![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Quote:
|
Baza nautica IEZERENI :D
|
sa va dau un pont (daca nu-l stiati deja ...) BULGARIA - NISIPURILE DE AUR !
foarte ieftin ... aproximativ 20europeni/zi cu all inclusive la hotel de 4* .... deci cum ar fi o intalnire 4tuning iasi la nisipurile de aur :lol: |
Quote:
|
Bad idea...Crys..la Ezareni e super fulealal pe partea unde e drumul accesibil cu masina..si nici loc sa faci un gratar nu prea ai ;) La Dorobanti ns daca e aasa mare fuleala...ca n-am mai fost de mult....La Ciorbesti iar ar fi o idee...dar la fel...cei cu masini goase.....:x ..eu zic sa dezbatem toti vineri...sau nah..cei care o sa fim la intalnire...unde si cum sa mergem duminik.
|
La maaaarreee la soooaaaaaaaree... P*******3 sunt adevarate.....la mare la soaaaaaaaaaareee...femei adevarate :)
|
Si doar i-am spus sa nu mai stea in soare fara fes pe cap... si nu m-a ascultat... uite saracu cum a ajuns. Crys da un buzz cand ai conexiune stabila la messenger si ai timp de cateva vorbe, ca trece timpul. Sa discutam cat am ideile proaspete :D
|
Quote:
|
Quote:
serios?:lol: arata`mi off`ul ca`tzi arat :bat: |
Lasa domle k el e busy cu serviciul...but..as his personal asisstent 8) ....I tell ya :poke: :chainsaw: :nervious: bring it on :!: :boxing:
|
Asistent personal? Nu ma innebuni! Serios? Vaaaai da vreau si eu :D Platesc bine in natura! Saci cu barabule, sheapa, lubenitza, varza murata! Fasole!
Asea...maine seara unde ne intalnim?....Si cine vine sa ma ia si pe mine? |
vezi k te arde andra ... manelistule :D sa ai ochi si la spate..k stii cum e ea :lol:
vineri seara ... hai sa ne vedem in parcare la chimie.. k sa putem merge la un suc in OK...la pizzarie.. :D bun asa? stabilim acolo ce si cum mai facem... dar trebuie un loc unde sa stam linistiti.. la un pahar de vb... pe scaun...nu pe masina.. toata lumea spune k ..bine..vin la intalniri.. stau juma de ora de vb cu curu pe capota..da dupa asta...deja ..dak nu se merge nicaieri..se plictiseste lumea.. deci vineri seara..ori la chimie...ori.unde vreti voi...numai sa spuneti...k sa stie lumea..si de acolo mergem in OK k e misto si sunt locuri... vreau sa fac un apel la cei care se uita pe forum.... VA ROG FRUMOS SA VA FACETI CONT SI SA POSTATI AICI... SI HAI SA FACEM O RUBRICA DE RECOMANDARI... K SA STIM CINE CU CINE VORBESTE... deunazi m-a salutat un omuletz la mine in cartier.. :D eu l-am salutat inapoi..dar.. sa mor dak stiu cine e :lol: a zis k se uita pe forum sa vada unde ne intalnim.. pana mea..dak vezi ce scriu...stii tu care erai ieri..la magazin.. te rog zi si tu cine esti .. alea alea :D k sa te cunosc data viitoare.. cu respect..slip |
Si bine zici...Sunt multi care posteaza si ne saluta...dar fara sa ii stim!
|
Hello lume !
Eu am cont Domnu` Slip si mai vb si cu voi :P Apropo , aseara (16.05) l`am vazut pe URS(Dacia aia alba BT ** URS) in parcare la fundatie , si pe cel cu BMW`u ALB cu Angel Eyes`uri , si mai multi :d , SALUTARI LA TOTI DE PE ACOLO CARE M`ATI VAZUT !! (PS: Mesaj catre natiune: Vineri vin si eu la intalnire , sper sa nu ma injurati dak o sa vedeti unu de 18 ani pe langa voi :D) Cu respect dj` ! |
Eu eram in belfast la o apa minerala, ca era prea cald afara. Cand am ajuns eu nu era nimeni cunoscut prin fundatie, sau e posibil sa nu ii fi vazut ca era o aglomeratie.....
|
da , era aglomerat ;)) , dar lasa ca macar te`am vazut eu ;))
Salutari! |
Pustiu..Ia`o incetu...incetu! Nu te agita asa...! Ca nu e bine!...
|
hai salut...slipu' .. yo sunt omuletzul care te-a salutat la magazin.. esti vecin cu mine pe acolo in cartier:P......cat despre forum.. citesc.. in fiecare zi..de postat.. postez si yo...."dar mai rarutz ca e mai dragutz" ..si la intalniri.. am fost si yo.. dar .. vin si yo cum pot.. ca am bacu fratilor.. si mai greu...daca ma intelegeti...
P.S. slip.. da si u add la ktalyn2all...ca sa stii data viitoare cine este omuletzul de la tine din cartier:P |
crys , de la ce te`ai luat cu "incetu...." ??? ca n`am inteles nik...
|
Prin felu tau de voiosie...! A mai fost unu care scria asa ca tine...BIO...si acuma e pe la inchisoare...
|
Quote:
PS:Crys' sorry k am raspuns in locul tau :) te-as putea lua eu de acasa k acuma stau langa tine.dar inca nu stiu sigur pana maine.bafta |
ok , n`am sa mai vorbesc... !
Imi cer scuze! |
Multumesc Mihai ...! Sper sa inteleaga..si chiar ii recomand cu caldura sa citeasca tot acest topic de DISCUTII ... Poate intelegi ceva Andrei.Nu vreau sa fiu rau cu tine si nici ironic,dar trebuie sa "intri incet incet"...da ca ma intelegi. E un sfat pe care ti`l dat toti,nu numai eu.
Si sa stii ca acele functii care le am in partea stanga sub avatar nu ma fac sa fiu mai presus de oricine...sunt cat se poate "de normal" ca ceilalti... Quote:
Gresesti...trebuie sa vorbesti..dar ma incetu cu voiosia...Nu oricine e in Fundatie e cu noi aici in 4T...ai sa ne cunosti si ai sa vezi cine ce si cum este in aceasta comunitate.Sper sa nu ne intelegi...suntem un grup unde vrem pace si liniste intre membri....Cand vii la o intalnire...nu trebuie sa ai masina de zeci de mii de euro...nu trebuie sa ai figuri..trebuie sa fii normal din toate punctele de vedere si sa te porti normal.... Nu trebuie sa te agiti asa cum ti`am zis mai sus...park ai avea orgasm cand scriii :lol: |
Sper sa reusesc sa scap maine de la servici la 20:30. Daca imi iese combinatia imi spui de unde sa vin sa te iau si vin eu. Oricum te anunt maine pe mess daca am rezolvat si pot veni.
|
oki...tot cred din Podu Rosh..
|
aaaaaaaa crys , am inteles , multumesc frumos de ce m`ai sfatuit !
Merci , mai vorbim ! O zi racoroasa ! |
Quote:
:blahblah: :drunk: |
buey arogantilor... ci aveti cu oamenii? e o tara libera..de aia exista dreptul la replica...
andrei.. fii atent.. lasa ce spun astia mai sus :D :lol: ia si vorbeste.. doar k.. dak te apuci sa scrii..*****ie cu un rost.. si scrie calm.. cu semne de punctuatie.. k sa inteleaga lumea..stii? :D nu tre sa te superi acuma k un anume rumegator pe nume crys.. se ia de tine :D el se ia de toti.. se crede tata nostru .. da sa vezi ce il ard dak il mai prind k imi spune k e tata meu :))) eu am un singur tata we .. :twisted: si acela nu esti tu :D omuletzu care raspundea in locu lu' crys...fara suparara acuma.. da nu cred k ai nici un drept .. nici sa ii critici pe ceilalti si nici sa raspunzi in locul altora.. dak vrei sa ii adresezi vorbe.. adreseaza-i.. dar nu fi rau..k se mai intoarce roata..si iti spun ca sunt cateva personaje prin zona 4tuning..care pot fi destul de ironice.. :D get it? incercam sa formam o comunitate unita aici.. nu sa ne certam.. dak cineva de aici ..(la modul general vorbesc) incearca sa strice relatiile dintre comunitari.. atunci ii garantez k va fi "extra"comunitar.. problemele personale si jignirile..pe mess baieti.. nu aici :D la cat am muncit noi sa facem comunitatea asta...asa cum este ea acuma..inca la inceput.. nu cred k ne permitem gresesile altora.. si nici viorbele care strica relatii... cu respect... slip |
taci we ca numai iarba debitezi! Andrei nu`l baga in seama pe asta micu! Stie ca`l ard! :)
|
a da? :boxing: boooonnnn...:chainsaw: :pistoles: maine seara sa vii cu armura pe tine.. :flamed: las k vez tu.. :shakefist stiu k nu e rasul tau.. suckere :D
hai pa |
:chuckel: iar ma plictisesti? Iara ai iesit cu vaca prin reprezentantza?
|
iar esti tare in gura in spatele calculatorului? :))) :lol:
|
Deci cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.... Nu o lasati pe maine seara in parcare la chimie (parca acolo ramasese stabilit)? Facem si noi pariuri pe inghetata, radem putin.... e, nu suna bine? :lol:
|
vai vai :-P , se lasa cu pariuri pe inghetata , bun bun :D
pana la urma unde se va desfasura batalia? :lol: care`i coltul rosu al lui slip si care`i ce`l albastru al lui crys?:punch: (:lol: glumesc da`i prea tare figurina aia) deci , maine seara unde ne intalnim? Palat , Chimie , where? :shock: Salutari si lu` IS 03 NBA ! De aici , Andrei. |
:shock:Crys! :shock:
Da' de ce boxezi :boxing: lumea asa? Ia-o incet cu "...acum la inchisoare...". S-o calma el, omu', la un moment dat...:weirdface (moaaaama, ce-mi vazura ochii pe monitor :yikes:...) |
Slip,sincer nu stiu de ce vrei tu sa crezi ca il critic pe Andrei.Eu doar i-am recomandat sa citeasca topicul k sa inteleaga ceva.fapt sustinut si de Crys',right?e doar un sfat daca stau bine si ma gandesc.in nici un caz o critica.iar k am raspuns in locul lui Crys' nuj dak e kiar asa.pt ca stiam ca o sa raspunda intr-un final.in fine,repet,eu am luat-o ca pe un sfat iar tu cum crezi ca e mai corect.imi pare rau k te gandesti k vreau sa stric ceva.dar sa stii ca de cate ori am venit la intalniri nu cred k am venit cu figuri in cap,sa ma dau in spectacol sau k vai ce masina am sau n-am.de fapt dak stau bine si ma gandesc nici nu vin la intalniri nu?si nici la gratare sau sucuri si stii de ce? tocmai k sa intru incet incet in aceasta comunitate si sa nu cumva sa stric sau sa las vreo impresie gresita.respect
|
Deci pe maine seara in parcare la chimie..se strange lumea,si dupa aia iesim la un suc,in Ok,un baruletz din Tudor..
slip...rusinica...nu m-ai mai sunat...rusinica...ntz,ntz,ntz..:-) (kiddin`) Va salut..am plecat la petrecut..incep maratonul de 3 zile de baut..:drunk: :woowoo: |
Quote:
oricum... sa stii k eu nu am impresie rea despre nimeni din comunitatea asta.. atata timp cat nu-si face imagine proasta.. tu ..pana acum.. nu ai facut nimic k sa te incadrezi in "modul general" asa k.. nu tre sa te simti ;) hai sa ne vedem linistiti de planificari si liste de amanunte pentru evenimentul imediat urmator din iasi.. pentru k avem nevoie sa fim uniti si sa ne ajutam reciproc.. k sa iasa cum vrem.. avem nevoie de fiecare dintre voi.. deocamdata lasam prostiile si discutiile fara baza reala.. pe alta data..ok? va salut...numai bine.. maine seara..LA CHIMIE>.. poate acuma vad si ceilalti care au probleme de vedere si nu stiu k in posturile anterioare am specificat.. o sa avem ce discuta BAFTA |
Quote:
trebuie sa vorbim ceva intre 4 ochi :hug: |
:-P :D Hotarat lucru....caldura asta e de vina :D but...daca tot se lasa cu pariuri pe inghetata....mai faceti rost de o pereche de manusi de box..ca una am eu :D :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning