![]() |
Re: Focsani
Poza de la album e facuta de fostul proprietar.acu am vopsit-o in negru,oleak d luciu atat la motor cat si la interior si exterior plus nijte mici modificari audio:D:D.Eu zic ca pt inceput e bine,am facut-o dupa posibilitati
|
un stiker ceva ???.....i can help uuuuuu.....;)
un pic asa sa iasa din anonimat...... |
no ms.Este un Tico in Focsani care iti cam sparge timpanele(e alb).ieri se plimba pe Str.Odobesti.atat vreau sa styu d care sistem are pe el si cam cat l-a costat(dak se poate)
|
aaaa...da...tico alb cu sor la nr aa?
|
nu mai sty exact nr.ata styu ca e alb si e tici.da imi faceau geamurile la casa ca draq:))
|
Nu e SOR :P ... e alt tico :D
|
am stat si eu o saptamana pe la focsani si ciot .... nu se trage nimeni..... apropo cine vine la mare de 1 mai la legale ...eu ma duc poate ne vedem acolo
|
se da cineva pe bani nu pe 402m ci pe 50 km (in afara de franco )astept propuneri
|
Oricum Franco nu are cu ce sa se dea.. deocamdata. :D
|
Eu am Tico alb cu SOR la nr si nu am cine stie ce muzica: Subwoofer jbl gto 1202d (300rms) + amplificator M.N.C Hurricane V400(400rms).
Mai este un Tico alb din Bolotesti care a luat locul 1 la 4T cu 152,2 dB si are 2 difuri REaudio de 1000W si amplificator DD de 5000W, + alte maruntisuri 2 alternatoare ,3 baterii etc. Dar am vorbit cu baiatu' si din cate am inteles nu mai iese cu el pe strada. |
Quote:
deci nu am concurent in fcs eu ma dau doar cu x5 , s8 , s clase , clk .....etc slabutz pt focsani :)))))))))) |
peste vreo doua saptamani vreau sami iau ceva de 2.0 si poate atunci ne dam
|
Grosu dar Pitic cu golfu de 101cp te cam face si chiar daca are turbina dar tu ai si benzina si pleci mai bine ,ai si mai multi cai.
|
GROSULE.... chiar iti trebe bre 50km.....sau cumva nu prinzi SUTA in primii 40km ???:bored:
|
cu renault ii prinde in primii 500 m :-p:-p.Merge bene renaultu
|
nustiu cat prinde masina lui grosu dar e super tare
|
ce motor are pe megane??
|
1.6 benzina 100+ cai :rolleyes2:lol:
|
4 Attachment(s)
***************** DE VANZARE FOARTE URGENT******************
STATIE MAC 2500 MPX 2CH putere nominala 2x80 W rms/1x240W rms(impedanta 4Ohmni),2x120 W rms(2 Ohmni) raspuns in frcventa 5-50.000Hz + 2 DIFUZOARE SUB WOOFER SAL 20mm SBX 2030 120 w 8 Ohm ***************** DOAR 50 EURI ****************** |
momentan am o problema mai grava la partea mecanica ....mi-a cedat ceva ...
|
ce anume? e najpa tare?
|
e f naspa
|
lasa ca-ti da taticu bani sa-l repari....
|
[QUOTE=tek_tm3;2272214]lasa ca-ti da taticu bani sa-l repari....[/QUOTE
ma cunosti u pe mine de tragi u concluziile astea ? vezi ce faci cu dungile alea poate se decoloreaza de la soare :)) |
NU...da sunt satul de astia ca tine cu impresii pe spinarea altora....
si ce @%$& mea aveti voi cu dungile mele ???..... |
usurel fara incidente,fiecare face ce poate
|
Tiganieeeeeeeeeeeeeeee !! :))
|
fiecare cu cat il tine buzunaru..unu are mai mult altu mai putin...asta e... :D
|
Quote:
sti u ? am mai intalnit figurati asa ca tine , eu zic sa stai in banca ta ....iti mai fac eu cadou un rand de dungi |
ce aveti ? nu are rost sa va enervati? o rezolvati dupa ce isi face grosu masina! apropo care este diagnosticul??
|
cumpar cutie de viteze renault megane 2.2
1.6 benzina an 2007 cod cutie de viteza : 142 h3 - jh3 142 - s17 5677 |
pfff...costa oleaca cutia...
|
stiu dar caut socond
|
incearca la intrare in ramnic acolo au ceva masini la dezmembrat...
vezi poate gasesti ceva |
maine dim incep sa sun ca debia azi am dat cutia jos
|
vrei cateva numere de telefon ??> dela ramnic, de la buza, de la bizighesti........sa nu te mai duci pana acolo , suni si intrebi?
|
da , te rog frumos
|
Quote:
bafta |
ms .... bafta
|
s-ar putea sa iti gasesc ceva de la o dauna totala , te anunt