu e chiar asa de mult de mult ca suprafata dar e rupta tabla intr-un loc, portiera nu prea se inchide asa de bine...
Acum mi-a zis tata ca se duce el nu stiu unde, vede el ce face :???: Oricum sa vad, daca nu merge il redirectionez la Ciprian ca face treaba buna :mrhappy: |
stiu si eu niste tinichigii buni pt dacie ;)
|
pe cineva cu nijte ornamente pt grila de radiator nu cunosti?nu de altceva da e cam cheala masca aia fara crom
|
pt. baietii cu daciile de pe forum .............. https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...z-xx84907.html ..................... GRABITZIVA...\!!!!!!
|
SI apropo ..... la Buzau care si cum mergeti ???? eu duminik la 9 dim. sunt prezent.
|
eu unul nu pot merge, ciprian nu mai poate.....
|
nici eu nu pot fi prezent la buzau :(
|
Quote:
se poate si sar merita asa ceva? |
150 de cai si 230kh p ora? n`as prea crede
|
asa mia zis omul si a zis ca e testata treaba....el monteaza acest sistem de 2 ori pe luna.... https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...W-xx84882.html
|
Ca sa faci motor turbo din cate stiu eu ai nevoie de mult mai multe. Trebuie pistoane forjate si mai trebuie facut ceva pe acolo ca sa ai raportul de compresie peste 8,5:1 (sa ma corecteze cineva daca gresesc). E o formula cu ajutorul careia se calculeaza.
Nu stiu daca cu o turbina poate duce masina asa de mult, daca chiar ar duce-o atat fiabilitatea ar fi 0. Adica pentru o masina de zi cu zi nu se merita. Sa nu mai zic ca iti mai trebuie si frane si suspensii pentru siguranta ta (si aici se mai pot face modificari destul de multe). Scuzati daca am gresit sau aberat cu ceva. |
eu doar am zis...trebuie modificat suspensia frane + multe altele..doar intrebasem...speed cu cine mergi la buzau ca si eu as vrea sa merg??
|
nu cred treaba asta, cu dacia la 150 de cai. e prea simplu
|
Quote:
|
tare faza :D ... banuiesc ca in stilul asta SGM e doar asa.. degeaba :lol: n-am ce zice...
las' k fac baietii la scara SGM-uri multe si tari cu 100 de euro :))) hai bah... fiti seriosi... va rade lumea..ce naiba??? p.s. salut marius.. :D |
lasa mai slip ca nu mai fi invidios pe aceste dacii :lol:
si eu te salut :) |
dex, ftu.... -->>> la Buzau plecam din Ploiesti, sunt doar 70-80 km. si n-avea rost sa trec prin onesti. dar............. :-( tre sa ajung pe la Brasov .... si nu ma mai intorc inapoi in nici un caz.... (sunt satul de facut km).. tin Onestiul,....
|
cel cu WemBeul* ... park aveai o problema la motor de nerezolvat.... unde l-ai facut ???
|
pana la urma mai merge cineva la buzau????ca as vrea sa merg si eu...:(
|
Nu ati pierdut nimik la buzau,cred ca ati auzit deja.Sper sa fie si la noi asa ceva,cu acelasi inceput,fara acelasi sfarsit tragic.Bafta
|
ce s`a intamplat la Buzau ca eu am fost super ocupat cu scoala ca am avut nijte examene si nijte proiecte si abea am avut timp de dormit.care a fost sfarsitul ala tragic ? :|
|
pai cei care s-au dus, au batut drumul degeaba pt ca nu s-a mai facut nik. organizarea aiurea. eu oricum nu aveam de gand sa merg ca stiam ca o sa fie naspa, dar nu ca nu o sa se mai tina
|
acuma sa fiu sincer mai auzisem si eu ca si in ani precedenti a fost organizare proasta...ceva de genu... masinile se dau ...iar pe o parte si de ala sunt oameni care traverseaza prin fata masinilor....anu asta se laudau ca o sa fie jandarmi si tot ce trebuie....da apropo de ce ai zis tu ...nici chiar asa sa te duci pana acolo si acolo sa iti zica ca nu se mai face:| pana una alta asta e tara in care traim :))
|
cam liniste pe forum pe aici....sau e din cauza scolii...facultatilor...serviciului?haideti sa ne "trezim":D
|
da, cam liniste. dar in tot orasul este la fel, nu numai pe forum. am iesit in serile trecute prin oras, era pustiu peste tot :(
|
ar trebui forumul sa il aducem la viata....Care a fost la S.I.A.B???
|
The Faster Man !! Membru No speed Limit...Bravo Bro'!!
|
nu sunt membru No Speed Limit!Sunt simpatizant....si de cand am intrat pe forum prima data si stateam citeam ce se posta....asta era inainte cu mult timp sa am user...clubul preferat era si este in continuare No Speed Limit!
|
chiar asa, felicitoaiele noastre
|
Asta e pt Stefan ( DEXTER ) :P :P https://www.youtube.com/watch?v=Gq1Gq...elated&search=
|
marius ce zici de o filiala NSL....e mai usor de facut....ne ajuta si cei de la Bucuresti....l-am intrebat pe Florica daca ar vrea sa faca filiala aici...si nu a avut nimic impotriva...a zis DA.:D
|
dap, ar fi o treaba :)
|
mie imi place idea............pai ar fi si ceilalti de acord?.......
|
v-am zis...am vorbit cu Florica a fost de acord...tot ce a zis...sa fim uniti....si filiala se face....i-am zis ca suntem in jur de 10 persoane a zis ca e bine....si filiala se face usor...nu e complicata treaba....vorbim diseara la intalnire:D
|
faster...dak reusesti sa vb cu el sa iti dea mai multe detalii ca sa ne anunti diseara ar fi bine.....
eu cred ca suntem mai multi de 10..... |
rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ce a fost la bz a fost o treaba tipic romaneasca,felicitari baietilor de la covasna care au avut o organizare super de fiecare data! sper sa ma pot prezenta la toate concursurile organizate de ei pt ca acolo m-am simtit ca acasa! |
bha si cat am zis eu ca afumam si noi o costita ceva nijte carnaciori ...ca la cat fum era....mergea tare bine...:))) :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning