Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 28-05-09 23:17

Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2361067)
prea frumoasa masina...

si acum o parere personala...
Cred ca este prea mult Eleronul final (nu ma refer la cel de pe luneta)

ms de aprecieri si critici :D , eleronul din mijloc ramane, a fost prea mare chin cautarea lui , + ca mie unul imi place :)

andi_cimpean 28-05-09 23:19

nu este o critica...nu am zis ca arata urat...;)
Masinta trebuie sa ti-o faci dupa cum iti place tie;)...nu dupa cum iti spune unu de pe internet :lol:...Multa bafta in continuarea :)

VaLeX 28-05-09 23:22

am sa inaintez inainte atunci cu proiectul :lol:

scturoag 28-05-09 23:26

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2361080)
Am si eu o idee ... nu ar fi mai frumos daca ai decupa putin spoileru si sa ridici toba sa nu mai stea asa "taraita" ?!? ... :D

ce zici ?!? :D

VaLeX 28-05-09 23:45

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2361080)
Am si eu o idee ... nu ar fi mai frumos daca ai decupa putin spoileru si sa ridici toba sa nu mai stea asa "taraita" ?!? ... :D

P.S: mie imi place cum ii sta cu amandoua eleroane !

spoilerele o sa intre dupa licenta in modificari serioase , nu vreau sa ma apuc acu de o chestie si la vara sa o continui sau sa'ncep altceva ...toba oricum mai sus nu sta , asa e galeria , spoilerul e micut :)

o sa fie prelungit in asa fel incat toba sa iasa prin el (loc special) si pe fata am alte planuri ...

scturoag 28-05-09 23:47

Aha .. frumos , frumos ...
in legatura cu toba ... este o Astra cabrio in Roman .. si i-am dat toba sport a mea .. si tot asa ii statea .. in jos ... si a scos-o si a mai sudat o bucatica de teava in sus si apoi a puso si sta la perfectie acum ... oricum .. faci cum stii tu mai bine .. tu stii planurile cum stau mai bine .. oricum ... viitorul suna bine! :D Succes :D

VaLeX 28-05-09 23:49

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2361170)
Aha .. frumos , frumos ...
in legatura cu toba ... este o Astra cabrio in Roman .. si i-am dat toba sport a mea .. si tot asa ii statea .. in jos ... si a scos-o si a mai sudat o bucatica de teava in sus si apoi a puso si sta la perfectie acum ... oricum .. faci cum stii tu mai bine .. tu stii planurile cum stau mai bine .. oricum ... viitorul suna bine! :D Succes :D

pai , toba originala e ovala , iar asta e pe suportul celei originale , fiind rotunda , nu prea se muleaza chiar bine , de asta si sta mai jos putin , si mie mi se pare ca o "târâi" insa , e oke momentan , sa ma apuc serios de ea , si am sa rezolv si detaliile acestea !

scturoag 29-05-09 00:08

Eu abia astept sa vad ... stii ca imi place sa vad ca cineva se implica in masina sa ... imi place sa vad cum parcurg proiectele ... tuningul nu are limite ... tot timpul mai modific ceva .. mai schimbi .. etc :D Succes ! I'm off ... tarziu .. Noapte buna !

cRbL 29-05-09 00:18

numaru pe spate l-ai prins cu dublu adeziva sau cu gauri ca ma bate si pe mine gandu.

=Virus= 29-05-09 02:28

Raspund eu pt el, ca ii stiu bine masina: numarul spate e prins cu doua autofiletante.

buddy_lexx 29-05-09 09:39

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2361379)
Raspund eu pt el, ca ii stiu bine masina: numarul spate e prins cu doua autofiletante.

deja park imi aduc aminte cum ma durea sufletul can dadea gauri pt numar :))))

cRbL 29-05-09 09:58

mda:))
speram sa nu fie vorba de asa ceva...
cred ca o sa raman la portbagaj clean si numaru fara plastic cu dublu adeziva:))

VaLeX 29-05-09 10:31

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2361379)

ms de informare :D
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2361722)
deja park imi aduc aminte cum ma durea sufletul can dadea gauri pt numar :))))

asta e Buddy , mai te tii de inima cand iti faci ceva la masina ...asta'i piesa :)
Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2361789)
mda:))
speram sa nu fie vorba de asa ceva...
cred ca o sa raman la portbagaj clean si numaru fara plastic cu dublu adeziva:))

nu'o sa-ti tina , am incercat si eu , daca bate vantul , iti cade :lol:
depinde acu unde'l pui , daca e pe o suprafata plata , ai sanse , incearca ...

VaLeX 01-06-09 20:46

suspensia a fost schimbata dupa o zi intreaga petrecuta la service , cu una sport :)
sta bine , ma zgaltzaie , e perfect ...

SV25MBN 01-06-09 21:29

poziii :P

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning