Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz...Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/85291-matiz-craiova.html)

pustiu_FUG 28-05-10 09:54

Re: Matiz...Craiova

TRANSPORTUL SE INVARTE PE LA 10-15 RON, o sa dau o fuga azi pe la noi sa vedem..desi nu imi fac mari sperante de preturi frumoase:lol: si daca este te anunt

mike-fullspeed 28-05-10 11:33

Cat ai dat pe instalatia de AC? si de la cin ai luat-o? ca am un prieten care cauta... ms!

Robert_MNW 28-05-10 12:54

Piesele 500, drumul pana la Bucuresti inca 100, incarcat cu freon si buton A/C pentru euro 3 inca 180 montajul l-am facut eu...sa mergi in racoare pe canicula...de nepretuit :-)
Eu am gasit instalatia intr-un anunt de pe gmclub.

Robert_MNW 01-06-10 09:55

Se poate inchide! Masina s-a vandut, pasiunea pentru Daewoo ramane...to be continued Leganza 2.0 CDX8)
Topic inchis!

B-99-SAA 01-06-10 10:02

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3406719)
Se poate inchide! Masina s-a vandut, pasiunea pentru Daewoo ramane...to be continued Leganza 2.0 CDX8)
Topic inchis!

Frate deci nu pot sa cred... Nici macar n-ai zis dinainte ca ai de gand... macar ai luat pret bun? Of! Hai fa topic la Leganza, sa vedem ce-i de ea...

Imi pare sincer rau pt Matiz, parca ar fi fost al meu... Dar in acelasi timp ma bucur ca ai ramas tot pe partea cu Daewoo :D

Succes in continuare.

banzay 01-06-10 10:09

Hm...leganza.... buna alegere :oops: De cand vreau si eu o una 8) Sa o stapanesti sanatos!

B-72-RZD 01-06-10 10:35

Spune-ne si noua de ce si cum. De ce asa brusc? Cat ai luat pe ea? Nu ne lasa cu ochii in soare.
S-o conduci sanatos pe cea noua! :-)

Robert_MNW 01-06-10 11:10

2 Attachment(s)
Pur si simplu imi doream de mult aceasta masina, motive sunt destule Leganza bate la fund multe masini noi la capitolul dotari/pret si e o mica limuzina:-)
Pretul e confidential 8)! Iar Leganza a fost a tatalui meu, 2003, GPL si vreo 90 k!

coman razvan 01-06-10 11:37

Ce sa zic ... sunt trist si in acelasi timp vesel ca ai trecut la next level! Succes si asteptam prezentarea ... si in acelasi timp modificarile care sigur o sa apara pe parcurs! 8)

pustiu_FUG 01-06-10 14:54

trist, era un model de urmat:(, dar stiind ca te-ai dat pe leganza nu pot spune decat felicitari si scoatei gazu daca vrei sa simti ca ai leganza:lol:

Stefy88 01-06-10 15:53

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3406719)
Topic inchis!

:???::shock::???::cry:am ramas fara cuvinte cand am vazut...imi pare rau de matizul tau...sper ca a nimerit pe maini bune...

imi pare bine in acelasi timp si ma bucur pt tine ca ai trecut l ceva mult mai bun si mai ales ma bucur ca ai ramas fan DAEWOO:-P si nu ne parasesti;)

asteptam cu nerabdare noul topic despre Leganza ta...sunt sigur ca va iesii cava frumos si din aceasta masina...si sa ne dezvalui totusi cum te-ai hotarat sa vinzi "zelul" si sa iei mica "limo";)..am ramas cu totii cu gurile cascate:shock:

bafta multa,s-a stapanesti sanatos aceasta masina si multi Km fara probleme si fara incidente:!::!::!:

numai bine!

skimpy 02-06-10 11:26

:(
robert stf

Snapy_xxl 04-06-10 00:28

Topic Inchis la cerere!

Robert_MNW 18-11-10 09:55

9 Attachment(s)
Si...din nou ascutitoarea albastra s-a intors, defapt nici nu plecase dar sa nu o mai lungim:D Urmeaza miercuri la RAR pentru inmatriculare, gata cu leasingul.
A mai primit intre timp, oglinzi electrice si incalzite, interior Matiz II, colantat diverse in carbon 3m sau 3D cum ii zice :rolleyes2 si urmeaza dupa RAR folii 'omologate' si xenon sper maxim 5000k.
Pareri ?!:???:

B-99-SAA 18-11-10 10:00

De cand ti-ai schimbat avatarul ma gandeam ca pui ceva la cale! Ma bucur ca te-ai intors la buburuza :D Arata bine ce i-ai mai facut pe acolo.... plasma aia pare cam obositoare, cel putin in poze. Dupa ce o inmatriculezi si pui folie, pune o sedinta foto facuta calumea :D Spor la treaba, si.... bine ai revenit!

All times are GMT +2. The time now is 13:50.

- Copyright 2026 4Tuning