![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Frumoase achizitii :-)
Pe la tine nu se simte criza chiar deloc :-) |
3 Attachment(s)
Inca 2 azi:
1. Chevrolet Fleetsite - HW61 2. Ford F100 - Sunstar Doua pickup-uri vechi, dar interesante. Ce HW61 e net superior si e chiar o mica bijuterie :) ps: ma bucur ca va plac, dar momentan nu am avut timp s fac poze deloc. Mai am ceva in plan si termin cu achizitiile, dupa care trec la prezentari detaliate :) |
Quote:
|
Pacat ca F100 nu e cel din '56 ... ala e the best ! 8) Dar si asta e foarte frumos, la fel ca si Fleetside, astept prezentarea la astea 2, defapt astept prezentarea la toate, ca toate sunt super :D
|
Quote:
|
2 batrane pe care le ador, astept cu mare drag sa le prezinti:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
15 Attachment(s)
BMW 320SI WTCC 2007 - AutoArt 1:18
|
Jorg si Andy Priaulx, preferatii mei care alearga pe Bmw in WTCC...foarte frumoasa macheta! Ai si varianta e46? le sta foarte bine impreuna.Frumos ca se deschid si usile spate, ca sa ai o vizibilitate mai buna asupra constructiei, vad ca e o reprezentare buna a masinii de concurs.Foarte fain!
|
Ce vorbesti.........ce vorbesti:?: Foarte misto BMW-ul...parca arata mai bine WTCC decat varianta de serie:-P
|
Man o Man...nu imi pot reveni cu privirea de la sedinta asta foto....
SUPERBA:!::!::!::!: Bine ca nu are defecte de vopsire..:lol::lol: |
Superba,bestiala,extraordinara...man nu am cuvinte..este...:shock::shock::shock:succes
|
Quote:
|
Ready for race in WTCC ! Super macheta !!!
|
Ma bucur ca va place macheta. Ea are barile din plastic si e destul de usoara, dar oarecum acest lucru urmareste realitatea. Masina reala e foarte usoara fata de una de serie si la fel ... are multe elemente din fibra / carbon.
De remarcat ca aceasta macheta respecta intocmai balamalele masinii reale. Capota fata este sustinuta strict de balamale si amortizoare, iar portbagajul are un sistem identic cu originalul. E46 WTCC 2002 nu il mai am, dar urmeaza sa soseasca. Totusi, acela este seald ... :) |
super tare macheta, nu stiam de balamalele capotei!!:shock:
|
Quote:
|
Quote:
mmmmm, goodies...:lol: |
foarte frumoasa macheta, parca ar fi reala, scara 1:1!
|
Şi pe mine m-a tentat machetuţa...dar am comandat altceva cānd am văzut-o la tine :D :lol: Frumoasă ! Să o stăpāneşti sănătos :D
|
12 Attachment(s)
BMW E93 M3 - Kyosho 1:18
Macheta are un sistem realist de pliere al portbagajului si arata foarte bine. Pozele alaturi de M3 E92 - Kyosho 1:18 ... ps: o sa urmeze si o sesiune de poze in natura ... |
Auci , superbe amāndouă ! Le stă prea bine ...mă fac să salivez pe tastatură :))
|
Extraordinare man:shock::shock:...succes in continuare:D
|
Si asta e una foarte frumoasa, pe langa sistemul realist de pliere, inca un + ar fi si interiorul, care dupa parerea mea arata foarte bine :-)
|
Arata demential.. combinatia de culori..interiorul e belea..il astept afara:!::!::!:
|
Foarte prezentabil WTCC-ul cu livery, n-am apucat sa-l examinez pe viu. La cat mai multe BMW-uri :)
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri. Desi nu sunt neaparat fan bmw, pot spune ca am ajuns la un total de 74 machete, din care 14 sunt bmw-uri.
Urmeaza o sesiune foto cu cele 2 modele hummer H2. |
arata foarte bine ultimul BMW prezentat in aceasta nuanta: black pearl. Poze la inaltime, macheta realizata excelent, iar modelul este unul de actualitate, frumos foc.
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Chevrolet Fleetside - Highway61 1:18
Macheta este lucrata in stilul clasic HW61, adica foarte bine, dar fara a acorda o atentie sportia tuturor detaliilor. Stopurile si elementele cromate de pe lateral par din alt film, dar se poate trece cu vedere, pentru ca macheta are mult prea multe parti bune de oferit ... ps: 2 poze alaturi de F100 - Sunstar, macheta ce urmeaza a fi prezentata zilele urmatoare. |
masina de Cowboy domnu'Andrei!! Este bestiala camioneta, detalii si tot, daca mai avea si statie, ma indragosteam pe loc...vad ca astia de la h61 au lucruri serioase rau trebuie sa apuc si eu una!!
p.S: torpedoul nu se deschide asai ? :dance:::evil_laug |
Mie mi se pare superba, si masina e destul de frumoasa, or fi atenti, nu or fi atenti cei de la H61 la toate detaliile, nu prea conteaza, dupa cum ai spus are multe alte parti bune, cea mai buna zic eu ca e motorul, superb. sincer nu ma asteptam sa fie asa frumoasa :D Oricum banuiesc ca F100 va fi la fel de tare, i`m waiting for it :-)
|
Foarte frumos amandoua,mai mult H61.Bravo man.
|
Nici nu imi permit sa comentez la asa FRUMUSETE
|
Superbă ...şi culoarea e pe măsură :D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ziceam ca sunt unele elemente parca nefinistate, dar cam asa sunt toate modele de HW61 ... :( Oricum compenseaza prin balamale reale, functionabilitate, detalii motor / interior ... etc Quote:
Quote:
Quote:
F100 - SunStar 1:18 O macheta cu un exterior multumitor pt. gama ei de pret. Interiorul nu impresioneaza prin nimic, dar ar fi de mentionat ca pe jos se afla un plastic semi-dur ce are aspect de mocheta. Oricum, este o macheta veche ce nu poate concura cu modelele noi. Totusi, e de luat, daca va plac modelel pickup/4x4. |
arata chiar foarte frumos...
sa il stapanesti sanatos |
Frumos M3 cabrio,e si la mine pe lista cel gri,cat despre ultima camioneta prezentata nu inteleg de ce ai cumparat-o,arata jalnic indiferent de pretul de achizitie(detaliile de la motor sunt aproape inexistente,iar interiorul este facut la misto,spre deosebire de alte machete produse de Sun Star)!Mai bine iti mai luai una produsa tot de H61!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning