Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

NICK_Renault5 30-10-06 16:07

Re: Club Renault 5

ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspun multumesc

NICK_Renault5 30-10-06 16:07

ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspuns multumesc

geobad 30-10-06 16:56

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 600876)
Trebuie sascrie pe carcasa motorului,cel putin la mine asa e,distanta difera de la model la model.....nush sigur dar asa a fost in cazul meu ..;)

villytzah, nu intrebai tu de un service in Ploiesti? AI fost acolo unde iti ziceam ca am rezolvat eu cu reglajul carburatorului pe gaze? :-)

LUKKA 30-10-06 17:20

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 601810)
cine are asa ceva nu cred ca le va vinde :)
ma voi interesa de curiozitate daca se gasesc de cumparat noi.

p.s. masina de la avatar este a ta ?

nu vreau neaparat noi (da este a mea)

villytzah 30-10-06 19:42

Quote:

Originally Posted by geobad (Post 604760)
villytzah, nu intrebai tu de un service in Ploiesti? AI fost acolo unde iti ziceam ca am rezolvat eu cu reglajul carburatorului pe gaze? :-)

Ba da, :D dar nu am mai fost pt k am rezolvat, era de la reglajul de aer/benzina si mi l-a facut un vecin care se pricepea mai bine k mine si dak m-am vazut cu sacii in caruta nu m-am mai interesat(ca tot romanu :P), in caz k o sa mai fie probleme o sa merg acolo, oricum cred k o sa ma duc pt k imi troncane planetara stanga sau rulmentul de la roata nush exact.

Chiar vreau sa va intreb, se aude un scartait in mers pe partea stanga si nush de la ce e?(mentionez k din rulmentul stg a curs vaselina, iar planetara a fost reparata-schimbata rolele din tripoda).De la ce sa fie ??

valir5gts 30-10-06 23:00

stiu ca mai era cineva cu probleme la alternator.cand schimbati releu de incarcare de pe alternator verificati rotorul,santurile pe care calca carbunii releului sa nu fie patate,ciupite, ca eu sunt la al 2-lea releu si acum am vazut ca e prajit rotoru.

R5Bv 01-11-06 23:58

Quote:

Originally Posted by LUKKA (Post 601133)
Caut ornamente aripi si praguri R5GTT

stiu pe cineva care are matrita si le face perfect daca te intereseaza da-mi un replay pe [email protected]

Marius

Miez 02-11-06 13:30

Sal, scuze pentru lipsa de activitate din ultimul timp ..
Era vorba sa ne mai vedem .. ce ziceti ne "strangem" pe 4 la intalnirea generala Renault ?

Emil.

DnI 02-11-06 14:17

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 608282)
Era vorba sa ne mai vedem .. ce ziceti ne "strangem" pe 4 la intalnirea generala Renault ?

Emil.

ar fi frumos sa mai vedem si alte bestii 8)

NICK_Renault5 02-11-06 20:25

zicetimi si mie va rog ce consum aaveti voi la cele turbo?si am o rugamite la unu dintre voi macar care se pricepe la mecanica sa imi lasa si mie id lui va rog

R5Bv 02-11-06 22:20

unde e intalnirea? eu unu as veni...

Miez 03-11-06 08:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R5Bv (Post 608963)
unde e intalnirea? eu unu as veni...

Cya there :D

Spor,
Emil

DnI 03-11-06 17:48

Quote:

Originally Posted by NICK_Renault5 (Post 608805)
zicetimi si mie va rog ce consum aaveti voi la cele turbo?si am o rugamite la unu dintre voi macar care se pricepe la mecanica sa imi lasa si mie id lui va rog

cam 10%... merg la 0.6 BAR

B_Lukian 04-11-06 15:38

Sal , recent am achizitionat un renault 5 an 83 maine merg dupa el si vreau sa il transform in ceva original . As fi interesat sa devin membru al acestui club .

Indy 04-11-06 18:17

8 Attachment(s)
pozele 5-urilor de la intalnire!

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning