Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - S50B30 Turbo! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118867-e30-s50b30-turbo.html)

koenigsegg2peu 30-06-10 09:51

Re: E30 - S50B30 Turbo!

Uite aici :D

luci4n_vl 30-06-10 13:51

cu RH`urile tale ce ai de gand sa faci?

quick_silver2 30-06-10 14:21

Quote:

Originally Posted by koenigsegg2peu (Post 3482116)
Uite aici :D

Ce ai pus tu acolo e alt model de janta si au alta distanta la prezoane

bobiMOM 30-06-10 21:30

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3482792)
cu RH`urile tale ce ai de gand sa faci?

Dc le vrei....vb! Dau bine pe pisik!;)

bobiMOM 30-06-10 21:31

Multumesc tuturor pentru ajutor....o sa vad de unde-mi fac si eu rost de ceva mai Eftin....for racing!;)

bobiMOM 30-06-10 21:32

Quote:

Originally Posted by martin21 (Post 3481717)
Aloo domnu' MOM lasa turatu bestiei prin regie dupa orele 22 ca provoci orgasme printre studenti......deci masina e pure sex (sper ca ai inteles la ce ma refer) :)):))

Eram nervos ca nu stiam cum sa traversez pe partea cealalta...numai transhee au facut aia p-acolo!

Scuze de deranj!

bobiMOM 30-06-10 21:33

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3481942)
la voi a fost in regie dar la noi a ajuns pe la 3 acas si se audea motorul inca din DN-u

Mda, probe inainte de Satu Mare!:lol:

elfs*Legolas 30-06-10 23:37

scuze ca ma bag...dar chiar vreau sa iti urez toate cele bune si multa bafata....ceea ce ai facut tu trebuie sa poarte un nume special nu supermasina...hypermasina....

PS:la cat am citit tot nu am aflat cati cai are....dar la cum pleaca....pfff as zice peste 600...am dreptate? bafta in continuare si poate ajungi prin craiova sa vedem si noi un monstru...

martin21 30-06-10 23:56

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3483879)
Eram nervos ca nu stiam cum sa traversez pe partea cealalta...numai transhee au facut aia p-acolo!

Scuze de deranj!

Nu-i bai de deranj, doar ca a sarit femeia din pat la auzirea bestiei si nu mai vroia sa vina la loc :)):)) Hai multe succesuri :P

privat4u2 01-07-10 00:02

Sefu mare....sa treci pe la Valcea cand pleci la SM ca mie dor de bestie

sharkylete 01-07-10 00:32

M-ar interesa pe mine jantele tale :D cam cat ar fi un pret informativ? :->
Sancs man! :))

Restu` e CanCan!
:paper:

Alex23 01-07-10 10:30

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 3472504)
Iar apar oameni ca tine care mai incep un scandal prin niste cuvinte fara sens sau rost.

Ce ar fi sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai faci tu program la alte persoane?

stiti numai sa ii laudati sa le faceti reclama si atunci isi iau lumea in cap si sufera de pistoane, biele si pun un piston in 2 saptamani.....respect bobi mom pt ce a facut in 2 luni nu au facut ei in 3 ani!!!!

Bmwaldo 01-07-10 11:32

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 3484832)
stiti numai sa ii laudati sa le faceti reclama si atunci isi iau lumea in cap si sufera de pistoane, biele si pun un piston in 2 saptamani.....respect bobi mom pt ce a facut in 2 luni nu au facut ei in 3 ani!!!!

aha ... daaaaaaaa

Alfa_band 01-07-10 19:37

=))))) sunt un fan infocat ce sa zic... Bobi succes la Satu Mare.

Shobo2020 01-07-10 23:29

erai acolo la terasa pe partea cealalta a regiei...chiar eram curios ce cautai prin regie ...credeam ca te cunosti cu sabin are un megane rs cup imediat dupa ce ai trecut de 2 ori prin regie era si el ii dadea in goarna la motor...probabail l-ai auzit dupa terasa oricum masina arata intr-un mare fel bafta!

SV25MBN 02-07-10 07:55

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 3486784)
erai acolo la terasa pe partea cealalta a regiei...chiar eram curios ce cautai prin regie ...credeam ca te cunosti cu sabin are un megane rs cup imediat dupa ce ai trecut de 2 ori prin regie era si el ii dadea in goarna la motor...probabail l-ai auzit dupa terasa oricum masina arata intr-un mare fel bafta!

Ala negru cu evacuari galagioase si cu ceva rosu pe capota? In regie sta ?

Bobi grija cand mai mergi prin regie ca vad ca provoci orgasme printre baieti in loc de fete. :)

spain32 02-07-10 11:37

se pare ca masina e spre SATU MARE ;) am vazut azi pe platforma ..bafTa cu iam man la SM:twisted: !

veveve 03-07-10 00:31

Va anuntam cu drag ca ursul a aterizat cu bine in Satu Mare.Va asteptam pe toti sa-l vedeti live la OPEL DRAGRACING 2010 SATU MARE

bmw_motorsport 03-07-10 00:37

ploiestiul va fi acolo sa-l sustina:2gun:

jakal 03-07-10 02:52

bafta boss cu KILLER-ul......
sint sigur ca o sa vi cu o cupa acasa.....;)

succes.....

Vulturica2004 03-07-10 10:04

Bafta Boby ... Ursii sunt mandria tarii :lol: si al tau e in frunte !

63ard 03-07-10 20:21

a mers bine mom-ul azi, dar din pacat s-a stricat cutia la un moment dat, din fericire s-a calificat pt ziua de maine si din cate am inteles s-a incercat remedierea problemei, v-om vedea maine ce si cum!

Andr3ii 03-07-10 20:23

Ce timp a scos ?

63ard 03-07-10 21:28

rectific, MOM-ul e gata, nu stiu sa-ti spun un timp scuze.

sergiulik83 03-07-10 21:43

9 Attachment(s)
Ptr. fanii Mom. ;)

13tsp 03-07-10 23:13

Quote:

Originally Posted by sergiulik83 (Post 3491010)
Ptr. fanii Mom. ;)

Bun sticker ti-ai ales, cu Killer. :twisted:
Hai ca te astepam duminica din nou pe aeroport!

yamahaer1cip 03-07-10 23:26

https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...4-114-3-a.html

https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...e-vw-17-a.html

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...112-18-8j.html

bobiMOM 05-07-10 15:18

Opel DragRacing Satu Mare......MAXIM!!!!!

Ce sa mai zic....am ramas fara cuvinte! Organizare, concurenti, mashini...incredibil dar adevarat!

Mashina mea a mers execrabil. :cry:

Sambata la a 2-a cursa am rupt pinioanele la viteza a 3-a dupa o plecare reushita. Cu extrema participare a lui WPP am reushit sa gasesc ,printr-un noroc chior, cutie de viteze la un parc de dezmembrari inchis (cu insistente maxime la patron), si sa o si montez pe mashina intr-un gunoi de groapa de unde am ieshit plini de ulei ca nishte porci.

Duminica m-am dus voios dimineatza sa scot un timp bun si....surpriza...mashina nu mai tragea corespunzator. Am chinuit-o ceva timp si pana la urma m-am lasat la mana mea. Sper sa gasim in cel mai scurt timp problema.

Toate ca toate, tin sa va spun ca si dc mashina tragea la capacitate maxima nu faceam fata la concurenta de acolo. Este ca o lectie pt mine,si sigur si pentru toti pasionatzii acestui fenomen din RO. Am vazut ce inseamna performantza cu adevarat drept exemplu...m20 aspirat(fara nos) 12.00s sau m20 turbo 10.00s si cred ca intelegetzi perfect! (ATENTZIE:TIMP PROFI, NU ESTIMARI)

Ma bucur nespus ca am participat la aceasta competitzie pt ca mi-a deschis larg orizonturile legate de configuratia mashinii la o astfel de cursa! In configuratia actuala nu am ce sa mai caut acolo:))))))))))

Tin sa multumesc organizatorilor pentru transport si sa felicit participantii din Romania pentru evolutiile lor frumoase. Spiritul de echipa s-a simtit cu exceptia micilor neintelegeri. Desi am dormit astea 4 zile in total 8-9 ore m-am simtit super bine in compania lor si mai ales in compania noilor mei colegi de la Anonymous. Suntetzi MAXIMI!!!!!

riv_gms 05-07-10 15:38

Un filmulet dupa evenimentul https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY te regasesti in el la cateva plecari, Felicitari!!

daffy duck™ 05-07-10 16:51

Felicitari boby pentru acest week-end, cu toate ca nu ai apucat sa te dai decat de 5-6 ori si asta la timp, nu semi-finala sau finala

bafta cu treaba aia si abia asteptam sa te vedem la KOE Bucharest !!!!!!

baftos!!!!

Radu. 05-07-10 17:04

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 3494805)
Un filmulet dupa evenimentul https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY te regasesti in el la cateva plecari, Felicitari!!

Felicitari pentru montaj! superb, lasa bobi data viitoare forta :>

veveve 05-07-10 18:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3494760)

Ce sa mai zic....am ramas fara cuvinte! Organizare, concurenti, mashini...incredibil dar adevarat!

Sambata la a 2-a cursa am rupt pinioanele la viteza a 3-a dupa o plecare reushita. Cu extrema participare a lui WPP am reushit sa gasesc ,printr-un noroc chior, cutie de viteze la un parc de dezmembrari inchis (cu insistente maxime la patron), si sa o si montez pe mashina intr-un gunoi de groapa de unde am ieshit plini de ulei ca nishte porci.

Duminica m-am dus voios dimineatza sa scot un timp bun si....surpriza...mashina nu mai tragea corespunzator. Am chinuit-o ceva timp si pana la urma m-am lasat la mana mea. Sper sa gasim in cel mai scurt timp problema.

Toate ca toate, tin sa va spun ca si dc mashina tragea la capacitate maxima nu faceam fata la concurenta de acolo. Este ca o lectie pt mine,si sigur si pentru toti pasionatzii acestui fenomen din RO. Am vazut ce inseamna performantza cu adevarat drept exemplu...m20 aspirat(fara nos) 12.00s sau m20 turbo 10.00s si cred ca intelegetzi perfect! (ATENTZIE:TIMP PROFI, NU ESTIMARI)

Ma bucur nespus ca am participat la aceasta competitzie pt ca mi-a deschis larg orizonturile legate de configuratia mashinii la o astfel de cursa! In configuratia actuala nu am ce sa mai caut acolo:))))))))))

Tin sa multumesc organizatorilor pentru transport si sa felicit participantii din Romania pentru evolutiile lor frumoase. Spiritul de echipa s-a simtit cu exceptia micilor neintelegeri. Desi am dormit astea 4 zile in total 8-9 ore m-am simtit super bine in compania lor si mai ales in compania noilor mei colegi de la Anonymous. Suntetzi MAXIMI!!!!!

Chiar daca tu esti dezamagit ,tin sa te felicit oricum .e belea ursu.Te asteptam si la anul .Pun o poza de sambata seara sa iti vezi zambetu dupa ce ai pus cutia sus (scuze de calitate,injural pe Nadir ca,cu telu lui am facut poza :)) ) Bravo inca odata .Nicu sm

13tsp 05-07-10 20:51

Quote:

S-a vazut ca n-a fost MOM-ul in apele lui, oricum, sa vezi masina live e un eveniment, dapoi s-o vezi si in miscare.
Te asteptam la anul cu forte proaspete, pana atunci spor la munca!
Cu RH-urile ce ai facut? Le-ai vandut pana la urma? Arata criminal cu jantel Alpina pe ea.

Ernest 05-07-10 21:02

Quote:

Bine ai venit printre noi Bobi !!! :D Anonymous NR. 1 :)) :D

sineta 05-07-10 21:35

Quote:

Ce sa mai zic....am ramas fara cuvinte! Organizare, concurenti, masini...incredibil dar adevarat!

Sambata la a 2-a cursa am rupt pinioanele la viteza a 3-a dupa o plecare reusita. Cu extrema participare a lui WPP am reushit sa gasesc ,printr-un noroc chior, cutie de viteze la un parc de dezmembrari inchis (cu insistente maxime la patron), si sa o si montez pe mashina intr-un gunoi de groapa de unde am ieshit plini de ulei ca nishte porci.

imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu cutia....daca eram la cluj aveam vreo trei bucati.......bafta cu ursul...sper sa ne vedem si la anul sa povestim mai multe..sa punem ursii la start:D..sa facem show:lol:

Vulturica2004 05-07-10 22:08

Imi pare rau pt tine boby ca nu ti-a mers toate cum ti-ai dorit, dar un sut in fund e un pas inainte .bafta multa si ne vedem pe la Ploiesti :D

luci4n_vl 06-07-10 07:32

o intrebare....bobi a aderat la Anonymous? daca da....felicitari....

T@zMania 06-07-10 18:44

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3496384)

a fost racolat......;)
multa bafta in noul club:)
ploiestiul si vechiul club va fi mereu alaturi de tine ;)

bobiMOM 06-07-10 20:24

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 3495191)
Chiar daca tu esti dezamagit ,tin sa te felicit oricum .e belea ursu.Te asteptam si la anul .Pun o poza de sambata seara sa iti vezi zambetu dupa ce ai pus cutia sus (scuze de calitate,injural pe Nadir ca,cu telu lui am facut poza :)) ) Bravo inca odata .Nicu sm

Mda, nu prea i-a placut aerul de SM cred! :)))))) Mi-am dat toata silintza sa iasa treaba buna....si d-aia eram in seara aia fericit. Bine, EXTAZ-AGONIE, numai asa am fost la SM!

Ms pt incurajari si pt poza!
Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 3495534)
S-a vazut ca n-a fost MOM-ul in apele lui, oricum, sa vezi masina live e un eveniment, dapoi s-o vezi si in miscare.
Te asteptam la anul cu forte proaspete, pana atunci spor la munca!
Cu RH-urile ce ai facut? Le-ai vandut pana la urma? Arata criminal cu jantel Alpina pe ea.

O sa fiu prezent la curse in zona aia cu sigurantza! Mi-a placut mult! Nu le-am vandut inca...le am in garaj!
Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 3495554)
Bine ai venit printre noi Bobi !!! :D Anonymous NR. 1 :)) :D

Heheee, adevarat graieshti!!!!!!
Quote:

Originally Posted by sineta (Post 3495670)
imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu cutia....daca eram la cluj aveam vreo trei bucati.......bafta cu ursul...sper sa ne vedem si la anul sa povestim mai multe..sa punem ursii la start:D..sa facem show:lol:

Oricand cu cea mai mare placere! Nu e nimik, cutie am gasit si am schimbat-o....sa vad cu restul ce fac...maine o duc la doctor!
Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 3495787)
Imi pare rau pt tine boby ca nu ti-a mers toate cum ti-ai dorit, dar un sut in fund e un pas inainte .bafta multa si ne vedem pe la Ploiesti :D

Mda, nu e tot timpul primavara...se mai intampla! Sunt un pic dezamagit ca nu a mers mashina dar foarte fericit ca am vazut si eu intradevar nivelul adevarat al curselor! Sincer....suntem pistoale cu apa, TOTI!;)
Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3496384)

Da! Chiar ma regasesc in clubul asta!
Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3497841)
a fost racolat......;)
multa bafta in noul club:)
ploiestiul si vechiul club va fi mereu alaturi de tine ;)

Nu chiar racolat! Esti rautacios! Chiar imi doream un club de genul asta si sper ca esti conshtient de asta! Toate propunerile care le faceam eu in Ploieshti si nu se respectau sau membrii nu erau de acord, le-am gasit aici!

luci4n_vl 06-07-10 20:50

bafta in noul club boss...RH`urile...daca te`ai plictisit de ele...da`mi un PM....sunt eu interesat de ele pt pisica....

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning