Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

bogdan_wrc 28-03-08 07:17

Re: Ce vor fetele?

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1450828)
Fetele spun ca vor baieti frumosi, destepti, grijulii, iubitori.
De fapt ele vor baietelul rau, in jurul caruia roiesc domnisoarele, care le trateaza cu cwru', etc etc. :D

hai ca putem inchide topicul asta. ! :)

Mustang 28-03-08 08:04

WRC ... n-am dreptate ? :lol:
Am uitat: sa aibe si "niscaiva" bani. :)

Spark 28-03-08 08:12

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1445749)
Mi-a spus ca am decazut in ochii ei ca barbat, pentru ca daca as fi fost barbat cu adevarat in momentul in care am aflat ii dadeam 2 palme si o trimiteam la maicasa acasa . ????? ...

Adica ce .... fetele vor sa fie batute ?

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1450828)
Fetele spun ca vor baieti frumosi, destepti, grijulii, iubitori.
De fapt ele vor baietelul rau, in jurul caruia roiesc domnisoarele, care le trateaza cu cwru', etc etc. :D

Mustang ... nu stiu daca e chiar asa cum zici u dar uite un caz concret care m-a cam scarbit umpic:
se cupleaza un tip cu o tipa. dupa ceva vreme tipul pleaca in tarile calde la munca ca si restul. daca o intrebai despre asta zicea ca ea il asteapta pe el ca tzine la el si dume din astea. ca ea e fidela. ca atata timp cat e cu el nu poate sa aiba pe altcineva. ca prefera sa fie sincera si cand nu-i place de tip sa ii dea papucii si se se cumpleze doar dupa aia cu altu`.
asta zicea ea.
dupa nici o luna de la astea ghici ce se intampla. tipa se cumpleza cu altu in acelasi timp. in bus o intreaba cineva ca esti prietena lui ala care a plecat ... ea zice ca nu. cel plecat in continuare nu stie nimic. se desparte 3 zile de asta cu care e aici pentru ca o munstra constiintza ... posibil ... ca se gandeste la ala plecat si din astea. dupa asta se recumpleaza cu asta de aici .. ca ii place si de el.
finalul povestii inca nu-l stiu dar oricum ...

pe mine oarecum m-a surprins la cat pot fi de opuse faptele cu vorbele unei fete
dupa cazul asta zic ca fetele vor exact pe dos la ce zic. sad story :(

Mustang 28-03-08 08:14

Pai stim la ce sa ne asteptam Sparky. ;)
Poate ar trebui sa nu mai fim noi aia simpatici. ;) Ci scarbele de oameni. :D

Spark 28-03-08 08:16

sub un chip de inger ce se poate ascunde ...

bogdan_wrc 28-03-08 08:16

ai perfecta dreptate..tocmai de aia am zis. si cu banii, la fel...

de cazuri personale putem vorbi 4566745332 de pagini.

Spark 28-03-08 08:19

pai nah ..
daca vb de cazuri personale nu-i bine
daca prea genralizam iarasi nu-i bine :P

Mustang 28-03-08 08:22

Oricum spunem, nu e asa. :lol:
Asa ca ... aici nu ne vom intelege niciodata.

Putem sa umplem 30000000000000000000000000000 de mii de pagini.
Ca oricum nici o femeie nu va recunoaste cum vrea un tip in realitate, ci doar ce declara ca vrea. Ce in sufletul si in capul lor ... dracu' stie - daca stie si ala. ;)

Bea69 28-03-08 08:56

mah,gabi,da-l dreq de treaba,da' bagi in rusine 70 de babe,asa te vaicaresti!

si sa stii,nu merita sa fii corecta prea tare cu un barbat,ca si-o ia in cap,ca aveti voi acolo,si daca bine ascuns,un ego cit china de mare,si agressivitatea innascuta,si in clipa in care simti un pic ca ai cu cine sa o faci pe seful iese "inteligenta" din tine....
cred ca doar un barbat din o mie este in stare sa ramina rational in situatii extreme!asa ca per total,atat meritati!
vrei sa iesi din tipar?dovedeste!ca hai sa fim sinceri,si de la fata asta vrei!sa ai dovezi ca numai pe tine te are si in vise,si asa mai departe...dar totusi pentru ce sa faca ea asta?doar pentru ca tu ai binevoit sa apari in toata splendoarea ta???well...afla de la mine,ca nu e fair!doar pentru simplul fapt ca te-ai nascut mai bine dotat,nu va pica pe spate nimeni!

Stuey 28-03-08 15:18

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1451876)

si sa stii,nu merita sa fii corecta prea tare cu un barbat,ca si-o ia in cap,ca aveti voi acolo,si daca bine ascuns,un ego cit china de mare,si agressivitatea innascuta,si in clipa in care simti un pic ca ai cu cine sa o faci pe seful iese "inteligenta" din tine....
cred ca doar un barbat din o mie este in stare sa ramina rational in situatii extreme!asa ca per total,atat meritati!
vrei sa iesi din tipar?dovedeste!ca hai sa fim sinceri,si de la fata asta vrei!sa ai dovezi ca numai pe tine te are si in vise,si asa mai departe...dar totusi pentru ce sa faca ea asta?doar pentru ca tu ai binevoit sa apari in toata splendoarea ta???well...afla de la mine,ca nu e fair!doar pentru simplul fapt ca te-ai nascut mai bine dotat,nu va pica pe spate nimeni!

Hai ca am inceput sa o luam pe cai gresite...bea, inteleg unde bati, dar daca majoritatea sunt frustrati, normal ca generalizezi...(nu zic ca nu ai dreptate).si asta ..ca numai pe mine ma are....Da...asta vreau..de la o varsta.Acum chiar nu ma intereseaza daca face altceva in particular....decat daca devine ceva f serios...si pana atunci trece mai mult timp.si oricum...daca baiatul merita nu o sa faca asta :wink: Dar prea putini merita :lol:.Si conceptiile astea ca o fata vrea aia/aia/aia SUNT TOTAL ERONATE!!!! Vrei sa stii de ce mustang? (tu esti un ex foarte bun...ca le-ai bagat pe toate intr-o oala...ma rog..poate din experienta..nu stiu) .Pentru ca fiecare e diferit in felul sau....sincer, atat timp cat ti se spune capul familiei e normal sa iti intretii familia....si daca nu ai familie, chestia asta te ajuta sa te obisnuiesti :).Adica are si fata aia niste asteptari de la tine cum ai si tu de la ea...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai mercedes.asa o inveti tu...daca ii permiti de la inceput niste chestii e normal sa se obisnuiasca asa..ca stie ca poti :).Si in plus depinde si pe unde umbli....sincer...eu nu am mai vazut de mult o fata care sa zica : "waw, ai masina...gata , tu esti cel mai tare .." se mai schimba lumea...si sincer acum..poti sa ai super multi bani, daca esti urat cu spume (nu ma refer la tine mustang...vb in general) si prost ca noaptea nu cred ca o sa te bage in seama..(depinde si de fata...ca probabil toti au niste asteptari).Oricum...discutii fara rost..fiecare crede ce vrea...Inca ceva...Nu am nevoie de masina ca sa "agat" o fata...sincer!!! (in plus...cand sunt cu masina, nu prea au sanse sa ma vada la fata decat la semafor...ca in rest imi place sa conduc -mai sportiv...slalom, viteza, etc- si nu au timp :-P.Si in afara de asta...cand conduc , conduc...nu "agat".Acum depinde si de prioritatile si nevoile baietilor :lol:.Uite...alt exemplu..mai ii vezi pe cate unii care au logan si o ard de zici ca cine stie ce ar avea :lol:...si se opresc ei sa vb smechereste cu o fata :lol:...singurele care cred ca ii baga in seama sunt alea de pe centura :lol:.Bine...ca nu conteaza masina..asta zic..ca daca baiatu are logan si e fff capabil si nu zice niste dume are sanse...Ma rog..sper ca ati inteles si voi ceva din toata chestia asta..daca nu, nu :lol:
P.S: ma astept sa nu vad nici un rasp de la fete la intrebarile pe care le-am pus eu in posturile anterioare...asta pentru ca posteaza unii niste chestii total pe langa...si le distrag atentia, le enerveaza si probabil ca vor sa le explice lor cum sta treaba si uita ce vroiau sa zica :)
Numai Bine!!!

bodyspeed 28-03-08 19:18

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1451876)

Nu merita sa fi corecta :D..dar nici incorecta ;) , merita sa il ti in incordare sa ii arati cum sta treaba, daca te merita sau daca nu, daca vrea sa isi petreaca viata alaturi de tine....No matter what , daca are aceleasi sentimente si daca ii spui ceva care nu ii va conveni chiar daca nu va fi asa pana la final, dar el va incerca sa analizeze si va incerca sa te respecte intrutotul va sta va analiza si va mai lasa agresivitatea de care dam dovada cateodata .Partea sa ramai rational ,dar de cate ori sunteti voi :?: Nu generalizez ..dar cateodata nu sunteti:D
Cu iesitul din tipar....asa ramai iesit nimica mai mult.Poti sa incerci orice daca nu mai este loc ..esti doar o voce care o va face sa se simta bine , si sa fie fairplay sa spuna .....De amicitie nu poate veni vorba , ca tu ti la ea..la alt nivel poate chiar peste omul de langa ea...;) Dar deja intrai il alt subiect

Bea69 28-03-08 20:54

@stuey :stai linistit,nu tre sa il aperi pe mustangu' de mine,ca ne luam noi in gura,asa ca amicii ;)
tu te gindesti bine...insa ai sa vezi mai incolo cit de greu este sa te tii de teorie,sa ramii corect,cind ai sansa sa pasesti pe drumul mai usor...;)
si daca te multumeste si parerea mea eu iti zic cu multa placere...doar ca nu cred ca parerea mea ti-ar fi de folos ;)

@bodyspeed : asa este cum zici tu! dar crezi ca are vre-un rost sa ai o relatie,in care tot timpul stai cu garda sus???sa masori totul,de unde si pana unde?tot ramin la ideea ca nu are rost...

bodyspeed 28-03-08 21:49

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1453145)

@bodyspeed : asa este cum zici tu! dar crezi ca are vre-un rost sa ai o relatie,in care tot timpul stai cu garda sus???sa masori totul,de unde si pana unde?tot ramin la ideea ca nu are rost...

Orice in viata si daca vine fara cea mai mica dorinta de a veni ..daca ne dorim cu adevarat si daca tinem mult la persoana are rost, ;)
Garda sus, definitia adecvata acestui aspect pentru tine ar fi :?: ,
Garda sus... hmm, eu cred ca ambele cazuri si facuta cu cap, iti dai seama de multe ....si doar odata ..nu o faci sa faca parte din orice zi petrecuta impreuna ;) m-ai inteles :rolleyes2

Stuey 29-03-08 00:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1453145)
@stuey :stai linistit,nu tre sa il aperi pe mustangu' de mine,ca ne luam noi in gura,asa ca amicii ;)
tu te gindesti bine...insa ai sa vezi mai incolo cit de greu este sa te tii de teorie,sa ramii corect,cind ai sansa sa pasesti pe drumul mai usor...;)
si daca te multumeste si parerea mea eu iti zic cu multa placere...doar ca nu cred ca parerea mea ti-ar fi de folos ;)

Nu il aparam...din contra..il contraziceam :lol: ...oricum , eu am o parere f buna despre mine!! :D si chiar cred ca pot sa ma controlez pe viitor...si parerea ta care ar fi? asta de mai sus...sau e mai complexa?

Mustang 29-03-08 13:42

@bea
Ma omoara mama ... :lol:
Eu faceam o gluma sa vad cate se ataca si cate spun ca am dreptate ... matale esti un caz exceptat. Tu ai o varsta la care stii ce vrei de la un barbat. Practic, noi vorbim de domnisoarele pana in 25 de ani, care nu prea se inteleg cu ideile lor. ;)

Nu vreau sa moara femeile dupa mine, desi probabil m-as simti bine:D, numai ca ... la fel ca orice om, incearca sa inteleaga cum trebuie luata o domnisoara sa fie data pe spate. ;) Si nu zic asa general ... ca stiu de fapt ce zice capu' lor si ce decizie ia inima lor. ;)

aleks 29-03-08 16:11

stuey maria ta, am venit sa stric distractia si sa te rog sa fii putin mai atent la scris, sa nu folosim messengerisme :)

Stuey 30-03-08 04:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1454140)
stuey maria ta, am venit sa stric distractia si sa te rog sa fii putin mai atent la scris, sa nu folosim messengerisme :)

Mda...chiar nu cred ca asta conteaza foarte mult...ci ideea...ma rog, daca tu te simti mai bine, fa asta in continuare! Esti cel mai tare...sincer, eu cred ca te-ai atacat..si nu aveai ce sa raspunzi..si ai zis sa imi corectezi mie postul...
Numa' bine!

Mustang 30-03-08 12:53

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1455169)
Mda...chiar nu cred ca asta conteaza foarte mult...ci ideea...ma rog, daca tu te simti mai bine, fa asta in continuare! Esti cel mai tare...sincer, eu cred ca te-ai atacat..si nu aveai ce sa raspunzi..si ai zis sa imi corectezi mie postul...
Numa' bine!

De fapt ... take a look here. ;)

Stuey 30-03-08 14:09

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1455577)

ok..am inteles...oricum..suntem offtopic...dar m-am atacat ..(nu stiam ca e regula :lol:) Imi cer scuze

Bea69 30-03-08 16:45

asa mai discutam....
daca te intereseaza parerea mea..uite,eu cred ca cel mai important este sa fii constient de ce poate capul tau.agatatul pe strada,sau oriunde este doar pentru cei care sunt in stare sa demonstreze in 2 secunde ca nu sunt marlani...si au un papagal de o face pe victima din vorbe in approx 10 minute.ai' mai calmi niciodata nu vor reusi in asa fel sa aiba succese...
apai,eu zic ca ala, care nu incearca e chiar tantalau!ce ai de pierdut?du-te la ea,si vezi ce iese ;)
apai,pe linga faptul ca e foarte important sa nu fii taran...mai e o chestie...stiti voi,e un banc genial pe tema asta..."tre sa fii porc sa f..i o femeie";)

aleks 31-03-08 10:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1455577)

multumesc de ajutor...
Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1455918)
asa mai discutam....
daca te intereseaza parerea mea..uite,eu cred ca cel mai important este sa fii constient de ce poate capul tau.agatatul pe strada,sau oriunde este doar pentru cei care sunt in stare sa demonstreze in 2 secunde ca nu sunt marlani...si au un papagal de o face pe victima din vorbe in approx 10 minute

word!
ai perfecta dreptate, trebuie sa-ti stii limitele si atuurile si sa poti sa le exploatezi cum trebuie, altfel o sa ramai singurel bing bang...printre masini, bing bang... :lol::lol:

Mustang 31-03-08 11:30

Ati luat-o razna cu gang-bang asta. :lol:

bogdan_wrc 01-04-08 14:34

apropo..mai stiu eu pe unu care vroia sa isi puna blowjob pe masina...la turbina :)

Claudia 01-04-08 16:05

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1458918)
apropo..mai stiu eu pe unu care vroia sa isi puna blowjob pe masina...la turbina :)

=))))))))))))))))))) Nu ma pot abtine :lol:
O fi zis la misto, ma... nu cred ca e vreun barbat care sa nu stie cum ii zice....
Isi pune blowjob sa-i "stranute" cand urca-n ture =))
In orice caz: foarte tare! =))

bogdan_wrc 01-04-08 16:20

a tastat gresit. de fapt se gandea la blow off, el asa a zis..dar clar ca se gandea la blowjob...dar a vrut sa scrie altceva...ar fi f tare un blowjob automat pe masina:))))

aleks 02-04-08 13:21

no, thanks, ma multumesc cu un blowjob clasic, e mai satisfacator... :)

bogdan_wrc 02-04-08 14:31

sunt cam sigur...cam 75% ..ca subiectul asta de discutie nu se incadreaza aici..in topicul asta.
putine fete pot spune ca isi doresc asa ceva :)))))))))

aleks 02-04-08 14:50

ca sa revin ontopic, si sa-mi continui si ideea, pe ce punem pariu ca si fetele vor un "blowjob", adoptat antomiei lor, desigur? :lol:

Bea69 02-04-08 21:30

vaaaaiiii...cum crezi tu asa ceva????????:lol:

bogdan_wrc 02-04-08 21:52

pai de aia..am zis si eu mai demult....69...chiar la pagina aia.

Bea69 02-04-08 22:07

mnah..chiar vrei sa sara cu c..u' in sus toata lumea?:lol::lol::lol:

Sindrom 03-04-08 00:14

Dupa 77 de pagini scrise am ajuns la concluzia ca femeile ma vor pe mine.

Mustang 03-04-08 10:48

Si pe mine frate matizar egoist ce esti. :lol:

bogdan_wrc 03-04-08 11:10

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1462091)
mnah..chiar vrei sa sara cu c..u' in sus toata lumea?:lol::lol::lol:

pai ce are? unor fete le sta bine cu ass'u in sus :)

Bea69 03-04-08 13:07

cum ai zis...accentul e pe fete!;)

in fine,nu e mess aici!ridem glumim,dar ...(stiti voi mai departe);)
ideea e,ca stiti voi foarte bine ce isi doreste o femeie/fata...doar ca e destul de greu sa faci treaba ca la carte,si mai bine incerci sa obtii rezultatul dorit cu cit mai putin efort.so,parerea mea este ca ar trebui sa schimbati titlul din "ce vor fetele" in "cum sa impaci si capra si varza si sa fii totusi buricul pamintului"

Sasha 03-04-08 14:07

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1463133)
cum ai zis...accentul e pe fete!;)

in fine,nu e mess aici!ridem glumim,dar ...(stiti voi mai departe);)
ideea e,ca stiti voi foarte bine ce isi doreste o femeie/fata...doar ca e destul de greu sa faci treaba ca la carte,si mai bine incerci sa obtii rezultatul dorit cu cit mai putin efort.so,parerea mea este ca ar trebui sa schimbati titlul din "ce vor fetele" in "cum sa impaci si capra si varza si sa fii totusi buricul pamintului"

Pt a 747209`a oara spun "Jos palaria pt vorbele tale":hug:

Dr3adLorD 04-04-08 04:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1460825)
no, thanks, ma multumesc cu un blowjob clasic, e mai satisfacator... :)

total de acord cu tine.

Sindrom 05-04-08 12:06

asa ca uitasem sa postez...femeile vor barbati cu masini mici....gen matiz...ca daca barbatii cu masini mari se zice ca sunt slab dotati ....astia cu masini mici sunt opusu.

Claudia 05-04-08 12:21

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1467226)
asa ca uitasem sa postez...femeile vor barbati cu masini mici....gen matiz...ca daca barbatii cu masini mari se zice ca sunt slab dotati ....astia cu masini mici sunt opusu.

...eu ii prefer pe cei cu masini potrivite(ca dimensiuni) si rele :lol:.. Ca sa fiu sigura! =))

BC-20-LET 05-04-08 12:33

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1467226)

Mi-a placut asta .

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning