![]() |
Re: discutii Satu Mare
ioi mah...mai rau ca un copil esti :)
|
ioi doamne, parca esti o secretara la primarie...:):):)
|
Quote:
O mersi Raul:D :D dar deja am dus la sudat si astazi ma duc si so uit cum sta masina mea:D Soer ca va fi gata pe vineri:D |
Quote:
sa vezi daca tzine sudura ;) |
Quote:
da sigur dar trebe incercat nu?;) |
deci unde avetzi obiceiul sa va intalniti vineri la ora 21:00 ? :D sau daca va intalniti azi .... sa va vad si eu ochisorii :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hiuhhh nice intalnirea :P daca nu era asa vant si frig parca era mai frumos :D desi cam intunecat locul :lol: .....
|
Ceva filmulete cu ce stie masinutza nu ai Wild???.....:)
|
Mai bine zis cu ce poate ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
wezi ktea cautat fratemeu cu un prieten ca sa razgandit si ii tre polo-u neaparat,avea banii pt avans la el.cand sa te caute k ii tre neaparat masina.el joi vine inapoi in sm si o sa mearga iarasi la tine. |
merge cineva de aici din comunitatea satu mare la 4tuning days??? :D
|
pe mine ma batea un gand...dar prea mari costurile...si fiind student nu imi permit :D...
|
cheetos .....merge la si isi expune masina :) a iesit si din vopsitorie asa ca sper sa ne reprezinte!
eu am fost in ungaria ...exagerat ce masini erau, o sa pun si poze daca vreti. |
szambi .... daca pot sa intreb cine e cu celica? exagerat si in acelasi timp tot respectu!!!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am decupat dintr-un ziar de anu trecut sau de acus 2 ani........
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta asa e.......Pentru filmulet nu iti trebuie permis :);)
|
mda .... stiu ca n-are prea mare legatura cu ce s-a discutat inainte dar ...
care stie ceva locuri de munca mai bune ... ca maine imi dau demisia .... s-au imputzit treburile la firma ... asa ca plec |
Quote:
|
Quote:
s-a facut ... si ms dar trimite nr tau in pm |
spark....eu te pot baga la noi, nush daca iti convin conditiile, daca esti interesat ma anunti!....
|
spark da cum de nu mai merg treburile la firma?te-ai saturat deja de mercantizare....cautati un loc ca si agent,daca ai si ceva experienta te angajeaza una doua,la mine cam asa o mers.....
|
raul ... stii care e faza ..
nu pot zice ca m-am saturat de mecantizare .... dar nu-mi convine ca tot la fiecare cateva saptamani sa fiu luat la camera 2 (la shefi in birou) ca se plang agentzii de mine ... ca nu-mi arata bine zona ... si din astea ... dak nu pot face ceva e vina mea .... o zis ca se vade ca umblu` si fac treaba .... dar nu de ajuns ... pt standardele nestle. nah` in fine .... dupa o alta intrevedere la camera 2 ... am zis ca nu are rost ... |
Bobo,ce-ai facut pana la urma?ti-ai vandut masina?sau nici nai maidus-o duminica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor de pe forum...sa aveti parte de multa sanatate si putere de munca...si sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri si evenimente...
|
vrwau un sfat .... in ce oras sa ma duc sa imi fac la masina interiorul + muzica inafara de satu mare bineanteles ..... fiindca nu vreau tapitzeri de canapele :-) iar cu muzica .... nu stiu inca nu ma prea satisface satu mare .. nu stiu dece :(....
|
clau,dute in oradea,am numaru la ceva fima care face interioare,il caut si il aduc
vineri la intalnire.oricum parca si tu ai zis ca vrei sa til faci in oradea.sal |
fratzilor ... cine e interesat poate gasi revista 4tuning in omv de la cap pod decebal
lex ... vezi ... sper ca ai gasit stikeru` pe mashina ;) |
am gasit
o sa-i caut un loc pe masina trebuia sa lasi 2. si ptr joe adu vineri daca mai ai. MERSI |
pai ... acuma am avut ca am cuparat revista .... nu de alta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning