![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
lol...gman te-o pus la kitch:D
|
Quote:
Laurel e un nume destul de important in istoria NISSAN ( pt cunoscatori) si Foarte apreciat un ultimii ani pe scena jap (RB26 sau RB20DET va spune ceva ?) si se pare ca varianata pozata are motorizare de 2.4 l si conform wikipedia : L24E Electronic fuel injection was added for the L24E, produced from 1977 through 1986. It produced 138 hp (103 kW) and 180nm.This engine was used in the Nissan Laurel C32. putin underpowered zic eu ,insa okay pt anii aia . Laurel ( offtopic pt lamurirea situatiei )-> http://www.scarles.co.nz/images/dan10.jpg http://hipposleek.co.jp/sedan_laurel/image/photo1.jpg http://www.japaneseusedcars.com/images/RIMG0056.JPG http://www.scn-net.ne.jp/~a31sr20/LAUREL2.jpg adevaratele comori sunt apreciate doar de cativa. multi stiu , putini cunosc. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
cand am mers la masina sa ii fac poza.. scria aurel si pe cand sa ii fac poza.. o venit un domn si i-o pus " L ", spunea ca asa trebuie sa apara in poza... numai ca atunci cand am pus pozele am incercat de mai multe ori sa deu explicatia.. si nu am reusit.. |
Noah lasa nu te mai scoate acuma :) Se intampla si la casele mari, doar nu potzi sa le shti pe toate.
|
sincer fixius.....recunoaste, nu stiai ca exista modelul LAUREL de la nissan, si eu am mai vazut masina si tot timpul era pus L-ul
|
uite fixius eu acum am aflat un lucru nou datorita lui wob! tu de ce nu poti recunoaste ca habar nu aveai ca si mine si multi multi useri!
|
lol bine, recunosc... ma intorc cu ceva poze mai tarziu :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
dupa cum am promis.. am revenit cu o poza... :D |
Lol shi WRC, shi FR, mai lipseste STI, GTI, RS, ST, M, AMG etc, etc..... TYPE-R
|
Type-R probabil is scaunele :P si RS volanul si STI aparatoarele de noroi, M schimbatoru.... si asa mai departe ;)
|
2 Attachment(s)
Asa subtil , niste suruburi pentru rigips :) .
|
poi daca si-a pus praguri false :))
|
io zic ca o avut ceva incident si le-o trantit asa provizoriu ... era de CJ???
nu de alta dar pare atent lucrata treaba in rest.... si daca va uitati bine parca se zareste linia initiala pe care a fost pus pragu :lol: |
2 Attachment(s)
best of kitch tuning :D
|
Quote:
|
mafiozzo... din cate imi dau seama dupa ce ai scris u acolo masina este a ta...si sincer decat sa itzi batzi joc aiurea de ea mai bine o lasi stock...iar daca fixus are un matiz.. ce are?... sa se bucure ca se misca mai ushor in clujul asta ... cam atat de zis :|
|
Quote:
|
calmeaza-te un pic, termina-l si pune pe urma o poza.....
ceea ce o vrut sa zica baietii e ca arata cam aiurea modelu si ca nu potriveste .... poate-i schimbi un pic forma daca tot nu-i gata :twisted: |
Frate, lumea vrea sa zica ca.. in acest moment, poate e de la poza.. poate e fiindca era noapte, dar .. spoilerul acela pur si simplu nu arata bine in acest moment. Ceea ce va fi, nu avem nici unu de unde sa stim, si poate va arata bine. Tot respectul pentru munca si efortul tau, dar daca nu e gata de ce l-ai pus pe masina? Noi chiar nu avem intentia sa jignim pe nimeni sau alte cele, dar eu ma gandesc ca si tie ti-ar prinde mai bine sa iti faca vreo 3-4 oameni observatie pe un forum decat sa rada toti cei care vor fi in trafic in spatele tau. Nu? Chiar sper ca aceste observatii sa nu iti fi taiat din elan, ci dimpotriva sa te motiveze si sa reusesti sa scoti un spoiuler cat mai frumos.
Multa bafta! |
Quote:
te-ai apucat de "traznit" la dacie......cill kid!!:D:D:D |
Quote:
da, intradevar.. ai dreptate cand e curata e si mai kitchoasa masina, paraca asa murdara se mai ascude.. cate ceva.. |
1 Attachment(s)
Cine vrea un taxi ?
|
2 Attachment(s)
mafiozzo si pe asta tu lai facut ???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si in dej se mai vede asa ceva.e nervos rau ...........sper sa fi fost doar in trecere.
|
nu te-ai uitat cumva nu avea coada de vaca in spate? :)))))))))))))))
|
vre-un texan in trecere ;)
|
in spate scria 1.6 d si va dati seama o herghelie de cai...........
|
1 Attachment(s)
asta'i baza
toba remuss :D pardon "pvc-usssss" |
inca se vede cum o carat cartofii sambata si i`o frecat roata in aripa spate.
|
lam vazut si io pe asta azi cu dacia oare nu i rusine asa un pic:lol: ,,,,,,,,,NO COMENT ,,,,,,,,
|
l-am vazut si io ieri pe ala cu dacia aia ... se chinuia sa depaseasca pe tuata lumea pe banda 1 ...inca nici macar nu sta dreapta masina aia ...
|
Ca LOL de dacia aia... prea tare:)))
|
4 Attachment(s)
Dacia Coupe Cabrio :-P
|
ft frumos finisajul :))) e sport cu 4 usi
|
under construction :))
|
si eu am vazut-o live :D:D
|
imi place dacia asta ... pe vremuri de mult apuse , cand Dacia Sport facea legea in campionatul romanesc de rally. Ce Dacia aveau aia de la Pitesti ...
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning