![]() |
Re: Versuri preferate !
Codu' Penal feat Monik - Dacă n-ai fi tu!...
Daca n-ai fi tu cred ca as da de belea... dar de fiecare data ma gandesc ca s-ar putea sa te pierd pentru ca beau sau stau cu altele... sau cand plec cu bagabontii de acasa cu noptile... Cateodata beau pentru ca stiu ca maine dimineatza o sa te vad cu siguranta cu lacrimi pe fata... cu sufletul inchis... si din nou trebuie sa imi repeti... de ce Shoby iar trebuia sa te imbeti... de ce soby trebuie mereu sa iti explic... ca daca pici tu... eu nu am puterea sa te ridic... de ce de fiecare daca trebuie sa faci asa... nu te gandesti ca am pe suflet mereu cate ceva... Ai dreptate... nu zic nu... ca n-am cum sa zic nu... si iti multumesc... si ma gandesc ca daca n-ai fi tu... probabil ca as fi mai rau ca la inceput... TE IUBESC inca o data si iti multumesc mult... Daca n-ai fi tu... mi-ar ramane gol sufletul... Daca n-ai fi tu... n-as putea sa te inlocuiesc cu altul... N-as putea sa te inlocuiesc cu alta... asa e norocul meu... sa mi-e soarta... si maine daca mor... stiu ca intr-un dormitor... exista o persoana careia o sa ii fie dor... Stiu ca tie iti pasa daca lipsesc de acasa... m-astepti cu lacrimi pe obraji pana dimineatza... stau in bar... jumatatea mea e goala de pat... nu incerca sa ma suni ca suna ocupat... dosarul e plin la fel ca sticla de vin... cate belele as avea tot la tine vin... tot la tine tin... cu tine vreau sa imi faci... o familie si un copil... fata sau baiat... am sentimente curate... dragostea nu implica prea multa carte... stiu ca vrei sa numai golanesc... si stiu ca vrei sa auzi mai des... TE IUBESC... Daca n-ai fi tu... mi-ar ramane gol sufletul... Daca n-ai fi tu... n-as putea sa te inlocuiesc cu altul... Daca tu nu ai fi... probabil ca as innebuni... si ma multumesc ca te am in fiecare zi... cu mine mereu... in sufletul meu... pe unde ajung... la concerte prin tara daca am drum lung... mai mult ca sigur stii ca acolo e alta... dar asta mi-e meseria mea... asta mi-e soarta... chiar daca terbuie as plec o saptamana... mi-as dori sa imbatranim impreuna... Daca n-ai fi tu... mi-ar ramane gol sufletul... Si stii ca nu ar fi altcineva daca n-ai fi tu... nu as putea sa te inlocuiesc cu alta... nu... sentimentele pe care le am... le-am strans atata timp in sufletul meu de golan si nu te-as schimba cu nimeni si nimik... pentru mine tu esti tot... altceva nu am ce sa zic... Daca n-ai fi tu... mi-ar ramane gol sufletul... Daca n-ai fi tu... n-as putea sa te inlocuiesc cu altul... |
"Michael Jackson - Give in to me"
She Always Takes It With A Heart Of Stone 'Cause All She Does Is Throw It Back To Me I've Spend A Lifetime Looking For Someone Don't Try To Understand Me Just Simply Do The Things I Say Love Is A Feeling Give It When I Want It 'Cause I'm On Fire Quench My Desire Give It When I Want It Talk To Me Woman Give In To Me Give In To Me You Always Knew Just How To Make Me Cry And Never Did I Ask You Questions Why It Seems You Get Your Kicks From Hurting Me Don't Try To Understand Me Because Your Words Just Aren't Enough Love Is A Feeling Quench My Desire Give It When I Want It Takin' Me Higher Love Is A Woman I Don't Wanna Hear It Give In To Me Give In To Me You And Your Friends Were Laughing At Me In Town But It's Okay And It's Okay You Wont Be Laughing Girl When I'm Not Around I'll Be Okay And I'll, I'll Not Find Gotta, The Peace Of Mind No Don't Try To Tell Me Because Your Words Just Aren't Enough Love Is A Feeling Quench My Desire Give It When I Want It Takin' Me Higher Talk To Me Woman Love Is A Feeling Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is The Feeling I Don't Wanna Hear It Quench My Desire Takin' Me Higher Tell It To The Preacher Satisfy The Feeling Give In To Me Give In To Me I Don't Wanna I Don't Wanna I Don't Wanna Hear It Give It To The Fire Talk To Me Woman Quench My Desire I Don't Like A Lady Talk To Me Baby Give In To Me Give In To The Fire Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is A Woman Give In To Me Give In To Me Give In To Me Give In To Me 'Cause I'm On Fire Talk To Me Woman Quench My Desire Give It To The Feelīng |
Mariah Carey - My all
I'm thinking of you, In my sleepless solitude tonight If it's wrong to love you Then my heart just won't let me be right Cause i'm drownding you when I won't pull through Whitout you by my side... Refren: I give my all to have Just one more night with you I'd risk my all, to feel.... You're body next to mine Cause I can't go on, Living in the memory of the song, Like in my all, For you're love, tonight. Baby can you feel me, Imagining i'm looking in you're eyes, I can see you clearly, Baby leave maze in my mind, And you're just so far like a distant star, I'm wishing on tonight. Refren: I give my all to have Just one more night with you I'd risk my love to feel,,, You're body next to mine Cause I can't go on, Living in the memory of the song Like in my all, For you're love, tonight. Refren: I give my all to have Just one more night with you I'd risk my life to feel,,, You're body next to mine Cause I can't go on, Living in the memory of the song Like in my all, For you're love, tonīght. |
|
Aventura All Up To You Feat Akon Y Wisin Yandel Los Lideres Akon Aventura W! Yandel! (Akon) Hey it's all up to you Hey all up to you Hey all up to you all up to you (Romeo) Si maņana te vas maņana te olvido Si maņana me amas me escapo contigo jamas me limito no le temo al destino o te quedas o te vas elije el camino (Yandel) Vete! Al fin eres dueņa de tus sentimientos Pero si te quedas yo te ofresco hasta el cielo (Romeo) es tu decision (Yandel) dime es el momento (Akon) Imma always keep it true and I will still do my thing even if it is not with you Hey ! and I hope you're prepared to be heartbroken forever cause no on can be compared to me nobody can fuck you like I can or handcuff you like I can and you'll be there when shit hit the fan, like I can But it's all up to you Hey all up to you Hey all up to you (bis) (Aventura) si maņana te vas maņana te olvido (Yandel) si maņana me amas me escapo contigo (Wisin) Tu sabes que eres es mia no se trata de orgullo ni de hombria se trata de lo que en la cama tu me decias que no habias sentido lo que conmigo sentias y todo era preciso ahoro todo es indeciso me muero por tocar tu pelo liso o darle besitos tu abdomen liso y me dices que te vas y me das contra el piso (Romeo) Vete si tu piensas que te ira mejor con un nuevo amor amooorrr.... (Yandel) Vete y te seguro que regresas lamentando tu error tu error... (Akon) its all up to you all up to you all up to you its all up to you all up to you all up to you.. (Wisin) Romeo! (Romeo) Si manana te vas... manana te olvidooooo.... (Wisin) W!!!! (Romeo) Si manana me amas me escapo contigo (Wisin) Yandel!! (Romeo) jamas me limito no le temo al destino o te quedas o te vas elije el camino touche the kid gonna be ok ! Vete ! |
Diana King- L-L-Lies
Oh why, oh why, oh why You tell me l-l-l-lies Never t-t-t-t-t think That I woulda re-a-li-a-li-a-lize Things you say-ay-ay-ay-ay-ay Will make you fay-ay-ay-ade away b-b-b-b-bye-bye-bye B-b-b-b-bye-bye-bye-bye (goodbye) 12 o'clock last night in a club U an a girl do de rub-a-dub-dub Short black dress and long curly hair Don't deny it cause I saw u dere Step 1 mi did dede when you giv her di line Step 2 me did dede when you looked so sincere Step 3 mi did dede when you hold her close and Tell her everything dat she waah fe fear Why you play those games, those g-g-g-games with me Oh, oh, oh, oh no, no, no, no, no, no...... Oh why oh why oh why You tell me l-l-l-lies Never t-t-t-t-t-think That I woulda re-a-li-a-li-a-lize Things you say-ay-ay-ay-ay Will make you fay-ay-ay-ay-ade away So b-b-b-b-bye-bye-bye B-b-b-b-bye-bye-bye-bye (goodbye) 12 o'clock in a de afternoon U come around wit di same old tune Gwan on an on like say everything fin When all di time me know sey a lie, you did a lie Step 1 me did dede when u give her de kiss Step 2 mi two eyes as me witness Step 3 giv mi mi keys and exit please Your day is done so u better move on Why you play those games Those g-g-g-games with me Oh, oh, oh, oh, no. No. No. No, no, no.... Oh why oh why oh why You tell me l-l-l-lies Never t-t-t-t-t-think That I woulda re-a-li-a-li-a-lize Things you say-ay-ay-ay-ay-ay Will make you fay-ay-ay-ay-ade away So b-b-b-b-bye-bye-bye Good b-b-b-b-bye-bye-bye Oh why oh why oh why You tell me l-l-l-l-lies Never t-t-t-t-t-think Dat I woulda re-a-li-a-li-a-lize Things you say-ay-ay-ay-ay Will make you fay-ay-ay-ade away So b-b-b-b-bye-bye-bye Good b-b-b-b-bye-bye-bye |
Massari Dragostea Adevarata Iubito imi ies din minti Si cand ma gandesc ca nici macar nu te cunosc Simt ca nu mai am timp Astept momentul ca sa iti demonstrez Si iubita mea vreau sa sti Te privesc cum te duci, cum treci pe langa mine Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti Iubito eram acolo singur In timp ce u iti faceai treaba, ma uitam la tine Imi imagineam eu cu tine impreuna Imi doream sa fi u cea cu care sa vorbesc Trebuie sa te scot din mintea mea Dar iubita mea trebuie sa te mai vad inca odata Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti Iubito imi ies din minti Si cand ma gandesc ca nici macar nu te cunosc Simt ca nu mai am timp Astept momentul ca sa iti demonstrez Si iubita mea vreau sa sti Te privesc cum te duci, cum treci pe langa mine Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti De atunci si acum cand ma duc sa ma culc Nu pot sa incetez sa te visez Iubirea ta ma face sa ma simt foarte vulnerabil Chiar nu ma vad pe mine fara tine Si acum u alergi prin mintea mea Nu o sa te las niciodata sa imi scapi printre degete din nou Este o iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti De atunci si acum cand te vreau Mi-as dori sa iti spun ca te vreau De as avea ocazia sa vorbesc cu tine De as avea ocazia de a ma plimba cu tine Apoi as inceta sa mai tin totul in mine Nu va fi nevoie sa trec prin asta din nou Este o iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti Iubito imi ies din minti Si cand ma gandesc ca nici macar nu te cunosc Simt ca nu mai am timp Astept momentul ca sa iti demonstrez Si iubita mea vreau sa sti Te privesc cum te duci, cum treci pe langa mine Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti Azi cand te-am vazut singura Am stiut ca trebuie sa vin sa ma apropii de tine Pentru ca fetito trebuie sa iti spun Toate lucrurile pe care le-am facut Si acum ea se uita in ochii mei Si acum sper sa nu mai visez Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti De atunci si acum cand te vreau Mi-as dori sa iti spun ca te vreau De as avea ocazia sa vorbesc cu tine De as avea ocazia de a ma plimba cu tine Apoi as inceta sa mai tin totul in mine Nu va fi nevoie sa trec prin asta din nou Este o iubire adevarata, de care tu nici macar nu sti Iubito imi ies din minti Si cand ma gandesc ca nici macar nu te cunosc Simt ca nu mai am timp Astept momentul ca sa iti demonstrez Si iubita mea vreau sa sti Te privesc cum te duci, cum treci pe langa mine Este iubire adevarata, de care tu nici macar nu s Tu esti singura pe care o vreau Nimeni nu te poate lua de langa mine Nu nu nu nu nu Chiar daca nici macar nu te cunosc Am destula dragoste pe care vreau sa ti-o demonstrez Si tu sa fi chiar aici in fata mea Te vad trecand pe langa mine Nu nu nu iubit-o am nevoie de dragostea ta Iubit-o am nevoie de iubīrea ta. |
Ăsta e Massari - Real Love, dar sunt versurile traduse, nu?...
|
da versurile in engleza sunt:
Massari- Real love Girl I’m going out of my mind And even though I don’t really know you I guess I feel I’m running out of time I’m waiting for the moment I can show you And baby girl I want you to know I’m watching you go, I’m watching you pass me by Its real love, that you don’t know about Baby I was there all alone When you be doing things, I would watch you I picture you and me all alone I’m wishing you was someone I can talk to I gotta get you out of my head But baby girl I gotta see you once again Its real love, that you don’t know about Girl I’m going out of my mind And even though I don’t really know you I guess I feel I’m running out of time I’m waiting for the moment I can show you And baby girl I want you to know I’m watching you go, I’m watching you pass me by Its real love, that you don’t know about Every now and then I go to sleep I couldn’t stop dreaming about you Your love has got me feeling kind of weak I really can’t see me without you And now you run around in my head I’m never gonna let you slip away again Its real love, that you don’t know about Every now and then when I want you I wish that I could tell you that I want you If I could have the chance to talk with you If I could have the chance to walk with you Then I would stop holding it in I’d never have to go through this again Its real love, that you don’t know about Girl I’m going out of my mind And even though I don’t really know you I guess I feel I’m running out of time I’m waiting for the moment I can show you And baby girl I want you to know I’m watching you go, I’m watching you pass me by Its real love, that you don’t know about Today when I saw you alone I know I had to come up and approach you ‘Cause girl I really gotta let you know All about the things you made me go through And now she looking at me in the eye And now you got me hoping I ain’t dreaming again Its real love, that you don’t know about Every now and then when I want you I wish that I could tell you that I want you If I could have the chance to talk with you If I could have the chance to walk with you Then I would stop holding it in I’d never have to go through this again Its real love, that you don’t know about Girl I’m going out of my mind And even though I don’t really know you I guess I feel I’m running out of time I’m waiting for the moment I can show you And baby girl I want you to know I’m watching you go, I’m watching you pass me by Its real love, that you don’t know about You’re the one that I want Noone can take it from me No no no no no Even though I don’t really know you I got a lot of love I wanna show you And you be right there in front of me I see you passing in front of me No no no gīrl I need your love Baby I need your love |
Jerycho - De cand ai plecat Refren: De cand ai plecat cerul s-a intunecat Nici acum nu pot sa cred ca poa sa fie adevarat Nu ai cum sa sti durerea pe care tu ai...ai lasat-o in urma ta Imi amintesc si acum de parca ieri a fost mai frumos Si viata mea azi nu mai are nici un rost Cand numai banii care-i fac Ma indeamna sa mai respir Ca lumea vrea sa fie buna dar e plina de venin Cand nu ai pe nimeni care sa-ti spuna Ce ai? Sau cand faci vreo fapta mai buna sa fie acolo sa te vada Si ai probleme gramada Sau cand n-ai bani, de ziua ta sa auzi un La multi ani! Si numai cand visez si numai cand adorm Asta-i singura mea sansa ca sa pot sa te mai vad Si cand ma trezesc nu gasesc nici un motiv sa zambesc Si-mi vine sa ma culc la loc sa uit de toate Dar speranta spune ca poate Intr o buna zi o sa te intorci Pana atunci viata mea incepuse Cand te-am vazut si s-a terminat in secunda cand te-am pierdut Refren: De cand ai plecat cerul s-a intunecat Nici acum nu pot sa cred ca poa sa fie adevarat Nu ai cum sa sti durerea pe care tu ai...ai lasat-o in urma ta Si am incercat sa te schimb cu altcineva Insa prima dragoste nu se uita chiar daca am vrea E cea mai grea dintre toate si pentru unii singura E cel mai bun lucru din lume nu se poate cumpara Si-mi amintesc cand imi spuneai ca eu sunt tot ce ai Ma comparai cu aerul pe care-l respirai Doamne ce n-as da sa pot Sa te aud vorbind macar o data O clipa sa te pot vedea zambind Fiindca daca as putea sa intorc timpul cumva Stii ca si astazi ai fi a mea Nu mai pot nici macar sa plang Fiindca lacrimile mele s-au pierdut in vant Cand ai plecat si in urma nu te-ai uitat La durerea pe care ai lasat la mine in suflet dintr-o data soarele a intrat in nori Si n-a mai iesit vreodata nici macar dimineata in zori Refren: De cand ai plecat cerul s-a intunecat Nici acum nu pot sa cred ca poa sa fie adevarat Nu ai cum sa sti durerea pe care tu ai...ai lasat-o in urma ta Acuma o sa spun cam ce s-a ntamplat In anii astia care s-au dus si-mi amintesc Spuneai ca tatal tau pe acasa nu prea vine cu zile Sper ca e bine fiindca al meu la cateva luni dupa tine a plecat Si am ramas fara un ban cu mama si cu fratimiu Fiindca si sora-mea s-a mutat in alta parte Sa scape de cearta si de scandaluri Cand mama ziua doar plangea Lua pastile si dormea Si ar fi vrut sa munceasca dar nu putea Fiindca durerea ce-o simtea era s-o ia Dar nici nu-mi pot imagina Am vandut niste droguri si am mai si luat si m-am lasat Te rog sa crezi ca n-am avut altceva pentru bani sa fac Cand Madalin singurul ce m-a respectat si m-a iubit A murit de supradoza si am simtit ca Dumnezeu m-a renegat Si ce a urmat fiind disperat Am luat masina mort de beat, 80 la ora fiind minor Puteam sa mor cand am intrat intr-un garaj, un nou pacat Si Dumnezeu e a nu stiu cata oara cand m-a iertat N-are rost sa continui...tu ce mai faci? As vrea sa stiu..as vrea sa fiu in fata ta Si sa mi vorbesti doar de bine Am vrut sa sun...si am sunat... Si cand ai raspuns eram decis Dar puterea mi-a disparut si am inchis Intr-o clipa, cand am promis c-o sa vorbesc.. Da am scris tot ce atunci pe moment ti-as fi zis Niste versuri din suflet semnate Jerycho P.S. Gandindu-ma la ziua cand te voi vedea din nou Refren: De cand ai plecat cerul s-a intunecat Nici acum nu pot sa cred ca poa sa fie adevarat Nu ai cum sa sti durerea pe care tu ai...ai lasat-o īn urma ta |
Vescan feat Ligia Moldovan - Ea, el... Ea, poate e singura ce poate Cand apare, sa`mi trimita, problemele departe... Vescan : Era`ntr`o dimineata, o vedeam neclar in ceata Dar zambetul ei parea, Ca poate s`aduca in orice viata, culoare, soare, Parea ca n`o mai doare nimic, si inima ei nu era de vanzare Sa fi fost o intamplare? Oare a fost o oarecare? Nu stiu, dar stiu ca ea poate s`aduca o schimbare Pe drumul vietii mele, sa`mi mai spele inima Ea, nu`i ca restu, ea e pur si simplu ea Ligia : Visez, ca`mi spune noapte buna! Ca ma strange in brate,si ca ma strange de mana Zambesc, chiar daca stiu ca ma minte Prefer sa`l cred, decat sa simt ca`l pierd!! Refren : Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! El, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! Iar el, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! Vescan : Si ti`am promis, ca nu te mai mint, ca tot ce simt iti spun Ti`am promis ca intr`o zi o sa ma tin de promisiuni Dar pana atunci, hai sa uitam de regrete! Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte! Are acel ceva, atat de simpla, naturala! Ea e pur si simplu ea atat de simpla, naturala Dar orice poveste are si sfarsit intr`un tarziu Sa lupt de unul singur sincer, nu prea mai stiu... Ligia : Stiu, uneori e prea tarziu, sa lupt de una singura nu stiu, Esti atat de departe, un final fericit din povesti neterminate... Vescan : Ea, ea, ea, doar ea mai poate Ea, ea, ea, doar ea mai poate Ea, ea, ea, doar ea mai poate Cand apare sa`mi trimita, problemele departe Refren : Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! El, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! Iar el, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! El, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! Ea, poate e singura ce poate Cand apare sa`mi trimita problemele departe! Iar el, poate e singurul ce poate Sa`mi promita, sa ma mīnta ca o sa treaca toate! |
Nane - E ca o stea! Fii atent. |
NANE - Ganduri la miezu' noptii Azi esti trista din nou iubita si ma doare Eu simt ca`i vina mea,tu`mi zici ca mi se pare Te intreb din nou si ma prefac ca nu stiu Da eu iti provoc durere mami si fac pariu Ca daca as putea fi acolo, n`ar mai fi asa Si fac pariu ca prezenta mea ar schimba ceva Si stii ca ma lupt si indiferent ca sunt departe Sufletul meu e acolo mami si nimic nu ne desparte Poate chiar stii ce zic sau poate o iei in gluma Dar sunt legat de tine exact ca un creion de guma N`as fi departe daca n`ar fi vorba de suma Tre` sa fac bani,sa vin acasa la viata aia buna Stii si tu printesa mea ca deabia astept sa vin Numar zilele pana cand o sa ne intalnim Ma mai intorc cateva ture si apoi raman de tot Ma omoara gandu ca vreau sa te vad si nu pot Stiu ca e greu,dar sunt aici gata sa te ridic atunci cand simti ca pici Stiu ca astepti perioada in care va fi bine Si cateodata ai impresia ca nu mai vine Asteapta`ma o sa vin acas` stii ca niciodata n`as putea sa te las Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie Nu e tocmai totul perfect,dar o sa fie Imi pare rau de fiecare data cand n`ai somn in noapte Ca`s departe si treci singura prin toate Dar poate ca se va rezolva inainte sa te astepti Nu stim exact cand oricat ne dam de destepti Si ma doare atat de tare ca nu stiu a cui e vina Imi scade pulsul,imi lipseste adrenalina Nu`s drogat,dar traiesc pe alta lume sunt sigur Ca stiu ca sunt cu tine,dar totusi acum sunt singur Eu traiesc 2 vieti diferite,stii tu prea bine Una cand sunt singur si una cand sunt cu tine Daca as renunta ca`i greu as fi un zero barat Doar dupa ce lupt si castig ma consider barbat E trist ca dracu stiu,sunt intruna plecat Esti singura intruna si mai ai de asteptat E foarte complicat ,viata`i rea cu noi si e grea Te rog nu plange mami,ma intorc la fetita mea Stiu ca e greu,dar sunt aici gata sa te ridic atunci cand simti ca pici Stiu ca astepti perioada in care va fi bine Si cateodata ai impresia ca nu mai vine Asteapta`ma o sa vin acas` stii ca niciodata n`as putea sa te las Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie Nu e tocmai totul perfect,dar o sa fie Cica nu realizezi ce ai avut pana nu pierzi Dar sunt sigur ca nu obtii nimic daca nu crezi Nu avem nevoie de o despartire sa ne dam seama Stim sigur ca doar impreuna invingem teama N`o sa renunt nici macar o fractiune de secunda Fiindca totdeauna pierzi daca renunti la lupta Eu stiu ca nu`i de joaca deaia nici nu ma joc Vreau decat sa fii sigura ca ma intorc Nu mai e mult pana vin ,deja ma gandesc la drum La cat de fericiti o sa fim ,la cate am sa`ti spun Parca as fi nebun,vad stele cand ma gandesc Cum o sa te iau in brate,cate am sa`ti povestesc E firesc simt ca parca a trecut o vesnicie Doar stii ca dureaza putin un moment de bucurie Si nu se stie cand vin,mai e un pic papusa Doar un pic,ia vezi cine suna la usa Stiu ca e greu,dar sunt aici gata sa te ridic atunci cand simti ca pici Stiu ca astepti perioada in care va fi bine Si cateodata ai impresia ca nu mai vine Asteapta`ma o sa vin acas` stii ca niciodata n`as putea sa te las Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie Nu e tocmai totul perfect,dar o sa fīe |
SPIKE - BANII
Banii fac pamantul sa se-nvarta Si toata lumea vrea sa ploua cu valuta Da' nu se-ntampla .. I : N-am bani , portofelul meu e gol mereu Si nu sunt singurul , mai sunt multi in locul meu Uneori m-amuza cat e de greu Mama trebuia sa ma faci si pe mine dealer sau evreu S-o ard cu 7 pusculite full si bani sub perna Ca ma descurc daca aud reteta suprema Pot sa descopar lucruri noi de'aici pana-n viata eterna Deci daca mor , n-aprinde o lumanaer , da-mi o lanterna Ca e de rau ma , vreau sa fiu si eu in locul tau Sa satu in hainele mele pe scaunul tau de Birou Vreau sa vad cum e s-o arzi intrun Mercedes nou Si sa mergi pe jos doar cand ti se face dor de metrou Si vreau sa-mi ia si mie tata o casuta la periferie Sa-mi strang toti prietenii sa facem galagie Vreau sa-mi gasesc de munca doar unde-mi place mie Si sa nu-mi fac griji vreo data c-o sa mor in saracie Lumea sa ma placa pentru cine sunt Sa nu fi muncit o zi in viata si nici sa-mi treaca prin gand Sa nu scot o varba da' toti sa ma creada pe cuvant Si-atunci cand ma vezi razant sa stii de ce cant Refren x2 : Banii fac pamantul sa se-nvarta Si toata lumea vrea sa ploua cu valuta Da' nu se-ntampla .. II : Nu vreau sa par avar , da' pun sub perna orice tip de ban Sa nu-mi fac datorii si sa zbor misterios prin geam Imi fac griji chiar daca n-am Si-o sa fiu in apele mele daca o sa-mi cumpar ocean Ca n-o ard gen cand bani din cer si nici nu sper Sa creada altii ce vor mie nu-mi sta-n caracter Nu-mi plac minunile de fel , desi viata-i ciudata Cand unii-si cauta averea-ntr-un baton de ciocolata Altii mor de foame , cum unii mor de ciuda Cand le intorci principiile pe dos c-o bagnota de o suta NU exista pizde sa te futa , asta-i un complot Ca fara bani femeile nu gem , femeile (....) scoate tot Ca banii fac pamantul sa-se-nvarta rau de tot Si vezi sa-nametesti ca n-avem antidot Se pare ca-l invart cu atata viteza Ca vrei faleza , Miami cu nu stiu ce stewardesa Si crezi ca aici ai ce vrei , nici p-aproape Numele tau nu figureaza-n acte la vise furate Unii-si doresc ce-are vecinul , din vecin in vecin Ajung de-mpart aceiasi pizada , aceias sticla cu vin Acum nu vin vremuri mai bune , nene , doar alte probleme Banii de scapa de ele , banii te-ascund de sirene Banii te scapa de rele si ti-aduc niste femele Niste relatii mai grele prin niste locuri moderne Deci roagate , bre , ca nu stii cum pica minunea Si poate vine tie randul s-ai banii care-nvart lumea Pana atunci te dai cu capu' de gard Ca Dumnezeu ne da la toti da nu ne baga pe card Refren x2 : Banii fac pamantul sa se-nvarta Sī toata lumea vrea sa ploua cu valuta Da' nu se-ntampla .. |
"Jay-Z feat Linkin Park - 99 problems" [Jay-Z] If your havin girl problems I feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one I got the rap patrol on the gat patrol Foes that wanna make sure my casket's closed Rap critics that say he's "Money Cash Hoes" I'm from the hood stupid what type of facts are those If you grew up with holes in your zapatos You'd celebrate the minute you was havin doe I'm like fuck critics you can kiss my whole asshole If you don't like my lyrics you can press fast forward Got beef with radio if I don't play they show They don't play my hits well I don't give a shit SO Rap mags try and use my black ass So advertisers can give em more cash for ads I don't know what you take me as or understand the intellegence that Jay-Z has I'm from rags to ritches niggas I ain't dumb I got 99 problems but a bitch ain't one Hit me [Linkin Park] Everything you say to me {Takes me one step closer to the edge and I'm about to break} Yea, I need alittle room to breath {Cuz I'm one step closer to the edge and I'm about to break} [Jay-Z] The year is '94 and in my trunk is raw In my rear view mirror is the mother fuckin law I got two choices yall pull over the car or Bounce on the devil put the pedal to the floor Now I ain't tryin to see no highway chase with Jake Plus I got a few dollars I can fight the case So I.....pull over to the side of the road And I heard "Son do you know why i'm stoppin you for?" Cause i'm young and i'm black and my hats real low Do I look like a mind reader sir, I don't know Am I under arrest or should I guess some mo? "Well you was doin fifty five in a fifty four" "Uh huh" "Liscense and regestration and step out of the car" "Are you carryin a weapon on you I know alot of you are" I ain't steppin out of shit all my papers legit "Do you mind if I look round the car a little bit?" Well my glove compartment is locked so is the trunk and the back And I know my rights so you gon' need a warrent for that "Aren't you sharp as a tack are some type of lawyer or something?" "Or somebody important or somethin?" I ain't pass the bar but I know a little bit Enough that you won't illegally search my shit "Well we'll see how smart you are when the K-9's come" I got 99 problems but a bitch ain't one Hit me [Linkin Park&Jay-Z] Aight, Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {Cuz I'm one step closer to the edge and I'm about to break} I need alittle room to breath I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to break} I got 99 problems but a bitch ain't one {I need alittle room to breath} I got 99 problems but a bitch ain't one, HIT ME {Break...Break..Break...} SHUT UP WHEN I'M TALKING TO YOU SHUT UP SHUT UP SHUT UP SHUT UP...I'M ABOUT TO BREAK Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to break} Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to break} Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to break} Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to....} Everything you say to me... I got 99 problems but a bitch ain't one {I'm about to break} If your havin' girl problems I feel bad for you son..I got 99 problem but a bitch aīn't one... ........HIT ME! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning