![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
Quote:
|
Quote:
si ma intreb asa ca prostu ce nissan meet o sa fie asta cu combo , doblo si te miri ce alte masini mai putin nissan vin si io cu o dacia nova si am rezolvat problema ........... dragi colegi vreau sa stiu si io cate masini or sa vina ce ce tip(marca) vor fi aceste masini ??????? |
deci pana la urma nu depunem nici un leu?
|
pai vad ca a platit doar o singura persoana din 11!
|
Quote:
|
care man
s13 io si fubu care nu prea vrea sa vina ca ninge la brasov spunene cum e vremea la brasov nu ma intelege gresit io astept de mult timp acest meet dar mie teama ca o sa fiu singura masina nismo skylineu nush dak vine 300zx nush ..... deci ........ +ca se suprapune cu legala de la Pitesti la care vroiam sa merg ....... nu vreau sa super pe nimeni dar primera si micra pe mine unul nu ma intereseaza o sa vin cum am promis dar dak se mai suceste unu jur ca ma sucesc si io ...... |
Nu ca zic dar eu daca aveam nissanul gata si ningea nici ca veneam cu el, nu vreau sa fiu eu carcotas...oricum duba mere si pe zapada :lol:
Il inteleg si pe Buzzy dealtfel. |
eu vin cu 300zx;u .. :) nu e gata dar o sa il chinui
|
sāmbătă
Cer senin. Maxim 12 °C . Vānt SSV 10 km/h . duminică posibil ploaie. Cer acoperit. Maxim 12 °C . Vānt sud 18 km/h . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Vānt rece: 6 °C . sursa wunderground |
Quote:
|
Salutari oameni buni :) .cu ce vreti sa vin cu 200sx sau cu skyline????
Si vin de la 500 de km pentru intrunire asa ca va rog un pic de bun simt si puneti-va nissan-urile de pe butuci pe roate si miscatile asa incet prin zapada sau pe la soare (indiferent ce o fi) si haidati la intrunire de NISSAN cu NISSAN. Putin respect pentru masina si nu in ultimul rand pentru voi. Ne vedem sambata. |
Venox daca te ajuta poti conta pe mine cu treaba cu numerele si pot sa iti dau ceva bani acum la brasov daca te ajuta sa vii cu masina.Just spune ce te doare :) .PM pls
|
Va rog spuneti-mi de la rota pentru skyline ce jante ar merge mai bine pe masina TORQUE , BOOST,GRIP SAU GTR pe 18 cu j 9,5.
http://www.driftworks.com/catalog/ca...4ceb391d2.html Pls help ca nu pot sa ma hotarasc.Eu am mers pe torque pentru ca sunt un model mai nou dar vreu si parerea voastra pls.Pana azi trebuie sa ma hotarasc.multumesc |
Quote:
|
Quote:
deci cu avnasul cine chiar e hotarat sa vina .. plateste .. nu este contul meu .. este de la pensiune! cine plateste are loc asigurat! cine nu voi sta maybe in alta pensiune |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning