![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
vezi daca are placa video pe PSI expres are sursa mare si aia consuma mult :P
asa pai baga mare :P eu pe almeu in dojentsc lagreu ascult muzica, fac upload pe torent, stau pe mes si lucrez in max in acelasi timp :P si in limite merge daca am grije... de ca pot sa spun e invatat la greu si nu e decat un amd atlon 2000xp+ 1G RAM si radeon 9550/256... ultimele 2 de curanda :D da isi face treaba pt moment oricum am planuri sa il schimb pe vara :D cu ceva mai supersonic :P da pt moment ramane un vis :(( ce pot sa spun bafta si deabea astept sa vad lucrile tuturor :D |
ruver daca nu sti prea multe,te rog abtine'te de la comentarii
daca vrei sa salvezi scena cu tot cu materiale/lumini/setari/hdri/texturi ai la file/archive/archive ps.sper ca un amarat de 1gb ram nu e un motiv de mandrie pt tine... |
nu, nu am spus chestia asta, am spus ca simt cum nu e de ajuns si vreau mai mult... si fata de ce aveam inainte se simte dif... presupun ca sti prea bine ce poate sa iti ceara max-u.....
|
Eu incep sa fac pozele acuma de abia:(si la mine va merge cam greut ca si eu am o rashnitza de pc de care mi-e rusine,abia se taraie daca fac un model highpoly si incep sa fac spume cand il vad, dar vara asta poate il mai upgradez putin, singuru lucru mai bune la el u o plak video ATI9600 de 256mb, proc e de 2,7ghz park :), si am 512MB ram,poate il ridic la 1,5 gb la vara, pot sa zic ca am avut si mult mai rau dar de acum pretentiile incep sa creasca, odata cu modelele pe care le fac
|
hehe ! stati bine ;) eu ma rog sa am timp cel tarziu maine-poimaine sa termin de construit monstrul si dup-aia vin randarile...
restul ? ceilalti participanti ? merge treaba ? frumoase masinutele ? le-ati ales bine ? bafta multa si spor la treburi in continuare ! ;) |
metge, merge, tot la fel sper si eu zilele astea sa termin ce mai am de modelat... (mici detali) si sa ma apuc da randat (cu Groaza) si de ales nu stiu ce sa spun dered ca am ales-o destul de bine :D (Sper)
asa ca spor la toti si sunt curios sa va vad lucrarile :D maiales a ta TopArt, bafta |
eu azi am inceput cu randarile serioase pana acum am avut doar niste probe ....
azi dimineata inainte sa plec la munca am pus calc pe randat ...sa vedem ce o iesi ... din probele care le-am facut pana acum nu prea sunt multumit de lucrare ... |
fa retusuturi daca nu esti multumit;)...mia detaliaza shi tu ceva ca sa iasa mai frumoasa:).....eu cred ca o sa intru in spital...shi daca se intampla lucru asta nu cred ca o sa mai apuc randarile:(
|
1 Attachment(s)
Am si eu o mare rugaminte cine imi pioate spune cum pot sa imi aduc sagtile la dimensiunea initiala... am pus ceva pe tastatura din greseala si m-am trezit ca mi se vad ff mici nu stiu ce sa le fac is forte stresante asa si char nu pot lucra deloc :(( uitati un screen cum se vad acuma mici... pls need help :(
|
gata nu mai este nevoie am gasit :D erea la preferences/gizmos/size :D
|
Quote:
"Sunt yoghinul care face battle cu sine Si uneori pierde !" Cam asa s-a intamplat si la mine , la concurs , am aruncat ancora prea departe , s-a rupt si plutesc in deriva ! Nu aveam atat de multa experienta si nici atat de multe cunostinte ca sa sper la o simpla mentiune ! Bafta si multa inspiratie tuturor ! PS Cat despre masinuta...o termin eu ! sper sa iasa ceva frumos ! |
Quote:
inca o data spor tuturor. ;) |
2 Attachment(s)
ok.. am o dilema.. ce trebuie sa fac sa imi apara masina cu egde-urile vizibile, ca in poza cu obiectul pentagonal? (folosesc versiunea 8 de 3dsmax)
|
Click dreapta pe locul unde apare numele viewport-ului , de exemplu "Perspective" si apare o lista , din care selectezi " Edged Faces" ( daca lucrezi in "Smooth+Highlights"), sau "Wireframe" care iti arata numai muchiile , respectiv vertex-ii .
|
mersi mult mihai ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning