![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
2 Attachment(s)
O noua cupa in cadrul clubului!
|
Quote:
|
bv boss :D la mai multe
De la aripa corbului aia noua :lol: A venit cupa :lol: |
Felicitari :!:
|
Tot efectul e din aripa :))
|
Quote:
|
Quote:
Bravo mah , frumos , ce e frumos e frumos |
salutare...
am un prieten care are clubu din boldesti de langa piscina si in acest weekend vrea sa faca ceva deosebit...joi si vineri dupa ora 5-6 seara o parada cu 15-20 de motoare masina cu muzica si altele in oras..benzina pe aceste 2 zile se plateste..iar sambata la piscina spalare de motoare cu fete imbracate sumar cu spuma...gratis..+ intrare gratuita in club seara... m-a rugat daca il pot ajuta... multumesc |
bossilor.. daca aveti treburi pe la dezmembrari careva... si dati peste vr`un xm diesel .. da`ti`mi si mie stire... am nevoie urgenta de o piesa de pe el :twisted: d`acolo de sub capota :twisted:
|
salut .....vreau sa organizez un tuning show la campina ....daca on cadrul clubului vostru sunt masini de show,custom etc va invit sa participati la acest eveniment in scop caritabl...banii stransi vor fi donati gradinitei speciale ada marinescu .....pentru detalii si pareri pe topic ;) numai bine
|
Quote:
Vom discuta despre posibila expunere a masinilor. |
6 Attachment(s)
Iata cateva poze de la Alexeni din 6 Iunie 2010 cu castigatorii de la RED ZONE Motorsport Ploiesti!
Felicitari si la cat mai multe participari si cupe castigate! Bravo Nebunu si VON, felicitari pentru prestatie Mihaita Stan cu BX-ul, sicriul furios si Adi Viteza cu Ursuletul impecabil! Forta!!! :peace: |
Quote:
|
ce de cadouri :D:rolleyes2
|
Quote:
|
Dupa cum vedem in mass-media in moldava s-au intamplat evenimente nedorite (inundati) din cauza lipsei de interes a statului , ne-am gandit ( Valea Prahovei TV, Gabriel Enache , Stefan Ghita si multi alti ) ca am putea face o mica bucurie unor oameni care au nevoie de ajutorul nostru . Pt asta, va rog pe toti care aveti hainute pe acasa, jucarii (in stare cat de cat buna) si alimente de care v-ati putea lipsi, sau o suma modesta de bani sa ne dati un semn (ori aici ori la tel).De asemenea, poate aveti prieteni cunostinte care pot da o mana de ajutor sa die de acord doneze ceva.
Ptr detalii pe privat,fata in fata,telefon sau mess !! Contact [email protected] ; tel 0720447702 0752853059 Stefan Ghita 0767 514 522 Gaby CAMPINA: Str. Grivitei, Nr. 69 Tel/Fax: 0344.117.020 SINAIA: B-dul. Carol I, nr. 41, et. 3 Tel/Fax: 0244-31.33.33 Ploiesti : Sediul ConsProiect http://www.zf.ro/eveniment/inundatii...ldovei-6461121 |
4 Attachment(s)
|
Geniale!
Forta Red Zone:twisted: |
1 Attachment(s)
Un update..cica i-am pus bara:)))))
|
Quote:
frumos... |
bara ta are ciuma? :lol:
|
Quote:
Mai avem inca de lucru la turbaciuni dar suntem pe calea cea buna! :peace: |
tin aparatul fofo dupa mine? :lol:
|
Tare asta Orage vs Cosmo..Culmea ca noi avem telefoanele in acele retele :))
|
Quote:
|
Quote:
|
ce s-a intamplat vineri?...unde ati fost?...m-am dus acolo si nimeni si nimic...numai spectatori rataciti
|
cand am plecat de la sala vineri am mers direct la bucuresti si parca sa zic ca am vazut ceva "masini" care se indreptau spre ploiesi?!?!:twisted:
|
pai s-a obisnuit lumea sa vina doar sa priveasca... :evil:
|
da da da ... duceti`va acolo vineri si asteptati :lol:
|
Quote:
|
da... erau si vreo 2 - 3 bucuresteni... cum pot afla noua locatie va rog
|
Ce treaba au discutiile astea cu clubu' de sah RED ZONE ?:lol: Ca astia participa doar la legale, unde pot muta caii pe tabla regulamentar
|
Quote:
Vorbeste lumea.... Nu mai poti sa ai masina "tunata" ca gata , faci curse.... |
care mai vine la tg secuiesc? am locuri in duba :D :D situle ma bazez pe tine :D
|
M-am saturat de toti gura casca care intreaba de curse, vin si filmeaza, mananca semintze si comenteaza ca stiu ei ce are ala si celalalt sub capota. Cand vine Politia fugiti toti ca potarnichile, dar unul n-ar zice, hai mah sa vorbim cu ei si sa le explicam ca lumea nu face pariuri si nu se dau pe bani baietii astia!
Politia asta crede idiotilor! Ca ne dam pe bani! Da frate ne dam, pe banii nostri, pe benzina noastra, pe munca noastra. Nu facem bani din treaba asta! E o pasiune care costa bani si atat! A ajuns un cacat de treaba sa te duci la curse. Mi-e sila cand vad totzi utzupanii cum casca gura si nu se dau la o parte cand pleaca masinile de la start sau cand se intorc de la finish! Incetati sa mai scrieti pe net ce se intampla, unde si cand! Atata timp cat intrebi unde am fost in weekend, unde ne-am dat, cine a venit acolo si unde ne intalnim de fel, atunci n-ai nicio treaba cu fenomenul asta si n-avem nevoie de aplaudaci dupa noi. Ultima oara a venit un pushtan care habar n-avea sa isi parcheze masina si cand ne-am dus la el s-a dat jos cu cheile in mana si ne-a zis... fratilor, parcati-o voi ca eu nu sunt in stare. dar la curse esti in stare sa vii si sa belesti okii, dar n-ai treaba nici cu parcatul. Nimeni nu s-a nascut invatzat frate, dar sa vii la curse de masini si tu sa n-ai nici macar idee cum se parcheaza o masina... mai invatza sa mergi si pe urma vino sa vezi cum sta treaba. Spectatorii s-au invatat sa vina cu copii si neveste dupa ei, ca e sau nu e cursa lumea se duce si sta pe camp acolo in intuneric. Ocupa locurile celor care se dau si vor sa vada spectacol. In fiecare weekend telefoanele suna ca la balamuc! Ia zi frate, e ceva in seara asta??? Daca e ceva, cei care vor primi telefon sau mesaj vor putea veni, si ei se stiu care sunt. |
da ...iti dau perfecta dreptate....eu de fiecare data knd am veni m-am dat...sunt baiatul cu peugeotul alb (307). iti ps sincer k si p mine m-au deranjat tzarusii care au ajuns sa vina p acolo...oricum..dak voi consideratzi k nu e loc pt oameni pasionati care vor sa se dea nu sa caste gura...nu am intentia sa insist sau sa ma cert cu cineva...oricum...nu stiu daca postul tau (DON) a fost scris sp pt mine sau este pur s simplu parerea ta in general despre lucrurile care se intamplau in ultimul timp, dar ...e total contrar cu ce spuneati pe la inceputul Thread-ului , si anume faptul k nu trebuie neaparat sa faci parte din "team" pt a te da si a participa la diverse "event-uri" sau pt a beneficia de suport si ca oamenii pasionati si seriosi ar fi bineveniti.
|
Quote:
Sper ca ai inteles :-) |
da..ai dreptate.....si eu am venit cu un prieten...la inceput nu va cunosteam...si nici nu imi place sa ma bag aiurea in seama... si pot sa jur k nici nu voi nu veniti singuri.....aveti dreptate cu tot ce ati sp pana acum dar asta nu inseamna k trebuie sa generalizati.. si repet... si eu am fost deranjat de acei spectatori nepoftiti
|
Quote:
Eu nu te cunosc, habar nu am cine esti si mi-am spus punctul de vedere vis-a-vis de tot ceea ce a devenit lumea asta. La inceputul thread-ului spuneam k nu trebuie neaparat sa faci parte din "team" pt a te da si a participa la diverse "event-uri" sau pt a beneficia de suport si ca oamenii pasionati si seriosi ar fi bineveniti. Nu RED ZONE organizeasza cursele, insa le va sprijini pana in momentul in care vom avea macar o pista in Romania pe care sa fim lasati sa ne facem treaba atunci cand dorim. (adica sa platesti o taxa si sa te dai la curse, sa vezi ce timpi scoti si cum se prezinta masina). Cand vezi in jurul tau 1000 de tzarani prosti care umbla cu greierii la calcaie si le tremura mainile pe telefoane "sa filmeaza si ei", si nu se dau din drum in momentul in care sunt masini pe strada, uiti de toata bunavointa si dragul curselor. ANUNT IMPORTANT! NU EXISTA UN PROGRAM SPECIAL DE WEEKEND IN CARE SA FIE CURSE LA O ANUMITA ORA. ATATA TIMP CAT NU SUNTETI ANUNTATI, NU VA MAI DUCETI IN LOCUL RESPECTIV FIINDCA ASA ADUNATI "PLEBEA" DUPA VOI! (CA SA NU MAI VORBM DE FAPTUL CA ACESTI BASHTINASHI SI-AU FACUT OBICEIUL SA VINA SEARA SI SA STEA ACOLO PE CAMP ASTEPTAND CA POATE MAI VINE VREO "RACHETA D-AIA CU NOCS". INCERCATI SA VENITI SINGURI LA CURSE, NU CU TOATA FAMILIA SI PRIETENII DUPA VOI PE CARE NU-I MAI GASITI APOI LA SFARSITUL"ETAPEI"! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning