![]() |
Re: Gradinita 4tuning
3 Attachment(s)
Unde este GTR-ul este si camera foto.
Unde este camera foto este si GTR-ul. Unde este GTR-ul si camera foto trebuie sa fie un accident sau un alt eveniment. |
E bine ca mai poti glumie...mie unu nu prea miar arde. Imi pare rau pt cele patite....sper sa fie asa "de suprafata"...
|
!!!!!!!!!URGENT!!!!!!!!vand jante BBS R16 5x100...negre cu buza .... am nevoie de 150euroi
mai am si unele originale de golf III R15 5x100 pentru cineva care vrea sa scape de tabla :D...400ron |
eu zic sa ia bsl-ul ala de acolo, ca nu e prima masina care ramane fara toba jante.. si la ce foame este in cartierul ala, mama mama :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 1789199
Cam asta s-a intamplat cu masina de aici. Mai precis, din cauze necunoscute, geamurile au fost uitate deschise dau sparte. Rezultatul? Zapada peste tot. E clar ca poza nu este in Romania, pentru ca ecranul navigatiei ar fi fost demult furat si vandut de cateva ori... :lol::lol::lol: |
Ha Ha Ha Ha :)) tare poza
|
http://www.4tuning.tv/EBCMTUu8Ovx/Ac..._de_iarna.html
eu mi-am pus mainile in cap :shock::shock: :lol: |
xiyxiy reply
30 Decembrie 2010, 11:36 eu am patito ieri...ma duceam la bucuresti..ma uit in spate vad politia cu sirena...nu opresc...astept pana ajung o parcare...ala avea aprinse pozitiile si proiectoarele...ma opreste : - agent ............ -da?...ce am facut? -dc nu a-ti oprit cand am pus sirena. -pai cum sa opresc acolo,venea unu beat si intra in noi -dc mergeati cu farurile de ceata aprinse? -unde vazusi ca mergeam eu cu farurile de ceata aprinse?..eu vazui ca dvs mergeati cu farurile de ceata aprinse.. -dupa ce ca gresesti mai esti si smecher -da sunt ca nu am facut nimic -folia aia pe stopuri ce inseamnca -ce inseamna ? -sti ca nu ai voie cu asa ceva? -da bine -iti dau o amenda de 120 de ron si 2 puncte... -bine -semnatimi si mie -nu vreau..nu am fost eu la volan -cum sa nu fi la volan..atunci cine a fost? -alex -cum sa fie alex la volan cand tu te-ai dat jos. =mai inregistrat cumva? -nu vam inregistrat -e atunci alex a fost la volan -si unde e alex -nu stiu..a fugit pe camp..dute si cautal -altceva -atat,puteti pleca va jur ca este adevarat!daca te iei cu ei in gura nu au ce sa iti faca! v-a placut? :)) |
povesti vanatoresti:))
|
O fi avand un sambure de adevar :)
|
Quote:
|
Incearca pe Acasa, poate aia de la poveSTIRI adevarate te-ar promova:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning