![]() |
1 Attachment(s)
Nu`i nimik... o sa fie o placere! :)
|
Poza lui CMS : N-am idee (cred ca provine din fosta URSS)
Poza lui ADY : Alfa Romeo (tip nush) Rasp pt CMS : Probabil ca tu esti un fan inrait al acelor desene pt ca habar n-am despre ce vb. Am vb la pers a treia pt ce e a nush cata oara cand am spus ca n-am poze si mi se cere ce n-am. :roll: |
Am postat aman2 deodata :) dar totushi tuh inaintea mea :P
|
Nu te mai obosi...Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, motor 1.3 101cp 2 carb. Webber...check out ce-am pus eu mai sus :wink:
|
Bv. Bogdanele! :lol:
|
10xz :D :wink: ...aaa, si aia nu e ruseasca...na, inca un indiciu si ma duc sa ma culc: e vest-europeana....si inca unu', na: s-a fabricat sub 2 marci...una destul de cunoscuta si una surprinzator de cunoscuta(vedeti voi de ce surpinzator :wink: )...eu o vreau p-aia mai \"surpinzatoare\"...eee, acum e destul de ushor, cred...
|
Am gasit eu una faina sa bag. Scuze daca supar pe cineva
|
Pacat ca nu merge poza mea :cry: . La CMS, e cumva VW ca are roti si faruri ce seamana cu polo vechi :?:
|
S-ar putea sa ai dreptate! :)
Dar e prea urata pt. un VW :lol: |
Daca te uiti mai atent, vezi ca are jante de golf 2 si de care s-au mai pus si pe alte vw de prin anii 80. Si masca este aproape identica cu al lui golf 1 :lol:
|
Deci tuh zici k e VW polo...?
oricum e VW Sigur Sigur!ms k mi`ai deschis ochi :) |
Tzeapa, ca nu e VW....shi poftim ca nu e nici germana... :P :D
|
bogdan: fiat? :roll:
ct-87-ady: am gasit intr-adevar aia galbena a ta, e un alfa da nu stiu ce model, stiu k are motor de 2,9 cu 210 CP cat despre 205 ma bucur k ne-am inteles :peace: |
2 Attachment(s)
nu am mai trecut cam de mult p-aici asa ca ma mai bag si eu in seama cu una sau 2 poze.
Si fata si spate sa va fie mai usor |
Re:
Quote:
bai bogdane, io zic ca e VOLVO, bat campiile? :?: :?: :?: :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning