![]() |
Re: Club Renault 5
ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspun multumesc
|
ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspuns multumesc
|
Quote:
|
Quote:
nu vreau neaparat noi (da este a mea) |
Quote:
Chiar vreau sa va intreb, se aude un scartait in mers pe partea stanga si nush de la ce e?(mentionez k din rulmentul stg a curs vaselina, iar planetara a fost reparata-schimbata rolele din tripoda).De la ce sa fie ?? |
stiu ca mai era cineva cu probleme la alternator.cand schimbati releu de incarcare de pe alternator verificati rotorul,santurile pe care calca carbunii releului sa nu fie patate,ciupite, ca eu sunt la al 2-lea releu si acum am vazut ca e prajit rotoru.
|
Quote:
stiu pe cineva care are matrita si le face perfect daca te intereseaza da-mi un replay pe [email protected] Marius |
Sal, scuze pentru lipsa de activitate din ultimul timp ..
Era vorba sa ne mai vedem .. ce ziceti ne "strangem" pe 4 la intalnirea generala Renault ? Emil. |
Quote:
ar fi frumos sa mai vedem si alte bestii 8) |
zicetimi si mie va rog ce consum aaveti voi la cele turbo?si am o rugamite la unu dintre voi macar care se pricepe la mecanica sa imi lasa si mie id lui va rog
|
unde e intalnirea? eu unu as veni...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cya there :D Spor, Emil |
Quote:
|
Sal , recent am achizitionat un renault 5 an 83 maine merg dupa el si vreau sa il transform in ceva original . As fi interesat sa devin membru al acestui club .
|
8 Attachment(s)
pozele 5-urilor de la intalnire!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning