![]() |
Re: Street Racing Squad
uaaaaaaaaaa magarilor uaaaaaaaaaaaa :P
bai frate a trecut 3 zile de vineri chiar nu sunteti instare sa aruncati filmuletele alea pe forum sau sa le dati si voi mai departe plm doar nu va doare mana am mai si venit cu laptopul degeaba sa le iau macar nu mai filmati daca nu aveti chef sa faceti un filmulet stam asa ca prosti filmam si nu facem nimik poze canci :D |
18 Attachment(s)
Cateva poze de vineri la polivalenta si pun imediat si de la auchan
|
11 Attachment(s)
cateva poze de la auchan militari...nu le-am pus pe toate ca nu au claritatea buna
|
Quote:
|
poze/filme de la curse nu aveti ?:rolleyes2:rolleyes2;)
|
astea-s facute de mn...
Nu au iesit cine stie ce ,dar sunt ok.....vineri a fost aproape toata lumea,fiind absenti doar 2 membrii:D Forzza SRS!!! |
unele sunt pozele facute de tine si cateva facute de mine...alea cu claritatea mai buna :P
|
sunt si filmari da uni cu o lene asa mare nu au fost in stare sa pune filmarile si pozele pe un cd si sa dea cd la alti care le pot pune
|
Street Racing Squad
prefer sa nu comentez prea multe..dar in schimb sunt de acord cu tricourile SRS...
P.S. nu stiu cand o sa vin cu masina mea la intrunire...deoarece (unii dintre voi stiu) m'am dus ca prostu la R.A.R. fara sa fac inainte o verificare la noxe la orice statie de itp (asta k sa nu fac drumu degeaba la Giurgiu).... pt asta am talonu' la politie ... si acolo am avut marea surpriza sa aflu' ca CO erau dublu' fatza de limita normala ( mai exact: limita normala de CO 0.50 si ea scotea CO 0.98 ) ...in concluzie am primit o respingere..pana imi iau catalizator :))... oricum in fine...bfta all! Forta SRS !!!! |
filmuletele nu merg incarcate.Sunt MP4,si imi da Invalid Error
|
Quote:
converteste'le si tu... schimba formatu' :-" ...dupa dai un upload si finish:P |
De filmulete se ocupa green dar i ia ceva timp ca le prelucreaza inainte si face unul singur din cele mai bune parti din filmulete...asa ca haideti sa avem putina rabdare ;)...chiar daca nici eu nu prea am.. :))
|
Eu si Tank ne-am interesat de tricouri(street racing squad pe spatesi insigna pe fatza) si costa 50 lei cu tot cu insigna...
Tin sa va anunt ca am vorbit cu cineva care se apuca sa ne scrie si o mel ;)... Cu placere acum...astept si din partea voastra mai mult interes in a va implica... Haideti sa finalizam ideia cu tricourile si sa strangem banutii...o sa va arat si bonuletul fiscal ca sa nu cumva ca credeti ca luam banutii vostrii.. Respect SRS |
noi ne-am interesat doar in SIR. daca mai stiti si in alta parte va rog sa intrebati de pret
|
Quote:
|
Quote:
ok tank o sa ma interesez si io:D |
3 Attachment(s)
Attachment 1595918 sapca
Attachment 1595919 tricou fata Attachment 1595920 tricou spate Sapca = 35 Ron Tricou = 50 Ron Nu stiu io am venit cu o sugestie ... acum puteti sa ma injurati:lol: :twisted: |
1 Attachment(s)
Attachment 1595928
Ca idee vera si cu tank au gasit bn (tricourile la 50 Ron) .. aruncati si voi un ochi pe tabelu' cu preturi:D...este doar 50 de ron pe fata + 20 pe spate ... nuj care ar comenta pretul care la spus vera si tank :rolleyes2 |
si au zis ca ne fac si discount in sir pt mai multe tricouri. o sa mai trec sa vb cu ala sa vedem ce discount ne face.. oricum, trebuie sa umblam sa vdm unde le scoatem mai ieftin :D
|
Quote:
ce zici de ideea mea:-?...fondul pe albastru':D :)))) P.S. as mai avea si io o locatie carrefoure orhideea:D... nuj cand o sa mai ajung pe acolo:-?? stiu k si acolo mai era un dasta de personalizat lucruri:D :-" |
Quote:
RESPECT SRS. |
Quote:
fara suparare dar ce faceti cu tricourile ca daca nu mergeti la curse sau nu aveti masini de expo cine va vede ? voi intre voi ? au fost ft multe evenimete in ultimile luni in care nu ati participat si nici nu ati stiut de ele. stiu ca o luati in nume de rau, dar cu banii de pe tricouri ii bagati in benzina si vedeti ce se intampla la o cursa, legala ma refer, sau strangeti bani pentru a inscrie o masina la curse/expo... e singurul mod prin care aratati altora ca acest club nu e doar o adunatura de prieteni care nu au nicio treaba cu un club:rolleyes2??? uitati dece exista un club ??? sau ce se asteapta de la el??? intelgeti-ma gresit , suparati-va, injurati-ma, spuneti ce vreti dar lipseste esentialul.;) CURSA 402 M SUCEAVA 14-15 AUGUST A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-165cp D 166cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-305cp G 306cp-350cp H 351cp-420cp J 421cp si peste La variantele cu 4x4 se calculeaza la puterea din certificat x 1,35. Asta in cazul in care nu se face grupa 4x4 daca sunt mai multe masini de acest fel. pentru expo: Best Paint Best Interior Best Exterior Best Weels (Cele mai tari jante) BEST OF THE SHOW ce masini aveti la acest eveniment ? participa cineva ?:rolleyes2 |
Quote:
grupele mi se par ft k da e cam mult pana acolo copiiiiii tricourile le mai puteti face si in idm:P si uite si un anunt VAND MOTOR VR6 2.9 SOFTAT CU TOT CU ANEXE 550 EURO SAU SCHIMB CU 2000 8V -16 PLUS DIFERENTA daca nu nu VAND GOLF 3 GTI 20 JAHRE MOTOR VR6 SUSPENSIE REGLABILA KV JNATE BBS RS -GT 15 INTERIOR GTI SISTEM AUDIO ORIGINAL MASINA SE PREZINATA in conditi bune si merge destul de bine .....de tras trage ft grav pret 3800 euro vam rupt nu cu anuntul:D |
Quote:
Inteleg foarte bine ce vrei sa zici, insa uiti un lucru esential, ca sa poti face masini de expo sau racing, iti cam trebuie banuti, si cum e criza eu unu ma descurc destul de greu, tu vrei prea multe intr`un timp foarte scurt, sunt unii care si`au facut masina de expo in 2 ani, sunt altii care au lucrat la o masina 1 an si ceva ca sa o faca de curse, probabil ca exagerez sau ti se pare aberant, dar pune`te tu in locu unui membru de la care se asteapta ceva intr`un timp foarte scurt si din cate stiu nici nu ai permis, asa ca fara suparare dar ceri prea mult intr`un timp foarte scurt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La 2.0 taxele sunt mult mai mici!;) |
Quote:
|
Am vorbit cu Ionut despre treaba asta vineri seara....il doare undeva de taxe in talon tot motoru de GTI este...da' e vorba ca vrea sa pastreze Golfu' full GTI!!!
|
Quote:
SI FARA SUPARARE CELUI VIZAT. |
Quote:
mai schimb motorul si din cauza consumului nu e exagerat pt mine da daca fac o socoteala la mia de km ajung cu 20 30 de litri mai mult si e ceva 2. masina se mai vinde si din motivul pt a lua un model mai nou s a incepe cu generatia mai noua la o schimbare e mult mai usor si cu bani multi mai putini asta o zic Liviu ca si george mi-a zis sa o dau si sa iau un model mai nou sau de ce nu un Audi A3 1.8t |
Quote:
dar dak tot ai vrea sa ramai pe golf gti ia-ti un golf mk5 dak nu un mk4 dar mai misto pare un mk5 modificat grav. pentru exemplificare o sa revin si cu niste poze comparative k date despre motoare nu am exaact si sa ma fac de acacao mai bine nu. |
tin sa te anunt Liviu ca nu avem doar o singura masina de curse...mai gandeste-te putin
|
Quote:
o masina de curse nu poate fii asociata cu o masina stock mai puternica...ma rog ....masina de curse ....golf 2 vr6 FUG...cauta filmulete si poze sa vedeti cum arata o masina de "curse"...:rolleyes2 si daca tot suntem la masinile de curse care mai sunt masini de curse in club? ca nu ma pricep:rolleyes2! tks |
Quote:
|
Quote:
mk2 e mai usor ca mk3 cu 350 kg ce e masina de curse mk2 stock daca staus a ma gandesc mk3 vr6 ( dau ex al meu) nu e chiar stock cum zici u daca staus a ma gandesc la 402 m conteaza ori ce modificare adusa masini (iar ex a mea) la suspensie articulatie schimbata toate sport vr6 pana la motor vr6 softat cutie viteze rapoarte scurte ( pt coasta - drag) iar daca u vi sa imi zici mie ca masinuta nui de curse poi ia pune mana pe o carte sau nu mai sta cu ochii degeaba in pc ala ca tot ai internet si documenteazate daca vr6 asta avea suspensie stock de golf avea cutie normala si motor de vr6 2.8 stock atunci ziceam da e o parlita de masina care nui de curse si ca veni vb liviu de mk5 nu are banca bani :)) sa iau unu da de mk4 fac eu rost :P da in prim plan e A3:D incerc sa il gasesc :d |
No Stress:))....
Diseara,acelasi loc ,aceeasi ora.....20.30,polivalenta..... Respect SRS!!! |
Quote:
|
Quote:
scuze man k nu am putut ajunge la intrunirea asta:S:S:S...iti pov mai multe cand ne intalnim:D...respect SRS! |
Quote:
2. nu ma supar, sunt enervant stiu, toti sa fim de treaba ? nu se poate ! 3. eu cand am vb de o masina de curse am vb de setarile, modificarile aduse in mare parte SPECIALE pt CURSE...daca tot e de curse :rolleyes2 4.nu trebuie sa te stresezi din cauza mea ca tu crezi ca cine stie ce...:rolleyes2...:?: 5. nu am zis si nici nu o sa zic ca e o parlita de masina...dar tu poti intelege ce vrei pe mine nu ma supara lucrul asta :D 6. carti am citit destule...chair una de curand "Cum arata masinile de curse" ce crezi:) ...de pe net :) :D :D :) cu pozeee;) nu o dati in cearta si alte alea ca nu aveti 3 ani 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning