![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
A fost o decizie foarte inteleapta sa inchizi topicul. Cea mai buna decizie legata mai mult sau mai putin de masina asta pe care al luat-o vreodata.
|
Quote:
|
Nu iti trebuie 2000 ron sa iti retusezi ce o facut el pe acolo la pariu cu oricare mai mult de 1000 ron nu ii trebuie.Tu nu iei apararea dar uitate cati vorbesc cu + si - despre masina si cred ca mai multe sunt - decat +.
|
salutare domnul Cristi,,,,ce pot sa iti spun,,,,viata merge inainte,,,,,cred ca nu te simti prea confortabil dar iti dau un sfat,,,,,nu mai baga in seama tot ce spun unii, tu sa iti faci masina asa cum vrei si cum ai chef tu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si calitatea vopsirii de care e? :|
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca dai 1000e sa vopsesti o dacie asta e o problema grava pe partea psihica...sunt destui care vopsesc pana in 10 mil si ti'o face cum vor baschetii tai de zici ca a fost facuta la cuptor;)
|
Quote:
|
Quote:
|
BlueAngel lasa-i in pace ca ei fac vopsire la 1000 euro si dupaia se apuca de strigat prin oras ca el si-a vopsit dacia cu 1000 euro,mai stiu un prieten si-a pus bixenon pe dacie pana nu a aflat tot orasul ca el are nu s-a lasat.Apai si ei cu 1000E asa fac.Sunt meseriasi care la 10mil iti faci masini brici uitate la exemplul lui BlueAngel 2 masini vopsite.
|
Quote:
|
Ma desteptul tu de unde stii ce am eu si cum am eu.Lui ii trebuie 80 de pagini sa prezinte ce o facut el care la poate prezenta in 30 pagini.Si daca te apuci de modificari ai si bani sa le faci nu anul asta pui flanse 4x100 si peste 2 ani cumperi jante si vopsesti cu spray la aripi si ai facut si tu.Dacia asa nu o sa mai faca multe modificari pariu cu voi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu ce ai facut aia ii problema pe voucherul tau?Nimic
|
Quote:
|
Quote:
de toata jena,,,,numai vedete pe aici dl boss din partea mea tot respectul |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
INCA ODATA REPET UN MODERATOR CARE MAI SUPRAVIETUIESTE PEACI PE FORUM ROG SA-MI INCHIDA TOPICUL LA CERERE |
Quote:
|
Quote:
|
cristi,parca inchideai topiul,ce faci acum?:)le raspunzi?
|
Cand iti pui masina pe un forum public, te astepti si la pareri pro si contra. Si multumesti tuturor. In nici un caz te apuci sa ii injuri pt ca isi dau cu parerea.
Mie mi s-a parut lucru haotic la masina. Dar ce stiu eu. |
Quote:
|
Quote:
|
Ideea principala cand vine vorba de vopsitorie e asta. Cat timp ai o masina de circulat zilnic nu are rostul economic sa bagi bani ca prostul in vopsea cand risti oricand sa tio zgaraie s-au sa ti-o faca varza vreunul in parcare. Ideea principala este ca nu toti avem parte de garaje si de surse de bani mai puternice. Eu am strans 3 ani piese la mecanica ca sa o fac odata cap coada pe a mea si da am strans cam toti banii fara iesit cu prietenii la o bere ,un mic ceva... Ideea este ca unii din noi mai facem si compromisuri si chiar nu ne place faptul ca unii carcotasi nu isi vad de viata lor s-au nu se uita ca pe dinafara e vopsit gardul inauntru ii leopardul. Sunt cativa aici care au masinile jos palaria cum este cea a lui popasan s-au altele dar sa nu uitam ca sunt masini de duminica nu daily. Proiectul masinii astea este ok doar ca unele detalii trebuiesc puse la punct pentru comfortul si siguranta ta . Restul tablelor se fac.
|
credeam ca doar mie mi se sterg posturile :) .....
dute fa curat in masina djboss ca esti mai castigat decat sa intrii pe forum :D |
hai fratelo posteaza o poza asa macar de ciuda cum noua infatisare a bolidului! sa nu postez eu sa te dau de gol! sa vada lumea ca ai luat-o pe drumul cel mai bun:lol:8)
|
Quote:
|
jur ca te dau de gol:lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mare smcherie sa pui niste poze, care oricum sunt publice... off damn.
*erau mai multe pe grupul de pe fb, dar imi e lene... |
40 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Asa, bravo, imi place masina.
Stii si tu ca trebuiesc alte jante, in rest bafta multa. |
Go Low !!! ... sta pe spate zici ca e cocotata !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning