![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
4 Attachment(s)
Multumesc EX-TA am facut 4 volane 3 erau in piele iar 1 era de cauciuc nu am poate decat cu 3 din ele. Multumesc si Recomand!
|
2 Attachment(s)
Asta este al 3-lea mai am unul de BMW cusaturi stil M cand apuc il pozez si pe el Multumesc!
|
Pentru un grande punto un interior complet ? m-ar interesa cat ar costa facut din piele si cat m-ar costa cu o imitatie de piele ?
|
Vreau sa fac si eu un volan de Megane 2 (volanul este simplu fara piele) ceva de genul asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1296324435 .
Cat ar costa? Cat dureaza din momentul in care il aduc? Trebuie programare? |
Quote:
|
Quote:
Pentru vinilin auto pretul este de 600 euro. |
Cat ma costa nuca de schimbator, burduful si cotiera in piele alcantara neagra si cusatura rosie ? Preturi separat te rog.
|
Quote:
nuca= 20 euro burduful=20 euro cotiera 35 euro |
2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza si pe mine fetele de usi la un Ford Galaxy ( W Sharan ) piele rosie cusatura gri si partea de jos de la bord. Trimit poza cu ele, scaunele au huse din piele ecologica iar restul sunt facute in photoshop. Fa-mi un pret te rog pt fiecare si pe piele si pe ecologica. Deci : fetele la usi, plus cea din portbagaj ( dreapta si stanga ) , schimbatorul (fara nuca) si partea de jos de la bord cu capacul de la airbag .Merci
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cotiera 25 ,schimbator 15,nuca 15 |
3 Attachment(s)
Tapiterie Porsche Carrera alcantara
|
1 Attachment(s)
Cat costa un volan de imbracat in piele perforata si cusaturi in culori M? Si daca il trimit prin curier il imbracati? Costurile de gtransport le suport eu bineinteles..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning