![]() |
Re: Intalnire Constanta
ce club de nefamilisti sunte`ti ...:)))) n`ave`ti copii si alte treburi de genu....si bagati banii in niste gunoaie de masini... :))) incluziv yo :D
|
bine am zis ... catch the pigeon catch the pigeon !!!
http://www.ntvonline.ro/stirile-nept...-trecuta-.html |
da extra baga bani in dacie...banii armatei.ti`am zis cand schimbi u motorul si treci la 4 prezoane atunci o fac si eu:)))
|
Quote:
an'alfabet-ule care sunte-ti ! :D :D :D Si stateam in fata la Remat, si zic: "Ce ar merge un voucher acum" si scoate voucheru frate ! ne imprietenim si pe Facebook... :D :D Lasand gluma la o parte, care aveti cont pe facebook, dati join grupului REMAT Racing Team, care nu aveti cont, faceti-va :D https://www.facebook.com/help/?page=8...8983790&ref=mf |
Quote:
|
@k4r4 n`am intrat inca la curs de gramatica...@LKS treb neaparat?!@Andrei_spu da dc nu faci u primul sa ma iau eu dupa tine...;)
|
KSU-le mai faci un stiker in plus ? saptamana asta sau cealalta reinvie ceva :P
|
O sa mai fac dupa concediu.. ca mai trebuie si pt MXG si Shumi
|
Imi dai ma si mie unu?:love::oops: te rog frumos:bunch: suport eu taxele de transport;)
|
Deci o mai zic odata, ca sa fie clar. Stickerele vor fi doar pe masinile noastre, membrii clubului/gashtii cum vreti sa ii spuneti, asa ca nu mai insistati nici tu nici altii cu stickerele.
Nu vrem sa ajunga ca sigla Acropolis, sau aia cu Old School Mother Fucker, care a fost facuta poshta prin toata tara. |
Mai pe scurt, si pe intelesul tuturor.
Nu aveti nici un drept sa folositi sigla, daca nu faceti parte din club. La fel cum nu aveti voie sa folositi si siglele altor cluburi, Anonymous, Midnight, DRT etc etc. |
"Data viitoare va desfigures"
:blink: :rockon: |
punct.
|
Si de la capat:lol: Hhhhuuuaaaaa doar am intrebat:lol: ca-mi place mult sigla:oops: dar daca ziceti ca doar membri clubului au voie asta e...:sad: poate ma faceti si pe mine membru:D
|
te facem mebru.daca vii la intalniri:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning